Günaydın
Esim gitti kaldik oglanla.
O da 11 e kadar uyuyor dokunmuyorum.
Dün yufka aldirdim esime sigara boregi sarcam biraz.
Oglanda evde yeriz.
Brokoli baktim dun kotuydu marketde salatasini seviyorum cikmaya usenmezsem cikip bakicam bir iki markete daha.
Dün baya soguktu ama usudum.
Bugun keyif yaparim gibi.
Dun babam gelince mutfakda sigara ictiler normalde esime falan icirmiyorum mutfakda dahi ama yagmur yagiyordu balkona cikamadilar baya islanmisti serperek yagiyor bizim balkona.
Dedim icin kapiyi kapattilar cami davlumbazi acip ictiler ama o koku
Babam gidince iyice havalandirdim dolaplarin dis kapaklarini, ara kalebodurlari tezgahi falan hep sildim sabunlu bezle.
Onlar evde iciyor ve babam cok iciyor.
Esim aksam 4-5tane icer onuda balkonda.
Babamlar yakip sonduruyorlar hic gelsin istemiyorum.
Orayada gitmek istemiyorum sacim basim sigara kokuyor.
Lanet sey nasil bukadar iciyorlar anlamiyorum.
Yani aksam aksam bana is cikardi bi dunya
Ben cok muzdaribim bu konuda.
O da biliyor ben simdi nerde icicem diyor.
Balkon yagmurlu oldugu icin orada icemedi.
Ama yazin balkonda iciyordu diger evde.
Yani bu konuda hassasim biliyor.
Annem sogukda olsa montunu giyer cikar balkona orda icer.
Ona ic desende icmez mutfagimda biliyor ben o konuda hassasim.
Bana is cikiyor sonra sil temizle.
O kokuyi cikarcam diye komple siliyorum.
Esim banyoda icti bir kac defa kavga kiyamet.
Duvar sildim bi de.
Eve girince o sigara kokusu, yemek kokusu olmicak.
davlumbaz harici hep balkonun kapisinida acarim yemek yaparkende.
sinsin istemiyor esyalara o koku agir oluyor detayli temizlikde yapamiyorum malum.
Her kizartmadan yemekde sonra zaten ocagi falan siliyorum.
Biraz koku takintiliyim
Günaydın kızlar gece kız ateşlendi boğaz ağrısı devam etti gece ıhlamur ates duusruxu verdim azcik daha uyusun kahvaltı hazirliycam önceki günden kalanlar haşlama patatesi patatesli börek yapcam bugün bide Kıbrıs tatlaisi yapım yanına bugünde böyle olsun
Ben cok muzdaribim bu konuda.
O da biliyor ben simdi nerde icicem diyor.
Balkon yagmurlu oldugu icin orada icemedi.
Ama yazin balkonda iciyordu diger evde.
Yani bu konuda hassasim biliyor.
Annem sogukda olsa montunu giyer cikar balkona orda icer.
Ona ic desende icmez mutfagimda biliyor ben o konuda hassasim.
Bana is cikiyor sonra sil temizle.
O kokuyi cikarcam diye komple siliyorum.
Esim banyoda icti bir kac defa kavga kiyamet.
Duvar sildim bi de.
Eve girince o sigara kokusu, yemek kokusu olmicak.
davlumbaz harici hep balkonun kapisinida acarim yemek yaparkende.
sinsin istemiyor esyalara o koku agir oluyor detayli temizlikde yapamiyorum malum.
Her kizartmadan yemekde sonra zaten ocagi falan siliyorum.
Biraz koku takintiliyim
Sorma benim haylaz yeğenim ikinci kattan camdan düştü yaDüsmek üzereydi cnm belinden sallanmıs halde yakaladım
Biraz kafamızı vurduk o sokla dönenceye
Plastik ama ben yine kızarınca uyutmadım,dra yazdım falan
Annem düsmeden bukadr paniksen,Allah korıusun düsünce napcan diyo
Benim yiğenlerin meshurdur sandalyeden düsmeleri
Cocuk gözümüzün önünde hopp atıyor arkaya kendini
Allah beterinden saklasın tüm cocıkları
Dolapta ne satıyorsun canım ben bi türlü satamadım sonra da süresi dolunca kaldırdım. Kızın yepyeni ayakkabıları vardı satayım yenisini alayım dedim yarı fiyatına koydum satış olmadı. Çok mu ucuz koymak lazım.Slm kızlarr
Anca geldim bugun
Anam ne soguk
-1 i gördüm sabah.
