cok da sevdigim bir abla.Gitme canım ortalıkta salgın var.
Kendine dikkat et son bir kaç ayı da hayırlısı ile atlat sonra istediğin yere git
Ben de yapamam. Kesinlikle kimsenin kahrını da çekemem. Bir de bu yaştan sonra hiç.Eskiler biraz daha idareci sanırım evlilik konusunda.Aiy bak bir yanini daha ögrendik.
Benim annemin basina gelse ben karismam.
Onun hayati ama bana kalsa kimsenin kahrini cekmesin.
Otursun 3 gunluk ömur baksin keyfine.
Evlendigin adaminda colugu cocugu oluyo niye o yastan sonra elalemle ugrassin ki?
Ben yapamam sahsen.
Bana ters.
Ben o yastan sonra birine alisma onun cocuklariyla ugrasma falan yok yok aman.
Ama annen adina sevindim yani mutlu olmasina.
Neler goruyoruz duyuyoruz.
Benim etrafimda 2.evliligini yapipda ohh iyiki evlenmisim 2.mutluyum diyeni duymadim.
Yalnızlık ya da hani evlatlarinin yanina sigamama kaygisi falan olabilir.Ben de yapamam. Kesinlikle kimsenin kahrını da çekemem. Bir de bu yaştan sonra hiç.Eskiler biraz daha idareci sanırım evlilik konusunda.
Hep yalnızlık olmaz der. Tabi bir de mutlu olamamasının etkisi de çok.Yalnızlık ya da hani evlatlarinin yanina sigamama kaygisi falan olabilir.
Ya da annen gibi hani mutlu olamamis insanlar bir siginak bir mutluluk arayisinda olabilir.
Yaw o adamda yemek ister utu ister
Bezdum ben
Bir de sizin duzeniniz varmis hani sizde olsaydiniz ayni evin icinde belki durum farkli olurdu.
Simdi esin ölse maasi baglaniyor(misal maasi emekliligi olmayanlar icin diyorum)
baban olse onun maasini aliyorsun.
Dul olsan yine bir dulluk maasi aliyosun babanin maasi uzerinden.
Yani para icin falan evlenenler direk eleniyor gozumde.
O bahane olmamali.
Ben hic yapamam baskasinin cocuguna ablalik falan.Hep yalnızlık olmaz der. Tabi bir de mutlu olamamasının etkisi de çok.
biz de aynı evdeydik canım 3 kardeş sadece ablam yoktu. babamında iki oğlu vardı. Tabi biri arasıra geliyordu. Para desen o da sadece emekli maaşı vardı babamın.Tek katlı evi vardı ama geri iki katını da hep beraber yaptık. Ablamın da ev konusunda katkısı oldu. ama yine de diyorum ikinci evlilik bana göre değil. Zaten birinciyi zor yapmışım 30 yaşında evlendimBir de başkasının çocuğuna annelik yapmak zor.yapamazdım sanırım. Tabi benim kızımı da ben doğurmadım ama sonuçta annesi benim onun ne zaman uyuduğunun acıktığını susadığını nelere apladığını neleri istediğini sevdiğini sevmediğini bilen emek veren benim, onun kucağında huzur bulduğu kişi benim. Yani başkasının çocuğunun annesi var sonuçta. Hiç bir zaman için o annesi gibi olamam.
aleksandar markasıHangi tip lazere gittin canım
Afiyet olsun degiskenlik gosteriyor ya fiyatlar.Dün akşam eşim geç saate gelmeyecekti, ben de üşendim yemek yapmaya. Kaşarlı kuşbaşı lı pide istedim bi tane de lahmacun. 35 tl verdim. Çok diye düşündüm ama kızım çok sevdi, yiyince gözüme gelmedi :)
Ben onu izlememiştim bu diziden sonra ona başlayım bariBu mesajı yazarken aklıma bu saydığın bir kaç dizi gelmiştibir de çemberinde gül oya dizisini iki defa izledim yine izlesem yine aynı tadı alırım. İz bırakan dizilerden birisi
Canim yegenlerin mi?Salı günü çocukları aldım salıdan beri bizdeler
Çarşamba gezmeye götürdüm LCW’den kıyafet aldım çocuklara 360₺ tuttu.Karttan çektirdim.Oyuncaklara bindirdim , yemek yedik marketten de sevdikleri abur çubuklardan aldım 600₺ harcamışım helali hoş olsun.
Dün de halaları bize geldi oturduk hep beraber
Şimdi annem ve kardeşim çocukları halalarına teslim etmeye gittiler.Yarın sabah babaları arayacak çocuklar konuşacaklar ordan da kuruma teslim edilecekler.
Anne tarafına gidecekler 1 hafta.
Çok tatlılar maşallah küçük 7 yaşında 1.ci sınıfa gidiyor şurda kaç ay oldu okul başlayalı maşallah ne güzel okuyup ,yazıyor
Allahım bundan sonra kaderlerini güzel yazar inş.
Annem çocukları yıkamış sırtında yara vardı diyor.Sormuş dayak mı atıyorlar diye yok basketbol oynarken sırtıma top geldi demiş.
Çocuklar yemek yiyorlar kuş kadar zaten tabaklarını kaldırmaya çalışıyorlar bırakın biz kaldırırız diyorum.Orda öyle alıştırmışlar tabakları kaldırıp bulaşık makinesine diziyorlarmış orda.
Odalarını da kendileri viledala yapıyorlarmış
Ordaki kadınlar ne iş yapıyorlarsa ,Allah merhamet versin.
Bazen diyorum ki ben alsam , ben alsam çalışıyorum annem de hasta nasıl bakacağız
belki ileride evlenirim felan eski eşime alalım demiştim istememişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?