• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hangi beşik 2 yaşa kadar kızlar. Bir de ne zaman odasını ayırıyorsunuz.
ben hep odasında yatırdım. Arasıra yatıyorum yerde yatakta. Haftanın iki günü hoşuma gidiyor ya.ondan yatıyorum. Geç yatınca sa eşimi uyandırmakta şstemiyorum hemen yatıveriyorum odasına. Beşiğimiz büyüyen yataklı. Daha henüz açmadık bakalım ne zaman açarız bilmiyırum.Yatağının dibinde sürekli katlanan yatak açık duruyor olur da düşerse sıkıntı olmasın diye.

Bugün öğlen uyumadı. Eşimin teyzesi geldi tam uyku saatiydi. Uyumadı sonra saat 7 de bayıldı mama sandalyesinde kafası düştü. Bakalım gece ayağa dikmeZ inşallah.

yok canım bildıgım kadarıyla senınkıyle aynı ölçüde sadece oval modeli,2 yasa kadar diye yazıyordu ne kadar kullanılır bılmıyorum tabi.
biz gün içinde kanepeye reflü yatagını koymustuk onda yatırıyodum.besığin içine de onu koyuyordum. gerci oglum ilk 2ay dogru durust uyumadıgı için seyyar sekılde gezıyodu evde besıkte :KK70:
Ben de 4 yas diye duydum ama hic arastirmadim.
🙄

ben hep odasında yatırdım. Arasıra yatıyorum yerde yatakta. Haftanın iki günü hoşuma gidiyor ya.ondan yatıyorum. Geç yatınca sa eşimi uyandırmakta şstemiyorum hemen yatıveriyorum odasına. Beşiğimiz büyüyen yataklı. Daha henüz açmadık bakalım ne zaman açarız bilmiyırum.Yatağının dibinde sürekli katlanan yatak açık duruyor olur da düşerse sıkıntı olmasın diye.
Ben 2.5 yasindan sonra odasinda yatirmaya baslamistim.
Ama ne yazikki gece kalkip karanlik falan geliyodu yanimiza.
Her gece geliyordu.
Daha erken yatirmaya basliyo bazilari belki daha dogrudur bilmiyorum.
Ben hic odasinda yatmadim.

Uyku diyince Oglum bugun diyoki anne ben kucukken aksam kacta uyuyordum?
Dedim sen yine 12- 1e kadar oturuyordun uyku ne bilmiyordun dedim.

Niye alistirmadiniz beni ? bebegi alistirin diyo erken uyumaya.

Sipaya bak niye uyumadim degilde kurt vardi totomda demiyorda.
Odaya goturuyordum salliyordum yatakdan atlayip iceri babasina kaciyordu oturcam diye.

boyle de akil veriyorlar buyuyunce ☺

Oglum hep gec uyuyan bir bebekti cocuktu hala gec uyur.
12 olmadan yatir yatakda doner durur asla uyumaz.
Ama sabah 10-11 den once uyanmaz ellemezsen.

Kucukkende uyudurdu, uyurduk yani 10.30 da falan uyanirdik kahvaltimiz 11 olurdu.
Keyifciyiz.
Ama aksam uykusuzlugu babasi.
Ben tavuk gibi uyurum.
Bugun gunduz uyudumda o sebepden henuz sizmadim.

Ben hamile olunca annem direk sen nasil uykundan uyancan diyo😂
Uyku duskunu degilim artik biliyonuz sabah uyumuyorum esimlerin pesine.
Ama Eskiden beri tee bekarligimdan erken uyumaya alisigim.
Bekarkende 9 da yatardim.
Seviyorum o aksam uykusunu doya doya almayi.
Sabah insan uykusunu almis uyaniyor

Ben de 4 yas diye duydum ama hic arastirmadim.
🙄
cocuga baglı bırazda canım mınyon sakin bi çocuk atıyorum daha uzun sure rahat yatabilir.
yan taraflarının asansörlü olması cok ıyı ama ben mesela yataga bıtısık kullanıyorum alıp emzirip hoop yataga.yataktan kalkmıyorum yani. tabi azıtmadıgı zamanlarda böyle. yoksa evın içinde turluyoruz.
hele ilk ay sabaha kadar oturuyoduk nerdeyse aralıksız 10 saat uyumadıgı olmustu.

cocuga baglı bırazda canım mınyon sakin bi çocuk atıyorum daha uzun sure rahat yatabilir.
yan taraflarının asansörlü olması cok ıyı ama ben mesela yataga bıtısık kullanıyorum alıp emzirip hoop yataga.yataktan kalkmıyorum yani. tabi azıtmadıgı zamanlarda böyle. yoksa evın içinde turluyoruz.
hele ilk ay sabaha kadar oturuyoduk nerdeyse aralıksız 10 saat uyumadıgı olmustu.
Genelde ilk aylarda öyle oluyo
Birbirine alisma ortama alisma duzeni.

