• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allahım ya pislik herif cocugunda yakmıs basını
Tvde de tıp ögrencisi siddt gören bi kızı kurtarayım derken adamı bıcaklıyo😕
Ölüyo adam
Cocugun hayatu kaydı
Duyarlı olsan suc olmasan suc😕

Ben de üZüldüm o çocuğa tek suçu iyilik yapmak.Bu gibi durumlar yüzünden millet korkup kimse kimseye yardım etmeyecek

Pazara gittim geldim.
2 bag lahana, 1 kilo pırasa,tursu, yesilzeytin, limon, kabak, maydanoz, muz, kiza 1 tane bady aldim 50tl gitti 🙄
pahali pazar.
Bebe seyleri ne pahali pazarda sosyete pazari gezmek lazim ancak.
Valla e bebek tekstil urunleri daha uygundu indirimdeyken.
Pazarda sadece sweatlar 15tl.
citcitli badyler 10tl.

Annem sari yelege baslamisti pembe ipde almis pembede örecek🤗
Dedim sen minnak ör yenidogan.
Kıs icin ben alirim.
3-4 tane alirim netten.
Oglumda 3 yasina kadar kullanmistim ev yeleklerinden suveter falanda almistim babannem cocugun sirtini tutar derdi aliskanlik bizde.
Hemen yelek takariz anneme gidim hemen
yelek tutusturur elime tak sirtina diye.

Biraz hava almis oldum 2 saat kadar yurudum.
Pazari bir posta tek gezdim pazarin alt sokagi annemin evi zaten.
Bitirdim pazari anneme indim 1 kahve ictik.
Aldim annemi Onunla gezerkende alacaklarimi aldim.
Lahanayi attim hemen ocaga hasladim.
Biraziyla kendime lahana corbasi yapicam epeydir canim istiyor.
Dunden yemek var.
Kalani yarin sararim etli esim soruyordu gecen yesinler.

Aksam kabagi sekere yatiririm.
Yarin onuda tatlarim.

Mozaik pastalardan kalmisti onlarida buzluga koydum kahveyle falan cikaririm aksamlari.

Annem bugun yine acele ediyorsun alma bisi bekle dedi.
Para yatsin biberonuydu, emzigiydi alicam ben sen secersin dedi.

Oglanin kucuklerini biz depoya yolladik 1 cuval var.
Onlari getirseydim satardim biraz dolapda elimde para olurdu.
Al depodan diyor annem ptt hemen blogun altinda ne guzel olurdu bi esime sorcam aliriz derse alip satmayi dusunuyorum.

Dün sabahtan kahvaltıdan sonra mutfagı topladım, masa altına çok dökülüyor kırıntı mutfagın tamamını sildim. Yemek yoktu akşam için ama eşime dedim hava buz kesiyor dışarısı -1 dışarı çıkalım deniz kenarına gidelim. Eşim tamam dedi hem yazlığa bırakılıcak sandalye, halı bir iki ufak tefek mutfak eşyası vardı. Hazırlandık kızlar gelmek istemedi eşimle eşyaları indirdik ve yola koyulduk bütün bir hafta evdeyim onun için hafta sonu evde kalmak istemiyorum. Deniz kenarı da güneşliydi ama yine de soğuktu. İyi geldi temiz hava biraz yürüdük market alışverişimiz vardı. Migrostan siyahlar için perwoll aldık 2 lt 15.99 du bana fiyatı iyi geldi aldım. Almak isteyenlere duyurulur. İki kilo kıyma, bir koli yumurta, yogurt, bazlama, 2 paket süt, maden sodası, muz, patates -soğan aldık marketten eşim kredi kartı geçirdi 146 tl dedi yapcak bir şey yok dedim hepsi ihtiyaç. Sonra pazara geldik yine yeşillikler 1 tl nasıl almıcan kızım pancarlı kısır istedi arkadaşta yemiştik anne yaparmısın dedi hemen kızım dedim. 3 tane yeşillik bir demet soğan, pancar, elma-portakal, daha birkaç parça daha aldık ama hatırlamıyorum şimdi eşim ne kadar ödedi bilmiyorum. Bitti mi hayır eve geldik peynir az kalmış, lor peyniri, hazır yufka, pul biber adam bir daha markete gitti. İnanın dün kabul günümdü diyorum al al bitmedi.

