Ne tatli anlatmissin amaHepimize güzel bir hafta olsun. Bende sabahları erken kalkmaya alışkınım karşı komşum çalışıyor ve işe giderken canım gitmek istemiyor diyor senin gibi evde kalıp temizlik yapmak istiyorum çocuklarımı karşılamak istiyorum diyor. Bende ona diyorum ki en verimli günlerin çok çalış bal tutan parmağını yalar (komşum mimar) diyorum ama artık çok mu bal tuttu yoksa yoruldumu bilmiyorum beni gördükçe şikayetin dozunu artırıyor. Neyse hanımlar çalışanlara kolay gelsin çok çabuk akşam olsun herkes özlediğine kavuşsun. Bu gün benim için o özel günlerden biri yine evlendiğim günden beri artık sayısını unuttum yine çamaşır makinem bozuldu. Sabah sabah hemen servisi aradım sağolsunlar geldiler ve 2016 mayısta aldığım makinemin motoru gitmiş. Servise sordum hangi makineyi alayım diye bazı tavsiyelerde bulundu eşime dedim bu sefer sen seç ben seçince Maşallah desemde ömrü vefa etmiyor. Temizlik bitti yemek yapıldı şimdi sizleri okuyorum bende sıkıntımı yazdım ama yine çok uzun oldu. Kusura bakmayın hanımlar sizlere yazarken içimden geliyor halbuki günlük hayatımda öyle çok konuşkan biri değilim çenemin düşüklüğü sizlere.
işte karşı komşu benim :):)Hepimize güzel bir hafta olsun. Bende sabahları erken kalkmaya alışkınım karşı komşum çalışıyor ve işe giderken canım gitmek istemiyor diyor senin gibi evde kalıp temizlik yapmak istiyorum çocuklarımı karşılamak istiyorum diyor. Bende ona diyorum ki en verimli günlerin çok çalış bal tutan parmağını yalar (komşum mimar) diyorum ama artık çok mu bal tuttu yoksa yoruldumu bilmiyorum beni gördükçe şikayetin dozunu artırıyor. Neyse hanımlar çalışanlara kolay gelsin çok çabuk akşam olsun herkes özlediğine kavuşsun. Bu gün benim için o özel günlerden biri yine evlendiğim günden beri artık sayısını unuttum yine çamaşır makinem bozuldu. Sabah sabah hemen servisi aradım sağolsunlar geldiler ve 2016 mayısta aldığım makinemin motoru gitmiş. Servise sordum hangi makineyi alayım diye bazı tavsiyelerde bulundu eşime dedim bu sefer sen seç ben seçince Maşallah desemde ömrü vefa etmiyor. Temizlik bitti yemek yapıldı şimdi sizleri okuyorum bende sıkıntımı yazdım ama yine çok uzun oldu. Kusura bakmayın hanımlar sizlere yazarken içimden geliyor halbuki günlük hayatımda öyle çok konuşkan biri değilim çenemin düşüklüğü sizlere.
çok fena yaaaBir kaynak daha kitlemis ögrt. 90tl.
Liseli hayat çok güzel gelsenize
Evde otururken para gidiyor resmen.
Valla 8 senedir bukadar görmedim ben.çok fena yaaa
ben anasını kitap kırtasiye ve kıyafet olmak üzere toplam 2.000 tl harcadım ve 2 eksik var daha
adı devlet bir sürü para gidiyorValla 8 senedir bukadar görmedim ben.
Haftasinda costular.
ve sadece henuz 2 dersden alinan bunlar.
Diğer ögrtm. kıskanmasa barineyimiz eksik demeseler. Hic eksik degilsiniz cook guzelsiniz dicem.
Ben tatil donusu acayip kararliydim.lelli acaba diyorum ocak ayı için sert bir biirkim olayıan mı ? girsek
devlet tasarruf diye sürekli açıklama yapıyor
yani bzide topik olarak senin önderliğinde ve önerielrinde bir sirkelnsek mi?
başkan ne dersin;?
aynı fikir deyimBen tatil donusu acayip kararliydim.
-1.300olarak basladim
Nasıl toparlanıcaz bilmiyorum ki.
Ocak ayi icin aslinda en azindan 6 aylik bir birikim plani yapabiliriz.
HahahaBir kaynak daha kitlemis ögrt. 90tl.
Liseli hayat çok güzel gelsenize
Evde otururken para gidiyor resmen.
Ahh ah kaynanam der hep köpekler ana olmasın saolsun oda ne yese alır ne yapsa getirir saolsun bizeSabah annem geldi 10.30
Simdi cıktı
Sabah beri evi kaldırdı kadın
Ama heryer jilet
O kadr para veriyonuz kadınlara günlük temizlik mi yapıo bunlar diyo
Ev temizdi kadın yeni geldi ama dolaplar karıstı
Bebekle bende bakamadım 3 günde olmus cingen calıyo aptal oynuyo
Dolap toplanmasından nefret ediyorm zaten suan cok mutluyum
Avmye kactm kız uyurken
30 tl migrosta
28 tl pastanede harcadm
2 tencere almjs gelirken anam
Emaye biri biri celik
Tablet bitmek üzereydi,onu gördğ yarın alır gelir kesin
Dedim koci alck bugun sakın alma
En son kızı da yıkadı
Eline geceni yıkıo temizlige baslayınca,arada kızı da cıkardı
Aksama et suyu corbam
TaE fasulyem var
Ayaklarım koptu ama, ins kız gece uyur biz de uyuruZ
çok güzel fikir. o zaman benim maaşımda düzene girer.. kendime ufak tefek birşeyler almak istiyorum.. künyedir bileziktir, artık alayım birşeyler..lelli acaba diyorum ocak ayı için sert bir biirkim olayıan mı ? girsek
devlet tasarruf diye sürekli açıklama yapıyor
yani bzide topik olarak senin önderliğinde ve önerielrinde bir sirkelnsek mi?
başkan ne dersin;?
Gecmiss olsnnnSelamm
Dün benim yemekler yine az az olmus
Bugun yemek yapiyorum.
Kıymali menemen ve makarna yaptim.
Biraz buzdolabinda baklavalik yufkam vardi tatli yapicam.
Kekler kurabiyelerde yarina biter yarisini yediler bile erbaslar.
2 yufka kalmisti onlarida 4 gozleme seklinde yaptim 2 sabah idare eder.
Bir arkadasimin esi hastanedeymis.
Net bir bilgi alamadim ama durumu kotuymus.
Ne oldu nesi var ögrenemedim.
Kadinin telf. arkadasi acti hastanedelermis 1 haftadir.
Esinin durumu kötu dedi.
Ortak arkadasimiz yok malesef
Tam olarak nesi var bilmiyorum.
Allah sifasini versin.
3 cocugu var.
Böyle seyler duyunca insan iste bak bukadarligiz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?