• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar 40 lama 40 ı cıkınca bebegi 40 tas toplar yıkarsın,40ladık manasında.
Bozuk para alyans falan atılır suyuna.
40 ucurma,evden bebek cıksın diye(eskiden cıkmazmıs,artık cıkıyor ama)bebegi gezmeye götürürsün yakınlara.
Yumurta verirler,hediyeler verirler.
40lar karısmıs galiba konuda🤗

Selaam
Bizde bebeği kırklarız
Dualarla yıkanır ogün anne ve bebek
Sonra bi eve gezmeye gidilir
Biz anneanneye gittik
Kuzenim de bana gelmişti
Annem oğluma yumurta pirinç un vermişti
Eline tutturup foto çektik
Bende kuzene sepet yaptım
Yumurta un pirinç bozuk para sabun tesbih birde küçük kuran koydum süsledim
Hepsi ayrı ayrı iyi dilekleri temsil ediyor
Kırkında kendim yıkadığım için ( hep kendim yıkadım yakınımda kimse yok sadece baba yardım ettii) taş maş yüzük falan atmadım suya kim toplıycak sonra üşendim :))
Kırkından dönerken de bir ağladı arabada kış günü sırtımdan akan ter hala aklımda :))

Ay ne güzl gelmis dogalgaz🧿
Biz 500 ü görürüz yine💆🏻‍♀️
Doğalgaz 424 geldi vallahi yaz gelsin lütfen
Çok soğuk buralar
Elektrikte 171 geldi
Resmen ikisine calisiyo adam markett desen öyle
Ablama doğalgaz 240 gelmiş ufak olanda var 5 yaşında petek yanmiyo nasıl oturur bilmem
Evin camını kapısını hiç acmiyom ondan az yaniyo diyo
Valla ev leş gibi kokuyo nefes alamadım
Bugün ona 240 gelince kocası kiziyomus çok yandı diye adam çok pinti on lirayı alır senden
Evi gergin açarım çocuk uyurken kız okula gidince ister istemez nefes kokusu oluyor
Havalandırma silince mis gibi oluyo
Yemek bile yemedim gidince
Annem onun oğlana bakardı okula gidip gelirken üşümesin diye
Havasızlıktan ölcem bu kadar olmazki diyo

Bi kar yağmadı gitti
Az serpiştirdi geçti
Örtseydi şöyle heryeri ne güzel olurdu
Haftaya kartepeye gidicez
Kız kar kar deyip duruyor
Haftaiçi gideriz hem trafik olmaz hem daha sakin olur
Doğalgaz 280
Elektrik 140 gelmiş
Kurutma sürekli çalışıyor iyi geldi yine
Evde sıcak
Faturalar üzmüyor bizi şükür
Lcw de çok güzel indirim var
Oğluma yelek kilotlu çorap 2 swet ve esohman altı aldım 70 liraya
İlk fiyatları 120 yi geçiyordu.
Kart kesilince kaydırak almayı düşünüyorum ona
Kendime de triko elbise
Şu emzirmeyi kessemde az kilo versem
Herkese emzirmek yarıyor bana emzirmemek
Kesince tatlı krizlerim bitiyor
Biraz azalttı emmeyi hemen farketti
Çikolata diye gözüm dönmüyor en azından

Çok soğuk buralar
Elektrikte 171 geldi
Ablama doğalgaz 240 gelmiş ufak olanda var 5 yaşında petek yanmiyo nasıl oturur bilmem
Bugün ona 240 gelince kocası kiziyomus çok yandı diye adam çok pinti on lirayı alır senden
Evi gergin açarım çocuk uyurken kız okula gidince ister istemez nefes kokusu oluyor
Bende her gun aciyorum camı
Butun odalari ayri ayri acip havalandirip kapiyorum.
Hic sevmem evde degisik koku yemek kokusu, ter, ten, sigara kokusu.
Sogukda olsa o cami acarim.

