Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynen hiç sevmiyorum koku fln sabah yatak toplanmadan direk odayı havalandiriyorum kapıyı örtüp oda oda oğlan üsumesin diye
Benim oglan cok ortuyor kapisini en cok onun odasi elimden geciyor.
surekli havalandir,sil,nevresim degis.
Hava az duzelsin yatagini silcem aninda havasiz kaliyor kucuk kapisida kapaninca

Pembe sisme vardi ebebekde o da 45tl dusmustu cok gozum kaldi ama alamadim
Karta yuklendim yine.
Benimde gozum böyle kaban parka tarzi baby urunlerinde.
Ici yumus yumus bu sezon sonu bulursam alirim bende kış icin.

Bozdururken zarar ediyormusunuz? ona bi bak kuzu

beren_naz baska bir yol yok mu ya.
Kimse kimseye yardim etmek istemiyor o ortamlarda sanirim.
Herkes kendini dusunuyor..
Kizlarin dedigi gibi kurs falan varsa denesen

Son düzenleme:
Aksam kardesim geldi 10 a kadar oturdu.
yemek yedik yemekler bitti.
Kahve yaptim pastalarda bitti.
Kahvaltidan kalktik esimle oglan uyuyo daha.
5 de mac varmis kardesim gelip projeksiyonu kuracak
Biktim yeminle bunlarin projeksiyonlarindan al gotur dicem bos oda hep koli kutu
Goturcek güya yarin bakalim..

Bir suru kablosu angaryasi var salonu savas alanina ceviriyolla.

yemek yapicam.
Biraz biskuvili toplar yapicam kahveyle falan yenir aksam.

Disari cikmam lazim ev yogurdu bitti kucuk yogurt alip yayla corbasi yapicam.
Tahin alicam bu hafta tahinli cörek denicem cevizli falan.
Hashasliyi cok begendi annem esim kardesim falan.
Cikara cikara az kaldi.
Ondanda yaparim yine.

Canısı maas bayagı fark ediyormus
Kursu falan yok mu bunun aksamları gitsen
Havlu atma tabi hemen eminim ögrenirsin.
Kendine negatifi yükleme.
Eğitimi yüzeysel verdiler cnm yapılan işle alakası yok.Anca biri ekran başında gösterecek ama yapacağım inş.

Ben de hergün evi havalandırırım. Her odayı ayrı havalandırıyorum. Kızın odasını ve yatak odasını uzun süre açık tutuyorum.
bizden de bugün kahvaltı sonra evi topla süpür. Oturduk kızımla o şarkı izliyor. Bugün eşimin teyze ve dayısı gelecek. Yemek ne yapalım diyor eşim. Sonra çorba olsun sıcacık bu havada iyi olur dedi. Aaaa dedim senmi çorba istiyorsun şaşırdım. Teyze dayı sever benim çorbalarımı da. Dedim teyze dayı seviyor diye çorba yap desene niye çorba güzelgider deyip benim şaşırtıyorsun dedim
İşte neyse ben de küçük gelen kıyafetleri ayırıyordum. Teyze diyor eltimin çocuğa da ayırsaymışım kardeşimden gelenleri de ona verseymişşm. Yahu benim kıza bir parça kıyafet ya da başka şey ayırmadı eltim. Ben mi düşüneceğim. Onların aldığı hediye ve çok küçük olanları vs ayırdım yeter o kadar. Arkadaşa vereceklerimden ayırmadım hiç.
Geçen de de arkadaşın bana verdiği eva puzzle ları istiyorlardı. Ne diyim şimdi kız başka arkadaşına verecek. Benim değilki. Ben zamanında eltimden kız emeklerken dizlik istemiştim birkaç defa söyledim getirdiğini görmedim. Sonra arkadaş sağolsun eva puzzle verdi çok rahat ettim. Şimdi kalkıp onu istiyorlar çok enteresan.
bugün ıstegelsinden alışverişimi tamamladım 30 tl indirim kazandım. Kampanyalı ürünlerden aldım. Özellikle omo deterjan 9 kilo kampanyası vardı bayağı uyguna geldi.

Taksitlerini günü geldikçe ödesen canım. Harcamayamı kapatmak istiyorsun. Sonuçta faiz işlemiyor. Altın belki artar. Karda olursun. Tabi seni zorlamıyorsa

Taksitlerini günü geldikçe ödesen canım. Harcamayamı kapatmak istiyorsun. Sonuçta faiz işlemiyor. Altın belki artar. Karda olursun. Tabi seni zorlamıyorsa
Bozmaya da kıyamıyorz
Koci acil bisey cıkar napcaz kartı geri mi actırcaz,altınlar da araya gitmis olur diyor.
Haklı oda.
Sıkıldım bu karttan ama suan bozmamak en iyisi galiba
Saolun kızlar fikir icin

Ya bu olayi sevmiyorum.
Misal daha hamile diil bisi diil kizi olacagi belli diil eltimin diger kizi bana dediki yenge bana ayir kiyafetleri bebegin
Ne munasebet?
Hic de ayirmicam.
Bana kiyafet verecek olan arkadasim var onun kiz kardesi falanda ona cok veriyor onlardanda ayiracak onun kardesine verdim dicem.
Satarim satabildiklerimi gerisinide verecek yer bulurum.

