• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar yaklaşık bir hafta sonra hamile olup olmadığım belli olacak. düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum ama sürekli aklımda. hiç belirti de yok. hayırlısı :KK17:
stres yapma sakın. çok da düşünmemeye çalış bu çok zor biliyorum ama aklını başka şeylere ver şimdilik. inşallah gönlünce olur canım.

günaydın kızlar. biz de eşimle ciddi ciddi konuştuk dün. İstanbul aşığı biriyim. İnşallah bebişlerimi burda kucağıma alırım ama sonrasında belki Avrupaya taşınırız. Biz eğitimciyiz buradaki sistemde büyütmek istemiyorum çocukları gerçekten. Ahlakın, saygının olduğu, sokakta yürürken, toplu taşımaya binerken korkmadığımız ve ayrıca çokdilli çok yönlü bir müfredatın olduğu bir sistemde büyütmek isterim çocuklarımı.

günaydın kızlar. biz de eşimle ciddi ciddi konuştuk dün. İstanbul aşığı biriyim. İnşallah bebişlerimi burda kucağıma alırım ama sonrasında belki Avrupaya taşınırız. Biz eğitimciyiz buradaki sistemde büyütmek istemiyorum çocukları gerçekten. Ahlakın, saygının olduğu, sokakta yürürken, toplu taşımaya binerken korkmadığımız ve ayrıca çokdilli çok yönlü bir müfredatın olduğu bir sistemde büyütmek isterim çocuklarımı.

Gönlünüze göre olsun
Hangi ülke var aklınızda ?

benim dolar kaybım 20000 tlyi buldu artık bakmıyorum tarihi bir hata yapmışım :KK43:

Faize girince böyle oluyor , ana para da gidiyor

Bir de ben çok lazımsa son anda bozdurulması taraftarıyım . Çünkü her an inişler çıkışlar oluyor

Ben 10 ekimde bozdurdum o hafta yazlığın tapusunu alacağım diye ..
kaybım oldu mesela külçeyi 124 ten , Doları 3,06 dan , euroyu da 3,41 den bozdurdum
Şuan benim de kaybım çok ama en azından tapum var ..

kızlar yaklaşık bir hafta sonra hamile olup olmadığım belli olacak. düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum ama sürekli aklımda. hiç belirti de yok. hayırlısı :KK17:
günaydın kızlar
bebek dedim mi ben orda hemen
belirtiler latiyya kolunun altında sararma rengi varsa
idrar renginde koyuluk bunlar hormonlardan kaynaklanıyor
en belirgin belirtiler bunlardır

günaydın:) teşekkürler canım elimden geleni yapıyorum:) imkanınız varsa gitmelisiniz bence de. Orada insan muamelesi görüyor insanlar. ben de en çok doğacak çocuğum için istiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun

günaydın kızlar
bebek dedim mi ben orda hemen
belirtiler latiyya kolunun altında sararma rengi varsa
idrar renginde koyuluk bunlar hormonlardan kaynaklanıyor
en belirgin belirtiler bunlardır
günaydın. dikkat etmedim ama çok sık çıkıyorum. test de almak istemiyorum şimdi. daha önce çok büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. reglimi bekliyorum. gecikirse tamamdır:)

hemen git kol altına bak ve sık idrar cıkmakta en büyük belirtidir
ben hamileligimde idrara sık sık cıkıyordum allahım dedim bana ne ouyor ben
çok su içmem cünkü.otobuse kayseriden binip antalyada inmiş kişiyim yani düşün wc siz:olamaz:
ondan benimki cok belirgindi farkettim sık idrara cıkmadan

hemen git kol altına bak ve sık idrar cıkmakta en büyük belirtidir
ben hamileligimde idrara sık sık cıkıyordum allahım dedim bana ne ouyor ben
çok su içmem cünkü.otobuse kayseriden binip antalyada inmiş kişiyim yani düşün wc siz:olamaz:
ondan benimki cok belirgindi farkettim sık idrara cıkmadan
kol altı sararmış olacak demiştin dimi? bakayım ona. ay inşallah belirtidir canım ya sık gidişim

Sık idarara çıkmamı ? Bence en büyük belirti Ben de sık idrara çıkınca kesin hamileyim demiştim. Normalde de sık çıkarım ama daha fazlaydı

Ben anlamadim tam nasil gosterecegimizi olur ki.
Her yıl yapılan bir yarışma. Eski bir üye olarak gözünden kaçmasına şaşırdım
Ama eskiden bunlar bildirim olarak gelmiyordu
Geçmiş yıllarda Varyemez Varyemez bu ödülü aldı sanırım. En birikimci -tasarruflu gibi bir konu oluyordu
Ancak bizim torpikler çok spesifik. Geniş okuyucu kitlesi Yok. Bir derdim var , gebelik tipikleri gibi değil
Biz aday gösterip, biz oylayacağız gibi geliyor
Bu yıl bizim kategori bile yok

yok bu en'ler topik için değil. kişi bazlı. mesela en çalışkan, en komik falan. yalnız herkes herkesi tanımıyor ki nasıl oy toplanacak onu bilemedim. hee şimdi baktım da topik de varmış. tr_lelli tr_lelli en eli maşalı yönetici kategorisinde aday olsun :rolleyes:

Merhaba kızlar
Bir miktar paramız var. Nasıl değerlendireceğimizi bilemiyoruz. Aslında değerlendirme değil de gözümüzün önünde olmasın diyoruz. Dün vadelite atmıştım ama içim rahat etmiyor.
Döviz e altın dışında şu yatırım fonları var ya. Onlardan alan var mı aranıza. Sabit kalsa da olur yeter ki para gözümüzden Irak olsun.

Back
X