Küçük Düşün Büyük Olsun!

5litrelik kumbara Bayıldım buna çok iyi bi fikir Büyük su damacanasıda olabilir yani

Gercekden bu hırs niye var oldu!
Merak ediyorum.

Hatirliyorum bende niye benim ki hep agliyorda senin ki aglamiyor?
Niye benim ki herseyi istiyorda senin ki istemiyor diye soran komsum vardi bana
Ben ne bilim cocugunun fitratimi ya da senin yetistirme futurunu.

Herkesin bir yogurt yiyisi var.
Kimisi emir kipi kullanir kimisi rica ederek yaptirir.
Kimisi anlatir izah eder kimisi direk sonuc.

Yani bunu karsindakine sorgulamak yerine kiyas mukayese yerine keske kendilerine baksalar ben nerede eksigim yanlis yapiyorum diye.

Tek sevindigim yani oglumda kayananam vardi yetemedim cocuguma surekli kadinin mudahalesi, laflari, etkisi.
Ama daha bilincli, daha mudahalesiz buyutucem diye seviniyorum.

Bereketli olsun.
Darisi topigin basina
Ayy buyuduler ya sac bakimlar kuaforler.
Liseye bi baslasa derdim ortaokul maketi bilmem nesi bikmistim cunku.
Saka maka ünili olacaklar bi de bakicaz.

Kardesim diyor ki gecen abla sen onu unut artik üniye baslayinca kizinla teselli olursun diyor

Kanki kiloya asiri takintili valla herkes yani anneden daha takintililar.
Bunalima sokuyorlar resmen.
Ben oglanda 23 kilo almistim veremesem ben veremezdim.
Herkesi kendileri gibi veremez ancak yer siser saniyolla

Benim kilom azdı
neden bol giyiyorsun göbeğin bile yokki diyenler vardı.
sanki normal kıyafetler oluyor da ben giymiyorum
görümcem sana kot alalım diye ısrar etti 38 beden düğmesi kapanmıyor nasıl olmaz diyor ee hamileyim yani diyemiyorsun

Kucukken anneanne diye aglayan bebe gitti suanin danasi anneanneye gitmiyor daha iyimi.
Vallahi kucukken off napicam nasil gecicek nasil buyicek dedigimiz ne varsa hepsi geciyor.
Surekli hatirlicam o anlarla bu anlari

Gelmiyo bizimle erbas.
Nugget ve patates istedi
Ona onlardan birakicam.
Esimde yer pilavla.
salata da yaparim.

Esimi beklerim gitmeye hic gozum kesmiyor hazirlan giyin yuru.
Dun cok yurudum.

4 yastik degistim ic yuzlerini falan degistim.
Yedek şilte kalmamis ya.
2 tane almam lazim.
Bir de misafir icin yastik yok.
esimde oglumda cift yastik kullaniyor.
bebek olunca annem gelir kalir halam gelir 2 yastiklik silikon elyaf alip doldurucam.
Bazanin altina koyarim.
Bi de yazlik 1 cift 1 de tek pikemiz var.
English home pikelerinden 2 tane alim bir de kiza alirim minik bir pike.

Pufs. bitmiyor ki eksikler

hay allam
Senide ordan vurmuslar
Alsan dert almasan dert demek kilo

Mama alacak param var bol bol veriyorum de canım

Noktasına kadar katılıyorm.
5 ay 10günlük döndü benim kız dha gecen hafta,Allahım döndü mü?sorularından yıldım arkadasların
He yürüyor cocuk 5 aylık
Al döndü,bi is yapamaz oldum
Emeklerse erken bittiğimin resmi.
Diyorm vaktinde yapsın herseyi,acelemiz ne.
Gecen görümcemde kvdem almıs bastırıp yürütmeye calısıyo
Dedim kociye al o cocugu ananın elinnden,yoldurtmasın bana kendini

Aboww ne kullanıyorsn bacım
50 ne

kurban olsunlar kafasina 2 bucuk yasinda konusmasina taktilar niye böyle konusuyo halbuki kelime haznesi eminim onlardan fazlaydi. millet konusuyo yani susmuyo susamiyolar catlarlar yoksa
Anam bitmiyolar valla dün oyun parkına gittik oğlan bi teyzenin torunuyla oynadı geldi direk bu çocuk kardeş istiyor yap sana annesi yaş geçmeden ay sana mi sorcam dicektim ya belki durumum yok belki düşünmüyorum kalp kırmak istemiyorum kimseye akıl vermiyorum bu aklı çoklar hep beni buluyo

Bugün de okuyamadım bile ancak yazabildim.
bol harcamalı gün oldu
Eşim geldi kızı parka götürdü beni de pazara bıraktı. Bayağı şey aldım 70-80 tuttu. Yahu çok pahalı herşey. Dönüp dolaştım pazarda. Eşim de aradı pazarımı topluyorsun neyse geldiler beni almaya. Balık almıştım temizledik birlikte balığı ben yaparım dedim. Sonra tabi o maç izleyecekti. Neyse hazırladum toparladım. Süt almıştık onu da koydum ocağa. Sonra kız ebeveyn banyosundaki çekmeceden bez alıyor beni görünce oraya gitmiş onunla ilgileniyordum gel falan diye deterjan falan var. Sonra süt taştı eşim de oradan demezmi niye taşırıyon. Ben de açtım ağzımı yumdum gözümü. Çocukla ilgilenseydin gözün maçta olmasaydı süt de taşmazdı otırdun orada bir bak nereye gitmiş diye dedim yani bayağı tempolu gündü.
Neyse işte sonra çay faslı kızı uyuttum film izledik. Bugün de böyle geçti.

benimki kaşık mamayı hiç yemedi ya. Sürekli ek gıda da püre yapıyordum her gidi günler

Ben de demiştim o ne saçmalık diye sonra annem yapacağım dedi yaptık tabi eşim de dedi ne o kına gecesimi espri yapıyordu. Ben de dedim mevlütte düğün gecesimi demiyordun beyaz gelinliği üstünde görünce

Çok doğru anlatmışsın. Bana da akıl veren çok oldu. Yok niye mamayı bırakıp süte başlamışım. Niye o marka mama kullanmamışım falan filan.he bir de kardeş yaparsın muhabbeti de ayrı bir konu.

English home bebek pikesi aldım kıxıma çok memnunum hala kullanıyorum. Tavsiye ederim canım

Kardesim büyğk yapmıstı hoca falan tutup Kuran okutulmustu.
Valla o tantanaya giremicem.
Aynı evin iicnde kvdem ve annemi düsünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…