Havasız evde hastalık olur
Ben dün kızın odasının camını açıp unutmuşum
1 buçuk saat açık kalmış
Biz gece bile uyanınca bi açıp kapıyoruz
Yalıtımlı evler daha çabuk havasızlık hissi veriyor
Gün içinde de kısa kısa sık havalandırmak gerek

Selam Kızlar
Hiç keyfim yok.
İş yerinde sistemler değişti bir kaç ay önce .Eskiden uzmanlaşma vardı şimdi herkes her işi yapsına geçildi.Görev alanım değişti eski yaptığım işin yanında diğer işlere de bakmam lazım.O işi bilen 2 kişi var biri bayan asistan onunla 2,5 yıldır konuşmuyoruz diğeri de yetkili erkek o da hep yoğun .Kıza soramıyorum dolayısı ile küsüm ki haklı olan bendim.İşi öğrenmek istiyorum erkek olanın da sürekli bir işi var sürekli soru soramıyoruz benim gibi 3 arkadaş daha var işi öğrenmesi gereken.Ben yetkiliyim , şimdi iki seçeceğim var ya işi bi şekilde öğrenmek (hedef de var 1 ay sonra yapamayanı birebir yukarıdan değerlendirmeye alacaklar en uzak bir yere sürecekler anlayacağınız üstü kapalı tehdit.)
Ya da ben bu bölümde çalışmak istemiyorum diyip tayin istemek başka bölüme geçmek orası da atıl görev basit ama kafam rahat olur ama yetkililiğim gider asistan olarak verirler maaşım da 3 ayda ortalama 2000₺ azalır.Hem de o asistan kıZ yerime yetkili olur
Ona o fırsatı vermek istemiyorum ,havlu da atmak istemiyorum ama çok gerildim cidden kendimi başarısız hissediyorum 😞😞 (eski yaptığım işte de çok başarılıyım derece felan yapıyorum )

Selam Kızlar
Hiç keyfim yok.
İş yerinde sistemler değişti bir kaç ay önce .Eskiden uzmanlaşma vardı şimdi herkes her işi yapsına geçildi.Görev alanım değişti eski yaptığım işin yanında diğer işlere de bakmam lazım.O işi bilen 2 kişi var biri bayan asistan onunla 2,5 yıldır konuşmuyoruz diğeri de yetkili erkek o da hep yoğun .Kıza soramıyorum dolayısı ile küsüm ki haklı olan bendim.İşi öğrenmek istiyorum erkek olanın da sürekli bir işi var sürekli soru soramıyoruz benim gibi 3 arkadaş daha var işi öğrenmesi gereken.Ben yetkiliyim , şimdi iki seçeceğim var ya işi bi şekilde öğrenmek (hedef de var 1 ay sonra yapamayanı birebir yukarıdan değerlendirmeye alacaklar en uzak bir yere sürecekler anlayacağınız üstü kapalı tehdit.)
Ya da ben bu bölümde çalışmak istemiyorum diyip tayin istemek başka bölüme geçmek orası da atıl görev basit ama kafam rahat olur ama yetkililiğim gider asistan olarak verirler maaşım da 3 ayda ortalama 2000₺ azalır.Hem de o asistan kıZ yerime yetkili olur
Ona o fırsatı vermek istemiyorum ,havlu da atmak istemiyorum ama çok gerildim cidden kendimi başarısız hissediyorum 😞😞 (eski yaptığım işte de çok başarılıyım derece felan yapıyorum )
O kıza yaklasmazdim bak işi düştü der ve gitmen için elimden geleni yapar aynı şeyi bende yaşadımobur erkekten bir sekilde ogrenirdim bir sekikde cnm biraz yardım et derdim erkek olana
Kadınlar öyle benimde yanımda olanlar neler etti çıksın gitsin diye ama pek etmedim öbür abiden öğrendim Allah razı olsun işi o öğretti

Soğuk olsa bile bende açıyorum çok kötü hele dışardan gelen olunca daha bı başka kokuyo
Ablamgil alışmış normal geliyo galiba dayanamıyorum ben tikaniyorum

Aynen hiç sevmiyorum koku fln sabah yatak toplanmadan direk odayı havalandiriyorum kapıyı örtüp oda oda oğlan üsumesin diye

Trendyola 64tl daha gomdum.
Ya kiza kucuk kiyafet epey oldu.
6 tane alt ust tkm var.
Oglandan kalan yine 6-7tane ayakli alt pijama var.
15 taneye yakin corabi oldu.
battaniye, muslin ortu hepsinden fazla fazla var.
sadece 3-6 donemi temmuz agustos eylule denk geliyor o donemi pas geciyorum
Havaya kizin kilosuna falan bakicam.
evde citcitli bady giyer muhtemel disarisi icinde sort tulum alirim olmazsa.
Ya da sort tshrt penye tarzi elbise.
O donem icin bisi almadim.

