Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba şu anda evlilik hazırlıkları yapıyorsunuz masraf çok olur , biz de 7 aydır evliyiz.Çok şükür ikimizin de hatrı sayılır maaşımız var biz de birikim yapamıyoruz borç ödemekten sadece bes ödüyorum 165₺ idi 203 ₺ olmuş.Öncelikli hedefimiz borçları bitirmek zaten arabaların borcu bitince o da birikim sayılır.Siz de bu dönemleri atlatınca biriktirirsiniz

Gunaydınn kızlarr
Aksm annemdeydk,balık gunuydu.
23.00 gibi eve geldik.
Bebise 2 takım almış kardeşim.
Annemlerde baana 2li gecelik almışlar.
Önden düğmeli,yalnız babam malum markacıdır:)
Penye geceliği gitmişler Mark &spencer dan almıslar
200 lira vermiştir artk 2 geceliğe:)
Aksama yemek yapamadım.
Bıraz sarma pisirdm sabah.
Hemen 1 tabak tadımlık cıkrdım difrizden.
Ispanaklı kis gibi yaptım,milföyden.
Birazda köfte yaparim ızgarada.
Yeter.

merhaba eve aldıklarımız birikim oluyor ama sorunum şu basımıa bi iş gelse elde 5 kuruş yok:)...şuan tek hedefım kredili borçlarımı bitirip okul kredımı 1000 tl olarak 5 ayda kapatıp 0 cıkmak :)yapabilirsem inş

Son düzenleme:
Ayy ist,gelini aksam yarım yamalk izledim annemlerde.
Süreyya şizofren oluyo galiba

Şöyle yapabilirsiniz okul kredisi faiziyle hesaplanıyor ister erken kapayın ister zamanında bitirin faiz indirimi olmuyor.Taksitleri tam zamanında ödeyip kalanı birikime atabilirsiniz ( kredili derken kyk borcunu bahsediyorum) mesajlarınızda kyk borcu okumuştum sanki

Slm kızlar kacgundur ayakta yorgun ve bitkinin sürekli uyumak geliyor uykum var kvgilden gelen giden yemek bulaşık yoruldum evdede gelen var kurabiye bide soslu elmalı pasta yaptim

Eklentiler

• Screenshot_2019-04-09-17-45-39.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 77
YA O KONUDA TAM BİR BİLGİM YOK AMA YIL BASLAMADAN DİREK KAPATSAYDIM BİR İNDİRİMİM OLUYORDU AMA MALESEF KACIRDIM AYNEN KYK BORCU ... ACABA ERKEN ÖDEYIPDE BİTİRSEM Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM BİLEMİYORUM VALLAHİ

Selam gençler
Erbaslar gitti mutfagi topladim.
Camasir katladim oglanin odasi oturma odasi toplancak
Yemegim var cok mesudummm.
Evi supururum y.odasinin camini silerim tamamdir.
Az keyif yapcam bugun

Selamlar eşim sınavda arabanın içinde eşimi bekliyorum.Akşama kayınvalidemler ve eltimlerle annemlere geçmiş olsuna gideceğiz.Acayip yağmur yağıyor Ankara’da dolu yağdı arabaya inşallah zarar vermemiştir.

Allah korusun mevsimler sasti.
Annenin neyi vardi ya benim gozumden kactı sanirim.

Selam kızlar tr_lelli nasılsın kuzum? Çoktandır uğrayamıyorum buraya. Merak ettim inşallah herkesin keyfi yerindedir. Ben işe girince iptal oldum desem yeridir akşamları da iki bebek ve koca kişisi pestilim çıkıyor

ooo sen iyi bile idare ediyorsun kuzu.
Ben ayni canim topla pisir yika sen nasilsin asil.
Nasil gidiyor is cocuklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…