- 27 Şubat 2013
- 14.960
- 42.731
- 798
Kızlar iyi akşamlar
Fırsat bu fırsat yazayım dedim. Sabah kahvaltı yaptık sonra havuz. Orada oynadı oyslandı havuza girdi vs.sonra baktım bikinisi ıslak Çıkarttım. Kuru olanı giydireceğim. Yok giymezmiş ağladı. Bu ara evdede öyle çıplak gezmek istiyor
sonra uyuyacağım dedi. Havuzda uyuttum. Fırsat bu fırsat eve kaçayım dedim. Evde bütün işlerim kalmıştı. Mutfağı bile toparlayamamıştım. Geldik eve yatağına koydum sen çığlık kıyamet havuzzz havuzz istiyorum 1 saat rahat ağladı. Oralı olmadım sonra anlatmaya çalıştım yok. Daha çok bağırıyor. Bu ara inatlaşma çok yaş sendromunu yeni görüyoruz galiba. Sonra ağlama numarası yaptım dinlemiyor beni diye. Gelmiş ağlamaklı üzülme anne üzülmeee sarılıyor. O an bitiyorum. İnşallah ilerde de öyle olur ne diyeyimki. 
Sonra kardeşim aradı görüntülü annem falan konuştuk. Kızla yemek yedik eşim de gelirken karpuz kavun kayısı almış. Onlardan da yedik. Biraz kaçırdım bugün. Yürüyüş de yapamAdım
Fırsat bu fırsat yazayım dedim. Sabah kahvaltı yaptık sonra havuz. Orada oynadı oyslandı havuza girdi vs.sonra baktım bikinisi ıslak Çıkarttım. Kuru olanı giydireceğim. Yok giymezmiş ağladı. Bu ara evdede öyle çıplak gezmek istiyor
Sonra kardeşim aradı görüntülü annem falan konuştuk. Kızla yemek yedik eşim de gelirken karpuz kavun kayısı almış. Onlardan da yedik. Biraz kaçırdım bugün. Yürüyüş de yapamAdım