stres yapma sakın. çok da düşünmemeye çalış bu çok zor biliyorum ama aklını başka şeylere ver şimdilik. inşallah gönlünce olur canım.kızlar yaklaşık bir hafta sonra hamile olup olmadığım belli olacak. düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum ama sürekli aklımda. hiç belirti de yok. hayırlısı
sabiha gökçen havaalanı satılıkmış. kredi çekip almayı düşünüyorum.
günaydın kızlar. biz de eşimle ciddi ciddi konuştuk dün. İstanbul aşığı biriyim. İnşallah bebişlerimi burda kucağıma alırım ama sonrasında belki Avrupaya taşınırız. Biz eğitimciyiz buradaki sistemde büyütmek istemiyorum çocukları gerçekten. Ahlakın, saygının olduğu, sokakta yürürken, toplu taşımaya binerken korkmadığımız ve ayrıca çokdilli çok yönlü bir müfredatın olduğu bir sistemde büyütmek isterim çocuklarımı.
benim dolar kaybım 20000 tlyi buldu artık bakmıyorum tarihi bir hata yapmışım
günaydın kızlarkızlar yaklaşık bir hafta sonra hamile olup olmadığım belli olacak. düşünüp stres yapmamaya çalışıyorum ama sürekli aklımda. hiç belirti de yok. hayırlısı
günaydın:) teşekkürler canım elimden geleni yapıyorum:) imkanınız varsa gitmelisiniz bence de. Orada insan muamelesi görüyor insanlar. ben de en çok doğacak çocuğum için istiyorum. hakkımızda hayırlısı olsungünaydın kızlar. biz de eşimle ciddi ciddi konuştuk dün. İstanbul aşığı biriyim. İnşallah bebişlerimi burda kucağıma alırım ama sonrasında belki Avrupaya taşınırız. Biz eğitimciyiz buradaki sistemde büyütmek istemiyorum çocukları gerçekten. Ahlakın, saygının olduğu, sokakta yürürken, toplu taşımaya binerken korkmadığımız ve ayrıca çokdilli çok yönlü bir müfredatın olduğu bir sistemde büyütmek isterim çocuklarımı.
günaydın. dikkat etmedim ama çok sık çıkıyorum. test de almak istemiyorum şimdi. daha önce çok büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. reglimi bekliyorum. gecikirse tamamdır:)günaydın kızlar
bebek dedim mi ben orda hemen
belirtiler latiyya kolunun altında sararma rengi varsa
idrar renginde koyuluk bunlar hormonlardan kaynaklanıyor
en belirgin belirtiler bunlardır
Kuzey Avrupa ülkelerinden biri olabilir canım bakalım kısmet.Gönlünüze göre olsun
Hangi ülke var aklınızda ?
kol altı sararmış olacak demiştin dimi? bakayım ona. ay inşallah belirtidir canım ya sık gidişimhemen git kol altına bak ve sık idrar cıkmakta en büyük belirtidir
ben hamileligimde idrara sık sık cıkıyordum allahım dedim bana ne ouyor ben
çok su içmem cünkü.otobuse kayseriden binip antalyada inmiş kişiyim yani düşün wc siz
ondan benimki cok belirgindi farkettim sık idrara cıkmadan
ayy hadi inşallahSık idarara çıkmamı ? Bence en büyük belirti Ben de sık idrara çıkınca kesin hamileyim demiştim. Normalde de sık çıkarım ama daha fazlaydı
Ben anlamadim tam nasil gosterecegimizi olur ki.kızlaar! KK' nın enleri seçiliyormuş. aday gösterelim mi bizden?
En tasarruflu topicBen anlamadim tam nasil gosterecegimizi olur ki.
Her yıl yapılan bir yarışma. Eski bir üye olarak gözünden kaçmasına şaşırdımBen anlamadim tam nasil gosterecegimizi olur ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?