Hahaa valla okurken gözüm bir kaynana sözü aradı resmen misal yaza daha fazla kavun karpuz dermisim2019 a 2018 aralıgın son günlerinde,kociye yeni yıla 3 kisi giriyoruz diyerek girdim
Tek bisey yaptım dogurdum
Kavga gürültü dogurdum valla
İyiki dogurmusum
Birikim var mı yok mu belli degil
Kzıın takıları,dogum param birikim
Hastane masrafları,dogum masrafı,ikramlar,hediyelikler gider.
Fifti fiftiyiz galiba
2020 hedefim daha huzurlu bi hayat.
Kızımla bolca vakit gecirmek
Saglık olsun,azalmayalım cogalalım(daha nekadr cogalacaksak )
Anam duysa yeter cogalıp durmayın der kesin
Ayda 1 gram bari atsm kenara kardır.
Yarım maas alcm malum ise baslayınca.
İlkve en büyük hedefim kocayı anasına düsman etmek dermisim
Ama yılbasında büyük ikramiye kazanacak olmam bile daha büyük ihtimal
inşallah hedeflerin tutar canim bende 1 gram atamasamda 150- 200 yada ona denk dolar euro altın atmak istiyorum geçen eşim deli ediyor yok ne kadar birikimin var yok kac altının oldu bir kolumdaki çeyrek ver ddim Allah affetsin istiyor ki hiç bise kalmasın kenarda söylesem daha rahat harcar zaten idare bise bilmiyor yarını düsunmez sorsam en çok o düşünüyor icraat sıfır2019 a 2018 aralıgın son günlerinde,kociye yeni yıla 3 kisi giriyoruz diyerek girdim
Tek bisey yaptım dogurdum
Kavga gürültü dogurdum valla
İyiki dogurmusum
Birikim var mı yok mu belli degil
Kzıın takıları,dogum param birikim
Hastane masrafları,dogum masrafı,ikramlar,hediyelikler gider.
Fifti fiftiyiz galiba
2020 hedefim daha huzurlu bi hayat.
Kızımla bolca vakit gecirmek
Saglık olsun,azalmayalım cogalalım(daha nekadr cogalacaksak )
Anam duysa yeter cogalıp durmayın der kesin
Ayda 1 gram bari atsm kenara kardır.
Yarım maas alcm malum ise baslayınca.
İlkve en büyük hedefim kocayı anasına düsman etmek dermisim
Ama yılbasında büyük ikramiye kazanacak olmam bile daha büyük ihtimal
Geçmiş olsun canımMerhaba kızlar
Oğluş influenza oldu
Okuldan bulaşmış
İki gün raporluyum
Çabuk toparlar umarım
Tüm gece Ateş ölçtüm
Şimdi de midesi bulanmış çıkardı
Sanırım şimdi rahat etti uykuya daldı
Bende baddani altında takipteyim
2018 bana eski eşimi getirmişti, yuva getirmişti 2019 yuvamı yıktı, boşandım, 1 soru ile sınavı kaçırdım o da sildiğim soru doğruydu silmesem geçiyordum.2019 yılında ev aldım borca girdim bu yıl nasıl geçti anlamadım ev alma dışında kötüydüKizlar 2019 bize neler getirdi?
hangi istediklerimiz oldu?
mesela ev, araba, evlilik, bebek, birikim, odenmis borc, yeni bir arkadas..
Hepsini yazalim mi?
hatta ay ay dusunelim tek tek yazalim.
Okuyup motive oluruz
Inşallah bu yıl daha güzel olsun açılan yaraların kapansın güzel kapılar açılsın senin için canım2018 bana eski eşimi getirmişti, yuva getirmişti 2019 yuvamı yıktı, boşandım, 1 soru ile sınavı kaçırdım o da sildiğim soru doğruydu silmesem geçiyordum.2019 yılında ev aldım borca girdim bu yıl nasıl geçti anlamadım ev alma dışında kötüydü
Amin canım inşallahInşallah bu yıl daha güzel olsun açılan yaraların kapansın güzel kapılar açılsın senin için canım
Biriikimi söyleme bacıminşallah hedeflerin tutar canim bende 1 gram atamasamda 150- 200 yada ona denk dolar euro altın atmak istiyorum geçen eşim deli ediyor yok ne kadar birikimin var yok kac altının oldu bir kolumdaki çeyrek ver ddim Allah affetsin istiyor ki hiç bise kalmasın kenarda söylesem daha rahat harcar zaten idare bise bilmiyor yarını düsunmez sorsam en çok o düşünüyor icraat sıfır
Tşk ederim canımGeçmiş olsun canım
Bizimki de büyükaaaaaa aaaa ben de daha kızım gelmeden almıştım. Tabi yeğenim doğduğunda ona da almıştım. Tabi kardeşim yeğenimi alıştırdı file şimdi filsiz uyumuyor. Bir gün annemle pazara çıktık. Yeğenim de yanımızdaydı uykusu geldi. Başladı ağlamaya fil de fil diyeo günden sonra alıştırmayacağım file diye karar verdim odasında süs niyetine duruyor her gittiği yere kocaman fili taşıyor. Tabi senin aldığın fil nasıl bilmiyorum
Benim kızım mendili uyku arkadaşı yaptı. Uykusu gelince mendil mendil diyor. Çok da rahat oluyor heryerde çantamda :)
Sordular zaten henuz erken alisveris icin dedim.Çatladılar lelli
9 ayın sonuna kadar didikler
Ne alacaksın ne yapacaksın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?