Selam kızlar bu topinki yeni farkettim ilk sayfaları uzun uzun okudum gerçekten harıkasınız bana da ilham oldunuz yıllardır kklıyım ama bir derdim var tarafındayım daha çok ayıptır söylemesi kitap okumayı severim o bölümüde kısa hikayeler şeklinde günlük okuyorum bağımlısıyım yani:))neyse konuyu dağıtmayayım öncelikle beni de içinize alırsanız sevinirim..bununla birlikte sorularım var birikimi banka aracılığıyla yapmak istemiyorum bildireyim..sonra altın mı alsam dolar mı alsam bilmiyorum altına yatkınım onuda gram şeklinde mi biriktirsem yoksa bilezik şeklinde mi hesaplıyamadım ayrıca evde güvenilir olur mu ondanda şüpheliyim..evde saklıycaksam dolar güvenli geliyor dedektörlerden sakınma maksatıyla ama doların da akıbeti çok karışık..üstelik dünya altına yatırım yapıyor..kafam karışık anlayacağınız bu uzun metni okuyup bana yol gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..:)

Şimdi kızlar dışarıya çıktılar eşim bu gece evde değil görevli gitti. Sabahtan etli nohut yaptım kızım yanına pirinç pilavı istedi ev de o kadar çok yemek var ki o birşey istiyor, ötekinlerde gaza geliyor onlar da istiyor. inanın ev kısır döngü herkes farklı istiyor. Dünden pancarlı kısır, lorlu börek, brokoli var dondurcudan da kavurma çıkardım eşim istedi. Sabah yine yemek yaptım. Az önce oturdum. Ayaklarım çok agrıyor dünde çok yorulmuşum. Yarın yine temizlik var. Bu gün bir posta makina çalıştırdım ama sererken çok üşüdüm. Eşim akşam diyorki elekrtik-dogalzgaz sayacı da acımasızca dönüyor diyor. Canım benim dedim acıyarak da dönemeyeceklerine göre el mahkum gelen faturayı paşa paşa ödeyecegiz. Artık şunu rahatlıkla söylüyorum eve dört maaş de girse hayat çok zor.

Uludaga cıktık cocuklar karla oynadı sonra üsüdük annemlerin dagdaki eve gectik
Soba yakıldı tam cay keyfi yapıyorduk
Kpderim kociyi aradı💆🏻‍♀️
Aksm bize gelceklermis
Ya adam dagdayız diyo hala kalcanız mı diyorlar yüzsüz yüzsüz
Caya gelceklermis dedi
Dedim o is döner yemege ben yemek falan yapamam
Yemegimde var ha😆
Nohut pilav var ellemedik hic .
Tabi döndü yemege
Köfte alırız dediler
Ya bi tabak köfte alck gelck
Hizmet ettircek kendine
Dedim ben lohusaydım bi bardak su vermedi
Her seferinde bi sekilde yemege cevirttiryor😏🤬

Aksm bize gelceklermis
Caya gelceklermis dedi
Yemegimde var ha😆
Tabi döndü yemege
Köfte alırız dediler
Hizmet ettircek kendine
Ay anam.sana rahat yok onlardan kiz bizim kaynana direk gelirim demez bile başka yerde olduğumu duysa öylesine arar gibi yapar🙄🙄

Aksm bize gelceklermis
Caya gelceklermis dedi
Yemegimde var ha😆
Tabi döndü yemege
Köfte alırız dediler
Hizmet ettircek kendine
Disardayiz diyosunuz daha ne gelmesi yarin geliriz ozaman de yani teallam.

Selam kızlar dün gece kadınlar külübüne giremedim bir yazdım sonra açamadım tekrar.
bugün arkadaşa uğradık ayırdığım kıyafet ayakkabı verdim. O da bana bir yığın ayakkabı daha etiketi üzerinde tokalar kıyafet,mevsimlik mont koymuş iki tane tam da almaya niyetleniyordym ya Allah razı olsun. İnşallah benim verdiğim kıyafetler de kızımın adaşı diğer elaya olur. Koyduğum ayakkabı da ayağına olacak numarada. Diğer ayakkabılar küçük numara.
elalar hayatları da aynı. ♥️ Giydikleri kıyafetlerde aynı olacak.
neyse sonra eşimin akrabasına gittik orada oturduk vs eve döndük. Bugünlük benden bu kadar.

Bu arada çok üzüldüm az önce arkadaş
Aradı bizim kızın sınıfında kızın anne babası kavga ediyo karısına silah cekiyo adam o hengamede oğlu silahı adamın elinden almış ve başından babasını vurmuş nasıl olduysa adam kadını vuracakmisti alkolikmisti Allah yardım etsin
Amiiiinnn ya ne insanlar var

Ay anam.sana rahat yok onlardan kiz bizim kaynana direk gelirim demez bile başka yerde olduğumu duysa öylesine arar gibi yapar🙄🙄
Bizim teyze de öyle çağırmadan gelmiyorlar. Şimdi çocuk için bazen özledim gelmeyi düşünüyorum da fırsat olmadı diyor gel evdeyiö ne zaman istersen diyorum.

