Yiğenini görmeye hiç mi gelmedi yaniGelmemelerine arayıp sormamalarına alıstm
ama en ufak biseyde bizi aramaları deli ediyor beni.
Görümcemin görümcesi gelmis Adanadan,hosgeldine gitseymisim
Görümcem 5 aydır yigenini görmedi onu napcaz dedim?
Kendilerine gelince cok örf adet biliyorlar
Valla cingeneden beter bunlar öyle diyim
Rabbim güzel gönlünüze göre versin INŞAALLAH. Size de hayırlı evlatlar nasip etsin. Ne kadar iyi bir insansınız.Teyzem vefat edeli 8 yıl oldu.Teyzem olsa onlara çok güzel bakardı kimseye bırakmazdı.Zaten bu yaşanılanlar da olmazdı o zaman.
Halasının 2 kızı var ben bakamam dedi 2 de amcaları var onların da eşi el kızı bakarlar mı.
Evlerinde bile yatırmadılar çocukları yabancı gibi yemeğe aldılar o kadar halası ve bizde kaldı çocuklar.Evet çocukları alsam şimdi sahip Çıkan yok ama o zaman efe kesilirler rahat bırakmazlar
Anne tarafı zaten berbat hayatları çok kötü onlarda olmaması zaten iyi.
Onlara vermezler talep ettiler reddedildiler.
Teşekkür ederim amin rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahRabbim güzel gönlünüze göre versin INŞAALLAH. Size de hayırlı evlatlar nasip etsin. Ne kadar iyi bir insansınız.
Anne ve baba niye bakmiyor?Teyzem vefat edeli 8 yıl oldu.Teyzem olsa onlara çok güzel bakardı kimseye bırakmazdı.Zaten bu yaşanılanlar da olmazdı o zaman.
Halasının 2 kızı var ben bakamam dedi 2 de amcaları var onların da eşi el kızı bakarlar mı.
Evlerinde bile yatırmadılar çocukları yabancı gibi yemeğe aldılar o kadar halası ve bizde kaldı çocuklar.Evet çocukları alsam şimdi sahip Çıkan yok ama o zaman efe kesilirler rahat bırakmazlar
Evet ikimizde yakınız aynı sehirde.Yiğenini görmeye hiç mi gelmedi yani
Aynı şehirdesiniz galiba bir de
Bursada nilüferdeymis yardım toplama yeri.
Hazırlıcaz biseyler bugun battanıye ,kıslık mont falam.Bırakcaz kardesimle.
İns ihtiyac sahiplerine ulasır.
Yun yorganları verelim dedim.Saten yorgan onu almazlar dedi.Hic kullanmadım.
Ceyizde kvde vermisti.
Bebek esyası yollucm ben genelde.Elimde kıslık cok.
Bebekler sokakta ya icim parcalandı fotolara bakınca
Allahım sen yardım et
Ay Nilüfer belediyesi sinir etti bizi.
Acıklama paylasmıs,kullanılmamıs esya istiyomus haspam
Kac kisi 0 esya alıp getirebilir ya sana su krizde
Muhtarlıklar alıyomus galiba onlara veririz dedim.
Hazırladık posetleri elimizde beklliyof
En kötü Elazıg valiliği alıyomus oraya kargo yaparız.
Nilüfer yine vip calısıyor
Teyzem vefat edeli 8 yıl oldu.Teyzem olsa onlara çok güzel bakardı kimseye bırakmazdı.Zaten bu yaşanılanlar da olmazdı o zaman.
[
ben de bakardım her iki taraf için de aynı şeyi söylüyorum. Ayırt etmezdim. Benim kardeşlerim de annem babam da hep diyor Allah korusun size birşey olsa biz asla bırakmayız elayı diye. Eşimin teyzesi için de aynı şeyi düşünüyorum. Kardeşi için birşey diyemem. Eşimin babası zaten nasıl bakacak o zor. Allah kimseye yaşatmasın tabiAllah korusun benim kardeşimin çocukları ya da eşimin kardeşinin çocukları o durumda olsa ben bakardım yuvaya vermek istemezdim.Büyük konuşmak istemem ama bakardım yani
AaaaaaaAy Nilüfer belediyesi sinir etti bizi.
Acıklama paylasmıs,kullanılmamıs esya istiyomus haspam
Kac kisi 0 esya alıp getirebilir ya sana su krizde
Muhtarlıklar alıyomus galiba onlara veririz dedim.
Hazırladık posetleri elimizde beklliyof
En kötü Elazıg valiliği alıyomus oraya kargo yaparız.
Nilüfer yine vip calısıyor
Kesinlikle haklısın.Bir söylerler yapmazsın,iki söylerler yapmazsın,üçüncüye onlarda söylemezler :)azcık sinsi olmak lazım,he he deyio yapmıycaksın.İşi bilicen işe gitmiycen misaliGelmemelerine arayıp sormamalarına alıstm
ama en ufak biseyde bizi aramaları deli ediyor beni.
Görümcemin görümcesi gelmis Adanadan,hosgeldine gitseymisim
Görümcem 5 aydır yigenini görmedi onu napcaz dedim?
Kendilerine gelince cok örf adet biliyorlar
Valla cingeneden beter bunlar öyle diyim
Canım sen elinden geleni yaparsın sık sık ziyaretr gider takip edersin,destek olursun o zaman.Allah yardımcıları olsun keşke yaşanmasaymış o kötü olay, hayat işte insanız.Teyzem vefat edeli 8 yıl oldu.Teyzem olsa onlara çok güzel bakardı kimseye bırakmazdı.Zaten bu yaşanılanlar da olmazdı o zaman.
Kesinlikle katılıyorum sana. Zaten sık sık deprem olan bu ülkede hala tehlikeli binalar yapılıyor. İzin veriliyor önlem alınmıyor. Çok içim doldu yine bu deprem olunca. Heleki yavruları için haykıran annelerin videosu içimi dağladı ya. Allah yaşatmasın o acılarıBen 2.el urunlerin gercekden gozle gorulup yani kullanana verilmesinden yanayim.
Cope dolduranida gordum begenmeyip.
Herkes nasil sifir urun alabilsin ki bu kadar herseye zam oderken.
Ben esya bile vereceksem gercekden kullandigini bildigim arkadaslarima veriyorum cocugunun uzerinde goruyorum yani.
Bu yollananlarinda ne sekilde yani ulastiriliyor mu? gercekden muallaktayim.
Malum bir denizfeneri gecmisimiz var.
Guvenmiyorum.
Ha elinde ulastirirsin ayri dava
Biz deprem vergisi oduyoruz devlete nerede hani bu vergiler?
Her dogal afetde surekli yardim yardim hesaplar vs.
Zaten elinden geleni yapmak isteyen yapiyor ama kanal bilmeye para harcanacak bir yatirim varsa simdi kullansin devlet biz zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?