- 1 Mart 2010
- 45.442
- 116.188
- 1.123
Ne tatli anlatmissin amaHepimize güzel bir hafta olsun. Bende sabahları erken kalkmaya alışkınım karşı komşum çalışıyor ve işe giderken canım gitmek istemiyor diyor senin gibi evde kalıp temizlik yapmak istiyorum çocuklarımı karşılamak istiyorum diyor. Bende ona diyorum ki en verimli günlerin çok çalış bal tutan parmağını yalar (komşum mimar) diyorum ama artık çok mu bal tuttu yoksa yoruldumu bilmiyorum beni gördükçe şikayetin dozunu artırıyor. Neyse hanımlar çalışanlara kolay gelsin çok çabuk akşam olsun herkes özlediğine kavuşsun. Bu gün benim için o özel günlerden biri yine evlendiğim günden beri artık sayısını unuttum yine çamaşır makinem bozuldu. Sabah sabah hemen servisi aradım sağolsunlar geldiler ve 2016 mayısta aldığım makinemin motoru gitmiş. Servise sordum hangi makineyi alayım diye bazı tavsiyelerde bulundu eşime dedim bu sefer sen seç ben seçince Maşallah desemde ömrü vefa etmiyor. Temizlik bitti yemek yapıldı şimdi sizleri okuyorum bende sıkıntımı yazdım ama yine çok uzun oldu. Kusura bakmayın hanımlar sizlere yazarken içimden geliyor halbuki günlük hayatımda öyle çok konuşkan biri değilim çenemin düşüklüğü sizlere.
Bazi elektronik aletler şans sanirim.
Benimki arcelik suanlik memnunum.
5.senemiz kendisiyle masallah diyim.
Bundan önceki beko idi su akitiyordu, iyi sıktirmiyordu falan.
10.senesinde pert olmustu.
Ama son 2 senesi gerek elimle su doldurarak extra sıktirarak, elimde sıkarak falan idare etmistim.
yani 8.senesinde havlu atmisti sanirim.