Kendilerinin cok hayirlari dokunmus ya sanki bana bi de dogmamis cocuga don biciyor.
Yuzsuzler.
1 copunu bile vermicem.
Verecek yerim var dicem.

Kurufasulye yaptim.
pilav yaptim.
Oglana manti yaptim.
mozik pasta yaptim biraz kalipda biraz yuvarlak yaptim.
Siparisleride esime kitledim gelir birazdan pirinc hasladim hemen yogurt gelince bi yayla corbasi yapicam bol naneli..
Evi supurdum
Toz aldim rutunim zaten
Mutfagi topladim c.mak. calisiyor onlari asarim.
Nevresim degistim.

Kardesimde msj atti lahmacun alicam diye.
Dedim ben yemicem kendinize gore alin.

Ogluma hamileyken Allahimmm gece yarisi durumler yerdim, iskenderler, canim öyle et kebap falan isterdi ki.
Kızda hic yemek gormek istemiyorum.
Et yemem gerekiyor diye ucundan kiyisindan azcik yiyorum.
Canim asla istemiyor.
iyi olsu bir yone yaninsa pideler lavaslar löp lop gidiyordu.

Valla ben dogurdum getiren olduysa giydirdim kendim alabildigimce aldim eşimin işleri bozuktu o sıra çok sıkıntı cektim bir dönem rabbim yaşatmasın ama kimseye bisey deyip te istemedim isteyememde ben yapı olarak benimde arkadaş var o biraz öyle ister ağzıyla benim esime bir müşteri sepetbesik vermişti daha doğmadan nerdeyse yaşa kadar kullandım sonra park besim aldik yanıma o arkadaş görumcesi için istedi durumu da kötüydü kadının gormuslugum var olur ddim hayrim olsun diye verdim

Bozmaya da kıyamıyorz
Koci acil bisey cıkar napcaz kartı geri mi actırcaz,altınlar da araya gitmis olur diyor.
Haklı oda.
Sıkıldım bu karttan ama suan bozmamak en iyisi galiba
Saolun kızlar fikir icin
Baby kaç aydır bizde kk yiyoruz ayın onu oldumu k grciliyo bence bozma çok sıkışık olunca bende diyodum bozduralim sinirimi bozuyodu ama altınlar giderdi bozdurmadik şükür bitti
Bugün hale gittim kıyma aldım 34
Kavurma varmış benim ki istedi 67 çok pahalı almuacaktim illa alndedi aldımbana kalsa almam
Hamsi 10
Tereyag 21
İncir aldım 10 sulayip geldim parayi
Kolum koptu oğlanı zor taşıdım çanta bide

Oglanda bende eti çok seviyorum ama kızda hamileyken et kokuyodu bana hiç yemedim son zamanlar yedim
Hiçte verme durumu kötü okana var
Sizinkiler sinekten yağ cikariyo

Ben de sevmiyorum. Biz bir kaç arkadaş veriyırux sırayla birbirimize bir de kardeşim veriyır. Ee bir de zaten eşimin kardeşi bize altın bile takmadı eşim onun ilk çocuğuna yarım takmıştı. Durumları kötü olsa asla beklemem ama bizden iyiler. Eşim onun kızına iki defa nıke dan ayakkabı mont vs vs bir sürü şey aldı. O ise bizim doğum gününde 35 liralık pijama almış. Kızım geldiğinde de küçük boy bez küçük boy mama slmıştı. Eşim o sebeple artık hiç birşey almıyor. Sonran abim gibi değilim ben amcayım diyor evet eşimin yepenlerine karşı sevgi dolu davranışı yok yaptığı maddiyat. Çok enteresan ısınamadı yeğenine.

Bende asla isteyemem.
Arkadasim kendi teklif etti bende olur dedim.
Hee kendimde aliyorum zaten
Alacak durumum olmasaydida 2.el satan siteler var(hatta aldiklarimda oldu) 3-5 parca ay ay alir yikar yikar tabiri caizse tepe tepe kullanirdim.
Ama oglumda sansliydi cok hediye gelmisti annemlerde cok aliyordu hic giydiremediklerim olmustu.
Onlar icin bile kaynanam kucuk eltime verim diye yol yapti.
Ben saklicam 2. icin demistim.
Vermemistim.
Gunahimi vermem onada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…