• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kilo konusulmus resmen bam telim..

Suan kilo aliyorum falan diye bile tedirginim.
Veririm her turlu ama istemiyorum uzerime bulasmasin kilo falan.

Yuruyemedim hic bu hafta yani evden cikmadim.
Cikicam bugun brokoli falan alicam haslar yerim.
Dün hic ekmek yemedim
şu ekmek, makarna,pilav olayini tamamem kaldirmak istiyorum.
Bende 55lerde kendimi iyi hissediyorum benim ideal kilom.

Cok asagisinda hasta gibi duruyorum.
yuzum falan cokuyor.

Suan 62yim.
72-73lerle doguma girsem diyorum misal (cok amin) eve 65le gelsem en kötü 7-8kilo vermem gerekecek.

Annemin suanki evinin dibinde spor salonu var anneme diyorum cok kilom kalirsa baby 1 saat bakarsin spora giderim😁

Korse alicam nette bakiyorum kullanan annelerin hic gobegi falan kalmiyor.
Alip hazir edicem.

Annem de hep motive ediyo beni sen cabuk veriyosun bak hemen verceksen gorursun diyo.

Selam hanımlar uzun zamandır topiğinizi takip ediyorum ara sıra dahil olmaya çalışsam da bi türlü birikim yapamadığım için kopmuştum ama 2 aydır kendi kendime birikim yaptığım için sahalara geri döndüm diyebilirim kendimce :) eski mesajları okumaya başladım kendime sürekli ders çıkarıyorum inşallah bu sefer olacak inanıyorum

Dün hic ekmek yemedim

yuzum falan cokuyor.

Suan 62yim.
72-73lerle doguma girsem diyorum misal (cok amin) eve 65le gelsem en kötü 7-8kilo vermem gerekecek.

Annemin suanki evinin dibinde spor salonu var anneme diyorum cok kilom kalirsa baby 1 saat bakarsin spora giderim😁

Alip hazir edicem.

Annem de hep motive ediyo beni sen cabuk veriyosun bak hemen verceksen gorursun diyo.

ahhh benim de ideal kilom 55 e bile düşsem dünyalar benim olacak. Ben veremiyorum da. Nerde o 30 yaş önceki halim. Spor salonu var hemen dibimde sitenin salonu ama kızı bırakacak kimse yok😏

ahhh benim de ideal kilom 55 e bile düşsem dünyalar benim olacak. Ben veremiyorum da. Nerde o 30 yaş önceki halim. Spor salonu var hemen dibimde sitenin salonu ama kızı bırakacak kimse yok😏
Aslinda sık ve az yiyince bir de 7 den sonra hic bisi yemeyince verebiliyorum ben denesen mi?

Günaydın kızlar
Aksam fena sallandık😔
Balıkesir merkezüssü 5.0 mıs.
Uyuyodum,koci dizi izliyodu 24.00 gibi yatak gitti geldi uyandım bekledim bitsin diye,koci besiğe kostu hemen🙁
Allahım sen koru
2 kere de artcı oldu 4 civarı,onları da duyduk.
Hole gece puseti koydu,eger bisey olursa al kuzı hole gec dedi koci.
Sabah da gündüz olursa asansöre falan binme holde bekle dedi🙁
Allahım ins yasamayız öyle bisey.

Dün hic ekmek yemedim

yuzum falan cokuyor.

Suan 62yim.

Alip hazir edicem.

Lelli ben toplam 9 kilo aldım
Doktorun kilo takıntısı olan işin de uzman yani doçent e gittim
Bana tavsiyesi masa da pilav makarna tatlı ve Patates varsa sadece birisini seç ve ye diğerlerini yeme
Bir dilim baklava iki dilim ekmek derdi
Ve ben seçerek yedim kilo almadım
Korse konusu kesinlikle doğru
Ben medikalciden bel korsesi aldım
Taktığım günün ertesi günü nefes alışım bile değişti
Sanki daha aşağılardan geliyordu ama birden normale döndü
Memnun kalırsın

Kızlar bende pasif spor gibi bir şeye gidiyorum 9 seansta bile çık fark etti 😍😍
Biraz ağrılı ama fayda gördüm
Toplam 18 alacağım 9 bitti
Haftada iki gidiyorum
Az kaldı sonucu çok mutlu etti beni
İnceldim
Diyete gerek yok sadece bol su içmek gerekiyor
Ama ben 16 saat kuralına uyarak beslenmeye başladım
Kendimi daha dinamik hissediyorum
Çok memnun kaldım 🥰🥰🥰
Sonucu bildiririm

Günaydın kızlar
Aksam fena sallandık😔
Uyuyodum,koci dizi izliyodu 24.00 gibi yatak gitti geldi uyandım bekledim bitsin diye,koci besiğe kostu hemen🙁
Allahım sen koru
Çok geçmiş olsun canım

Salgın var sanirim🙄
Sinifin yarisi hastaymis
Annem de öyle ishal mide bulantisi.
Bende halsizim.

