Valla kredi kartı gerçekten belaKızlar ben kızıma gelen harçlıklara zuladakileri de ekleyip bi çeyrek alacağım. Bi de abime verdiğim çeyreği de almam gerek parası duruyor. Bi yarım veya iki çeyrek yaparım hepsini. Benim maaş da haftaya yatar ordan yüklü bi miktar kredi kartına gider bize ay başına kadar 500 TL kalır. Onunla ayı tamamlamaya çalışacağız inşallah. Kredi kartı ne bela birşey öde öde bitmiyor 5300 tl borcu var.
Mecbur bitirecez artık. Yarın kv eltiler hepimiz bir arada piknik yapacağız. Evde ızgara yapacak etler var akşamdan soslarız. Kahvaltı içinde evden hazırlayıp götüreceğiz. Yarın sadece ekmek ve içecek harcaması yaparız sanırım. Kızım Kalabalıkta çok eğleniyor. Hanımefendiye göre programlar yapıyorum artık :)Valla kredi kartı gerçekten bela
Öduyosn,kullaniyosn basa sarıyor.
Ben bebgin altınlarla kapatalım kartı dedim esime gelince.
Kabul etmedi.
Kart olmasa daha kolay birikim.
500 le ayı bitirirseniz süper,
Ben öngöremiyorm artk cok harcadık bu ay
Anacığım giderken eltimin annesine penye almış hediye patik koymuş, lif koymuş lokum almış.Kayınvalidelere lokum almış, kolonya almış kekle börek yapmış yolda yeriz diye markette alışveriş yaptı ,kadıncağız yaranamadı bir de kurup de gelmişsin diye iftira attılar hasta kadına.
Bir de eşim eltimi almış geçen Kızı almış kreşten orda bir kadınla çocuğu da bizim tarafta oturuyormuş onu da almış getirmiş arabamla bana bişey demiyor eltim de demedi.Ertesi gün eşimin yiğeni Beren abla arkadaşım da bindi bu arabaya dedi nasıl yani dedim.Sonra eşim anlattı onlar da bu tarafa gelmiş de bu getirmiş benim iş yerimden 2 durak sonra oturuyorlarmış götürmüş bırakmış geri dönmüş iş yerime gelmişler bişey yok gibi ben de gelmişim binmiş eve gitmişiz.Kızarım diye söylememiş eşim Ayşe de söylemedi diyor gizlice sır gibi oldu diyor.Be adam madem getirdin kadını çocuğu beklesene beni ne diye 2 durak götürüp geri dönüyorsun beni almaya zaten ordan geçerken bırakırız araba su yakıyor sanki daha geçen 300 küsür benzin doldurdum eşşek Beren çalışıyor nasılsa millet gezsin.Çok dolmuşum ya haksız mıyım kızlar
Senin fazla fedakarlık yapman
diğer tarafın beklentileri
annenin fazla tepkisi tuz biber olmuş malesef.
Ailelere biraz mesafe koymak gerekiyor.
ve ailenize aile içi mevzuları çok anlatmayın ki eşinize bilenmesinler.
Birde mesela kreş olayını mevzu etmek yerine benzin almamayı tercih etseydiniz bu kadar yükselmezdiniz.
İnş kısa zamanda krizi atlatırsınız üzüldüm.
Cnm gecmis olsn
Ama eltin akıl etmeliydi bunları..
Aralarında belki baska bisey yok tmm ama ne bu samimiyet
Yeni evli adam ailesi bunlarında evi yuvası,düzeni var artk demeliydi.
Hayırlısı hakkınızda ,az bi zaman gecsin hersey yoluna girer,üzülme sen.
