Kesinlikle doğru tesbitHep diyorum ancak kapiyo cekip cikinca bitiyor bu ev işi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle doğru tesbitHep diyorum ancak kapiyo cekip cikinca bitiyor bu ev işi![]()
Haklısın bende sevmiyorumMuhallebi yaptim biskuvili arasina muz koyup sarcam cayla yenir.
Kalan kestaneleri pisiririm.
Bugun uyudum gunduz ya aksama erken sızmam gibi duruyo.
Dun eltim kizina yengene gidelim dedi yani bana duyuruyo.
Oysa ben zaten davet edecektim teyze dur biraz daha kizim 5.ayina bi gir falan dedi.
erteledim.
Gelmek istiyor sanirim eltim.
Bu haftalarda davet edicem.
Ama ne hazirlicam kolay bir menü olusturmam lazim.
Aklimda var bir menu ama gunum mutfakda gecer yine.
Bir gun once supurup silme islemini halletmem lazim ki o gün mamalari halledim.
Aksam davet etcem mecbur teyzenin kizi ve eltim calisiyo.
Aksamda soyle oluyo kocalarida gelmek istiyor agirlamakdan hoslanmiyorum.
Esimin macda oldugu aksam davet edicem evde erkek olmayinca gelemezler gelmesinler bi zahmet.
Hoslanmiyorum okadar kalabalik erkekli kadinli ic ice.
Agirlayacak baska oturma odam yok malum.
Kadin kadina daha raat oluyor.
İnşallah canımYazmak istemedim hic aslinda ama ne zaman senin mesajlarini okusam hep cok iyi bir evlilik yapacaksin gibi bir his olusuyor bende.
Hamis sweati almistim aşk yasiyorum.
Uzerimden cikarmadan 9 ay gecirebilirim
Zira gormekden gözleri kanatip kusturcam milleti.
Cünkü benim sweatim.
1 sweat daha alsam diye model bakiyorum.
Ben evde de salmis giyinmek istemiyorum cunkusu.
Hala disarida giycek bisim yok o ayri dava.
Pantolonsuz geziyorum elbiseylede bi tarafim donuyo..
Allahdan annen hep yanimda diil o elbiseyle gezersen olaca... bla bla saydirirdi dun gorse.
Esimbeyler musait olunca insallah bi avm yapcaz alcam bu hafta sonu carlamayi dusunuyorum.
Adam elbise giy diyo ula usuyorum vicdansiz dicem.
Yemekleri yaptım
Evdeki işleri de hallettim
Sadece ocağı sileceğim çok sıcak soğusun diye bekliyorum
Eşim tavuk çorbası çok seviyor
Her gün olsa içer
Üşenmedim gittim aldım yaptım
Yanına kıymalı makarna yaptım
Dünden kuru fasulye var
Salata yaptım ve brokoli sarımsakladım
Bir saate gelir eşim
Ama hiç acıkmadım
Evde de iş bitmiyor yahu
Hep evde olmak istiyordum eşime dün dedim ki sıkıldım ben vazgeçtimçalışacağım
O da karar ver canım sendededi
Muhallebi yaptim biskuvili arasina muz koyup sarcam cayla yenir.
Kalan kestaneleri pisiririm.
Bugun uyudum gunduz ya aksama erken sızmam gibi duruyo.
Dun eltim kizina yengene gidelim dedi yani bana duyuruyo.
Oysa ben zaten davet edecektim teyze dur biraz daha kizim 5.ayina bi gir falan dedi.
erteledim.
Gelmek istiyor sanirim eltim.
Bu haftalarda davet edicem.
Ama ne hazirlicam kolay bir menü olusturmam lazim.
Aklimda var bir menu ama gunum mutfakda gecer yine.
Bir gun once supurup silme islemini halletmem lazim ki o gün mamalari halledim.
Aksam davet etcem mecbur teyzenin kizi ve eltim calisiyo.
Aksamda soyle oluyo kocalarida gelmek istiyor agirlamakdan hoslanmiyorum.
Esimin macda oldugu aksam davet edicem evde erkek olmayinca gelemezler gelmesinler bi zahmet.
Hoslanmiyorum okadar kalabalik erkekli kadinli ic ice.
Agirlayacak baska oturma odam yok malum.
Kadin kadina daha raat oluyor.
Rapor aldım üç günişi bıraktınmı izindemisin. Ben de çalıştığım günleri özlediğim oluyor ama kızımla evde de olmak güzel. Çocuk olmasa asla evde duramazdım.
Rapor aldım üç gün
İznim bitmişti
23 yıl bitti eyt liyim
Yaşa takıldım çalışıyorum şimdilik
Ama tazminatımı verirlerse durmam diyordum
Tazminatım bayağ tutuyor
Kendimi güvenceye almış olacağım onunla
dert etme canım ben de kilo aldığımdan bu yana dönüp dolaşıp aynı şeyleri giyiyorum. Kıyafet de almıyorum.diyet yapacağım diye ama hala yapamadım![]()
Anam biriside ben kaldım 73 kiloyum nerdeyse 74 le dogum yaptim gördüğüm en yüksek kg du bu evde aldim yürüyüş fln hakgetire eşim gec geliyo gelse oğlan durmuyor evde başlıyorum istikrar yok aldığımı bırak eski kıyafetlerde dar oluyo yeni aldıklarımi büyük aldim bi kactir rahat giyiyorum ama alismamam lazım kg vermeliyim bu kışAynı ben annem bugün kendine alışveriş yap pantolon felan al dedi sen kilo veremezsin dedi.Ben de kilo verip giyemediğim zilyon tane kıyafetimi giyme planları yapıyordum![]()
Anam biriside ben kaldım 73 kiloyum nerdeyse 74 le dogum yaptim gördüğüm en yüksek kg du bu evde aldim yürüyüş fln hakgetire eşim gec geliyo gelse oğlan durmuyor evde başlıyorum istikrar yok aldığımı bırak eski kıyafetlerde dar oluyo yeni aldıklarımi büyük aldim bi kactir rahat giyiyorum ama alismamam lazım kg vermeliyim bu kış
Aynı ben annem bugün kendine alışveriş yap pantolon felan al dedi sen kilo veremezsin dedi.Ben de kilo verip giyemediğim zilyon tane kıyafetimi giyme planları yapıyordum![]()
Anam biriside ben kaldım 73 kiloyum nerdeyse 74 le dogum yaptim gördüğüm en yüksek kg du bu evde aldim yürüyüş fln hakgetire eşim gec geliyo gelse oğlan durmuyor evde başlıyorum istikrar yok aldığımı bırak eski kıyafetlerde dar oluyo yeni aldıklarımi büyük aldim bi kactir rahat giyiyorum ama alismamam lazım kg vermeliyim bu kış
Ben 63 kilo idim o halimle bile kiloluyum diyordum şimdi 76 kiloyum bazen de 77 oluyor hiç bu kiloları görmemiştim meğersem eskiden mankenmişim![]()
İnternet bankacılığından bakabilirsinBu ayki kredi kartı borcumu çok merak ediyordum. Şapşal banka sözleşmiş gibi ekstremi yollamadı. Hesap kesim günü 10 aralık sözde ama gelen giden yok.
Baktım kaç kez, kesilmemiş. Neyse yarın gelir.İnternet bankacılığından bakabilirsin
1997 Eylülilk sigorta girişin ne zamanki. 3600 günden tazminat hakkın yokmu.
1997 Eylül
Bizim kurum mahkeme ile veriyor yoksa hakkım