Yani su zamanlarin soyle heba olmasina uzuluyorumSlm kizlar bugün manti yaptık ablam annemgille cumada ablama yapicaz ama bittim yani çok yoruldum
Benimki de tutturdu şimdi tatlı yap valla dedim tatlı matli yapamam
Çok yoruldum
Moralimde bozuldu ortak olmuştuk hiç iyi gitmiyo icerdeymisiz içerden yiyomusuz
Moral yerlerde anneme olan borcuda bir odeseydik
Herşey çok pahalı lelli birikim hak getire
sabır zor süreçler. Bizim de aidatın yanına not yazmışlar değişebilir fark diğer aya yansıtılacak diye. Aidat 356 kasım ayında ısınma açıldı hala da fatura gelmedi bakalım ne olacak meraktayım.malesef öyle oluyor canim aidat 280idi o da 300 olmus.
Diger kira elimize kalirdi hep simdi gidiyor.
Daha devletin kira yardimida yatmadi.
Kizinda daha eksiklerini alamadim.
Esimlede konusuyorum.
2020 sonuna kadar zor diyor.
Haklida
Yazin daha masraf olacak dogum, hastane masrafi, kontroller falan falan..
Bir de anneminde eli uzerimdeydi ozaman.
Yani suan onlarda babamin maasiyla kira verip geciniyorlar onlarada kira baglanmadigi icin daha.
Bana bi destek saglayamiyor.
Benim de halı çok eskidi çocuk olunca daha da leke oluyor.biraz büyüsün değiştirmeyi düşünüyorum halı örtüsü kullanmadım hiç.Kızlar benim oturma odamdaki halım çok yıprandı. Şuan yeni halı almaha hiç niyetim yok. Küçük çocuk da var sürekli birşey dökülüyor sil sil bi hal oldum. Sanırım artık halı örtüsü almanın zamanı geldi. Hem odanın havası değişir hem temizliği kolay olur. Aranızda kullanan var mı, netten alan varsa önerdiği sayfayı benimle paylaşabilir mi
Anam sen daha napcan kuzu koysun mazotu işsizliğe güveniyor heralde madem soğuk sende marketi mamayi birini şöyle o alsin çıkamadık de mesalaSlm kızlar
Sabah 110 markette harcadım
90 tlsi mama,aptamil kücük mama ve milupa kasık mama aldım.Kasık mama yulaflı baktım icinde sadece yulaf var,denicem.
Brokoli aldım 5 tl,özsüt tatlı cesitleri gelmis A101 e gecerken sütlac,kazandibi aldım.
Kociyi bogasım var,kovaladım artk git erken diye
Anneme bırakıver dedim,yok hava soguk,yok cocukla nasıl dönceniz .En son derdi belli oldu mazot yokmus.
Bekledi ben veririm dememi diyemicem valla
Haftada 100 tl mama parası veriyorm
Mazotunu da al bi zahmet
İyi bırakma dedim
Cok sıkılırsam taksiyle giderim.
Oyle dellendim
Slm kızlar
Sabah 110 markette harcadım
90 tlsi mama,aptamil kücük mama ve milupa kasık mama aldım.Kasık mama yulaflı baktım icinde sadece yulaf var,denicem.
Brokoli aldım 5 tl,özsüt tatlı cesitleri gelmis A101 e gecerken sütlac,kazandibi aldım.
Kociyi bogasım var,kovaladım artk git erken diye
Anneme bırakıver dedim,yok hava soguk,yok cocukla nasıl dönceniz .En son derdi belli oldu mazot yokmus.
Bekledi ben veririm dememi diyemicem valla
Haftada 100 tl mama parası veriyorm
Mazotunu da al bi zahmet
İyi bırakma dedim
Cok sıkılırsam taksiyle giderim.
Oyle dellendim
Kesinliklebabyloading87
Ya canım benim yazdıklarından seni artık tanıyorum diyebilirim. Çok net çok fedakarsın. İnan bu satırları içimden gelerek yazıyorum. Seni gaza getirmek değil amacım. Kayınpedere olunca o depo nasıl dolu oluyor diye bir soru geliyor aklıma ya biz kadınlar ne kadar sabırlı varlıklarız. Annen galiba senin göremediklerini görüyor, ya da yıllar içinde eşin alıştırdı seni bu döngüye. Ama sen gerçekten sana yapılana karşı dik duruşa sahip bir kadınsın. Ben de böyle birşey olunca hemen söylüyordum kredi kartıyla niye almadın 50 tl çünkü evde çocuk var ya gece ateşlenirse diye hemen kızlarımı düşünürdüm. Ama eşim iyidir de çok fazla düşünmez sonra bana da kontrol manyağı muamelesi yapar. Ben burdaki hanımlardan çok şey öğreniyorum. Gerçekten yaşantımda ki göremediklerimi görüyorum ben. İyi ki varsınız.
Canımsınbabyloading87
Ya canım benim yazdıklarından seni artık tanıyorum diyebilirim. Çok net çok fedakarsın. İnan bu satırları içimden gelerek yazıyorum. Seni gaza getirmek değil amacım. Kayınpedere olunca o depo nasıl dolu oluyor diye bir soru geliyor aklıma ya biz kadınlar ne kadar sabırlı varlıklarız. Annen galiba senin göremediklerini görüyor, ya da yıllar içinde eşin alıştırdı seni bu döngüye. Ama sen gerçekten sana yapılana karşı dik duruşa sahip bir kadınsın. Ben de böyle birşey olunca hemen söylüyordum kredi kartıyla niye almadın 50 tl çünkü evde çocuk var ya gece ateşlenirse diye hemen kızlarımı düşünürdüm. Ama eşim iyidir de çok fazla düşünmez sonra bana da kontrol manyağı muamelesi yapar. Ben burdaki hanımlardan çok şey öğreniyorum. Gerçekten yaşantımda ki göremediklerimi görüyorum ben. İyi ki varsınız.
Calıssamda yarım günbabyloading87 kuzu bende issizlik maasin kesilince napcak senin kocci merak ediyorum.
Calisacaksanda bir kac ay daha calisma gozlemle yani tavrina bir bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?