Aldiklarim diger kis icin
Suan baya sezon sonu indirimi var 12.90a 14.90a sweatlar var.
Kiş ek gida donemi olacak malum bol bol sweat kirletiriz o zaman sezonda kazik kazik almim diyorum.
3 tane sweat 2 de 6 ay icin 3lü corap aldim.

alt icin taytlar almistim
sweatlar gelsin onlara uygun esofman altlar alirim kombinlerim evde giyecek malum.
Disarisi icin pant. alirim kadifelerden falan.
Ben de mont alacağım bu kış geçen kış aldığımız montu giydirdim. Kardeşim verdiğini kullandım. O biraz ince. Seneye de giyer ama bir tane de kalın mont alacağım. Arkadaşın verdiği de var da ona bakmam lazım incemi kalınmı. Sezon indirimlerini de takip edeceğim. İki hafta önce zarada indirim vardı küçük bebekler için. Benim kıza göre yoktu olsa alacaktım. Hala devam ediyormu indirim bilmiyorum

Kıza sebze püresi yaptım
Taze fasulye var aksama bana ne yaptın diyor adam🤦🏻‍♀️
Valla herkese ayrı yapamıcam dedim.
Al kendine bisey ozman dedim deli mi ne😏
Atak haftasında onu bulduguna sükretsin
Salata malz.ni yıkadım,kız uyurkeen,havucu rendeledim o uzun sürüyo söncek bisey değil zaten.
Öglen mantarlı gözleme yaptm 2 tane biri kaldı onu yer gelince.
Kahve yaptm zuhale bakcm
Erken gel bime gideyim dedim
Cay bardakları gelmis güzel,istediklerimden.
Dükkanda oturuyoruz babnla cay iciyorm dedi🤦🏻‍♀️
Dün gece biraz huysuzlandı diye kızım yorulduk valla diyo😂
Naptıysa sanki🤦🏻‍♀️
Evden kacıyo adam resmn💆🏻‍♀️
Aynı benim koca gibi🤣🤣🤣 sebze olunca burun kivirir bir gözlemeye razı olur🙄
Bugün de aç değilim dedi. Buzlukta pizzam vardı onu gömdü😆 tabi benim kız da hamur işi hastası. Gelsin kilolar.
mantarlı gözlemeye nasıl yaptın canım. Evde mantar var ikisi de yemiyor. Gözlemeyle hüpletirler belki.

Ay ne güzl gelmis dogalgaz🧿
Biz 500 ü görürüz yine💆🏻‍♀️
Biz hala ısınma parası ödemedik. Kasım ayında açıldı. Hala faturalar kesilmedi. Yönetimin seçim telaşına inşallah hepsini toplu çıkartıp yüklü ödeme çıkartmazlar bize. Bakalım haftaya çıkacakmış merakla bekliyorum

O kıza yaklasmazdim bak işi düştü der ve gitmen için elimden geleni yapar aynı şeyi bende yaşadımobur erkekten bir sekilde ogrenirdim bir sekikde cnm biraz yardım et derdim erkek olana
Kadınlar öyle benimde yanımda olanlar neler etti çıksın gitsin diye ama pek etmedim öbür abiden öğrendim Allah razı olsun işi o öğretti
[/QUOTE

