Öff valla benim olanda salıyor sil süpür Her gün bugün kafesi temizledim yoruyioOglan uyudu.
Mercimek corbasi yaptim.
Sutlac yaptim.
Mutfagi supurdum.
Bulasik mak. bosalttim.
Camasir mak. cikarip asilcak..
Oglan uyanincada salonu supururum.
Oglani eve yolladim git ben makbule ugrayip geliyom diye guya hemen kusu cikarmis daha eve girer girmez.
Hic kiyamiyo.
Orda sıkılıyormus ananda disarida ev temizlicem diye darlaniyo evladim
Ayy çok güldümmm yaaaAynı şeyi bende düşünüyorum benim gorumceyle kocasida aynı yan yana oturuyo el ele aşkım canım cicim sarilmalar nebilim arkadan sarılma vurm a artık aklınıza neler gelirse vıcık vıcık sınır oluyorum karsindada eşimle biz oturuyoruz eşim sınır oluyo kardeşiyle kocasına ya nebilim ayıp yan yana bile pek oturmam eşimle adap edep var yani evinde ne halt yiyosan ye millet gidince cekinirim kp yanında bile böyle gorumcemler
Bizim kv bir mutlu onlar böyle yaparken
Oğluna ben aynısını yapsak neler der
Hatta eşim oğlana hamile olduğumda aramıştı anne birtane daha çocuğumuz olcak diye kp de varmıştı neymiş yerin dibine girmiş kocasından utanmış kocam öyle deyince
Ula resmen milletin gözü önünde damadı kızını mincikliyo laf yok hamile lafina neler dedi
Hiç şaşırmadım biliyormusun. Lafa değil icraata bakmak lazım sanırım. Çocuk konusunda da çok kızıyorum adamlara. Bir kadına takılınca çocuklarını unutuyorlar. Benim geçen anlattığım konu vardı ya arkadaş eşi için şunu söyledi para yok diyormuş 4 aydır bir yardımı olmadı maddi olarak çocuğa birşey almadı ama kadınla tatillere gitmiş tatil planı yapmış dedi. Yükü kadının üzerine bindirip kendileri hayatlarına bakıyor erkekler. Ne diyim onun için hep kendini garantiye almak lazım diye düünüyorum.Kendi hücre bölünmesiyle mi cocuk sahibi olmus
Kardesimin arkadası vardı,Allahım ölüyorlardı asktan.Bebegim bebegim.
Cok ugrastılar cockk sahibi olmak icin,Rabbim verdi o cocuk 5 yasına kadar yüzünde emojiyle paylasıldı
Nazar degermis
Dün aramıs kız,3 aydır annemlerdeyim 3 farklı kadınla aldatmıs demis
Oteller neler neler ne rezillikler
Oyle gezcekse bebegim diye hic gezmesin
3 aydır cocugu da arayıp sormuyomus
Güya cok seviyodu cocugunu adam.
Yahu iyi cesaret bu maddi koşullarda ve tamamen o çocuklarla ilgilenebiliyırmu vakit ayırabiliyormu merak ediyorum. Ben bir çocukla günü ve enerjimi yeriremiyırum. Ne diyeyiminstada birinin hesabina denk geldim kadin 30 yasinda sanirim 6.hamile o da kizmis erkek yapcam diye yardirmis resmen yuh ya.
Su zihniyet nezaman biter acaba
Sen öyle yaptikca vermez mevlam 10u tamamlar gibi geliyo bana
Kucukleri buyuklere ittiriyorlar bence.Yahu iyi cesaret bu maddi koşullarda ve tamamen o çocuklarla ilgilenebiliyırmu vakit ayırabiliyormu merak ediyorum. Ben bir çocukla günü ve enerjimi yeriremiyırum. Ne diyeyim
Doktor biZe de demişti canım ama bem vermedim. Sonuçta bisküvi ya. Ben çok avakado vermiştim. Ve çok karışık hepsi karıştırılıp hazırlanıyor ya ondan kahvaltı asla hazırlamadım. Hepsinin tadını ayrı bilsin diye ayrı ayrı normal kahvaltı gibi verdim. Şimdi kahvaltısını iyi yiyor. Tüm çeşitleri yiyor. Peyniri de birsra yedi sonra bıraktı ben de çareyi hellim peynirini az kızartıp vermekte buldumDR ek gıda listesi verdi,kahvaltıya bebe bisküvisi yazmıs
Anneme dedim hayatta vermem,verdiğinizi de görmeyeyim
O ne sekerli unlu
Organiccilerde keci boynuzlu falan var da ona bile gerek yok bence.
