Küçük Düşün Büyük Olsun!

Elektrik 164 gelmis
30 tl düsük gecen aydan
Buna sevinir oldım.
Dogalgaz ne gelcek meraktayım
Bizim elektrik 150 altı görmüyor tv açık genelde sarjlar fln gidiyor doğalgaz geldi önceki gün 136 25 gun fln en kısım ya bizim ev sicak sükür çok az geliyo az güneş olsa ev ısınıyor

Bizim elektrik 150 altı görmüyor tv açık genelde sarjlar fln gidiyor doğalgaz geldi önceki gün 136 25 gun fln en kısım ya bizim ev sicak sükür çok az geliyo az güneş olsa ev ısınıyor
Ne guzel az gelmis dogalgaz
Bende de aliskanlik o tv kapanmiyo ben is de yapsam o ses kulagima gelecek aliskanlik iste.
Gece yarisina kadarda esim acik birakiyor tv hic dinlenemiyor

Anam bu yurt içine ayar oluyorum beklesek gelmiyor düş aldim simdi böreği yapıp dolaba attım 4 'ten sonra pişiririm hamurum güzel olmustu aradim eşimi ddi çıkma hava soguk çocuk usutmesin bide sen cikarsin kargo gelir gitmesin geri ben alayım ddi alınacakları bi kuş yemi al ddim alınacaklar var aslında ama adam istediğim gibi almıyor gereksiz şeyler aliyo

Bi ablam var bu sitede yan blokda oglu geliniyle oturuyor.
Gecen sene evlendi oglu gelinin bebegi olacak.
Kadin bunaliyo beni arayip duruyor
Ya uzuluyorum kız kabul etmisti birlikde oturmayi ablanin maasi var bence amac maasiyla kirayi odemekti.
Kiradalar
Evi abla temizliyomus yani ben gelinini tanimiyorum sadece nikahda gordum bana anlattigi
cok rahatlar diyor yemek yapiyorum evi temizliyorum, maasinida elinden aliyorlar kirayi vercez diye.
Kadinida bir yere yollamiyorlar bunaliyor.
Yani laf ediyorlarmis birine gidince köle mi yahu bu kadin.
Hic mi arkadasina,kizina falan gitmicek.
Yan blokdayim bana gelmeye korkuyor.
Gelmek istiyor bende ona abla nezaman sıkılirsan gel diyorum hep ama laf ediýormus gelini oglu.

Bana dert yaniyor telf.da elimdende bisi gelmiyor.
Evdeler yine evde yoklarken cikiyordum az rahat ediyordum diyor.

Ayy hic gelemem hem kadinin maasini al elinden hem evin isini yaptir hem de bir yere gitse laf et oldu baska?

Demin yine aradi uzuldum gelmek istiyorum diyor.

Ogluyla gelini ayni isi yapiyor yurt mu ne isletiyorlarmis yani her zaman gitmiyorlarmis ise evdelermis.

Ayy valla kaynanam bana boyle yapardi disari cikiyorum diye surat asardi.
Konusmazdi esime aksam gecerdi beni geziyo diyo.
Gezdigimde anneme gidiyordum komsuya gidiyordum, komsuyla parka cikariyorduk cocuklari(geziyo dedigi cocugum yanimda hep onunlayim esimde biliyordu ayrica habersiz cikmazdim) aksam konusmuyordu surati bir karis cunku onunla oturup onun cenesini dinlemek zorundaydim onlar geldi aklima abla anlatinca.

Aman aman evlerden ırak

Ayyyy o kargoooo.
Bir defa bekledim bekledim dagitimda gorunuyordu gelmedi dusa gircem tam kapi caldi namaz elbisemi hemen giyip almistim kargomu.
Bir defada teslim edildi olarak gorundu teslim edilmemisti ertesi gun sabah geldiler dedim takip ediyorum teslim edildi yaziyordu niye boyle yapiyorsunuz dedim aciklama yapamadi kem kum etti muhtemel kendilerini aklamak icin dalavera ceviriyorlar.

Benimde 2 kargom var gelemedi gitti.

Geldi csnim simdi aldim şükür ama cikmiycam artık disari bulutlar toplandı karardı bi anda hava yagicak galiba

Aslında kızlar benim ilk zamanlarda söyleme sebebim de kızımın yanında yanlış ifade kullanılmamasıydı. Yani en azında yanında birşeylerden bahsederken bırakılmış çocuk ya da evlatlık öyle böyle kelimelere dikkat edilir diye düşünmüştüm ama hiç de öyle değilmiş. İnsanlar yine patavatsız malesef.belki kızım büyüyünce hiç paylaşmak istemeyecek.

