Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yani su zamanlarin soyle heba olmasina uzuluyorum
En azindan 1 gr alabilseydim.
Evden cikmiyorum hem karnim cikti iyice zor oluyo artik gezmek hem de hasta olurum diye korkuyorum.
Nakitde olmuyor elimde acikcasi su durumda esimide bunaltip surekli para para demek istemiyorum.
Kart elimde alisverisi eksikleri ondan hallediyorum.

Saskinim ama cunku araba taksidi,kredi taksidi oderken bile ben altin alirdim.
Altinin bukadar ucmasida alamamama sebep tabiki.
ozaman gr 98tl falandi.

Cok sukur uyuyabiliyorum artik
Bir sure daha rahat uyuyim.
Midem yandikca ilaca sarilsamda en azindan rahatlatiyor buna sukur.

Kalkip cayi atim ocaga.
Karnim gurulduyo bu da moda oldu bu ara.
Gece gruldar sabah guruldar.
Oburşirin doymuyordu.
Yagmurun sesi geliyor aksamda yagdi mubarek.

Oglanin 1 pant. tadilat olcak okul icin almistik daralmasi lazim.
Bugun inemem arkadas gelcekde cuma inip terziye onu birakirim.
Esim cumartesi alir.

Dünya telasesi iste bitmiyor.

Günaydın hanımlar. Erken kalkıyorum eşim işe gidiyor. Hiç kahvaltısız evden çıkan olmuyor. Kızlar sabahları kahvaltı yapamıyorlar. Zor yetişiyorlar çünkü saçları, kıyafetleri derlenip toparlanmaları falan okul zamanı, tabiki hemen yanlarına tost yapıyorum. Yaptığım zaman pogaça ve börek de koyuyorum. Akşam eşimin yegeninin kızını çagırdılar kız gecesi yaptılar. Salonu sabah uyandığım gibi ocaga çayı koyup başladım toplamaya çok dagınıktı olsun onlar çok mutlu oldular. Bana da yetıyor onların mutluluğu büyüyorlar ve hafızalarında bu güzel anılar kalıcak varsın biraz ev dağılsın, kirlensin.
Şimdi gürültü yapmadan oturma odasında ki tv açtım hem haberleri seyrediyorum hem sizlere yazıyorum. Annemin rahmetli teyzesine giderdik bizde okul tatil olunca bir dediğimiz iki olmazdı hafızam o güzel anılarla dolu. Çocuklarımında hep böyle güzel anıları olsun istiyorum. Küçük kızım termal tatil istedi 2017 yılında gitmiştik ama termal tatiller yarım pansiyon-yada tam pansiyon oluyor herşey dahil olanlar çok az ve ücretleri çok yüksek biz o zaman tam pansiyon almıştık 1.5 litre suyu bize 5 tl satmışlardı, keza çay ve kahve de öyle idi çıkışta yüklü bir para ödemiştik. Bütün bunları kızıma söyledim azami harcama yapsak bile fiyatlamaları çok fazla diye o da tamam gitmeyelim o zaman demişti. Ama evde de çok sıkıldı. Hatta sınıfta bir kız var ondan çok hoşlanmıyor anne ve babasını maaşlarını söylüyormuş herkese tepeden bakıyor dediği kızı bile özlediğini söylüyor cocuk işte ne kadar buyuseler bile.

Dün yaptığım alış verişten sonra harcama yapmam demiştim ama yalan oldu. Kızım markete gideceklerini gece için alışveriş yapmam gerek demişti misafirimiz ile birlikte 50 tl vermiştim koca bir bim poşeti ile geldi anladım para gitmiş elinde 7-8 liraya yakın para vardı ben de senin olsun dedim çok mutlu oldu. Ben istediğim kadar sıfır harcama desem ne olacak ki paranın çıkacagı varsa gidiyor. Sağlık olsun öyle eli sıkı biri değilim ama müsrifliği hiç sevmem yapcak bir şey yok. 11 de kaldırırmısın dediler tabi canlarım dedim. Hava yagmurlu dışarıda gri bir hava var. Tam uyku havası ama benim hiç uykum yok. Birazdan kalkar mutfaga geçerim. Yemegi de onlar kahvaltısını yapınca yapıcam coçuklar yag kokuları içinde kahvaltı yapmasın. Menümde belli küçük kızım sağ olsun. Rosto istedi akşam eti dondurucudan çıkardım. Onu yaparım. Çorba var az da olsa enginar var dolap az az yemek dolu inanın iki gün yemek yapmasam var ama her gün sipariş alıyorum.

Kızlar benim oturma odamdaki halım çok yıprandı. Şuan yeni halı almaha hiç niyetim yok. Küçük çocuk da var sürekli birşey dökülüyor sil sil bi hal oldum. Sanırım artık halı örtüsü almanın zamanı geldi. Hem odanın havası değişir hem temizliği kolay olur. Aranızda kullanan var mı, netten alan varsa önerdiği sayfayı benimle paylaşabilir mi

Makarna attim ocaga makarna salatasini yapim ciksin aradan.
Salonu ve mutfagi supurucem bir de.
Arkadasim 12-1 gibi gelir diye dusunuyorum.
Dunden deterjanli suyum vardi toz icin temizdi sık silsigimden kirlenmiyor oyle hemen.
Sehpalarin unitenin tozunu aldim.
Bulasik mak. bosalttim.
Camasir mak. calisiyor.
Az uyumusum kanepede sersem gibiyim ayilamadim.

sabır zor süreçler. Bizim de aidatın yanına not yazmışlar değişebilir fark diğer aya yansıtılacak diye. Aidat 356 kasım ayında ısınma açıldı hala da fatura gelmedi bakalım ne olacak meraktayım.