El kadr bebe yemeyiversin bisküvide
Hadi gözünüz aydın darısı başımızaSelamlar
Allah izin verirse Mart'ta kredi borcumuz bitiyor 912 TL kredi kartinada 270 TL gibi bir taksiyimoz var oda bitiyor Mart'ta 1200 gibi para yapıyor artı esimin maaşa Zam yapilacak ne kadar yapılır bilmiyoruz 400 gibi bekliyoruz ama bakalım hayırlısı inşallah birikime başlayacağım bir aksilik olmazsa her ay 500 TL kurban parası koymak istiyorum sonra 300 lira gibi bir rakamda memlekete giderken yol parası olarak ayırmak istiyorum her ay geri kalanına da altın almak istiyorum gram olur çeyrek olur bakalım plan yapıyorum kafamda inşallah bir aksilik çıkmaz sa düşüncem bı yonde
Bu paraları yok sayicam yani şimdiki gibi hayatıma devam edicem inşallah becerebilirim
Güldüm ya çünkü peşine düşülecek şeymiAblanin biride Esra Erola gelmis kocasina bobregini vermis kocasida baska kadinla kacmis bobregimi geri versin diyor.
Abla para mi bu ziynet esyasimi verim geri alim
Deş al böbregini sök bacim
Kocasida baglandi kactigi kadin 2 cocunu birakmis bu da birakmis cocugunu mutluyuz diyo.Güldüm ya çünkü peşine düşülecek şeymi
Teşekkür ederim aminnn darısı bütün borcu olanlara inşallah zor ama borcsuzda bir şeye el surulemiyor ne yazikkiHadi gözünüz aydın darısı başımıza
Sağol canımGeçmiş olsun canim
Hiç şaşırmadım biliyormusun. Lafa değil icraata bakmak lazım sanırım. Çocuk konusunda da çok kızıyorum adamlara. Bir kadına takılınca çocuklarını unutuyorlar. Benim geçen anlattığım konu vardı ya arkadaş eşi için şunu söyledi para yok diyormuş 4 aydır bir yardımı olmadı maddi olarak çocuğa birşey almadı ama kadınla tatillere gitmiş tatil planı yapmış dedi. Yükü kadının üzerine bindirip kendileri hayatlarına bakıyor erkekler. Ne diyim onun için hep kendini garantiye almak lazım diye düünüyorum.
Ben annemden tecrübeliyim sanırım. Annem babama bütün altınlarını vermişti. Tabi güya işi içindi. Kenara 5 kurus atmamisti. Oysa baba kadinla gezip tozmak icin istemis. Ve annem hep dedi. Cok salaklik yapmisim kenara gizli biriktirmeyerek. Kadin oyle zorda kaldiki biz cocukken babanin hic destegi olmadi sayilir. Tüm yük annemdeydi. Ben de biriktirdim eşimden gizli sonra ev için verdim. Eğer biriktirmesem eminim alamazdık biz bu evi. Hala da fırsat olsa biriktiririm. 9 bin de ara ödemede verdim. Annemden borç aldım dedim. Bir şekilde o para yerine gelecekHaklısın canım erkek milletine güven olmaz.
Kenarda gizli bir para olmalı bana diyorlardı da önemsemiyordum ama öyleymiş
Maşallah sana canımBen annemden tecrübeliyim sanırım. Annem babama bütün altınlarını vermişti. Tabi güya işi içindi. Kenara 5 kurus atmamisti. Oysa baba kadinla gezip tozmak icin istemis. Ve annem hep dedi. Cok salaklik yapmisim kenara gizli biriktirmeyerek. Kadin oyle zorda kaldiki biz cocukken babanin hic destegi olmadi sayilir. Tüm yük annemdeydi. Ben de biriktirdim eşimden gizli sonra ev için verdim. Eğer biriktirmesem eminim alamazdık biz bu evi. Hala da fırsat olsa biriktiririm. 9 bin de ara ödemede verdim. Annemden borç aldım dedim. Bir şekilde o para yerine gelecekşimdi çok az kaldı. Yok denikecek kadar. Ama biraz rahatlayınca yine atacağım kenara.
Gecmis olsn BerencimSelamlar kaç gündür gribim hasta hasta çalıştım.Bugün boğazımda dolmuş sağlık ocağına gittim 1 gün raporluyum evde dinleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?