- 31 Ağustos 2017
- 2.480
- 11.283
- 208
- 35
Amin canim.Bende ne dolmuşum yaz yaz bitiremedim. Kızlarım benim hayatta ki tek iyikilerim. İyi ki varlar rabbim hiç kimseye acılarını göstermesin. Şimdi yazıyorumya dışarı çıktılar arkadaşları ile buluşacaklar ben de sizlere geldim çayımı çerezimi aldım hem yazıyorum hem keyif modundayım.
Ankara deprem bölgesi değildiHissttim ya
Aman valla hisstme daha iyi
Panik oluyorm gözüm lambada hep
Allahım sen koru
Bi prof var ya,simdi de Ankara tetikte olshn diye yazmıs twitterda
Yemek konusunda bizde de öyle eşim herşeyi yemez kızım da öyle bem herşeyle doyarım.tr_lelli
Ben para biriktirdim lakin altın alamıyorum beklemedeyim çok yüksek fiyatı. Aman ne zormuş para biriktirmek. Evin gideri çok fazla dört kişilik bir aileyiz. Kızlar kıyafete çok düşkünler. Ayakkabıları da cabası. Bende alıyorum ama onlara göre az alıyorum. Altın çok değil şöyle 290 olsa hemen gidip alım yapıcam. Yükseliyor ama asla düşmüyor. Küçük kızımla bugün evin alışverişi için dışarı çıktık hatrı sayılır bir para bıraktık. Markete 119 tl. Sıvı yag 37 lira sadece 5 litrelik, 2 diş fırcası, 2 diş fırçası kabı, et bulyon, kuru fasulye, latte bir iki ıvır zıvır. Manavdan da 30 tl lik aldık. Birde milyoncudan bir iki ıvır zıvır 23 tl. Akşam için tarhana çorbası, kadın budu köfte, enginar dolması zeytinyağlı, pancar salatası. Her birini biri istiyor. Ben ne olsa yiyorum. Ayırt etmiyorum. Müsriflik olmasın diye de azami dikkat gösteriyorum. Bu arada kedi-köpek maması alan varsa baksınlar hb hesaplı ben bir tane aldım apartman komşumuza vereceğim dışarıda ki kedilere veriyorlar onlara götürecegim gelince havalar soğuk hiç kıyamıyorum sessiz dostlarımıza.
Benimde almıslıgım yok buaraBulasiklardan basladim.
tezgah ocak dolap dislari derken toz almaya gectim.
Suourge acip banyoyu temizlicem.
Bugun bi ablami cagircam kek tatli acma falan varken yensin.
Aksamda esim yokmaça gider.
Altin alanlar zula yapanlar bereketli olsun.
Hic bukadar tırt oldugum zamanlar olmamisti.
Borc varken bile zulam olurdu.
Resmen parasiz kaldim.
Hic bisi atamiyorum kenara.
Ay'ı borcsuz iceri girmeden kurtariyoruz.
Ama kenarda bisi yok.
600tl ozel emeklilik tek kâr oluyor.
Hayirlisi olsun ne diyim.
Der etme kıZ hareketlenince hiç takamayabilirsin çekip dururBenimde almıslıgım yok buara
Yarım altın takmıstı büyük görümcem onu takıyorm kolye diye
Kolyem kayıp bu ara,gümüs zincirim var altın kaplama ona takıyorm,koci diyo ne geziyon böyle köylü gibi yarım altınla
Kolyem yok napim dedim.
Ankara derken acana hükümeti mi kasdetti acaba? Ankarada etkili bir deprem olmaz jerhaledeAnkara deprem bölgesi değildi
Hangi şehirdesiniz. Evde kaç kişisiniz bir deKızlar elektrik faturam 52 gelmiş ben şooookkbir yanlışlıkmı var acep
Sayaciniz bozulmuş olabilir geçen yıl bize bu aylarda bir ay 23 TL geldi bir sonraki ayda fatura yoktu bildirim gelmişti 15 TL yi geçmediği için sayaç okutulmadi diye sonra müşteri hizmetlerini aradım sayaç bozulmuş değiştirdiler sonra yazın ortasında eşimi aramışlar iki faturayı da diğer ayları baz alıp ortalamasını alıp göndermişler ödedik mecbur memlekete gidecektik itiraz edemedik biz oradayken elektriği keserler diye korktuk buzlukta eşyalarım vardı bozulur falan diyeKızlar elektrik faturam 52 gelmiş ben şooookkbir yanlışlıkmı var acep
İstanbul 3 kişiyiz ama iki aydır 129 ve110 gelmişti önceki aylarda 80 geliyordu standartHangi şehirdesiniz. Evde kaç kişisiniz bir de
Biz iki kişiyiz 70-80geliyordu. Kış dönemi kombi falanda çalışınca 100ortalama geliyor. Belki bir yanlışlık da olabilir.İstanbul 3 kişiyiz ama iki aydır 129 ve110 gelmişti önceki aylarda 80 geliyordu standart
Bende eminonunden aldirdim nazarlik seklinde kız hic bozulmadi rengi.Benimde almıslıgım yok buara
Yarım altın takmıstı büyük görümcem onu takıyorm kolye diye
Kolyem kayıp bu ara,gümüs zincirim var altın kaplama ona takıyorm,koci diyo ne geziyon böyle köylü gibi yarım altınla
Kolyem yok napim dedim.
Bulasiklardan basladim.
tezgah ocak dolap dislari derken toz almaya gectim.
Suourge acip banyoyu temizlicem.
Bugun bi ablami cagircam kek tatli acma falan varken yensin.
Aksamda esim yokmaça gider.
Altin alanlar zula yapanlar bereketli olsun.
Hic bukadar tırt oldugum zamanlar olmamisti.
Borc varken bile zulam olurdu.
Resmen parasiz kaldim.
Hic bisi atamiyorum kenara.
Ay'ı borcsuz iceri girmeden kurtariyoruz.
Ama kenarda bisi yok.
600tl ozel emeklilik tek kâr oluyor.
Hayirlisi olsun ne diyim.
malesef öyle oluyor canim aidat 280idi o da 300 olmus.canım kira ödüyorsunuz ya o yüzden senin birikimler site kirası aidatına gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?