- 21 Ağustos 2015
- 32.239
- 97.883
- 798
- 38
Kız koptum hee öyle yap valla büyük insanlar daha kıymet biliyor nasi bezdirmis seni erzaklar bereketli olsunErzaklar geldi kocinin fabrikadan
5kg yag,3kg seker,2kg pirinc,kuru,mercimek,makarna,salca,caykur cay 1kg.
Yagı anneme gönderiyorm,zeytinyagı alıyorz yerine.Sıvı yag kullanmıyorm ben.
Evde 3 paket caykur cay oldu.Ramazanda da erzak gelir 4 paket.
Demlik poset kullanıyorz biz annemler flan.
Önce bi dedim götür anana bu cayları,onlar böyle kullanıyo.
Sonra sinsi gelin kafam calıstı
Aa dedim ne götürcem anana,zıkkım icsn(bunu icimden dedim)
Bayramda alırız yanına 1 küp seker,kocinin tarafa götürürüz halalar,babanne fln.
En azından saolun derler,alıp bi köse atmazlar görgüsüz kaynanam gibi
Kadın öyle nursuz,hayrım bile dokunmuyo bak
Bizim burda fırın var tahinlisi bağımlılık yapıyor kalori bombası amaaÖglen cnm tahinli pide istedi bide,yagmur var nerden bulcm tahinli pideyi.
Tava böreğini tahinli yaptım yedim
Valla aynı tahinli tadı süper oldu.
Annnemlere söyledim
Bogazınız ötüyo diyo annem
Aynı börek yapar gibi ama yumurta vs koymadan ortasına tahin üzerine 1 yemek kasıgı seker attım pisirdim.
Tatlı krizinde iyi olur bu.
Yufka bulundurayım evde
Ay ben ona gunahımı bile götürmüyorm hediyeKız koptum hee öyle yap valla büyük insanlar daha kıymet biliyor nasi bezdirmis seni erzaklar bereketli olsun
Tahinli bizim isimizBizim burda fırın var tahinlisi bağımlılık yapıyor kalori bombası amaa
40 uçurmaya başkasına mı gidilirmişEltimin kizi sahalara geri döndü
Aradi yenge 40 ucurmaya sana gelelim mi aksam.
Dedim oglan hasta ben maskeyle geziyorum bana fark etmez dedim.
Tabi vazgecti.
Su saatde aksam sana gelelim diyo kesin yemegide aradan cikaracak.
Allahim nolur bir de dusenceli, anlayisli, halden anlayan, cikarsiz yolla cok amin.
Saolsun kocam orucum diye gelirken halka tatlısı ve çiğ köfte almış simdi çayla tatli yiyos çok kacirdimTahinli bizim isimiz
Bursadayım ben
Burda eski bi mah.var Muradiye diye orada bi kücük dükkan var.
Sadece oranın tahinlisini yiyorm.
Diğerleri pogaca yapıyo bizim burda tahinliyi
Gidiliyor cnm bizi eltim çağırmıştı yanlız biz emri vaki yapmadık kimseye ev sahibi biseyler hazırlıyor bebis için haslik vermişlerdi40 uçurmaya başkasına mı gidilirmiş
Bilmiyordum öyle bir gelenek olduğunu. Biz ilk kayınvalideme gitmiştik ama öyle 40 uçuralım diye değil yani öylesineGidiliyor cnm bizi eltim çağırmıştı yanlız biz emri vaki yapmadık kimseye ev sahibi biseyler hazırlıyor bebis için haslik vermişlerdi
gidiliyor yani giden gidiyor.40 uçurmaya başkasına mı gidilirmiş
Esimde tatli almis ekler falan.Saolsun kocam orucum diye gelirken halka tatlısı ve çiğ köfte almış simdi çayla tatli yiyos çok kacirdim
Gidilir canimda bu elti kızı hep emrivaki yapiyo sana insan cagrilirsa gider bu gelmeye bahane ariyo sana bide sende hamlesini mecbur degilsinki ağırlamaya bencillergidiliyor yani giden gidiyor.
Saol canimm☺sizede afiyet olaEsimde tatli almis ekler falan.
Bende 2 tane yedim
Allah kabul etsin
Burda hiç duymadım cnm öyle bir şey o yüzden tuhaf geldigidiliyor yani giden gidiyor.
Allah kabul etsin cnmSaolsun kocam orucum diye gelirken halka tatlısı ve çiğ köfte almış simdi çayla tatli yiyos çok kacirdim
Aynen bi de 4.5 da ariyor kocasi 6.5 geliyor ben ne ara yemek yapicam su halimle.Gidilir canimda bu elti kızı hep emrivaki yapiyo sana insan cagrilirsa gider bu gelmeye bahane ariyo sana bide sende hamlesini mecbur degilsinki ağırlamaya benciller
ayy erken ama daha ya 1 senede toparlanir.Allah kabul etsin cnm
Bende kiloyu verdim ama sezeryan göbegi
56 kiloyum ama göbek 3 aylık
dogrudur canim ben oglumda oyle birine gitmedim.Burda hiç duymadım cnm öyle bir şey o yüzden tuhaf geldi
Kız ben de haşhaşlı ekmeği severim. Tek annemlerin oradakini beğeniyorum. Burasa şeker katıyorlar hoş gelmiyor tadı. Bursada da varmı bilmiyorum. İnegölde çok var haşhaşlı ekmek.Tahinli bizim isimiz
Bursadayım ben
Burda eski bi mah.var Muradiye diye orada bi kücük dükkan var.
Sadece oranın tahinlisini yiyorm.
Diğerleri pogaca yapıyo bizim burda tahinliyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?