Oglan aradi saat 10.30 gibi anne gel midem bulaniyo.
Bende uzanmistim halsizim okulda biraz yokus yukari cikana kadar nefes nefese kaldim.

Oglan siniftaydi mudur yard. rica ettim
Dedim cocuklari veli gelmeden yollamamakda haklisiniz en olmasi gerek bu fakat hamileyim gelemeyecegim durumlar olabiliyo telefonla gorussek boyle bisi oldugunda yollasaniz dedim.
Dilekce istedi.
O dilekce doldurup yollayacak bende imzalicam yollicam.

Tayt vardi bende montumu falanda cikarmistim daraldim diye.
4 aylik mi hic belli olmuyo masallah dedi kadin😋
Kahvalti falanda etmemistim cidde bazen saklaniyo sanki karnim falan olmuyo.
Dedim tisikkurler🤗

Aldim geldim oglani.
Sonra lcw indim arkadasin kizinin dogumgunusu vardi ona hediye aldim.
puanlarla aldim.

Canim sosisli sandovic istedi ama boyle amerikan salatali falan.
Dedim lelli 1 tanesi 5tl kesmez alcan 2 tane
Evde oglan var etcek 20tl.

Sosis aldim.
10lu sandovic ekmegi
bi de amerikan salatasi.
en azindan yap yap ye.
Yarinda yeriz
kremsanti,hindistan cevizi falanda aldim.
30tl buraya baydim.
Geldim.

Attim hemen ocaga sosisleri hüpletcem.
Aksama yemek yok halimde yok

Günaydın kızlar
Aksam fena sallandık😔
Allahım sen koru

Çok geçmiş olsun.Bursa da hissedildimi. Allah yaşatmasın inşallah. Çocuk olunca insan daha da ürküyor. Yıllarca deprem gördüm. Ama geçen istanbulda olan deprem beni bitirdi. Tek kaygım kızımdı. Ya kızıma birşey olursa ben onsuz kalırsam ya da bana birşey olursa o bensiz kalırsa diye. Panikle kucağıma aldığım gibi 18. Kattan merdivenlerden indim bir hafta bacak ağrım geçmemişti.
Deprem çantası koymuştum portmantoya hala orada tutuyorum 😅

Kızlar bizde fena sallandık gittik gittik geldik. Allah korusun hepimizi çocuklarımızı bize bagışlasın. Bu gün kendimi mutfaga teslim ettim. Ispanak-pırasadan güzel bir iç harç hazırladım hamur tuttum önce eşimin yegenine bir tepsi börek, sonra bir aile dostumuz İstanbulda fakat eşi ve oğlu burda kadın kızının çocuguna bakıyor eşi ve oğlu için bir tepsi börek en sonunda da kendimiz için bir tepsi börek yaptım. Havuçlu-cevizli kek yaptım biri beni durdursun iki tepside galeta unu için ekmek kestim onları fırınladım. Öglen yemegimi bile az önce yedim. Yarın güne gidicem bugünden taze fasulye yaptım. Kahve aldım size geldim. Hasta olanlara geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Bu havaların dengesizliğinden herhalde hapşırık ve burun akıntısı geçmiyor. Benimkiler dışarıda bütün gün toplayıp geliyorlar. Beni hasta etmeyin diyorum sonra sizin arkanızı toplayan bulunmaz diyorum.

Kışın rahat kilo verilir diyorlar günler kısa diye, geceleri ne yapacagız aklım hep mutfakta yazın 69 kilo idim şimdi 72-73-74 geliyorum. Yazın full dondurma yedim. Ama kilo almadım şimdi günde en fazla bir dilim çavdar-kepekli ekmek yiyorum. Ama alıyorum. Dikkat ediyorum sabah uyandığım gibi 2 bardak su içiyorum sonra 3 kuru kayısı ve bir ceviz yiyorum sonra çok az peynir ve bir yumurta yiyorum. Öğlen bir tabak yemek bir dilim ekmek, akşamda aynı ama gün içi ve akşam yatıncaya kadar hiç agzım durmuyor çikolatası-çubuk krakeri vb. hiç eksik olmuyor ögün harici yemesem iyi olacak, bu gün sıfır harcama.

Çok geçmiş olsun canım
Saolasın cnm
Çok geçmiş olsun.Bursa da hissedildimi. Allah yaşatmasın inşallah. Çocuk olunca insan daha da ürküyor. Yıllarca deprem gördüm. Ama geçen istanbulda olan deprem beni bitirdi. Tek kaygım kızımdı. Ya kızıma birşey olursa ben onsuz kalırsam ya da bana birşey olursa o bensiz kalırsa diye. Panikle kucağıma aldığım gibi 18. Kattan merdivenlerden indim bir hafta bacak ağrım geçmemişti.
hissettik ya🙁
Ayy evet ya insan ilk cocuga bakıyor😔

Çok geçmiş olsun canım
Saolasın cnm
hissettik ya🙁
Ayy evet ya insan ilk cocuga bakıyor😔

Back
X