Benim oglan cok ortuyor kapisini en cok onun odasi elimden geciyor.Aynen hiç sevmiyorum koku fln sabah yatak toplanmadan direk odayı havalandiriyorum kapıyı örtüp oda oda oğlan üsumesin diye
Pembe sisme vardi ebebekde o da 45tl dusmustu cok gozum kaldi ama alamadimBen de mont alacağım bu kış geçen kış aldığımız montu giydirdim. Kardeşim verdiğini kullandım. O biraz ince. Seneye de giyer ama bir tane de kalın mont alacağım. Arkadaşın verdiği de var da ona bakmam lazım incemi kalınmı. Sezon indirimlerini de takip edeceğim. İki hafta önce zarada indirim vardı küçük bebekler için. Benim kıza göre yoktu olsa alacaktım. Hala devam ediyormu indirim bilmiyorum
Kızlar benim söyle bi durum var
Kredi kartını kapamak istiyorm
3000 tl limitli.İcinde taksitler flan aylık 400-500 geliyo.
Bu ay 480 geldi.
Kociyle konustuk kızın altınlardan bozalım 3000 tl kapatalım.
Yada böyle devam etcez sizce hangiisi?
1000 tl maasla 500 tl ona verince elime kalanla anca gr alabiliyorm.
Karta yatan taksitlere gidiyo cogu 200-250 limit kalıyo onu da harcıyorm eve.
Kart kapanırsa 500 e ceyrek alırım hazirana kadr ,yada 2 gr.haziranda ise baslıcam zaten maas daha yüksek olcak .yani zamlarla falan yarım gün calısıp 1500 flaan gecer elime.
Yazadaha rahat kenara para atarım
Ayh bilemedim sizce?
Ceyrek yarım gram falan cok bi zarar etmem herhdle ama bi yandan dursun altınlar hazirana kadr sık disini diyormBozdururken zarar ediyormusunuz? ona bi bak kuzu
Eğitimi yüzeysel verdiler cnm yapılan işle alakası yok.Anca biri ekran başında gösterecek ama yapacağım inş.Canısı maas bayagı fark ediyormus
Kursu falan yok mu bunun aksamları gitsen
Havlu atma tabi hemen eminim ögrenirsin.
Kendine negatifi yükleme.
Eğitim Yüzeysel verildi cnm birinin ekrandan göstermesi lazım.Ama yapacağımberen_naz baska bir yol yok mu ya.
Kimse kimseye yardim etmek istemiyor o ortamlarda sanirim.
Herkes kendini dusunuyor..
Kizlarin dedigi gibi kurs falan varsa denesen
Rabbim kolaylaştırsın tez zamanda öğrenmeyi nasip etsin İNŞAALLAH.Eğitim Yüzeysel verildi cnm birinin ekrandan göstermesi lazım.Ama yapacağım
Taksitlerini günü geldikçe ödesen canım. Harcamayamı kapatmak istiyorsun. Sonuçta faiz işlemiyor. Altın belki artar. Karda olursun. Tabi seni zorlamıyorsaKızlar benim söyle bi durum var
Kredi kartını kapamak istiyorm
3000 tl limitli.İcinde taksitler flan aylık 400-500 geliyo.
Bu ay 480 geldi.
Kociyle konustuk kızın altınlardan bozalım 3000 tl kapatalım.
Yada böyle devam etcez sizce hangiisi?
1000 tl maasla 500 tl ona verince elime kalanla anca gr alabiliyorm.
Karta yatan taksitlere gidiyo cogu 200-250 limit kalıyo onu da harcıyorm eve.
Kart kapanırsa 500 e ceyrek alırım hazirana kadr ,yada 2 gr.haziranda ise baslıcam zaten maas daha yüksek olcak .yani zamlarla falan yarım gün calısıp 1500 flaan gecer elime.
Yazadaha rahat kenara para atarım
Ayh bilemedim sizce?
Bozmaya da kıyamıyorzTaksitlerini günü geldikçe ödesen canım. Harcamayamı kapatmak istiyorsun. Sonuçta faiz işlemiyor. Altın belki artar. Karda olursun. Tabi seni zorlamıyorsa
Yaparsın tabikiEğitim Yüzeysel verildi cnm birinin ekrandan göstermesi lazım.Ama yapacağım
Ya bu olayi sevmiyorum.Ben de hergün evi havalandırırım. Her odayı ayrı havalandırıyorum. Kızın odasını ve yatak odasını uzun süre açık tutuyorum.
bizden de bugün kahvaltı sonra evi topla süpür. Oturduk kızımla o şarkı izliyor. Bugün eşimin teyze ve dayısı gelecek. Yemek ne yapalım diyor eşim. Sonra çorba olsun sıcacık bu havada iyi olur dedi. Aaaa dedim senmi çorba istiyorsunşaşırdım. Teyze dayı sever benim çorbalarımı da. Dedim teyze dayı seviyor diye çorba yap desene niye çorba güzelgider deyip benim şaşırtıyorsun dedim
İşte neyse ben de küçük gelen kıyafetleri ayırıyordum. Teyze diyor eltimin çocuğa da ayırsaymışım kardeşimden gelenleri de ona verseymişşm. Yahu benim kıza bir parça kıyafet ya da başka şey ayırmadı eltim. Ben mi düşüneceğim. Onların aldığı hediye ve çok küçük olanları vs ayırdım yeter o kadar. Arkadaşa vereceklerimden ayırmadım hiç.
