Önceden tasarruf birikim dusunmedigimiz için pek sıkıntı olmuyordu, şimdi yavaş yavaş ona da işlemeye çalışıyorum canim...bir de arkadaşlar gelince hep alkol alınıyor, bir suru meze , yemek vs artık gerçekten çok masraf.yani öyle 2 bardak çay 3 çeşit pasta değil dert ettiğim.sizin birikimleri görünce kendime geldim ve biz niye biriktiremiyoruzu sorgulayinca altından yavaş yavaş bunlar çıkıyor. .eşinle konuşmayı denedin mi hiç? bu şekilde memnun değilim de, bak çocuğumuz da yolda de.
Boyle br tanidigim vardi yani bi ortamda tanismistikAynen tatlim tabiki her yere giderken ufak tefek bir şeyler göturüyoruz, ben de hiç elim boş gitmem, anneme bile.ama kahvaltı çıkan iş yerine her sabah börek alınması abes gibi, hem de hep benimki alsın, pek seviyor yedirmeyi... biz o konuda biraz ortam enayisiyiz herkese 1 kere gidilir bize 5 gelinir, bizim evi çok seviyorlarmis,pek rahatmis...bazen sıkılmiyor değilim, habire al,sat,pisir..neyseki bu ara hamileyim de keyfim yok diye kabul etmiyorum kimseyi, henüz kimseye de söylemedim hamileliğimi, bu ara birikim yaptım,yaptimfırsat bu fırsat
..
İnanin yani samimiyetim oldugu arkadaslarimi tenzii ediyorum onlarin yeri ayri girer mutfaklarina yaparin bile öyle samimiyetimiz var ama kendi kuzenime gittim kuru bir kahve verdi.Önceden tasarruf birikim dusunmedigimiz için pek sıkıntı olmuyordu, şimdi yavaş yavaş ona da işlemeye çalışıyorum canim...bir de arkadaşlar gelince hep alkol alınıyor, bir suru meze , yemek vs artık gerçekten çok masraf.yani öyle 2 bardak çay 3 çeşit pasta değil dert ettiğim.sizin birikimleri görünce kendime geldim ve biz niye biriktiremiyoruzu sorgulayinca altından yavaş yavaş bunlar çıkıyor. .
ay 20 liradan düşmüş kıııız kaçırma :))
Aynı ben vallahi, dediğin gibi çok yakın arkadaşlar canımı yesinler ama ciddi bi kesim de var çevremizde gelelim yiyip içelim modunda..bi de bana gelirken ay rakı da iceriz,senin favan çok güzel, sunu da yap bunu da yap, biz giderken hiç içki icesimiz yok borek yaptım, çay var...!!! Eee benim de gözüm dönüyor artıkİnanin yani samimiyetim oldugu arkadaslarimi tenzii ediyorum onlarin yeri ayri girer mutfaklarina yaparin bile öyle samimiyetimiz var ama kendi kuzenime gittim kuru bir kahve verdi.
Bir defa daha gittim onda da ben yaptim(yufka alirmisin demisti borek yaptim bide gidip)
Ya evine davet etmiceksin yada ikramliklarini hazir edeceksin.
O bana geldiginde yemegini yer,meyvesi olur,cerezi yani bende herkese boyleyim
Ama boyle 1-2kisi var benim cevremde de.
Bence bu gibi konularda sezarin hakkini sezara.
Dusunsene o malzemler evde yoksa cerezi,mezelikleri,kahve yani lokumu ,cikolatasi derken 50-60tl gozden cikarmak gerekiyo.
Allah ne verdiyse yapmak lazim.
Boyle br tanidigim vardi yani bi ortamda tanismistik
Kadin hemen bir samimi olmalar bisiler ben mesafe koydum.
Yani bana geliyodu surekli ve hic davet etmiyordu.
Gelsin yesin icsin okey ama cat kapi gelmek,yada sana gelicem diyip kapinin onunden aramak falan canimi sıkmaya baslamisti.
Yaramazda bi kizi vardi
Kadinin evine 1defa gitmedim cunku hic davet etmedi
Bnimde hic oyle huylarim yoktur cat kapi gidim falan.
Sonra ben artik telf bakmamaya falan basladim koparttim bagimi
Beni sıkıyo boyle insanlar.
Benim zaten cok arkadasim yok + kimseyede pek gitmem.
Benim bir kat komşum var maalesef karşı dairem, aynı dediğin gibi, eşim bile bu kadar terslenip hala nasıl yüz arıyor diyor..kadın feci, hiç gitmedim evine, davet etmedi, yuzgiz olmak da istemiyorum....berbat bir oğlu var, yeni aldigim cam sehpamın köşesini kırdıBoyle br tanidigim vardi yani bi ortamda tanismistik
Kadin hemen bir samimi olmalar bisiler ben mesafe koydum.
