Küçük Düşün Büyük Olsun!

dediğin gibi almış artık afiyetle yiyin

canlar hayırlı akşamlar
evet rahım fılmı cektırdım sonuc pek iç açıcı degıl ama SertSessiz ve ege_sny ında dedıgı gıbı bu filmden sonra hamıle kalma sansım bıraz daha yuksek bakalım hayırlısı Allah ol derse olur Allahtan umur kesılmez inşallah olur...

komşulardan bahsetmişsiniz benım oyle komşularım yok cok şükür gayet bana yardımcı karşı komşum bı yere gıderken cıceklerımı falan bırakıyorum bakıyıo sagolsun bıde calışıyorum dıye gıtme gelmem yok

bugun yemege 9 tl, hastahaneye 67 tl verdım
bu hastahane benden cok şeyler alacak gelecek donemlerde tahminimce rabbım ınsallah bebiş verırde olsun veırırz sıkıntı olmaz...

benım minnak eşimde ıkıdir kılosu 45 tlden peynır almısş gelmış ıkıncısınde farkettım ve artık bu olaya STOP dedım

Bir tekerlek eski kasar almis ben sook.
74tl falan sadece kasar.
6'ya böldüm 4 parcasini buzluga koydum.
Tulumun ve kuymaklik peynirinde yarisi buzluga gitti.
Ama buzluk yeter artiikk be kadin dicek dili olsa
Tikip tepiş oldu.

Bide bana sen seviyosun diye fazla aldim diyo sapsik ya.
Tek tek cikarip pazarlamaci gibi anlatiyo
Sirf ekmege 10tl vermis.

Aiy simdi sosyal bilgiler calisicam :)
Önce ben okuyorum oglusun kitaplari son konuua bakamamistim bakim bi.

Herkese selamlar
Yazılarınızın hepsini okumadım ama bi kaçını gördüm ve sessiz kalamadım.
Tecavüzye destek veren bu yasayı kabul etmiyorum. Burasıda herkesin okudugu bi platform. Bi yerlerden sesimiz duyulur belki. Tecavüz meşrulaştırılamaz. Kesinlikle kabul etmiyorum toplumun bir parçası olarak bende. Tecavüze , tecavüzcüye , destek veren , göz yuman kim varsa ne varsa karşı çıkıyorum bi kadın olarak. Hiç masumca ya da küçümsenecek bir konudan bahsetmiyoruz. Ülkem adına çok kaygılanıyorum

45 liraya ne peniriymiş o geçmiş olsun bu arada inşallah bebişine vesile olur
ay işte anlamıyorlar canım erkekler ben evde daha guzelını yaptım kılosuda 7,5 tlye geldı ama gıtmıs ne ıdüğü belırsız bı peynıre 45 tl vermıs aynı lor peynır gıbı yıyemedım de

sagol canım dua edelım olur mu ınsallah bebeklerımızı alalım en kısa zamanda

sağlık olsun artık napcan:) inşallah canımm amin allah hayırlısını versin elbet zamanı var

Deterjan kısmı hariç diğerleri olabilir aslında
Yani sade yaşamı benimsediyse , evinde fazla eşya bulundurmıyorsa ve yılda bir kaç kez kalabalık 30-40 kişilik misafiri gelecekse diğer istekleri normal bence ..

Yok canım şade yaşam filan değil. Biraz cimrilik ki maddi durumları da gayet iyi. Kadın da acayip bir isteme potansiyeli var
Haşlanmış nohut
İnçe kilıtlu çorap
Yumuşatıcı
Pirinç
Akşam fasülye yaptım da turşum yok diyerek turşu
Menemen yapıyorum soğanım Yok diyerek soğan
Ekmek
Fritöz isteyebilir.
Üstelik çevremizde 5 adet farklı zincirlere ait market var.

M maviduvar1 o farklıymış

Bugün çok hamurişi yaptım , ortasında tuzum bitti , malzemelerin de yarısını koymuştum kaba ,
markete gitmeye üşendim , n'apsam diye düşünürken misafir takımının tuzluğu geldi aklıma .. Olmasa da gidip komşudan isteyemezdim ..

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin
Böyle düşüncesiz ya da sömürgen tipleri de bizden uzak etsin , onlara da akıl fikir versin

Pampa Eti de vardır no_name_ nin
Pişirir yiriz
Bulaşığı da bırakır kaçarız
Bel ellerimi perdeye silcem sende koltuklara sil emi
Sümüklerini de koltukların arkasına doğru sil emi

Bak yaaaa. Hemen arkamdan dedikodum döndürülmüş @mandaliina tatlim maalesef buzlukta hiç et yok sağolsun esim kurbanı da bi güzel dağıttı eve geldiğinde toplasan 5 kg et yoktu elinde Allah kabul etsin, napak, sen gel ben alırım ama

tr_lelli canim yaa maalesef gebelikten uyku kirpigimde geziyorum, cümlenin ortasındayken sızmış kalmış olabiliyorum, idare edin beni artık

Canim yaa, çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda alırsın bebisini kucağına...ben de çok mücadele ettim hamile kalabilmek için..38 yaşındayım, hormonlar berbatti, ilk gittiğim Dr bana sen bu değerlerle tüp bebek bile yapamazsın, menopoza giriyorsun demişti..10 ay deli gibi uğraştım, hatta burada topigim vardı fsh ile savaşa basladim diye 4000 sayfaya yakın, yapmadığım şey, yazismadigim uzman kalmadı...denemediğim kür, vitamin, hormon ilacı vs de kalmadı...10 ayda 3 kez hamilelik yaşadım 2 di kimyasal oldu, dustu gitti biri dusuk ile sonuçlandı. Bu 4. Hamileliğim,Rabbim sonuna erdirmeyi nasip etsin inşallah...rahim filmi çektirdim, histeroskopi yapıldı, miyom vardı ameliyatla ile alindi..neler neler...
Demem o ki asla pes etme, illaki gelecek bebisin, inan bana...peki senin doktorlar ne diyorlar? Sorun neredeymis?

yazık günah çocukları kimlerin eline teslim ediyoruz eğitimci diye eğitim sistemimiz çöküşte yeni uygulamalar bunun habercisi zaten. bir de bugün tecavüzcülerin haberi beni mahvetti. bu ülkeye neler oluyor böyle ben çok kötü hissediyorum, artık burda yaşayasım yok üstelik ne çok severdim bu toprakları ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…