- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
cok guzel bi kitap canım ya benim cok hosuma gitmiştiGünaydun kızlar
Uyku tutmadı
Elazıg da deprem olmus,görüntüler fena
Allahım karda kısta insanlar sokaklarda
Rabbim acısın colugun cocugun haline
Babamlara gittik 55 tl pastaya verdim.
Kocam bugun ilk defa ailemle görüsmek istemezsen anlarım.
Onlara da zeynep sizle görüsmek istemiyor derim biter gider dedi
Ben cocugu alır götürürüm görürler dedi
Ailesini basına kakmamam icin söylüyor biliyorm
Bende sen sahip cıksaydın ,bizi savunsaydın daha kolay olurdu bence dedim
Anlamıyosa ne diye bilirimki dedi
İclal aydının kitabını okuyorm,3 kız kardes.
Acıklı da bi kitap,benim derdim bana yetiyor diye diye okuyırm resmen
Evet cnm ayda bir görüş var 1 saat ona giderim , ihtiyaçlarını alırım, böyle tatillerde evci çıkartabiliriz gibiCanım sen elinden geleni yaparsın sık sık ziyaretr gider takip edersin,destek olursun o zaman.Allah yardımcıları olsun keşke yaşanmasaymış o kötü olay, hayat işte insanız.
Ups kargo ve mng ücretsiz yapacakmıs gönderileri cnmben de vermek istşyorum ya. Biz önceki evimizi aldığımızda van depremi olmuştu. Tabi ev küçüktü eşya yığınla kaldı. eşyaların çoğunu depremzedelere vermiştik. Bebeklere vermeyi çok isterim
Allahtan ortasına dogru mutlu oldular yacok guzel bi kitap canım ya benim cok hosuma gitmişti
Kargolar deprem yerine götürüyomys.Ben 2.el urunlerin gercekden gozle gorulup yani kullanana verilmesinden yanayim.
Cope dolduranida gordum begenmeyip.
Herkes nasil sifir urun alabilsin ki bu kadar herseye zam oderken.
Ben esya bile vereceksem gercekden kullandigini bildigim arkadaslarima veriyorum cocugunun uzerinde goruyorum yani.
Bu yollananlarinda ne sekilde yani ulastiriliyor mu? gercekden muallaktayim.
Malum bir denizfeneri gecmisimiz var.
Guvenmiyorum.
Ha elinde ulastirirsin ayri dava
Biz deprem vergisi oduyoruz devlete nerede hani bu vergiler?
Her dogal afetde surekli yardim yardim hesaplar vs.
Zaten elinden geleni yapmak isteyen yapiyor ama kanal bilmeye para harcanacak bir yatirim varsa simdi kullansin devlet biz zahmet.
Evet ya van depreminde twtterda görmüstüm.Baby ben bu isin icindeyim o kdr kotu seyler geliyorki yikanmamis ic camasirlari makine temizleyici aklina ne kdr alakasiz sey gelirse. Bakip almaya da kimsenin vakti yetmez.
Birde bize 17 agustosta cok gelmisti. Yani artik 2. Elleri yakiyor isiniyorlardi yada kimse yuzune bakmiyordu. Senin niyetine eminim bende anneme battaniye gonderdim almadilar sifir urun gonderiliyormus kiyafeti hic dusunmedim bile ama battaniye bari alsalardi
Bez ve oyuncak gonderecegim bende. Annem gece nobetinde yardim topluyorlar
Toki kendi ellerinde yapsin evi yikilanalara ev, versin.Kesinlikle katılıyorum sana. Zaten sık sık deprem olan bu ülkede hala tehlikeli binalar yapılıyor. İzin veriliyor önlem alınmıyor. Çok içim doldu yine bu deprem olunca. Heleki yavruları için haykıran annelerin videosu içimi dağladı ya. Allah yaşatmasın o acıları
Ben devlet kurumlarina hic bir sekilde guvenmiyorum artik.Kargolar deprem yerine götürüyomys.
Belediye de götürür sanırım
Üzgünüm ben kızılaya güvenemiyorm artk.
BAGısları naptıgı belli değil.
Duble yol yaptık demisti en son
ya bu 40 ucurmada bisi mi aliniyor?Günaydınnn kızlar
İyipazarlar
Aksm görümcemin kızın dogumgününe gittik
55 tl kotondan sweet aldm
Koci de tatlı aldı giderken
Migrosta 35 tl bıraktım.