Yani bana geliyodu surekli ve hic davet etmiyordu.
Gelsin yesin icsin okey ama cat kapi gelmek,yada sana gelicem diyip kapinin onunden aramak falan canimi sıkmaya baslamisti.
Yaramazda bi kizi vardi
Kadinin evine 1defa gitmedim cunku hic davet etmedi
Bnimde hic oyle huylarim yoktur cat kapi gidim falan.
Sonra ben artik telf bakmamaya falan basladim koparttim bagimi
Beni sıkıyo boyle insanlar.
Benim zaten cok arkadasim yok + kimseyede pek gitmem.
al tabi stokla bidaha ele geçmez bu fiyata:/
Mercimegi gordun mu?
Stok yapim bari koliyle
Resmen dalga gecer gibi.
Az insan kafa piril piril.aynı bensin: ) Benim de pek arkadaşım yoktur, dost diyeceğim bir kişi vardır. Ona bile pek sırrımı açamam. Komşumda sınırlıdır. Belki çalıştığımdan mı acaba bilemedim ama kafa rahattır: )
Ay sakın yuz verme.Benim bir kat komşum var maalesef karşı dairem, aynı dediğin gibi, eşim bile bu kadar terslenip hala nasıl yüz arıyor diyor..kadın feci, hiç gitmedim evine, davet etmedi, yuzgiz olmak da istemiyorum....berbat bir oğlu var, yeni aldigim cam sehpamın köşesini kırdıkadın hiç dur falan demez çocuğa, cat kapı gelir, artık acmiyorum kapı çalınca.bi de arsız, dolabımı falan açar, gecen buzlugumu kurcaliyor, et pişirelim benim çocuk bugün et yemedi dedi, şok oldum.durumlari kötü falan da değil çok varlıklılar...bütün deliler beni buluyor, kose bucak kaciyorum şimdi, hey Allahım ne tipler var....
Ay sormaal tabi stokla bidaha ele geçmez bu fiyata:/
bakliyat öyle bi hale geldi ki artık düğünde geline bir kilo fasulye taksan makbule geçecek nerdeyse:/
Hahahaaaa aynen yahu, anlıyorlar da dediğin gibi yuzsuzluge vuruyor arsizlar. Benim bu komşu bana dedi ki evden gideceğinde anahtarı bize bırak benim oğlan senin evi çok seviyor, rahat rahat kudurabiliyor ya diyor !!!! Ben şok ben iptalllll..kapıyı acmiyorum mesaj yazıyor evdesin de benden mi kacıyorsun kız diye, aklı sıra espriye vuruyor..delireceyimmmmAz insan kafa piril piril.
En güzeli sanslisin.
Ay sakın yuz verme.
Kapiyi acma bazen bassin bassin Gitsin
Benim artiik tahammulum yok.
Binamizda yok boyle biri ama cevremde var.
Özel siparis vermisligi var.
Bana islak kek yaparmisin dedi(yapicam goturucem)
Yok muzlu pasta yapamisin siparis veriyo
Bu biraz bizim iyi niyetimizden yuzumuzun yumusakligindan birazda karsimizdakinin arsizligindan.
Kadini gecistirebildigim kadar gecistiriyorum.
Defalarca telf bakmadim dönmedimde yinede nerde gorse sana gelicem diyo :)
Saka gibiler.
İnsan anlamaz mi bunu anlar yani.
Ayy en güzeli, yakında ben de çekip konuşacağım sanırım bak ben böyle sevmiyorum falan diyecem, hamileyim yatıyor oluyorum, çocuğu kapıyı kıracak yumruklarken..titreyip uyanıyorum..biz bu komsulari çekmek zorunda mıyız yahuaaaaa ne kadar yüzsüzmüş o öyle.no_name_ benim de bir komşlum var. günü olacağı zaman herkesten bir şey toplar. sehba, çaydanlık, çatal bıçak. hatta bi keresinde beni arayıp deterjan istenmişti benden.
şimdi küstüm de kurtuldum.
Sen o yeme işini bana sor tatlim, tv de falan ne gorsem aş eriyorumayy gidip gelip bişeyler yiyorum imdaat!
senin yine bebişin var, ben sıkıntıdan yiyorumSen o yeme işini bana sor tatlim, tv de falan ne gorsem aş eriyorum
Yoksa ondan mı o yemekler, icmelerrrkızlar yaklaşık bir hafta sonra hamile olup olmadığım belli olacak. düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum ama sürekli aklımda. hiç belirti de yok. hayırlısı
saol canım olabilir belki de ondandırYoksa ondan mı o yemekler, icmelerrrinşallah vardır bebisin tatlim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?