Ben de eşimin teyzesinde şu huyu sevmiyorum kendi akrabalarını hep ön planda tutma kaygısında. Bugün gitmeden önce diyorki insanlara arkadaşa uğradık demeyelim. Şimdi derler arkadaşı için gelmiş bize uğramış demesinler diyor. Ne olur sanki oraya işimiz düştü gittik ikisini de ziyaret etsek ne olur ne saçma. Zaten yarın duruşmamız var kızı götürmeyeceğiz, bizim evde teyzeye bırakacağız. Ben de eşime dedim zaten gelecekler madem gelmişlerken arkadaşa da uğrayalım bırakalım bırakacaklarımızı oradan da akrabayı da ziyaret edelim. Öyle yani.
Bakalım yarın duruşma nasıl geçecek onu da merak ediyorum. Heyecanlıyım😍 haberleri yazarım size.

Ben de eşimin teyzesinde şu huyu sevmiyorum kendi akrabalarını hep ön planda tutma kaygısında. Bugün gitmeden önce diyorki insanlara arkadaşa uğradık demeyelim. Şimdi derler arkadaşı için gelmiş bize uğramış demesinler diyor. Ne olur sanki oraya işimiz düştü gittik ikisini de ziyaret etsek ne olur ne saçma. Zaten yarın duruşmamız var kızı götürmeyeceğiz, bizim evde teyzeye bırakacağız. Ben de eşime dedim zaten gelecekler madem gelmişlerken arkadaşa da uğrayalım bırakalım bırakacaklarımızı oradan da akrabayı da ziyaret edelim. Öyle yani.
Bakalım yarın duruşma nasıl geçecek onu da merak ediyorum. Heyecanlıyım😍 haberleri yazarım size.
ne durusmasi ben kacirdim mi?

Selam kızlar bu topinki yeni farkettim ilk sayfaları uzun uzun okudum gerçekten harıkasınız bana da ilham oldunuz yıllardır kklıyım ama bir derdim var tarafındayım daha çok ayıptır söylemesi kitap okumayı severim o bölümüde kısa hikayeler şeklinde günlük okuyorum bağımlısıyım yani:))neyse konuyu dağıtmayayım öncelikle beni de içinize alırsanız sevinirim..bununla birlikte sorularım var birikimi banka aracılığıyla yapmak istemiyorum bildireyim..sonra altın mı alsam dolar mı alsam bilmiyorum altına yatkınım onuda gram şeklinde mi biriktirsem yoksa bilezik şeklinde mi hesaplıyamadım ayrıca evde güvenilir olur mu ondanda şüpheliyim..evde saklıycaksam dolar güvenli geliyor dedektörlerden sakınma maksatıyla ama doların da akıbeti çok karışık..üstelik dünya altına yatırım yapıyor..kafam karışık anlayacağınız bu uzun metni okuyup bana yol gösterecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..:)
Ben artık dolara güvenemiyorum. Çünkü birara doların çok oynadığı dönemde zarar ettim.evde biriktirmek riskli evin güvenliyse evde biriktir. Banka kasaları var onlar da altın için iyi olabiliyor.

aiyy lahana corbasini yaptim ictim rahat ettim.
Sonra 1 minik ekler yedim kapanisi yapiyorken kardesim elinde pizzayla geldi😒
sadece en minik dilimini yedim koktu valla.
Kapanis daha meyve bile yemem.
Dus alicam uzancam kanepeye dizi izliciz esimle.

Bugun yemekler bitti.
Yarin yemek yapicam lahanayi sararim yanina sulu kofte yaparim oglanda yiyor.

Oglanda bu zamanlarda kramplarim olurdu seytan kulagina henuz kramp yasamadim ama her gun 1 muz yiyorum magnezyum acisindan.

Birer kanepe uzaniyos esimle ben cok severim gidip onun yanina sıkısmayi.
Diyorum kizimida aldim geldim, Diyoki daha sigamiyoruz😛
Sonrada sen simdi kilo mu aldin diyosun diye trip yapiyorum.
Her turlu trip yapcak konu buluruz icabinda😂

B belkiimm öncelikle hosgeldin🤗
Benim bankada bir miktar naktim var.
evde de altinim var.
Korkuyormuyum evet ama banka hesabi actim baska semt subeye yonlendirdiler altini direk almadi semtimdeki banka bende gidemedim o gun kaldi(belli gunleri var)
Firsat bulursam altin hesabima koycam.
Saklamakdan korkmuyorsan evde biriktir.
Az az alabilirsen gr fazla biriktirebilirsen ata almani tavsiye ederim.
Bilezikde isciligi cok olursa fiyat baya dusuyor.

Back
X