Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar önergeye aşırı tepki var. İnşallah geri adım atılır. Change org adresinden lütfen imzalayarak siz de destek olun. Amaç ne olursa olsun böyle bir şey tecavüzün meşrulaştırılmasıdır sadece ve sadece tecavüzlerin önünü daha da çok açmaya hizmet eder. Bu ülkede tecavüz edilmedik bir şey kalmadı. Hayvanlar, oturduğumuz bank ve damacanaya bile yapıldı. Bu pis zihniyet nasıl düzelecek buna çözüm aranmalı ve suçlular cezasını çekmeli. Biz sapıklarla aynı ortamda yaşamak zorunda değiliz.

Merhaba kızlar. SabHtan beri Hastanedeyim.bahsettigim testi yaptirarak 1900 tl elim titreye titreye ödemiş bulunmaktayım ufak bi hesabımız vardı bankada, acil durum hesabı gibi...oradan çekmiştim bu parayı hatta 3000 tl çektim ustune 1100 tl ile altın alıp kenara atma niyetindeyim.sanirim dusmez altın? şimdi almak zarar getirir mi yoksa tl olarak mı kalmalı sizce?

altun al bence düşmez artar daha aksine. ata altın alabilirsin yada bilezik

@amelia2 inşallah güzel haberler verirsin canım bize...
no_name_ olsun kuzum ya. çocuklar herşeye değer
aynen canım, sağlıklı olsunlar da...verilen paraya tabiki acinmaz ama henüz tam benimseyemedim belkide sureci.3 ay düşük tehlikem vardı, hep bi kaygı olunca henüz bir bebeğim olacak gibi hissedemiyorum.tabiki geçmişteki yaşanan düşüklerde buna sebep sanırım

inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini canım. kaç aylıktın? cinsiyeti belli mi?

Ata alayim o zaman canim şimdiye kadar hep çeyrek biriktirdim, çıkarıp çil çil saymak keyifli oluyordu varyemez amca gibi, sanırım ata daha kârlı çeyreğe gore..
evet canım çeyrek alma ben aldım pişman oldum altın altındır tabi de biraz daha biriktirip ata alsaydım keşke.

Dün bende netten market aktuellerini inceledim öyle
Realde pirinc 2.5kilo 20tl den 15tl civarina dusmus
Ya 20tl pirinc nasil yani ? Oldum.
Nolcak boyle cok merak ediyorum
sosyal medya üzerinde farkındalık yaratmak için konusuyoruz, bu yasanın geçmemesi için tv ler yayın yapıyor
Boyle birsey kabul edildi yada edilmedi boyle birseyin gundeme gelip sunulmasi bile olay.

Altin dusse bile(ki ortalik malum) 3-5lira duser.
Buyuk düsüs ! Dibe vurus falan olmaz.
Cikar artik.

Suan altin alirnirmi orasi biraz muallak.
Baya yuksek.
Tl olarak harcanir falansa altin yada dolar almak mantikli.
En azindan harcanmaz.

Sonuna kadar katılıyorum canım..Noktasına kadar..

Çok saol canim , evet tl olarak harcanır kaygisindayim zira eşim hemen yarın için otel arayışına başlamış, bi havamiz değissin diye...olmaz dedim Dr yolculuk fazla yapma dedi diye korkuttum lakin bendeki bu kocayla para pula dönüyor,cok savurgan altın olunca bir şey yapamıyor, kim ugrasacak onunla diyor..adam savursun yedirsin icirsin pek seviyor, her sabah iş arkadaşlarına borekler pogacalar alır, haftada 2-3 gün site güvenlik görevlilerine tatlılar alır yesin çocuklar diye..kimseyi eli bos dondurmez,iyi hoş ta , yesin icsinler ama tasarruf yapmaya çalışınca çok batmaya basladi bu masraflar,Allah affetsin... ben nasıl düzeltecem bu adamı bi yardım lütfen...

Bugun evdeyim cok sukur.