Geldi csnim simdi aldim şükür ama cikmiycam artık disari bulutlar toplandı karardı bi anda hava yagicak galiba
Burasida öyle kara kara oldu kar yagmadi ama güya yagacakti dün

Aslinda disari cikmak bana iyi geliyor bacaklarim aciliyor az ama hasta olma korkusuna bende cikmiyorum.

Malesef herkes anlayisli, dusunceli degil canim.
Bazilari can yakmayi bile seviyor.
Cocugun acisindan bakip kendilerini onun yerine koyup dusunmuyorlar malesef.

Ben de pek kahvaltı istemedi canım öyle atıştırdım. Sonra biraz oturduk. Falan. Arkadaşa kızın küçük gelenlerini götüreceğim hafta sonu onu ayarladım. Sonra dışarı çıktık. Altın bozdurdum. Tabi bende para vardı.altını attım kenara parayı yatırdım bankaya. Üç beş kuruşu hesapladım ne yapim eşime versem zarar olacaktı. Bende elimdeki parayla bir çeyrek almayı düşünüyordym almış oldum :) bir çeyreği attım gerisini bızdurdum. Sonra kız park diye ağladı götürmedim zaten elleri buz gibi olmuştu güneş var ama hava soğuk. Akşama da ne yemek yapsam bilmiyırum. Dolapta balık vardı belki onu yaparım

Burasida öyle kara kara oldu kar yagmadi ama güya yagacakti dün

Aslinda disari cikmak bana iyi geliyor bacaklarim aciliyor az ama hasta olma korkusuna bende cikmiyorum.
Bende bide oğlanın oksurugu burun akıntısı vardı yeni yeni geçti şükür ihlamur la fln eşim çıkarıp hasta etme diyo yarin yagmassa kendim cikcam ona bırakırım oğlumu düz gün sebze fln kalmadı meyvede öyle hal günü oluyo ç tesi pazar alcam cikip

Bende pazara çıksam pazar günü balık alirim özledim 2 3 hafta oldu almistim yada çıkarsam balikcidan alirim

Ben geçen hafta pazardan aldım buzluğa koydum hamsiyi daha önce koymamıştım. İlk defa deneyeceğim bakalım. Diğer balıkları hep koyuyordum. Hamsiyi gwçen hafta tepsiye yağlı yağıt serip mısır ununa bulayıp dizdik pişirdik. Koku az oldu ocak yağlanmadı. Bıgün de öyle yaparım.

Teşekkür ederim

Trendyola 64tl daha gomdum.
Ya kiza kucuk kiyafet epey oldu.
6 tane alt ust tkm var.
Oglandan kalan yine 6-7tane ayakli alt pijama var.
15 taneye yakin corabi oldu.
battaniye, muslin ortu hepsinden fazla fazla var.
sadece 3-6 donemi temmuz agustos eylule denk geliyor o donemi pas geciyorum
Havaya kizin kilosuna falan bakicam.
evde citcitli bady giyer muhtemel disarisi icinde sort tulum alirim olmazsa.
Ya da sort tshrt penye tarzi elbise.
O donem icin bisi almadim.

Aldiklarim diger kis icin
Suan baya sezon sonu indirimi var 12.90a 14.90a sweatlar var.
Kiş ek gida donemi olacak malum bol bol sweat kirletiriz o zaman sezonda kazik kazik almim diyorum.
3 tane sweat 2 de 6 ay icin 3lü corap aldim.

alt icin taytlar almistim
sweatlar gelsin onlara uygun esofman altlar alirim kombinlerim evde giyecek malum.
Disarisi icin pant. alirim kadifelerden falan.

Kıza sebze püresi yaptım
Taze fasulye var aksama bana ne yaptın diyor adam
Valla herkese ayrı yapamıcam dedim.
Al kendine bisey ozman dedim deli mi ne
Atak haftasında onu bulduguna sükretsin
Salata malz.ni yıkadım,kız uyurkeen,havucu rendeledim o uzun sürüyo söncek bisey değil zaten.
Öglen mantarlı gözleme yaptm 2 tane biri kaldı onu yer gelince.
Kahve yaptm zuhale bakcm
Erken gel bime gideyim dedim
Cay bardakları gelmis güzel,istediklerimden.
Dükkanda oturuyoruz babnla cay iciyorm dedi
Dün gece biraz huysuzlandı diye kızım yorulduk valla diyo
Naptıysa sanki
Evden kacıyo adam resmn

Bereketli olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…