Migros cay (demlik poset)atıstırmalık bar 7-8 tane(1 alana 1 bedava)türk kahvesi,organic yumurta.
Sevmediğim görümcem naptı
5 tane yumurta getirmis bana
40 ucurmaya cagurmadı,zaten cocugu mevlüfde gördü en son
Bana yumurta getirmis
Öyle lak diye verdi
Hayır onun evine de gitmedik
Ablan dedim sögüt gölgesinde yetismis net yani
Kvdem de görümcemin kpdere falan artistlik kızım kızım kosuyo benim kızın pesinde
Vermedim kucagına
Götürdüm görümcenin görümcesinin kucgına verdim
Bebek istior dua ettik hep Allah versin tez zMnda tüm isteyenlere
Ben günlük sade maden suyu iciyordum. 7.ayimda kramplar vardı Dr magnezyum Şase vermişti midem yazdığı için. Maden suyu ile devam etmiştim. Meyvelininde içeriği magnezyumdur illaki.bence zararlı değil. Ben 2.gebeligimde koca fincanlarla Nescafe icmistim huylu huyundan vazgecemiyor işte .o yüzden ölçülü olsun ama tad canın istediginden. Allahın izniyle sağlıkla gelecek kuzunEsimle kahvalti yaptik ergen erbas uykuda.
Dun aksam esim portakal soymus dilimlemis yedirdi sagolsun vallahi benim gebelik 1 sene daha surebiliriyi boyle.
Ben midemi kotu hissettigimde soda iciyorum ama su meyve aromalilardan sadesini icemiyorum.
Zarari falan olurmu sizce neticede asitli ya.
kola vs icmiyorum zaten.
Ama rahatlatiyor midemi haftada 2-3 iciyorum.
Ama dun kafama taktim bisi olurmu
canım sade soda gunde bir tane cok faydalıymıs gebelikte ben de sade ıcemıyorum meyvelilere de aroma kattıkları için zararlıymış tavsiye etmıyorlar. çok seyrek ıcıyordum ben de. limonluya bayılırım halbuki. çok kasılırdı benım ayaklarım ama hap kullanmayı hıc sevmem mıdemı agrıtıyor dıye magnezyumda almamıstım.sadece gebelikte multıvıtamın kullandım dogru durust.Esimle kahvalti yaptik ergen erbas uykuda.
Dun aksam esim portakal soymus dilimlemis yedirdi sagolsun vallahi benim gebelik 1 sene daha surebiliriyi boyle.
Ben midemi kotu hissettigimde soda iciyorum ama su meyve aromalilardan sadesini icemiyorum.
Zarari falan olurmu sizce neticede asitli ya.
kola vs icmiyorum zaten.
Ama rahatlatiyor midemi haftada 2-3 iciyorum.
Ama dun kafama taktim bisi olurmu
Sadece o rahatlatiyor suan beni canim.Ben günlük sade maden suyu iciyordum. 7.ayimda kramplar vardı Dr magnezyum Şase vermişti midem yazdığı için. Maden suyu ile devam etmiştim. Meyvelininde içeriği magnezyumdur illaki.bence zararlı değil. Ben 2.gebeligimde koca fincanlarla Nescafe icmistim huylu huyundan vazgecemiyor işte .o yüzden ölçülü olsun ama tad canın istediginden. Allahın izniyle sağlıkla gelecek kuzun
sadeyi hic sevmiyorumcanım sade soda gunde bir tane cok faydalıymıs gebelikte ben de sade ıcemıyorum meyvelilere de aroma kattıkları için zararlıymış tavsiye etmıyorlar. çok seyrek ıcıyordum ben de. limonluya bayılırım halbuki. çok kasılırdı benım ayaklarım ama hap kullanmayı hıc sevmem mıdemı agrıtıyor dıye magnezyumda almamıstım.sadece gebelikte multıvıtamın kullandım dogru durust.
Canım yediğin sebzeleri haşlarken biraz karbonat at. Gazı alıyor. Bakliyatlarini islatirken de karbonat at. Gaz problemin çözülecek İNŞAALLAHsadeyi hic sevmiyorum
meyvelilerde seker var illaki o tereddutde birakiyor beni.
Deniyim sagol canim.Canım yediğin sebzeleri haşlarken biraz karbonat at. Gazı alıyor. Bakliyatlarini islatirken de karbonat at. Gaz problemin çözülecek İNŞAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?