Bu haftada bi misafir agirla bi oraya git bi buraya hafta nasil bitti anlamadım.

Evi supurup sildim
Wc yıkadim
Nevresim degistirdim
2mak. Camasir astim.
Toz aldim.
Yemegimde dunden kalanlar var.

Yarinda misafir gelmek isteyen 2kisi var cocuklari falan ama yarin esimle oglumla carrefoura gidicez.
Malesef baska sefere demek zorunda kaldim
Yani bide bu hafta sıkıldım evcilik oynadim cok :) ona buna bana bu haftalik yeter.
Ben cok sıkıntiya gelemiyorum.

Dun kurandan bir teyzemiz var 67yaslarinda.
Ben pasta borek yapip goturuyorum ya hep kizim sen bilirsin bunu kesin dedi bir tatli soyledi.

Kakaolu pancake arasi kremsanti anlattigi.
Gelin bohcasi diyolar.

Ben direk kremsantili seylerden hoslanmiyorum aslinda ama yapicam artik.

Ben size yaparim diger kuran a dedim.

Yani ben haftaya yine mamalara devam :)

Yarın cook para harcamamayi ümit ediyorum ama harcanir kesin.

Esim takim elbise bakicak cunku ve 500-600tl assa bisi almaz.

Boyner in fabrika satis magzasi var orayada goturcem onu belki begenir bakalim

Bugun para harcamadim ama ogluma 4tl harclik verdim.

Esim 20tl birakmis o da cepde kalsin.

Boyle ikramliklar, yedirmeler tabiki hoş ve sevap.
Ama ölcusu olmali
Yani her hafta, ay olmazda 3ayda 1olur
Ara verilir falan.

Esimlerde arada yemek yiyolarmis zaten belli kisiler her seferinde biri öduyomus.

Ofiste teraslari var bazen peynir zeytin herkes bisi aliyo kahvalti yapiyolar.

Ben şu alman usulü olayini seviyorum.
Kimsenin kimseye hakki gecmiyo.

Ama bir yere giderken bizlerde ikramlik falan aliyoruz illaki
Ama yapmayan yapmiyo inan.

Bizim kuranda herkes bisi yapiyo yada aliyo.
Bir simit olur,kurabiye,borek,bazen kahvaltilik aliyoruz,evde yapiyoruz falan neredeyse 2yildir devam ediyoruz duzenli olmasada yine biri var emekli ve ogluyla yasiyo kadin oglu bekar ve ogretmen eside ölmus yani maasi var evi var arabalari var ogluda bekar ogretmen

Herkesden cok yer siler supurur ama 1tane kek alayim ,1tane simit alayim demez.

Hani bi 5tl ona dokunmaz ki.
Boyle cimrileride sevmiyorum acikcasi.

İste cimrilikle,tasarruflu olma arasidaki ince cizgiyi korumak lazim.

Ben arkadasima,birine giderken 1meyve suyu alirim,1kilo meyve
Yada 1kek

Cocuklarinin eline cikolata alirim ama illa bisey alirim

Yani buyuk pahali seyler degil ama yarim elma gonul alma diyelim

Aynen tatlim tabiki her yere giderken ufak tefek bir şeyler göturüyoruz, ben de hiç elim boş gitmem, anneme bile.ama kahvaltı çıkan iş yerine her sabah börek alınması abes gibi, hem de hep benimki alsın, pek seviyor yedirmeyi... biz o konuda biraz ortam enayisiyiz herkese 1 kere gidilir bize 5 gelinir, bizim evi çok seviyorlarmis,pek rahatmis...bazen sıkılmiyor değilim, habire al,sat,pisir..neyseki bu ara hamileyim de keyfim yok diye kabul etmiyorum kimseyi, henüz kimseye de söylemedim hamileliğimi, bu ara birikim yaptım,yaptim fırsat bu fırsat
..

eşinle konuşmayı denedin mi hiç? bu şekilde memnun değilim de, bak çocuğumuz da yolda de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…