- 21 Ağustos 2015
- 32.239
- 97.875
- 798
- 38
Gecen hafta bez aldıAnam sen daha napcan kuzu koysun mazotu işsizliğe güveniyor heralde madem soğuk sende marketi mamayi birini şöyle o alsin çıkamadık de mesala
Az da olsa kuzu ver sütünü sagarken daha az gidiyor süt çabuk bitiyor emme gibi olmuyor ek gıda olcak o zmn çorbalar fln biraz daha azalır mama isi süt vermeye baslarsin insallah benimkide soruyo çabuk bitiyor paralar gün var h sonu 100 gitcek kafadan evde deterjan error veriyo sivi yag azalmış kiyma fln alcamGecen hafta bez aldı
Ya aslında al desem alır ama ne cabuk bitti
Kactane gidiyo günde flaan diye sorunca sinir oluyorm.
Bırak alma ben alırım diyorm.
Gecen kvdeme diyoki ayda iki kutu mama gidiyo 250 tl
Ondan bile haberi yok haftada büyük boy bi kutu gidiyor.
Sütüm azaldı iyice
Bakim benimki napcak.Gecen hafta bez aldı
Ya aslında al desem alır ama ne cabuk bitti
Kactane gidiyo günde flaan diye sorunca sinir oluyorm.
Bırak alma ben alırım diyorm.
Gecen kvdeme diyoki ayda iki kutu mama gidiyo 250 tl
Ondan bile haberi yok haftada büyük boy bi kutu gidiyor.
Sütüm azaldı iyice
Sağlık olsun canımmalesef öyle oluyor canim aidat 280idi o da 300 olmus.
Diger kira elimize kalirdi hep simdi gidiyor.
Daha devletin kira yardimida yatmadi.
Kizinda daha eksiklerini alamadim.
Esimlede konusuyorum.
2020 sonuna kadar zor diyor.
Haklida
Yazin daha masraf olacak dogum, hastane masrafi, kontroller falan falan..
Bir de anneminde eli uzerimdeydi ozaman.
Yani suan onlarda babamin maasiyla kira verip geciniyorlar onlarada kira baglanmadigi icin daha.
Bana bi destek saglayamiyor.
Seninki alır yaBakim benimki napcak.
Merak ediyorum.
Oglum zamani hic mama almamistik.
Kızda nasil olcak bilmiyorum.
Simdilik aldiklarima ses etmiyo al ne lazimsa diyor dogunca gorcem
Mühendisinoglu migrosun bezlere de temiz icerik demisti.Selam canlar.. İş çıkışı bakıcı ablaya geçince sağolsun bi tabak içli köfte koydu akşam yemeği ile uğraşma dedi.
Ev geçişte bimden kızıma 2 büyük paket bez aldım. Biz bezleri bize iyi geldi. 53 tl bim e bırakıp çıktık. En az 3 hafta götürür bizi.
Eve geldim bi makina çamaşır attım. Yemek derdi olmayınca biraz evi toparlayabildim.
Eşim arkadaşları ile görüşmeye gitti. Bende kızımı şimdi uyuttum.
Telefona takılıyorum.
Biz bu ay 5000 tl birikim için ayırmaya karar verdik. Hatta eşim çıkıp bilezik alalım sana dedi de ben haftasonu annemlere gidince ordan alırım diye beklettim.
ŞUAN emin değilim bilezik mi yapsam 2 tam 1 yarım mı alsam diye. Ama en azından birikime ayıracak mebla belli oldu.
Evet doğru. Ama o hassas dönemleri geçtik diye biraz daha rahatım. Eskisi gibi kasmıyorum. Migros bezlerini kullandım. Ama onda da şöyle bi sorun yaşadım bezi takarken arkaya gelen kısımda emici iç pamuk azdı. Arka taraftan sırtı hep kirleniyordu. Bi tek Migros ta bu sorunu yaşadım malesef. Sleepy çok uzun süre kullandım çok da memnundum. Daha yeni market markalarına geçtik. Artık onları kullanırız.Mühendisinoglu migrosun bezlere de temiz icerik demisti.
A101 bezine parfümlü demisti.
50 tanesi 25 tl migrosun.
Bende alıp denemek istiyorm aslında.
Kız 3 günde nasıl bittiMama maceramızı anlatayım ben de ilk geldiği hafta aşağı marketten 900 gr lık aptamil almıştım. 3 günde bitti. Sonra eşime söyledim ne çabuk bitti mama dedi. Adam şoka uğramıştı. Hala da anlatır.he bir de üzerine yüklü bir zam geldi. Bezler de keza öyle %100 zam gelmişti.
bakalım bu bahar tuvalet olayına başlamayı düşünğyorum. Çünkü geçen yaz lazımlığa bir çok defa yapmıştı. Yaşı erken denilince vazgeçmiştim.
bugün uyumadı hadi erken uyur dedim. Babası uyutma dedi sonra da saat 10 oldu uyuyalım diyorum oyuncak oynayacağım diyoren son ayağıma koyuverdim hemen uyudu
Bimdeki bezler normal bezmi külot bezmi ben külot bez kullanıyorum. Bim çok yakınımda yok ondan dolayı gidip bakamadım.Selam canlar.. İş çıkışı bakıcı ablaya geçince sağolsun bi tabak içli köfte koydu akşam yemeği ile uğraşma dedi.
Ev geçişte bimden kızıma 2 büyük paket bez aldım. Biz bezleri bize iyi geldi. 53 tl bim e bırakıp çıktık. En az 3 hafta götürür bizi.
Eve geldim bi makina çamaşır attım. Yemek derdi olmayınca biraz evi toparlayabildim.
Eşim arkadaşları ile görüşmeye gitti. Bende kızımı şimdi uyuttum.
Telefona takılıyorum.
Biz bu ay 5000 tl birikim için ayırmaya karar verdik. Hatta eşim çıkıp bilezik alalım sana dedi de ben haftasonu annemlere gidince ordan alırım diye beklettim.
ŞUAN emin değilim bilezik mi yapsam 2 tam 1 yarım mı alsam diye. Ama en azından birikime ayıracak mebla belli oldu.
Bizde süt olayı yoktu ya canım sadece mamaya dayandıkKız 3 günde nasıl bitti
Biz 350 gr olanı 3 günde bitiriyorz.
900 gr 7-8 gün gidiyor
Suara bende de keyif kahvesi seklinde süt sormaBizde süt olayı yoktu ya canım sadece mamaya dayandıkgünde 150 cc 4-5 defa veriyorduım galiba tam hatırlamıyorum gece 180 cc. Bana Mama ölçüsünü bakıcı kadın 120 cc dedi. ben yetmiyor deyip 150 ye artırmıştım.
İyi geceler
Babam bez almıs 90 lı prima
Benim kız ek gıdayla biberon reddine basladı
Bugun dedim kasık mama aldm diye,kardesim hemen kocasına yazmıs,büyük boy mama,kutu kutu da aptamil kasık mama almıs saolsn damat
10 gün rahatım nerden baksam
Bide kasık mama daha uygunmus ya
350 gr aptamil 1 60 tl,kasık mama 20 tl
Cocugum acıdı anasına daha fazla su kadına masraf yapmayayım dedi
Bimde normal bez canım. Ama yanlış görmediysem a101 e kendi markaları külot bez çıkmış. Denemedim onu ama normal bezi iyiydi. Bakıcı abla külot bezi kullanamıyor.Bimdeki bezler normal bezmi külot bezmi ben külot bez kullanıyorum. Bim çok yakınımda yok ondan dolayı gidip bakamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?