Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba kızlar işteyim masraf çıkardım kendime
Toneri düşürdüm kırdım pazartesi ararız firmayı bakalım kaç tl

Canım özel olmazsa gidince ne iş yaparsınız yada yapabilirsiniz
Benimde çok kafamı kurcalıyor bu konu ama iş mevzusunda tıkanıp kalıyorum yaşta ilerliyor insan her işi yapamıyabilir

Yokkk ben anlatamadım
Şöyleki bizim topiklere belli kişiler giriyor
Gerçi bdv ye de aynı kişiler
Yemek tipiklerine de belirli kişiler giriyor
Ya i bizden aday çıktığında bizim dışımızdakileri bu topiktekileri tanımadığı için oy verecek kişiler yine biziz

Ben döner keserim. Her Türk Kürt Avrupa'ya gittiğinde içinden bir dönerci çıkıyor

hawar ben bebek bakıcılığı düşündüm. kurs alırsam dilimi de iyice geliştirirsem başka işlere de bakılabilir. benim kuzenim evlenip ingiltere'ye sıfır yabancı dille gittikten bir süre sonra bi okulda öğretmenlik yapmıştı (lise mezunu)

ben fona koydum gözden uzak oluyor istersende hemen bozdurabilirsin.

Biz akademisyeniz eşimle. Dil sorunumuz yok. Üniversitede çalışabilir, koordinatörlük yada ekip işi projelerde çalışabiliriz yada profesörlerle projeler yapabiliriz. Zaten birimizden biri kabul olmadan gidemeyiz bu da eşim olmak durumunda malum ben bebişleri bekliyorum :))

Kuzey Avrupa yazınca su ürünleri gibi bir bölüm mü? Norveç li balıkçılar ‍

19-20 kasım tarihlerinde boyner'de %50 indirim varmış

Merhabalar,umarım herkes iyidir hasta olanlara da şifa diliyorm.Uzun zamandir pek giremiyorm arada okumaya çalışıyorm ama yazma firsatim olmuyor.hergün mutlaka market alışverişim oluyor 20,30,40 tl tutuyor krizi gizli yaşıyorz herşeye zam geldi bile bu aralar birikim yapamıyorum ,sabit giderler çok ins nisandan sonra birikim yapabiliriz kredimiz bitecek .hepimizin bu cabalari ınş meyve verecek birgün bol bereketli olur ınş.

İyi o zaman canım
Benim dil sorun
Eşim bu açıdan şanslı onun dil sorunu yok

Ama sıradan yollardan gitsek bile bir ton para lazım
Hatırlatdınız mı Aylsn bebek vardı kıyıya vuran geçen sene babası demiştiki Türkiye'ye gelebilmek için 10 bin dolar harcadık
O zaman dedim ki kendi kendime allah korusun böyle bir durum olsa o kadar para yok kenarda

Selam biz vazgectik bugun gitmekden
Cumartesi avm gezmeleri zaten mecbur kalmadikca en sevmedigim.
Kalabalikdan hoslanmiyorum.

Sabah ogluma 5tl verdim.
Kurs cikisi arkadasim ugra dedi ona ugradik oglumla.
1meyve suyu ve 1kek aldim giderken 5.5tl tuttu.

Aksamda oglum karisik pide istedi
Esime siparis verdik 16tl tuttmuş.

Dizi izliyoruz.
Cay fasli bitti
Meyve soyucim simdi de.

Erken uyumak istiyorum bu aksam yarın pazara cıkarsam sirf meyve icin cikicam.

Esim kendine telf aldi.
Iphone 7
3.500telacık.
Taksit yaptirmis.

Bende durumlar böyle.

Sabahtan eşim pazara gitti. Sona da benim arabamı sanayi ye götürmüş. Kış lastikleri takılmış. Ne verdi bilmiyorum.
Oğluma bere eldiven aldım 25 TL
Oğluma eşofman aldım 30 TL
Eşime pijama geç kendime iç çamaşırı 120 TL.
Bugünlük bu kadar.
tr_lelli eşğn güle güle kullansın.

tr_lelli eşin güle güle kullansın
M maviduvar1 güle güle kullanın aldıklarınızı üstünüzde paralansın
fon konusunda da bekarken ben her ay alıyordum böylece brikmiş oluyordu
son yıllarda alamıyorum döviz altın belirsiz para harcanmasın diyorsan fon alabilirsin
hem likit donlarda bozdurunca düşüş pek olmuyor

bende yarın sınavda görevliyim ve okulum çok uzak, bide telefon çanta bir şey getirmeyin diyorlar
bakalım nasıl yapacağız yarın

Teşekkürler hawar ben de görevliyim. Ama telefon götürebiliyorum ben. Fakat çok erken gitmem gerekiyor. O zor oluyor işte.

M maviduvar1 binada mı görevlisin ya da, sınav komisyonundamısın
bize dün bir yazı geldik telefon çanta elektronik hiç bir alet getirmeyin kimliğinizi alın gelin diyorlar
telefon falan götürmemek sorun değilde çanta götürmemek sıkıntı biraz
çünkü ben ilçeden ile gideceğim yolda 1,5 saat yani okulum ilin tam ters tarafında
neyse yapacak bir şey yok

ben gideyim de yatayım

hawar binada görevliyim ancak en üst düzey görev benim. Telefon bulundurmamız özellikle isteniyor bizden.
Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…