Durumuda iyi kocasi komser bi de dogu sark gorevinde afedersin bok gibi para kazaniyo.Oglanda bende eti çok seviyorum ama kızda hamileyken et kokuyodu bana hiç yemedim son zamanlar yedim
Hiçte verme durumu kötü okana var
Sizinkiler sinekten yağ cikariyo
Evet ya bende bozmıcamBaby kaç aydır bizde kk yiyoruz ayın onu oldumu k grciliyo bence bozma çok sıkışık olunca bende diyodum bozduralim sinirimi bozuyodu ama altınlar giderdi bozdurmadik şükür bitti
Bugün hale gittim kıyma aldım 34
Kavurma varmış benim ki istedi 67 çok pahalı almuacaktim illa alndedi aldımbana kalsa almam
Hamsi 10
Tereyag 21
İncir aldım 10 sulayip geldim parayi
Kolum koptu oğlanı zor taşıdım çanta bide
Benimde hic beklentim yok.Ben de sevmiyorum. Biz bir kaç arkadaş veriyırux sırayla birbirimize bir de kardeşim veriyır. Ee bir de zaten eşimin kardeşi bize altın bile takmadı eşim onun ilk çocuğuna yarım takmıştı. Durumları kötü olsa asla beklemem ama bizden iyiler. Eşim onun kızına iki defa nıke dan ayakkabı mont vs vs bir sürü şey aldı. O ise bizim doğum gününde 35 liralık pijama almış. Kızım geldiğinde de küçük boy bez küçük boy mama slmıştı. Eşim o sebeple artık hiç birşey almıyor. Sonran abim gibi değilim ben amcayım diyorevet eşimin yepenlerine karşı sevgi dolu davranışı yok yaptığı maddiyat. Çok enteresan ısınamadı yeğenine.
Kız ben kendi anamdan istiyemiyorumValla ben dogurdum getiren olduysa giydirdim kendim alabildigimce aldim eşimin işleri bozuktu o sıra çok sıkıntı cektim bir dönem rabbim yaşatmasın ama kimseye bisey deyip te istemedim isteyememde ben yapı olarakbenimde arkadaş var o biraz öyle ister ağzıyla benim esime bir müşteri sepetbesik vermişti daha doğmadan nerdeyse yaşa kadar kullandım sonra park besim aldik yanıma o arkadaş görumcesi için istedi durumu da kötüydü kadının gormuslugum var olur ddim hayrim olsun diye verdim
Bende kurbanda yapmistim kavanoza guzel oldu.Evet ya bende bozmıcam
Biliorum artk sizde biliyorsunuz benim koci karta yüklenir hemen
Altınları da araya gider cocugumun.
Kredi falan kapatmak olsa mantıklı ama hazirana kadr sıkcm disimi.
Kavurma ben kusbası eti haslayıp rondodan cekiyorm
Kız kavurma cok pahalı ufacık bisey alıyosn 20 lira
Onu babannem yapardı rahmetliBende kurbanda yapmistim kavanoza guzel oldu.
ama kucuk minnak kavanozlarda yapmak lazim acinca cok dayanmiyor ya da buzlukda saklanmasi lazim.
Bende hiç kavanoz mama vermedim mutlu irmikli. Yapardım çok besleyici oluyoDers calıstım geldim
Yumusatıcı iyimis
(Ben kullanmıyorm senelerdir yumusatıcı zararlıymıs cok,black friday indirimnde aldıgım bi kutu hala duruyo)
Su fırın temizleyici efso
Kasık mama aptamil iyimis ben sade pirincli yada hipp yulaflı alıyorm.
Meyveli falan sanki cok katklı geliyor bana,kendim püre yapıp ekliyorm.
Hero baby hic kullanmadım ama onun icerik cöp kızlar bilginiz olsn.
Bebek mamasında temiz icerik e bebek goat mama var keci sütlü.
Ben 2-3 kez aldm aptamile alısınca tabi zor icti ,bide niyeyse zor cözülüyor o mama
Ama iceriği temizdi.
En güzeli anne sütü diyip bitiriyorum
Evet malesef insanlar patavatsız.Sen doğru olanı yapmışsın canım ama karşındakiler doğru davranmamış.Boşver bundan sonrasına bakAslında kızlar benim ilk zamanlarda söyleme sebebim de kızımın yanında yanlış ifade kullanılmamasıydı. Yani en azında yanında birşeylerden bahsederken bırakılmış çocuk ya da evlatlık öyle böyle kelimelere dikkat edilir diye düşünmüştüm ama hiç de öyle değilmiş. İnsanlar yine patavatsız malesef.belki kızım büyüyünce hiç paylaşmak istemeyecek.
Aynen sana katılıyorum canım,bende bunu söylemeye çalışıyordum.Allah kötü insanlardan korusunMalesef herkes anlayisli, dusunceli degil canim.
Bazilari can yakmayi bile seviyor.
Cocugun acisindan bakip kendilerini onun yerine koyup dusunmuyorlar malesef.
AminAynen sana katılıyorum canım,bende bunu söylemeye çalışıyordum.Allah kötü insanlardan korusun
Amin inşallahRabbim kolaylaştırsın tez zamanda öğrenmeyi nasip etsin İNŞAALLAH.
İnşallah canımYaparsın tabiki
Modunu dusunme.
Bence yapma.Para eline kalmaz senin koca o parayı sendne almanın bir yolunu bulur.Ben olsam net bir şekilde altınlara asla dokunmayacağımı söylerdim.Ödeyebiliyormuşsunuz,ödeyemesen faiz işlese dediğin mantıklı olabilir.Altınlar kalsın aylıkta koyabilirsen 100 tl koy nolcakKızlar benim söyle bi durum var
Kredi kartını kapamak istiyorm
3000 tl limitli.İcinde taksitler flan aylık 400-500 geliyo.
Bu ay 480 geldi.
Kociyle konustuk kızın altınlardan bozalım 3000 tl kapatalım.
Yada böyle devam etcez sizce hangiisi?
1000 tl maasla 500 tl ona verince elime kalanla anca gr alabiliyorm.
Karta yatan taksitlere gidiyo cogu 200-250 limit kalıyo onu da harcıyorm eve.
Kart kapanırsa 500 e ceyrek alırım hazirana kadr ,yada 2 gr.haziranda ise baslıcam zaten maas daha yüksek olcak .yani zamlarla falan yarım gün calısıp 1500 flaan gecer elime.
Yazadaha rahat kenara para atarım
Ayh bilemedim sizce?
Altını bozuncada bir daha yapılmıyor asla mutlaka bir şey çıkıyor o para harcanıyor ben kendi adıma bozdurmazdim ki bozdurmazdim da daha önce diğeri bir türlü hallediliyorBozmaya da kıyamıyorz
Koci acil bisey cıkar napcaz kartı geri mi actırcaz,altınlar da araya gitmis olur diyor.
Haklı oda.
Sıkıldım bu karttan ama suan bozmamak en iyisi galiba
Saolun kızlar fikir icin
Valla öyle almayın dedi illa al ona kalsa alnye sonra aciktayiz yeminleEvet ya bende bozmıcam
Biliorum artk sizde biliyorsunuz benim koci karta yüklenir hemen
Altınları da araya gider cocugumun.
Kredi falan kapatmak olsa mantıklı ama hazirana kadr sıkcm disimi.
Kavurma ben kusbası eti hasl iyiayıp rondodan cekiyorm
Kız kavurma cok pahalı ufacık bisey alıyosn 20 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?