- 21 Ağustos 2015
- 32.239
- 97.880
- 798
- 38
Kızınakime almis kiz
Kendi hücre bölünmesiyle mi cocuk sahibi olmusAynı şeyi bende düşünüyorum benim gorumceyle kocasida aynı yan yana oturuyo el ele aşkım canım cicim sarilmalar nebilim arkadan sarılma vurm a artık aklınıza neler gelirse vıcık vıcık sınır oluyorum karsindada eşimle biz oturuyoruz eşim sınır oluyo kardeşiyle kocasına ya nebilim ayıp yan yana bile pek oturmam eşimle adap edep var yani evinde ne halt yiyosan ye millet gidince cekinirim kp yanında bile böyle gorumcemler
Bizim kv bir mutlu onlar böyle yaparken
Oğluna ben aynısını yapsak neler der
Hatta eşim oğlana hamile olduğumda aramıştı anne birtane daha çocuğumuz olcak diye kp de varmıştı neymiş yerin dibine girmiş kocasından utanmış kocam öyle deyince
Ula resmen milletin gözü önünde damadı kızını mincikliyo laf yok hamile lafina neler dedi
Kendi hücre bölünmesiyle mi cocuk sahibi olmusAynı şeyi bende düşünüyorum benim gorumceyle kocasida aynı yan yana oturuyo el ele aşkım canım cicim sarilmalar nebilim arkadan sarılma vurm a artık aklınıza neler gelirse vıcık vıcık sınır oluyorum karsindada eşimle biz oturuyoruz eşim sınır oluyo kardeşiyle kocasına ya nebilim ayıp yan yana bile pek oturmam eşimle adap edep var yani evinde ne halt yiyosan ye millet gidince cekinirim kp yanında bile böyle gorumcemler
Bizim kv bir mutlu onlar böyle yaparken
Oğluna ben aynısını yapsak neler der
Hatta eşim oğlana hamile olduğumda aramıştı anne birtane daha çocuğumuz olcak diye kp de varmıştı neymiş yerin dibine girmiş kocasından utanmış kocam öyle deyince
Ula resmen milletin gözü önünde damadı kızını mincikliyo laf yok hamile lafina neler dedi
6 ne yainstada birinin hesabina denk geldim kadin 30 yasinda sanirim 6.hamile o da kizmis erkek yapcam diye yardirmis resmen yuh ya.
Su zihniyet nezaman biter acaba
Sen öyle yaptikca vermez mevlam 10u tamamlar gibi geliyo bana
6yı gectim bakabiliyosa 10 tane yapsinda amaci erkek dogurmak doğulularmis kesin baski vardir.6 ne ya
Gecen birii birini etiketlemis 20 yasında 2 cocuk annesi takip edin diye
Dayanamadım dmden yürüdüm
Cok mu iyi bisey 20 yasında 2 cocuklu olmak dedim.
Değil tabi ama herkesin kendi tercihi yazmıs kadında
E önerme ozman iyi biseymis gibi
gecmis olsun canim nedir bu salgin mahvetti herkesiSelamlar kaç gündür gribim hasta hasta çalıştım.Bugün boğazımda dolmuş sağlık ocağına gittim 1 gün raporluyum evde dinleniyorum
Sağol cnm öyle valla evde hepimiz sırayla hasta olduk.Çabuk geçer inşallahgecmis olsun canim nedir bu salgin mahvetti herkesi
Görümce sözde görücü usulü evlilik diyorlar bize aslında bal gibi konuştuğu biriydi hatta yeni evlendigimizde çaktım ben hicde söylemediKendi hücre bölünmesiyle mi cocuk sahibi olmus
Kardesimin arkadası vardı,Allahım ölüyorlardı asktan.Bebegim bebegim.
Cok ugrastılar cockk sahibi olmak icin,Rabbim verdi o cocuk 5 yasına kadar yüzünde emojiyle paylasıldı
Nazar degermis
Dün aramıs kız,3 aydır annemlerdeyim 3 farklı kadınla aldatmıs demis
Oteller neler neler ne rezillikler
Oyle gezcekse bebegim diye hic gezmesin
3 aydır cocugu da arayıp sormuyomus
Güya cok seviyodu cocugunu adam.
Geçmiş olsun canimSelamlar kaç gündür gribim hasta hasta çalıştım.Bugün boğazımda dolmuş sağlık ocağına gittim 1 gün raporluyum evde dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?