Bende esime bu yaz salon bizim bu berjer benim mekanim dagilin beyler diyorum.
En azindan gece uykusuzluklarinda salonda takiliriz yaz zaten partileriz😁

bizim kullandıgımız demın atmıstım 2yasa kadar yazıyordu kullanıma baglı degısır tabi.
ben bir yasına kadar yatsın ıstıyorum yanımızda ama esımde alıssın 8-9ayda ayırırz dıyor bılmıyorum

instada bi hatun yikanabilir bez kullaniyor🤦‍♀️
ilk cocuguda 2 yaslarinda daha.
Nasil bir sabir nasil bir zaman ayirma.
Ben yapamam ya.
onu temizleme yikama 😒😖
Yani pisik icin mi yapiyo simdi her turlu edavat var sür kremini yika poposunu gec.
Vallahi millet is ariyo
ya da gun bize 24 saat onlara 40 falan

instada bi hatun yikanabilir bez kullaniyor🤦‍♀️
ilk cocuguda 2 yaslarinda daha.
Nasil bir sabir nasil bir zaman ayirma.
Ben yapamam ya.
onu temizleme yikama 😒😖
Yani pisik icin mi yapiyo simdi her turlu edavat var sür kremini yika poposunu gec.
Vallahi millet is ariyo
ya da gun bize 24 saat onlara 40 falan
ben sıkı takipcısıyım onun canım sevıyorum kadını
valla ben de usenırım ama yapıyor hakıkaten.
bide kurutma makınası var, bez sayısı da fazlaymıs yıkayıp kurutup cekmeceye koyuyorum dıyor.ilk cocugunda da takip edıyordum cocugu masAllah alıstırmıs kendi basına yıyor her seyi kütür kütür soğan yıyor valla. ben mesela yemıyorum oglusu alıstırcam yedıgı zaman koksada katlanıcam artık antıbıyotik :KK48:

ben sıkı takipcısıyım onun canım sevıyorum kadını
valla ben de usenırım ama yapıyor hakıkaten.
bide kurutma makınası var, bez sayısı da fazlaymıs yıkayıp kurutup cekmeceye koyuyorum dıyor.ilk cocugunda da takip edıyordum cocugu masAllah alıstırmıs kendi basına yıyor her seyi kütür kütür soğan yıyor valla. ben mesela yemıyorum oglusu alıstırcam yedıgı zaman koksada katlanıcam artık antıbıyotik :KK48:
Dogal biri ama bazi dedikleri yaptiklarina katilmiyorum.
Mesela aşı konusu.
Aşıya bakic acisi hos diil yillardir sure gelen koruyucu neticede o aşi.
Ama iste hep bisilerden odun veriyo.
Evi hep daginik surekli gezme halinde bilemedim.
Benlik bir hayat diil

Odaya goturuyordum salliyordum yatakdan atlayip iceri babasina kaciyordu oturcam diye.

Kucukkende uyudurdu, uyurduk yani 10.30 da falan uyanirdik kahvaltimiz 11 olurdu.
Keyifciyiz.
Ben tavuk gibi uyurum.

artık buyudu sayılır bızımki teyzesi
biraz duzeni var sımdılık gunduz uyumayı asla sevmıyor sabah 6yı hiç gecmez hemen uyanır kurulu saat gibi.aksam 7.5 -8 gibi yatıyor. uyan emzir uyut seklınde yedi sekiz defa uyanıyor.mızmız olmadıgı gunler boyle. epey ugrastım alıstırana kadar.

Dogal biri ama bazi dedikleri yaptiklarina katilmiyorum.
Mesela aşı konusu.
Aşıya bakic acisi hos diil yillardir sure gelen koruyucu neticede o aşi.
Ama iste hep bisilerden odun veriyo.
Evi hep daginik surekli gezme halinde bilemedim.
Benlik bir hayat diil
ası konusuna ben de katılmıyorum özel asılar dahıl yaptırıyoruz
evin derli toplu olmasına ben de ugrasıyorum,bızımde daha sımdıden bıle anında dagılıyor. buyuyunce napcaz bılmıyorum

ası konusuna ben de katılmıyorum özel asılar dahıl yaptırıyoruz
evin derli toplu olmasına ben de ugrasıyorum,bızımde daha sımdıden bıle anında dagılıyor. buyuyunce napcaz bılmıyorum
Bebekli ev illa dagilcak ama onda bi salmislik var ya.
Ya fazla rahat ya da umursamaz bilemedim

bizim kullandıgımız demın atmıstım 2yasa kadar yazıyordu kullanıma baglı degısır tabi.
ben bir yasına kadar yatsın ıstıyorum yanımızda ama esımde alıssın 8-9ayda ayırırz dıyor bılmıyorum

alışsa da yine gelecek bence yanınıza. 😂Mesela bizim beşikten çıkabilse kesin uyanınca gelir yanımıza.

alışsa da yine gelecek bence yanınıza. 😂Mesela bizim beşikten çıkabilse kesin uyanınca gelir yanımıza.
Geliyorlar🙄
Oglum aksam gayet seve seve besiginde yatiyordu gece bizi buluyordu yine.
Diyelim gece gelemedi uyanamadi sabah direk zipliyodu uzerimize.
Her turlu geliyorlar
Bumerang gibi😁

Aşı konusunda ben de riske atamam. Hep kaygı olacak kafamda. Benim ev de dağılıyor her yerde bir parça oyuncağı ilk zaöanlar uyuyunca topluyordum. Şimdi o kadar ince toplamıyorum. Evimin eski düzeni yok. Sanırım uzun sürede olmaz.
ne kadar toplasam da toplu kalamıyor. Hee kedimiz de var o da ekstra dağıtıyor. Ben de yoruldum toplamaktan😏

Keyifciyiz.
Ben tavuk gibi uyurum.

Hahaa hava serinledi bu aralar bizde böyleyiz 10 i gecio çoğu zaman uyanmamız kalk yatak topla cay koy mügeye bakıyorum hem kahvaltıda 😂😂

Ayyy ne güzel saat 10😳 biz de 9 da uyanıyoruz genelde. O günleri de görürüz inşallah. Gerçi 7 de 6 da ayakta olan da var

Back
X