Öyle yapacam canim başka çare yok, bakayım biraz daha, devam edecek mi, yoksa vazgeçecek mi acaba bendenno_name_ küstüğümüz zaman üzülmüştüm ama şimdi pek rahatım.
Sen de mesafeni koru. Olmazsa da bir kaç cümle ğle anlatımdır derdini
no_name_ ay okudukça benin sinirim bozuldu, senin komşu yüzsüzlükte çığır aşmış.
Bugun evdeyim cok sukur.
Bu haftada bi misafir agirla bi oraya git bi buraya hafta nasil bitti anlamadım.
Evi supurup sildim
Wc yıkadim
Nevresim degistirdim
2mak. Camasir astim.
Toz aldim.
Yemegimde dunden kalanlar var.
Yarinda misafir gelmek isteyen 2kisi var cocuklari falan ama yarin esimle oglumla carrefoura gidicez.
Malesef baska sefere demek zorunda kaldim
Yani bide bu hafta sıkıldım evcilik oynadim cok :) ona buna bana bu haftalik yeter.
Ben cok sıkıntiya gelemiyorum.
Dun kurandan bir teyzemiz var 67yaslarinda.
Ben pasta borek yapip goturuyorum ya hep kizim sen bilirsin bunu kesin dedi bir tatli soyledi.
Kakaolu pancake arasi kremsanti anlattigi.
Gelin bohcasi diyolar.
Ben direk kremsantili seylerden hoslanmiyorum aslinda ama yapicam artik.
Ben size yaparim diger kuran a dedim.
Yani ben haftaya yine mamalara devam :)
Yarın cook para harcamamayi ümit ediyorum ama harcanir kesin.
Esim takim elbise bakicak cunku ve 500-600tl assa bisi almaz.
Boyner in fabrika satis magzasi var orayada goturcem onu belki begenir bakalim
Bugun para harcamadim ama ogluma 4tl harclik verdim.
Esim 20tl birakmis o da cepde kalsin.
Hahahaaaa buyrun gelin tatlim, başımın ustune yeriniz var, her gelen sizin gibi candan,samimi olsa keşkeSonunda hafta bitti :)
Saatleri almadık ya sabahları çok zor oluyor, karanlıkta düşüyoruz yollara..
yarın sabah güzel bi uyku çekicem her sabah sürünerek kalkıyorum bu ara
Bugünü sıfır harcama ile bitirdim.. aslında annem sipariş verdi markete de gittim Ama istediği şeyi bulamadım dolayısıyla harcamadım..
salı gününe kadar kendime bi limit belirlemiştim. Haftalık bölmüştüm cep harçlığımı. Sanırım tutturamayacağım. 10 liram kaldı hafta sonu kat kat fazlası gider
Bugün dolar aldım o da düşmeye başladı.. elimi neye atsam kurutmakta üstüme yoktur
Sinirlendim baktr_lelli gözüm senin Elmalı pastan güzel oluyordu ondan yap öncesinde de kısır yap turşun da varsa koy gidelim no_name_ nin evinde yiyelim döke saça :) rahat rahat oh
Şaka bi yana ikinizinde komşuları birbirinden beter.. ama birincilikno_name_ nin komşusuna ait
Gebze yönune giderken e-5 uzerindeBoyner fabrika satış mağazası nerede var ?
Sonunda hafta bitti :)
Saatleri almadık ya sabahları çok zor oluyor, karanlıkta düşüyoruz yollara..
yarın sabah güzel bi uyku çekicem her sabah sürünerek kalkıyorum bu ara
Bugünü sıfır harcama ile bitirdim.. aslında annem sipariş verdi markete de gittim Ama istediği şeyi bulamadım dolayısıyla harcamadım..
salı gününe kadar kendime bi limit belirlemiştim. Haftalık bölmüştüm cep harçlığımı. Sanırım tutturamayacağım. 10 liram kaldı hafta sonu kat kat fazlası gider
Bugün dolar aldım o da düşmeye başladı.. elimi neye atsam kurutmakta üstüme yoktur
Sinirlendim baktr_lelli gözüm senin Elmalı pastan güzel oluyordu ondan yap öncesinde de kısır yap turşun da varsa koy gidelim no_name_ nin evinde yiyelim döke saça :) rahat rahat oh
Şaka bi yana ikinizinde komşuları birbirinden beter.. ama birincilikno_name_ nin komşusuna ait
Ayın 15inde alcamHahahaaaa buyrun gelin tatlim, başımın ustune yeriniz var, her gelen sizin gibi candan,samimi olsa keşke
Bu arada altın alacagim, bi ona da el atar misin azıcık düşsün
Bende dedikodu bitmez şekerim,etrafim hep bu komşum gibilerle dolu, bir değil iki değil
Pampa Eti de vardırOoo hemen yarim saatte hallerim
Dokup sacacagimiz evde bulduk zaten :)
no_name_ sagolsun.
Tatlıs dolar 3.40olmus simdi haberlerde soylediler
Benide pilot yap olur musabiha gökçen havaalanı satılıkmış. kredi çekip almayı düşünüyorum.
olur tabisiii senden iyisini mi bulacam. hadi bir de uçak veriyom sana. iniş kalkış serbest.Benide pilot yap olur mu
Hiç uçağa bile binmedim ama pilot olayım
Kayboldu gittiPampa Eti de vardırno_name_ nin
Pişirir yiriz
Bulaşığı da bırakır kaçarız
Bel ellerimi perdeye silcem sende koltuklara sil emi
Sümüklerini de koltukların arkasına doğru sil emi
Yapiyola satiyolar ne yapmaya calisiyolar ben anlamadimsabiha gökçen havaalanı satılıkmış. kredi çekip almayı düşünüyorum.
oranın değeri bilmem kaç milyar dolarmış. anca işte tank alınacak, mermi falan öteberi.Kayboldu gitti
Bizde kapiya gelmis zile basiyoruzda acmiyo kapiyi gibi hissettin suan
Durbunden baktigini goruyorumno_name_ ac kapiyi
Bize mezede hazirlasin ama
Yapiyola satiyolar ne yapmaya calisiyolar ben anlamadim
Bu arada oranin geliriyle tsk yardim yapilcakmis?
Pardon hangi tsk?
Tsk mı kaldi ya.
Kapatilmadimi askeri okullar, tsk ist yerleri bile bosaltildi
Neyin kafasi bu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?