evet 400 tl okul kredı borcu ödüyorum + nevresım takımı bütün ürünlerimi aldım 3000 tuttu beyaz esyamı aldım onlarıda ödüyorum ufak tefek kıyafet alıyorum 400 kredi 300 beyaz eşya 250 diğer ürünler ma normade elime para kalıyor hıcbırsekılde birikim yapamıyorum nasıl bir yol izlemeliyim fikir verirmsnz:) cok tşk edıoyurm...bu arada gerçekten cok uçuk rakamlar o kadar zor kı suan da bırıkım yapmak
merhaba eve aldıklarımız birikim oluyor ama sorunum şu basımıa bi iş gelse elde 5 kuruş yok:)...şuan tek hedefım kredili borçlarımı bitirip okul kredımı 1000 tl olarak 5 ayda kapatıp 0 cıkmak :)yapabilirsem inşMerhaba şu anda evlilik hazırlıkları yapıyorsunuz masraf çok olur , biz de 7 aydır evliyiz.Çok şükür ikimizin de hatrı sayılır maaşımız var biz de birikim yapamıyoruz borç ödemektensadece bes ödüyorum 165₺ idi 203 ₺ olmuş.Öncelikli hedefimiz borçları bitirmek zaten arabaların borcu bitince o da birikim sayılır.Siz de bu dönemleri atlatınca biriktirirsiniz
merhaba eve aldıklarımız birikim oluyor ama sorunum şu basımıa bi iş gelse elde 5 kuruş yok:)...şuan tek hedefım kredili borçlarımı bitirip okul kredımı 1000 tl olarak 5 ayda kapatıp 0 cıkmak :)yapabilirsem inş
YA O KONUDA TAM BİR BİLGİM YOK AMA YIL BASLAMADAN DİREK KAPATSAYDIM BİR İNDİRİMİM OLUYORDU AMA MALESEF KACIRDIM AYNEN KYK BORCU ... ACABA ERKEN ÖDEYIPDE BİTİRSEM Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİLEMİYORUM VALLAHİŞöyle yapabilirsiniz okul kredisi faiziyle hesaplanıyor ister erken kapayın ister zamanında bitirin faiz indirimi olmuyor.Taksitleri tam zamanında ödeyip kalanı birikime atabilirsiniz ( kredili derken kyk borcunu bahsediyorum) mesajlarınızda kyk borcu okumuştum sanki
super gorunuyo eline saglikSlm kızlar kacgundur ayakta yorgun ve bitkinin sürekli uyumak geliyor uykum var kvgilden gelen giden yemek bulaşık yoruldum evdede gelen var kurabiye bide soslu elmalı pasta yaptim
Allah korusun mevsimler sasti.Selamlar eşim sınavda arabanın içinde eşimi bekliyorum.Akşama kayınvalidemler ve eltimlerle annemlere geçmiş olsuna gideceğiz.Acayip yağmur yağıyor Ankara’da dolu yağdı arabaya inşallah zarar vermemiştir.
Mia sen nasılsın canım? Özlemişim yaAt gitsin lellim oh mistabi eşyaları
Mia sen nasılsın canım? Özlemişim ya
Çalışma hayatını unutmuşum resmenMavimli canım iyiyim sen nasılsın :) Nerelerdesin
Tasarruf adına napıyorum maaşımı birikiyorum zaten euro olarak ödeniyor yurtdışındaEkime kadar çalışacağım. Sonrasını sonra düşünürüm
Çalışma hayatını unutmuşum resmenfeci çarptı
ooo sen iyi bile idare ediyorsun kuzu.Selam kızlartr_lelli nasılsın kuzum? Çoktandır uğrayamıyorum buraya. Merak ettim inşallah herkesin keyfi yerindedir. Ben işe girince iptal oldum desem yeridir akşamları da iki bebek ve koca kişisi pestilim çıkıyor
sen biriktir biz sayariz dimi kankaTasarruf adına napıyorum maaşımı birikiyorum zaten euro olarak ödeniyor yurtdışındaEkime kadar çalışacağım. Sonrasını sonra düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?