Geçen de de arkadaşın bana verdiği eva puzzle ları istiyorlardı. Ne diyim şimdi kız başka arkadaşına verecek. Benim değilki. Ben zamanında eltimden kız emeklerken dizlik istemiştim birkaç defa söyledim getirdiğini görmedim. Sonra arkadaş sağolsun eva puzzle verdi çok rahat ettim. Şimdi kalkıp onu istiyorlar çok enteresan.
bugün ıstegelsinden alışverişimi tamamladım 30 tl indirim kazandım. Kampanyalı ürünlerden aldım. Özellikle omo deterjan 9 kilo kampanyası vardı bayağı uyguna geldi.
Valla ben dogurdum getiren olduysa giydirdim kendim alabildigimce aldim eşimin işleri bozuktu o sıra çok sıkıntı cektim bir dönem rabbim yaşatmasın ama kimseye bisey deyip te istemedim isteyememde ben yapı olarakYa bu olayi sevmiyorum.
Misal daha hamile diil bisi diil kizi olacagi belli diil eltimin diger kizi bana dediki yenge bana ayir kiyafetleri bebegin
Ne munasebet?
Hic de ayirmicam.
Bana kiyafet verecek olan arkadasim var onun kiz kardesi falanda ona cok veriyor onlardanda ayiracak onun kardesine verdim dicem.
Satarim satabildiklerimi gerisinide verecek yer bulurum.
Kendilerinin cok hayirlari dokunmus ya sanki bana bi de dogmamis cocuga don biciyor.
Yuzsuzler.
1 copunu bile vermicem.
Verecek yerim var dicem.
Baby kaç aydır bizde kk yiyoruz ayın onu oldumu k grciliyo bence bozma çok sıkışık olunca bende diyodum bozduralim sinirimi bozuyodu ama altınlar giderdi bozdurmadik şükür bittiBozmaya da kıyamıyorz
Koci acil bisey cıkar napcaz kartı geri mi actırcaz,altınlar da araya gitmis olur diyor.
Haklı oda.
Sıkıldım bu karttan ama suan bozmamak en iyisi galiba
Saolun kızlar fikir icin
Oglanda bende eti çok seviyorum ama kızda hamileyken et kokuyodu bana hiç yemedim son zamanlar yedimKurufasulye yaptim.
pilav yaptim.
Oglana manti yaptim.
mozik pasta yaptim biraz kalipda biraz yuvarlak yaptim.
Siparisleride esime kitledim gelir birazdan pirinc hasladim hemen yogurt gelince bi yayla corbasi yapicam bol naneli..
Evi supurdum
Toz aldim rutunim zaten
Mutfagi topladim c.mak. calisiyor onlari asarim.
Nevresim degistim.
Kardesimde msj atti lahmacun alicam diye.
Dedim ben yemicem kendinize gore alin.
Ogluma hamileyken Allahimmm gece yarisi durumler yerdim, iskenderler, canim öyle et kebap falan isterdi ki.
Kızda hic yemek gormek istemiyorum.
Et yemem gerekiyor diye ucundan kiyisindan azcik yiyorum.
Canim asla istemiyor.
iyi olsu bir yone yaninsa pideler lavaslar löp lop gidiyordu.
Ben de sevmiyorum. Biz bir kaç arkadaş veriyırux sırayla birbirimize bir de kardeşim veriyır. Ee bir de zaten eşimin kardeşi bize altın bile takmadı eşim onun ilk çocuğuna yarım takmıştı. Durumları kötü olsa asla beklemem ama bizden iyiler. Eşim onun kızına iki defa nıke dan ayakkabı mont vs vs bir sürü şey aldı. O ise bizim doğum gününde 35 liralık pijama almış. Kızım geldiğinde de küçük boy bez küçük boy mama slmıştı. Eşim o sebeple artık hiç birşey almıyor. Sonran abim gibi değilim ben amcayım diyorYa bu olayi sevmiyorum.
Misal daha hamile diil bisi diil kizi olacagi belli diil eltimin diger kizi bana dediki yenge bana ayir kiyafetleri bebegin
Ne munasebet?
Hic de ayirmicam.
Bana kiyafet verecek olan arkadasim var onun kiz kardesi falanda ona cok veriyor onlardanda ayiracak onun kardesine verdim dicem.
Satarim satabildiklerimi gerisinide verecek yer bulurum.
Kendilerinin cok hayirlari dokunmus ya sanki bana bi de dogmamis cocuga don biciyor.
Yuzsuzler.
1 copunu bile vermicem.
Verecek yerim var dicem.
Bende asla isteyemem.Valla ben dogurdum getiren olduysa giydirdim kendim alabildigimce aldim eşimin işleri bozuktu o sıra çok sıkıntı cektim bir dönem rabbim yaşatmasın ama kimseye bisey deyip te istemedim isteyememde ben yapı olarakbenimde arkadaş var o biraz öyle ister ağzıyla benim esime bir müşteri sepetbesik vermişti daha doğmadan nerdeyse yaşa kadar kullandım sonra park besim aldik yanıma o arkadaş görumcesi için istedi durumu da kötüydü kadının gormuslugum var olur ddim hayrim olsun diye verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?