Son zamanlarda müdür mesafeli duruyor normalde sever beni şimdi iş yerinden başka arkadaşla görüştük.Kız beni hep kötülüyormuş arkamdan hatta şubede kanka diyen bir erkek arkadaş var o bile konuşuyormuş kızdan şüpheleniyordum da o arkadaştan beklemezdim.Çocuk aşağı katta ben üst katta çalışıyorum müdürü beni Aşağı kata vermesini onlarıN yan yana çalışması gerektiğini vurguluyorlarmış müdürü dolduruşa getiriyorlarmış arkadaş kayırmış beni.Allaha havale ediyorum arkadaş diyorki müdürle bişey konuşacağım bu kız hemen peşimizde diyor asını kuyruk takmış kendini çok iyi paZarlıyor diyor.Sigara içmek bahanesi ile hep aşağıda yerinde durmuyor diyor.bunların farkında olması iyi.Ben de beni Aşağı yollamaya çalışıyorlar Diye düşünüyordum iyi bilmişim.Şimdi kararımı netleştirdim en iyi şekilde öğreneceğim bu yeni işi onlara Beren kim göstereyim yerinde gözleri var gözleri çıkasıcalar 😂

Selam Kızlar
Hiç keyfim yok.
İşin neydi canım senin. Yardımalacağın başka kimseler varmı bu iş konusunda. Zor durumda bırakmışlar malesef. Erkek olana dile getir öğrenmeyi çok istediğini. İstekli olduğun görüşsün en azından.

Çok soğuk buralar
Elektrikte 171 geldi
Ay benim yatak odasınde nem var cocugu sokmuyorum oraya ama sineklik var cam günün yarıısı acık🤦🏻‍♀️
Kvdemin ev öyle asla acmazlar yazın bile cam kpı
Ceyran yapr der durur😨
Bizde anamdan alısmısız cam kapı acık oturuyorz🤣

Selam Kızlar
Hiç keyfim yok.
Canısı maas bayagı fark ediyormus
Kursu falan yok mu bunun aksamları gitsen🤷🏻‍♀️
Havlu atma tabi hemen eminim ögrenirsin.
Kendine negatifi yükleme.

Günaydın kızlarr
Sonunda kar gördük💕💕
Aksm anneme ugradık kahve icmeye
Kardesim ordaydı,kvdeleri aramıs cay icmeye gelceZ diye.
Anam 3 cocukla misafir imkansız.
Gündüzde misafir varmıs annem bayılmak üzereydi kadın.
Pasta almıs babam gidip,biz de tatlı götürdük
Kvdeleri de pasta getirmis.
Gelirken yarım pasta bana,yarım pasta kardesime koydu 😂
5 lt zeytinyagu verdi,kıza ıhlamur verdi saolsn
Koci tabi yine söyleniyo annene söyle verip durmasın,cocugumu tasıyayım cantaları mı diye🤦🏻‍♀️
Bide etli nohut yapmıslar,kazanla🤣
Ondan da verdi kardesimle bana,yemek yapmayın yarın ugrasmayın dedi
Bide pilav da vereyim mi diyo🤦🏻‍♀️
Dedik salata da yap koy bari💆🏻‍♀️
Kız uyuyo havuclu kek yaptım fırına attım
Kahve icip kar seyrediyorum
Bıgun kaldırmasın kimse beni yerimden🤷🏻‍♀️
Dün bende 0 harcama
Koci kıza oyuncak almıs
Top almıs cocuga bide halka kule almıs🤣
Tabi suan kaldırıp atıyo mama sandalyesinden sadce😂

Kızlar benim söyle bi durum var
Kredi kartını kapamak istiyorm
3000 tl limitli.İcinde taksitler flan aylık 400-500 geliyo.
Bu ay 480 geldi.
Kociyle konustuk kızın altınlardan bozalım 3000 tl kapatalım.
Yada böyle devam etcez sizce hangiisi?
1000 tl maasla 500 tl ona verince elime kalanla anca gr alabiliyorm.
Karta yatan taksitlere gidiyo cogu 200-250 limit kalıyo onu da harcıyorm eve.
Kart kapanırsa 500 e ceyrek alırım hazirana kadr ,yada 2 gr.haziranda ise baslıcam zaten maas daha yüksek olcak .yani zamlarla falan yarım gün calısıp 1500 flaan gecer elime.
Yazadaha rahat kenara para atarım
Ayh bilemedim sizce?

Back
X