Benim de halı çok eskidi çocuk olunca daha da leke oluyor.biraz büyüsün değiştirmeyi düşünüyorum halı örtüsü kullanmadım hiç.

Slm kızlar
Sabah 110 markette harcadım
90 tlsi mama,aptamil kücük mama ve milupa kasık mama aldım.Kasık mama yulaflı baktım icinde sadece yulaf var,denicem.
Brokoli aldım 5 tl,özsüt tatlı cesitleri gelmis A101 e gecerken sütlac,kazandibi aldım.
Kociyi bogasım var,kovaladım artk git erken diye
Anneme bırakıver dedim,yok hava soguk,yok cocukla nasıl dönceniz .En son derdi belli oldu mazot yokmus.
Bekledi ben veririm dememi diyemicem valla
Haftada 100 tl mama parası veriyorm
Mazotunu da al bi zahmet
İyi bırakma dedim
Cok sıkılırsam taksiyle giderim.
Oyle dellendim

babyloading87
Ya canım benim yazdıklarından seni artık tanıyorum diyebilirim. Çok net çok fedakarsın. İnan bu satırları içimden gelerek yazıyorum. Seni gaza getirmek değil amacım. Kayınpedere olunca o depo nasıl dolu oluyor diye bir soru geliyor aklıma ya biz kadınlar ne kadar sabırlı varlıklarız. Annen galiba senin göremediklerini görüyor, ya da yıllar içinde eşin alıştırdı seni bu döngüye. Ama sen gerçekten sana yapılana karşı dik duruşa sahip bir kadınsın. Ben de böyle birşey olunca hemen söylüyordum kredi kartıyla niye almadın 50 tl çünkü evde çocuk var ya gece ateşlenirse diye hemen kızlarımı düşünürdüm. Ama eşim iyidir de çok fazla düşünmez sonra bana da kontrol manyağı muamelesi yapar. Ben burdaki hanımlardan çok şey öğreniyorum. Gerçekten yaşantımda ki göremediklerimi görüyorum ben. İyi ki varsınız.

Anam sen daha napcan kuzu koysun mazotu işsizliğe güveniyor heralde madem soğuk sende marketi mamayi birini şöyle o alsin çıkamadık de mesala

bence bin taksiye git sorarsa da mazot yoktu ya ondan taksiye binmeyi tercih ettim dersin. Annene bazı konularda ben de hak veriyorum. Tabi bazen abarttığı oluyor ama senin rahatlığın için diyor bence. Hee eşinin de kazancını harcadığı yerleri sen biliyorsundur. Onun için o konuda yorum yapmayayım. Zorda kalıyorsa birşey diyemezsin ama kredi kartı ile de alınıyot mazot :)

Bizde de bugün kahvaltı yaptık sonra kahve içtik. Teyze buradaki pazara gitmeyi istiyordu gidelim dedim. Kızı sıkıca giyindiririz zaten kapalı pazar çok aşırı soğuk olmaz dedik. Hszırlandık bir baktım bebek arabası yok bizim arabanın bagajında kalmıştı pazar günü kaç gündür çıkaracak yukarıya neyse hazırlandık diye çıkalım dedik. Biraz yürüttük sırayla kucakta taşıdık. Pazarda habire kucak istedi. Pek gezemedik birşey anlamadık. Sonra uykusu geldi dönelim dedim.bir baktım yağmur pazar servisleri doldu. Beklemedik döndük.teyze gitti evine. Ben de uyutayım dedim nerdeeeee uyumadı ben de zorlamadım. Zaten geç oldu. Artık erken uyur. Akşama da yemeğim var. Benden de böyle durumlar

Arkadasim gitti cok iyi geldi ya.
Iyi sohbet ettik.
Bana köy peyniri getirmis.
Kizada yelek örmus
Caydi pasta borekdi pesine kahve derken Gaviscon cağnımmm diye sarildim yine.
Mide pertingen.

Baska arkadasim aradi 1 aydir gorusemedik merak etmis kizi beni.
Resim at bana dedi.
Ona resim attim bebege almissin kendine kilo almamissin dedi

Dedim insAllah öyledir bana hic öyle gelmiyo.
Bugun gelen arkadasimda öyle dedi ama bilemedim.
1 hafta sonra 7.aya giricim.
Saglikli olsunda artik kiloyu takiyordum ama saglikli olmasi önemli.

Arayan arkadasiminda annesi sormus beni annemle gelicez bi gun dedi.
Gelin dedim.

Dogurana kadar kimseyi agirlamicam daha diyordum yine dayanamiyorum
Gelin diyiveriyorum.

Buzluga bisiler daha koymali
son acma be pogacayi cikardim yine.
Kek koydum bu sefer hic koymamistim denicem.
Tadi degismezse sikinti yok yenmezse truff yaparim.

Kesinlikle
Bende soruyorum ogreniyorum.
Tecrube benim icin onemli.
Bu bir urun hakkinda olur bir esya olur bir fikir olur.
Ne guzel paylasimlar yapiyoruz.

Canımsın
Valla bende istemiyorm bukadr fedakar olmak ama alıstırmısım degismiyor
Annem gördü evet,bana seninkinden koca olamz bu saatten sonra diyor
Evet farkındayım
Gittiği yere kadr gidecek.
Yaptıgım hersey cocugum icin bu saatten sonra.
Bu cocugun bezi maması var mı diye lütfen soran adamdan bisy beklemiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…