- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Kendi markasi sanırsam bende çikolata sosunu aldım hem acı hem doğru düzgün koyulasmadi bir tek damla cikotasini alıyorum pudingi falanda güzel degil2 dir sütlü tatlılarımda bi acımtraklık oluyor
Ben muhallebilere 1 paket toz kremsanti katıyorm
A101 den aldıgım kremsantilerdenmis.
Sabah cırptm bitanesini evet acı santi
Aynen kendi markası hic gğzel değilKendi markasi sanırsam bende çikolata sosunu aldım hem acı hem doğru düzgün koyulasmadi bir tek damla cikotasini alıyorum pudingi falanda güzel degil
Günaydın hanımlar ne güzel bir sohbet var okuyorum sizleri öncelikle hepimize sağlıklı bir ömür nasip olsun sonra da bol bol bereketli günlerimiz olsun. Önceden canımı yakan cümlelere çok takardım çalıştığım dönemlerde işyerlerindekilere apartmanda asılsız söz düollalarına artık olgunlaşmayı yaşamaya başladım herhalde takmıyorum.Cumartesi günü yönetici tüm apartmanın hanımlarını gezmiş apartmanın içide boyanacak mantolama yapan firmaya vermişler ne renk olsun diye tam bizde evden çıkarken itiraf eder gibi söylüyor herkese sordum bir siz kaldınız dedi halbuki benim karşı dairemde oturuyor neyse renkleri gösteriyor işte en çok bunu istediler diyor eşimde nazenin sen başka renk istiyorsan söyle diyor kocama o an hiç kıyamadım renk önemli değil dedim hepsinin küçük çocuğu var kırık beyaz altı uçuk yavruağzıda üst renk olarak beğenmişler bu renkleri kollacaklar ise benim için mahsuru yok dedim. Gerçekten kırılmadım yöneticiye ben uyumlu ve sakin biri olduğum için bu tavrı gösterdi ama eşim çok bozuldu tam yürüyüp uzaklaşacağız teşekkür ederim benim de fikrimi aldığınız için diğer apartman sakinlerinden ayırmadığınız için dedim son cümlemden sonra adam bir bozuldu size iyi günler deyip uzaklaştım sadece eşim üzüldü diye söyledim yoksa adam bana ilk sorduğumda da beğendiğim renkleri söylesem ne olacaktı ki çoğunluk bu renkleri beğendi diyecekti. Şimdi yine rastlaşıyoruz apartmanın içinde her zamanki nezaket kurallarının dışına çıkmadığım için bana açıklamada yapamıyor. Beren-naz bence kaderin değişiyor böyle herşey üst üste gelince ben inanıyorum sonuç muhteşem oluyor. İnşallah herşey hepimiz için ne hayırlısı ise öyle olsun.
VuuuuuvvvYa Kızlar şimdi biz kalanlar 59 ile nette bir araya geldik millet yazıyor çocuğun biri bana yazmış faceden itiraz edelim diyeaZ yazıştık çocuk İstanbul’dan her şerde bir hayır var derler bu işte ne hayrı varsa dedim.