Hayırlısı artık canim olanla ölene çare yok senin eşinin yüzü yumuşak bence art niyetli gelmedi ama bu kadar fedakarlık ediyorsun karşılığında kayınpederin bile annen hakkında biseyler söyluyo çok ayıpladım ben bizim kayinpederde biraz pavatsız bazen canımı sıkıyor eşim veriyo ağzının payını o susarsa ben cvp veriyorum öylesi iyi oluyo anladim bişey yapmayan iyi oluyor malesef bende en küçük gelinim en son evlendim 3 tane eltim var ezmeye çalıştılar ama yapamadılarCanım olayı anlattım aşağıları oku pek çözülecek gibi değil hayırlısı artık
Hayırlısı artık canim olanla ölene çare yok senin eşinin yüzü yumuşak bence art niyetli gelmedi ama bu kadar fedakarlık ediyorsun karşılığında kayınpederin bile annen hakkında biseyler söyluyo çok ayıpladım ben bizim kayinpederde biraz pavatsız bazen canımı sıkıyor eşim veriyo ağzının payını o susarsa ben cvp veriyorum öylesi iyi oluyo anladim bişey yapmayan iyi oluyor malesef bende en küçük gelinim en son evlendim 3 tane eltim var ezmeye çalıştılar ama yapamadılar
Bide beren naz bazen bazi şeylerin değişmesi için ufak bir gümbürtü kopması makbul oluyor
canim aklina o kötü olan seyi getirmede nazardan oluyor.Kızlar bu kavgaların olduğu gün 2 kere türbe ziyareti yaptık akşamına kavga oldu tövbe tövbe türbe mi çarptı ne.Bi de eltimin annesi un helvası yollamış onu yedim olaylar başladı günahı boynuna bişey mi yaptı kadın diye aklıma geldi annemin de gelmiş.Geçen künyemin üstü düşmüştü eşim yaptırmıştı.Köye adım attım gene düştü aradan 10 dk geçti geçmedi kolyemi takmıştım Zinciri koptu bi uğursuzluk oldu nazar mı oldu ne anlamadım
Ben de bu sene piknik olayini kaldirdim.Kızlar günaydın. Dün piknik yaptık eltimler kayınvaldeler falan. Ahanda şuraya yazıyorum eltimlerin dahil olacağı son piknik olacak. Bir daha onlarla piknik mi asla. Kv ve görümceler aksine bana çok yardımcı oluyorlar beraber hepimiz birşeyler yapıyoruz ama eltim çocukları ve eşi huzursuzluk sebebi. Patavatsız konuşmalar, anlamsız sohbetler.. Yok yok iyi oldu bu gerekliydi. Piknik programını da ben yapmıştım. Neyse samimiyete hiç gerek yokmuş yine anladım
Aynı şeyleri yaşıyorum sürekli. Ama tak etti. Eşim saatlerce mangalda mahfoldu. Çocuklar kızımı seviyorlar ona lafım yok ama uyutmadılar, peşimden iki dk ayrılmadılar. Hiçbirşey anlamadım piknikten. Bütün piknik malzeme ve yiyecekleri de ben hazırladım. Gözüme gelmiyor afiyet olsun ama işte bu kadar şeyin üstüne saçma sapan hareketler kaldırılacak gibi değildi. Neyse dediğim gibi gerekliydi bana bu.Ben de bu sene piknik olayini kaldirdim.
Ve eltimler yuzunden yani zaten birlikde gidiyorduk.
Mangal vs olmayacak.
Haa oyle sahile falan ineriz o ayri.
Mangali ben goturuyordum semaveri ben.
Ee biz isden geldik hazirlayamadik(aksamdan hazirlanabilir zor bisi diil) ben catal kasik koycam kap koycam.
Milletin enayisi benmiyim dedim.
Esime dedim bu sene mangal falan yok biz bize gider yakariz anneannemin orada falan yeriz.
Uyumsuz insanlarla bisi yapilmiyor.
Kendileri mangal yapalim diye yirtinip bana yikiyorlardi.
Valla iyi niyetimin son kullanma tarihi gecti dedim esime.
Ben izledim, gördum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?