Bizde kahvaltı vermeyi düsünüyorz hemen yakın aileler 20 kisilik flanÇok abartı yaaa. Ben mevlütle bile uğraşmak istemedim. Burada yapmadım. Annem evinde yapmak istedi mevlüdünü orada yaptık. İlk yaş doğum gününü de benim istediğim pasta alalım onu elleriyle dağıtsın öyle videoya çekelim istiyordum. Öyle yaptık. Çünkü çocuklar 1 yaşında bir şey anlamıyorlar ağlıyorlar falan. Aksine güldü keyifle pastayı elleriyle dağıttı. 2 yaş doğım gününü yaptım. Onda büyüdüğü için sorun yaşamadık
Anam bakma kuzu ben bakmıyorum artık abartı çoğu şey bide gösteriş için ne kazaniyo bu insanlar nasıl yetişiyor anlamıyorum
Esime dun dedim ki (annesiyle ilgili genelde mevzu acmiyorum ucu tartismaya gidiyor) annen teyzeye beni kotuluyormus(kotu olanlari soylemedi teyzede demistir o huyunu biliyorum teyze bana dememistir uzulmim diye ) teyzede annene demiski lelli kotude senin akraban olan gelinin cok mu iyi demis dedim.
Iyi etmis sormus dedim.
Esim dediki annem herkesi kotuler! lafa bak
Kendi iyi bok ya.
O eltim icinde domuz diyormus tovbe estagfurullah esime telf domuzun onde gideni demis.
Suan onun evinde kaliyo onun pisirdigini yiyor birde ablasinin torunu domuz diyo arkasindan.
Boyle bir kadin iste.
Yedigi kaba zicanlardan.
Dedim kac yasinda kadin kendi akrabam olsun diye kendi aldi ya bi de domuz diyor dedim.
Ama bilsin annesi orda burda arkamdan konusuyor ne yuzle karsima cikacak bildigimi bilsin esim diye soyledim.
En azindan bisi olsa gelemeye kalksa vururum yuzune.
Torun bahane zaten karistircak ev araniyordur o.Getirmez herhlde kız esin.
Bitane torunu var sizden,yüzüne bakmıyo,2.ye mi gelcek.
Hic gelmesin
Illa oluyo sboyle seyler cnm bisey yoktur insallah benim oglani yere koyuyodum yere pike fln serip bi kere 5 bucuk aylik flndi koltuga yatirdim duzeltiyim pikeyi dfim donmesiyle düşmesi bir oldu iyiki çok yüksek değil koltuklar bide hali vardı yerde ama ağladı baya doktora sordum kusma gözde kayma takip ettim hatta yükseklik önemli yaziyodu okudum hem doğru uyumadi m o gece eşimde evdeydi onlara bi kavga ettik yok birakilirmi yok napiyosun diğer koltukta maç bakıyordu yanina gecseydin diyeGünaydın kızlarr
Sabah sabah kız düsme tehlikesi atlattı moralm yerle bir oldu
Anakucagına bagladım mutfaga gectim 2.dkda acmıs bagı,ayakları sallanırken bagırmasına yakaladım.Sok oldum
O can havliyle kostım ,alırken kafa dönenceye carptı
Azcık kızardı ama dra yazdım takip edin kusma vs olursa getirin dedi
1 saat oldu kusma yok cok sükür
Uyutmıcam bakalım
Kaldırıp atcam anakucagunı da
Bende sordım düserken yakaladım dönenceye carptı alnı kızardıIlla oluyo sboyle seyler cnm bisey yoktur insallah benim oglani yere koyuyodum yere pike fln serip bi kere 5 bucuk aylik flndi koltuga yatirdim duzeltiyim pikeyi dfim donmesiyle düşmesi bir oldu iyiki çok yüksek değil koltuklar bide hali vardı yerde ama ağladı baya doktora sordum kusma gözde kayma takip ettim hatta yükseklik önemli yaziyodu okudum hem doğru uyumadi m o gece eşimde evdeydi onlara bi kavga ettik yok birakilirmi yok napiyosun diğer koltukta maç bakıyordu yanina gecseydin diye
Torun bahane zaten karistircak ev araniyordur o.
Oralari karistirmistir yeterince.
Benim esimde iciyodu hahahhAy sabah kalktım,e bebekten malt iceceklerinden alıyorm süt yapıyo diye.
Kocam onlardan icmis.Mangolu
Dedim onlar süt yapıcı biliyosn dimi?
Evet ama canım soguk bisey istedi gece diyo
İyi dedim emzirirsin artk cocugu.
Valla evde normal yok
Benimki düşmedi hiç ana kucağını çok seviyordu ayağıyla salliyordu bazen uyuyakaliyodu kendini üzme olcak olan oluyo sen ne kadar kollasandaBende sordım düserken yakaladım dönenceye carptı alnı kızardı
Ayy valla oturdum agladım
Nasıl yaptın bunu kızım diyorm
1 saat sonra pusete koydm yere,nasıl yaptıgını gösterdi
Ayagını öne dogru attırıp kayıyo
Valla ömrümden 5 yıl gitti
Onun tadi nasil?Ay sabah kalktım,e bebekten malt iceceklerinden alıyorm süt yapıyo diye.
Kocam onlardan icmis.Mangolu
Dedim onlar süt yapıcı biliyosn dimi?
Evet ama canım soguk bisey istedi gece diyo
İyi dedim emzirirsin artk cocugu.
Valla evde normal yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?