Annem geldi kzı yıkamaya,ben hemen kactım pttye dolapta bi satısım oldu onu verdim.
Ordab migrosa.
45 tl;unibaby ıslak mendil 9.95,gazoz,cikolata sosu,cips,günlük süt,cikolata,mayonez büyük.
Annm 1 kalıp tulum peyniri,1 kavanoz tarhana,1 kavanozda köy irmiği getirmis kıza.
Bide deterjan kutusu almıs bana
Gecen sabah uyku sersemi camasır makinasına deterjan atıyorm diye(kızın mam kutularından birine koymustum)1 ölcek mama attım
Anneme anlattım,makinaya sorun değil de sen kızın mamasına deterjan atarsın bu kafayla dedi
Allah korusun .
Kutu almıs bosalttı hemen
Ayy kıyamam Allah koruyır yaSorma benim haylaz yeğenim ikinci kattan camdan düştü yaannemlerin evde sen saniyelik cam açıkmış hop düşmüş daha 1.5 yaşındaydı. Ve 8 aylık yürüdü full enerji. Allahtan burnu bile kanamadı. Ama düşünmesi bile kötü ya.
Bir süre yok ama ordaDolapta ne satıyorsun canım ben bi türlü satamadım sonra da süresi dolunca kaldırdım. Kızın yepyeni ayakkabıları vardı satayım yenisini alayım dedim yarı fiyatına koydum satış olmadı. Çok mu ucuz koymak lazım.
Allah korumusSorma benim haylaz yeğenim ikinci kattan camdan düştü yaannemlerin evde sen saniyelik cam açıkmış hop düşmüş daha 1.5 yaşındaydı. Ve 8 aylık yürüdü full enerji. Allahtan burnu bile kanamadı. Ama düşünmesi bile kötü ya.
Dolapta ne satıyorsun canım ben bi türlü satamadım sonra da süresi dolunca kaldırdım. Kızın yepyeni ayakkabıları vardı satayım yenisini alayım dedim yarı fiyatına koydum satış olmadı. Çok mu ucuz koymak lazım.
Bebek esyaları daha kolay satılıyor.
Ben ayakkabı,elbise kücülen herseyini satıyorm.
Oyuncak koydum fisher price.110 tl ye aldık kızın ilgisini cekmedi.60 a koydm.45 tl teklif geliyor ,kabul etmiyorm.1 ay oldu daha.Cok ucuz vermiyorm.Aldıgımın yarısına veriyorm.
50 tlye 10 tl teklif gönderen oluyor
Varsa öyle biri bende alayım diye cvp yazıyorm valla
Nolur ,cok lazım diye insanlr duygu sömürüsü yapıyorvalla cogu zamn.
Bende bebegimin ihtiyaclarını alıyorm sonucta ordan gelenle.
Markalı seyleri cok ucuza verme snde.
Oyuncak koydum fisher price.110 tl ye aldık kızın ilgisini cekmedi.60 a koydm.45 tl teklif geliyor ,kabul etmiyorm.1 ay oldu daha.Cok ucuz vermiyorm.Aldıgımın yarısına veriyorm.
Yani ihtiyacı olana veririm daha iyi.bana da 1 kişiden teklif geldi kabul etmedim. İlk adım ayakkabısını 65 e koydum. 130 a almıştım çok da giymedi. Şimdi 150 mi ne olmuş.skechers ışıklı ayakkabı var onu da 90 a koydum 67 ye teklif geldi kabul etmedim.şimdiki fiyatı 300 e yakın.
mezarcılar was here dolap'ta gerçekten. insan o kadar pahalıya alıyor, sattığı miktar da değsin istiyor ama, satılmıyor başka türlü haliyle baya indiriyorsun fiyatları.
sadece marka ve fazla bulunmayan, nette avm de stoğu bitmiş ürünler alındığı fiyata yakın miktarda satılıyor.
ben de eskiden baya indiriyordum fiyatları maksat satmak diye, ama artık biraz elime bişeyler geçsin istiyorum. o sebepten fazla indirmiyorum.
o yüzden satılmıyor fazla.
olsun beklesin. acelem yok. hiç satılmazsa kendim kullanırım hiç yoktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?