Bizimkinin eşyaları ben aldım dediği gibi gorumcemin düğünde kvsi eşya almaya gelmişlerdi bizim evede yemeğe gelmisti herşeyi yaptı m ben verdim dedim bide fiyat söylüyor su kadar verdim diye yaya dedim ben verdim parayı bozcan öyle insanı ay artık tahammül edemiyorumGelinim mutfaktada bi kvde gelin var,kv herseyini ben yaptım diyo.Gelin setime kadr bozduk düğün borcu ödedik diyo
Kvde ne dese ?E o seti kim yaptı sana
E onu da yapbi zahmet
Benimkide sorsan düğün yaptıBizimkinin eşyaları ben aldım dediği gibi gorumcemin düğünde kvsi eşya almaya gelmişlerdi bizim evede yemeğe gelmisti herşeyi yaptı m ben verdim dedim bide fiyat söylüyor su kadar verdim diye yaya dedim ben verdim parayı bozcan öyle insanı ay artık tahammül edemiyorum
Yani herkesde öyle degildir belki ama genelinde öyle oluyorBenimkide sorsan düğün yaptı
1 oglum var dedi konu komsu ne der dedi(biz düğün istemedik)
Salonun parasını üzerime takılan paralarla ödediler o gece rezillikti.
Bende gecen sene caktım lafı,bi düğüne gittik kociyle.
Nasıldı düğün dediler?Ay dedim rezillikti,tam cıkarken gördük kzın üstünden para alıp,salon sahibine veriyolardı
Halbuki yok öyle bisey
Koci aa nezman gördün diyo saf
Dedim sus sen yoktun görmedin
Kpder kvdeye baktı hemen.
Hic sesleri cıkmadı.
Salak sanmasın dedim anan beni,herseyin fRkındayım ben dedim.
Bana söyleseler ben kabul etmezdimYani herkesde öyle degildir belki ama genelinde öyle oluyor
Bende de oyle oldu.
Ama bizde durum soyleydi esim kendi yapti dugunu masraflari kimse arka cikmadi bastan beri.
Kendi cabasiyla birikimiyle falan.
Kocan biliyordur ozaman konusulmustur yani onun soylemesi gerekirdi.Bana söyleseler ben kabul etmezdim
Cünkü bastan annemlerde dedi düğüne gerek yok.
Bosa masraf yapmayın diye.
E noldu üzerimden takılanı salona verdi
Biz 3 sene düğün borcu ödedik
Cünkü hic biseye karısmadılar
Ben nikah yapar,takılanla borclarımı öderdim.
Kocam safı uymus bunlara.
Ben de izledim kocası da istiyor hala kadını.Ayy Allahim bayilazammm
19 yasinda kız kocasini birakmis netten buldugu 18yasindaki cocuga kacmis.
Cocuk madde bagimlisi.
Bi de altinlarini parasini almis yanina cocuga yedirmis.
Babasi kocasi agliyo
Kocasi hala ben seni seviyorum diyo
Kiz ben seni istemiyorum Arifi seviyorum diyo.
Arifi alip gelip babasinin elini opecekmis
Ayy vallahi kusturdular bu ne ya
Nasil cocuklar nasil nesiller yetisiyor.
O kizin malliginami yanayim kocasinin mallaginami tukurim.
aiyy vallahi sistim
sastim kaldim olsun diyo hala mal.Ben de izledim kocası da istiyor hala kadını.
Böyle kadınlar yarıyor demekki
Çok normallestirdiler böyle şeyleri eskiden evlenmek kolaydı boşanmak zor şimdi öyle değil evlenmek zor boşanmak kolay bence bunda sosyal medyanın payı çok büyük şimdiki gençlere laf söz geçmiyor ne yazikki yapma bile diyemiyorsun ters tepiyor bu sefer daha kötüsünü yapıyorlar bunlar kıyamet alametleri rabbim sonumuzu hayr eylesinAyy Allahim bayilazammm
19 yasinda kız kocasini birakmis netten buldugu 18yasindaki cocuga kacmis.
Cocuk madde bagimlisi.
Bi de altinlarini parasini almis yanina cocuga yedirmis.
Babasi kocasi agliyo
Kocasi hala ben seni seviyorum diyo
Kiz ben seni istemiyorum Arifi seviyorum diyo.
Arifi alip gelip babasinin elini opecekmis
Ayy vallahi kusturdular bu ne ya
Nasil cocuklar nasil nesiller yetisiyor.
O kizin malliginami yanayim kocasinin mallaginami tukurim.
aiyy vallahi sistim
Bizimkinin eşyaları ben aldım dediği gibi gorumcemin düğünde kvsi eşya almaya gelmişlerdi bizim evede yemege sanada herşeyi yaptı sanat esyaciya ben verdim dedim bide fiyat söylüyor su kadar verdim diye yaya dedim ben verdim parayı bozcan öyle insanı ay artık tahammül edemiyorumGelinim mutfaktada bi kvde gelin var,kv herseyini ben yaptım diyo.Gelin setime kadr bozduk düğün borcu ödedik diyo
Kvde ne dese ?E o seti kim yaptı sana
E onu da yapbi zahmet
Millet internetten habire koca buluyor kız vardı dinde 46 yaşında adam kız 20yasinda kız seviyorum diyo bunlar çoğaldı sonumuzu hayra çıkarsın ortalık iyice bozulduÇok normallestirdiler böyle şeyleri eskiden evlenmek kolaydı boşanmak zor şimdi öyle değil evlenmek zor boşanmak kolay bence bunda sosyal medyanın payı çok büyük şimdiki gençlere laf söz geçmiyor ne yazikki yapma bile diyemiyorsun ters tepiyor bu sefer daha kötüsünü yapıyorlar bunlar kıyamet alametleri rabbim sonumuzu hayr eylesin
Kocan biliyordur ozaman konusulmustur yani onun soylemesi gerekirdi.
Ben bildigimden esimin cabasiyla oluyor sorun etmedim.
Hıi bende dugun istemedim esim cok istedi kemenceci getirtcem vs vs mecbur hı demek durumda kaldim orasi ayri tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?