dediğin gibi almış artık afiyetle yiyinBen esime siparis verince boyle oluyo iste
200tl vermis aldigida misir unu,kuymaklik peynir,cay,sucuk,tulum peyniri, eski kasar,köy ekmegi almis.
Bunlara 200tl vermis akillim.
Trabzon pazari kurulmus gebzeye benimkide sever yoresel peynir,ekmek falan.
Evde tulum peynir falan bitti diye konustuk dun oglen cuma saati oluyo ben bekleyemem dedim tekrarda cikamam falan dedim.
hafta sonu evde oldugu icin kahvalti faslimiz zengin oluyo
Gitmis almis o da.
Ben tulum peyniri eski kasar,saralle,cecil,beyaz peynir aldim gecen 58tl vermistim.
Esim boyle sisirilen yok organik yok köy pazari denilen yerlerde kaziklaniyo hep.
Orjinal olsun diyo fazla öduyo.
Ben alsaydim 80-90tl kapatirdim.
Köyden aldigimiz gibi olurmu ya istedikleri kadar yöresel desinler
Köyde o teyzelerimizin pazarda sattigi gibi asla olmuyo.
Neyse artik almıs.
45 liraya ne peniriymiş obenım minnak eşimde ıkıdir kılosu 45 tlden peynır almısş gelmış ıkıncısınde farkettım ve artık bu olaya STOP dedım
İnsAllah kizlar hamileyim dedigin gunler cok yakindir canimbenım minnak eşimde ıkıdir kılosu 45 tlden peynır almısş gelmış ıkıncısınde farkettım ve artık bu olaya STOP dedım
ay işte anlamıyorlar canım erkekler ben evde daha guzelını yaptım kılosuda 7,5 tlye geldı ama gıtmıs ne ıdüğü belırsız bı peynıre 45 tl vermıs aynı lor peynır gıbı yıyemedım de45 liraya ne peniriymiş ogeçmiş olsun bu arada inşallah bebişine vesile olur
sağlık olsun artık napcan:) inşallah canımm amin allah hayırlısını versin elbet zamanı varay işte anlamıyorlar canım erkekler ben evde daha guzelını yaptım kılosuda 7,5 tlye geldı ama gıtmıs ne ıdüğü belırsız bı peynıre 45 tl vermıs aynı lor peynır gıbı yıyemedım de
sagol canım dua edelım olur mu ınsallah bebeklerımızı alalım en kısa zamanda
Zaten sen dolar aldım deyince direk aklıma geldi okuyunca bir gülümsedim. Altınada bir el atsanda bizde şöyle ağız tadıyla bir birikim yapsaksempatik_kiz dolar aldım dolar düşmeye başladı :) yine efsaneyim
inşallah canımsağlık olsun artık napcan:) inşallah canımm amin allah hayırlısını versin elbet zamanı var
aaaaa ne kadar yüzsüzmüş o öyle.no_name_ benim de bir komşlum var. günü olacağı zaman herkesten bir şey toplar. sehba, çaydanlık, çatal bıçak. hatta bi keresinde beni arayıp deterjan istenmişti benden.
şimdi küstüm de kurtuldum.
Yok canım şade yaşam filan değil. Biraz cimrilik ki maddi durumları da gayet iyi. Kadın da acayip bir isteme potansiyeli varDeterjan kısmı hariç diğerleri olabilir aslında
Yani sade yaşamı benimsediyse , evinde fazla eşya bulundurmıyorsa ve yılda bir kaç kez kalabalık 30-40 kişilik misafiri gelecekse diğer istekleri normal bence ..
Pampa Eti de vardırno_name_ nin
Pişirir yiriz
Bulaşığı da bırakır kaçarız
Bel ellerimi perdeye silcem sende koltuklara sil emi
Sümüklerini de koltukların arkasına doğru sil emi
Kayboldu gitti
Bizde kapiya gelmis zile basiyoruzda acmiyo kapiyi gibi hissettin suan
Durbunden baktigini goruyorumno_name_ ac kapiyi
Bize mezede hazirlasin ama
Yapiyola satiyolar ne yapmaya calisiyolar ben anlamadim
Bu arada oranin geliriyle tsk yardim yapilcakmis?
