Hoş bulduk canım, Allah razı olsun. Herkes evinde sevdikleriyle mutlu, huzurlu, sağlıklı, bereketli günleri nasip etsin rabbim inşallah.durkan
Hoşgeldiniz. Rabbim sağlık sıhhhat versin emekliliğinizin tadını çıkarmak nasip olsun inşallah.
cok bal coktr_lelli canım aklımız sende ve minik kuzunda şimdi kimbilir ne tatlıştır minnoşumm güzel bir ömrü olsun. Haber ver bize en yakın zamanda inşsllah
Canım Hadi gözünüzaydın olsun.. Rabbim analı babalı abili büyütsün..Kızlar dogum yaptim cok sukur ama agrim basladi
yazicam toparlaninca sagolun
dr. geldi odaya 3lt su 1 kola ve nescafe iceceksin dedi.Canım birşeyler içmeye izin verirlerse Nescafe iç sade başağrısı ni önlüyor. Allah analı babalı buyutsun inşaallah mis gibi bol bol kokla kuzucugu
Evet anestezi etkisi geçmesi için şart. Tebrik ederim seni kutluyorumdr. geldi odaya 3lt su 1 kola ve nescafe iceceksin dedi.
sagol ekurimCanım Hadi gözünüzaydın olsun.. Rabbim analı babalı abili büyütsün..
tebrik ederim..sanada geçmiş olsun.. kokla şimdi mis kokulu meleğii bolbol.. çok şükür..
evet emdi masallah tutuyor memede uyumak istiyortr_lelli
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı ve mutlu upuzun ömür diliyorum :), tez zamanda toparlarsın inş,
Emzirdin mi bebeği
Gözün aydin canim Allah ana lı baba li büyütsüncok bal cok
Gözün aydin canim Allah ana lı baba li büyütsün
sagolun kizlartr_lelli
Geçmiş olsun lellim, çok şükür kavuştunuz. Çok sevindim ikinizinde sağlıgı sıhhati yerinde daha ne olsun. Allah analı babalı büyütmek nasip olsun.
Amin canim
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Vatanına, bayrağına, ailesine bağlı hayırlı evlat olsun inşallah.Kızlar dogum yaptim cok sukur ama agrim basladi
yazicam toparlaninca sagolun
canım tebrik ederim gözünüz aydın ❤❤evet emdi masallah tutuyor memede uyumak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?