Çocuk da kalmasa idik tanışamazdık demesin mihiç güleceğim yoktu
Biz cok iyi niyetli uyumlu olunca sorma geregi bile duymuyorlar.Günaydın hanımlar ne güzel bir sohbet var okuyorum sizleri öncelikle hepimize sağlıklı bir ömür nasip olsun sonra da bol bol bereketli günlerimiz olsun. Önceden canımı yakan cümlelere çok takardım çalıştığım dönemlerde işyerlerindekilere apartmanda asılsız söz düollalarına artık olgunlaşmayı yaşamaya başladım herhalde takmıyorum.Cumartesi günü yönetici tüm apartmanın hanımlarını gezmiş apartmanın içide boyanacak mantolama yapan firmaya vermişler ne renk olsun diye tam bizde evden çıkarken itiraf eder gibi söylüyor herkese sordum bir siz kaldınız dedi halbuki benim karşı dairemde oturuyor neyse renkleri gösteriyor işte en çok bunu istediler diyor eşimde nazenin sen başka renk istiyorsan söyle diyor kocama o an hiç kıyamadım renk önemli değil dedim hepsinin küçük çocuğu var kırık beyaz altı uçuk yavruağzıda üst renk olarak beğenmişler bu renkleri kollacaklar ise benim için mahsuru yok dedim. Gerçekten kırılmadım yöneticiye ben uyumlu ve sakin biri olduğum için bu tavrı gösterdi ama eşim çok bozuldu tam yürüyüp uzaklaşacağız teşekkür ederim benim de fikrimi aldığınız için diğer apartman sakinlerinden ayırmadığınız için dedim son cümlemden sonra adam bir bozuldu size iyi günler deyip uzaklaştım sadece eşim üzüldü diye söyledim yoksa adam bana ilk sorduğumda da beğendiğim renkleri söylesem ne olacaktı ki çoğunluk bu renkleri beğendi diyecekti. Şimdi yine rastlaşıyoruz apartmanın içinde her zamanki nezaket kurallarının dışına çıkmadığım için bana açıklamada yapamıyor. Beren-naz bence kaderin değişiyor böyle herşey üst üste gelince ben inanıyorum sonuç muhteşem oluyor. İnşallah herşey hepimiz için ne hayırlısı ise öyle olsun.
bende o konuda takıntılıyımdırhangi marka kuzu almayalim bizde
Bende sey takintisi var pudra sekeri, kremsanti,puding, vanilya falan marka olacak.
biminki a101 kendi urunu falansa almiyorum.
Aliskanlikmidir nedir
Misal kabarmicak gibi geliyo bana bilinmemis markalar.
https://www.hepsiburada.com/hepsini...-ofis-avize-p-HBV00000HIYPH?magaza=Hepsiniver Canım ben salona bunu aldım çok hoş durduKizlar bana salon avizesi fikri verin nolur ya
2 tane alicam.
Koltuklarim klasik degil, sporda degil.
3lü modellere bakiyorum salon genis aydinlatsin burada da kullanirim diye cok abartili bisi olmasin istiyorum.
Dunden beri baka baka kör oldum.
y.odasi, koridor ve mutfaga siparis verdim.
salona begenemedik.
Bendede bunun ikilisi var hoşuma gidiyor salonum küçük yeterli geldiHepsiniver Home Fulia Zigzag Rustik Camlı 3'Lü Sarkıt Salon Fiyatı Canım ben salona bunu aldım çok hoş durdu
sagol camim bakim biHepsiniver Home Fulia Zigzag Rustik Camlı 3'Lü Sarkıt Salon Fiyatı Canım ben salona bunu aldım çok hoş durdu
Yürekmi yemiş yiğit bu nasıl yürümedirYa Kızlar şimdi biz kalanlar 59 ile nette bir araya geldik millet yazıyor çocuğun biri bana yazmış faceden itiraz edelim diyeaZ yazıştık çocuk İstanbul’dan her şerde bir hayır var derler bu işte ne hayrı varsa dedim.
Çocuk da kalmasa idik tanışamazdık demesin mihiç güleceğim yoktu
Kuzum bunlar çok hoş ben de bakmıştım, sadece şunu söyleyebilirim yan yana olanlar sanki yemek masasının üstüne daha uygun olur gibi geliyor bana. Ama tabi sen daha iyi bilirsin
gayet güzel geldi bana benim tarz
esimide buna zor razi ettim.gayet güzel geldi bana benim tarz
Buraya tasininca biri yemek masasinin uzerine tekabul edecek.Kuzum bunlar çok hoş ben de bakmıştım, sadece şunu söyleyebilirim yan yana olanlar sanki yemek masasının üstüne daha uygun olur gibi geliyor bana. Ama tabi sen daha iyi bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?