Pardon hangi tsk?
Tsk mı kaldi ya.
Kapatilmadimi askeri okullar, tsk ist yerleri bile bosaltildi
Neyin kafasi bu anlamadim
Canim yaa, çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda alırsın bebisini kucağına...ben de çok mücadele ettim hamile kalabilmek için..38 yaşındayım, hormonlar berbatti, ilk gittiğim Dr bana sen bu değerlerle tüp bebek bile yapamazsın, menopoza giriyorsun demişti..10 ay deli gibi uğraştım, hatta burada topigim vardı fsh ile savaşa basladim diye 4000 sayfaya yakın, yapmadığım şey, yazismadigim uzman kalmadı...denemediğim kür, vitamin, hormon ilacı vs de kalmadı...10 ayda 3 kez hamilelik yaşadım 2 di kimyasal oldu, dustu gitti biri dusuk ile sonuçlandı. Bu 4. Hamileliğim,Rabbim sonuna erdirmeyi nasip etsin inşallah...rahim filmi çektirdim, histeroskopi yapıldı, miyom vardı ameliyatla ile alindi..neler neler...canlar hayırlı akşamlar
evet rahım fılmı cektırdım sonuc pek iç açıcı degıl amaSertSessiz ve ege_sny ında dedıgı gıbı bu filmden sonra hamıle kalma sansım bıraz daha yuksek bakalım hayırlısı Allah ol derse olur Allahtan umur kesılmez inşallah olur...
komşulardan bahsetmişsiniz benım oyle komşularım yok cok şükür gayet bana yardımcı karşı komşum bı yere gıderken cıceklerımı falan bırakıyorum bakıyıo sagolsun bıde calışıyorum dıye gıtme gelmem yok
bugun yemege 9 tl, hastahaneye 67 tl verdım
bu hastahane benden cok şeyler alacak gelecek donemlerde tahminimce rabbım ınsallah bebiş verırde olsun veırırz sıkıntı olmaz...
yazık günah çocukları kimlerin eline teslim ediyoruz eğitimci diyeKizlar bu aralar kafam cok karisik.
Oglumun okulunda egitim ve ogretim adina resmen buyuk bir bozulma var.
Bunu bir kac ogrtmenin agzindan duydum konustuk.
Ve 2ogretmen bu sebepden 2.donem baska okula gececek.
Ogluma seni okuldan alip baska okula verim diyorum kesinlikle kabul etmiyo
Ben sinifi ve arkadaslarimi seviyorum diyor
Tamam sinif genel anlamda 6.siniflarin en iyisi.
Bunu tüm ogretmenler soyluyo
Ama ogretmenlerle sıkıntı yasamakdan biktim ben.
Benlik sıkıntilar degil genel sıkintılar
Cok kafama takiyorum.
Yazarlik dersi var suan ve bayan bir ogretmen.
Sinifin icinde ben piskopatim benim kafami bozmayin diyormus.
Odevini yapmayan cocuklarin yuzunu ciziyomus tukenmez kalemle.
Ve baska bir şubede yine ödevini yapmayan cocuklari tahtaya kaldirip cember olusturup birbirlerine tokat attirmis.
Ve cok zevkliydi sizde de yapicam bunu demis.
Artik bu gibi durumlari duymakdan biktim.
Mudurle bu konular yuzunden muhattap olmakdan cokca sıkıldım.
Her yıl boyle 1ogretmenle sıkıntı yasiyoruz.
İlla uyari aldirtmamiz mı gerekiyo?
Dun de bir arkadasim yine bu gibi bir durum yuzunden ogretmenle konusmaya gitti
Burada da egitimcilerimiz var bana akıl verin.
benim dolar kaybım 20000 tlyi buldu artık bakmıyorum tarihi bir hata yapmışımCanım ben iki haftadır niyetleniyorum.. düşmesini bekliyorum.. ama habire artıyor..1 geri 5 ileri gidiyorbende tl deyim.. bekliyorum
gitmelisin bence de.günaydın dicem... gün pek aydın görünmüyor..
tecavüze davetiye, tecavüze ödül..
yok yok ben amerika' ya gidecem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?