Canım özel olmazsa gidince ne iş yaparsınız yada yapabilirsinizgünaydın kızlar. biz de eşimle ciddi ciddi konuştuk dün. İstanbul aşığı biriyim. İnşallah bebişlerimi burda kucağıma alırım ama sonrasında belki Avrupaya taşınırız. Biz eğitimciyiz buradaki sistemde büyütmek istemiyorum çocukları gerçekten. Ahlakın, saygının olduğu, sokakta yürürken, toplu taşımaya binerken korkmadığımız ve ayrıca çokdilli çok yönlü bir müfredatın olduğu bir sistemde büyütmek isterim çocuklarımı.
Yokkk ben anlatamadımyok bu en'ler topik için değil. kişi bazlı. mesela en çalışkan, en komik falan. yalnız herkes herkesi tanımıyor ki nasıl oy toplanacak onu bilemedim. hee şimdi baktım da topik de varmış.tr_lelli en eli maşalı yönetici kategorisinde aday olsun
Ben döner keserim. Her Türk Kürt Avrupa'ya gittiğinde içinden bir dönerci çıkıyorMerhaba kızlar işteyim masraf çıkardım kendime
Toneri düşürdüm kırdım pazartesi ararız firmayı bakalım kaç tl
Canım özel olmazsa gidince ne iş yaparsınız yada yapabilirsiniz
Benimde çok kafamı kurcalıyor bu konu ama iş mevzusunda tıkanıp kalıyorum yaşta ilerliyor insan her işi yapamıyabilir
ben fona koydum gözden uzak oluyor istersende hemen bozdurabilirsin.Merhaba kızlar
Bir miktar paramız var. Nasıl değerlendireceğimizi bilemiyoruz. Aslında değerlendirme değil de gözümüzün önünde olmasın diyoruz. Dün vadelite atmıştım ama içim rahat etmiyor.
Döviz e altın dışında şu yatırım fonları var ya. Onlardan alan var mı aranıza. Sabit kalsa da olur yeter ki para gözümüzden Irak olsun.
Biz akademisyeniz eşimle. Dil sorunumuz yok. Üniversitede çalışabilir, koordinatörlük yada ekip işi projelerde çalışabiliriz yada profesörlerle projeler yapabiliriz. Zaten birimizden biri kabul olmadan gidemeyiz bu da eşim olmak durumunda malum ben bebişleri bekliyorum :))Merhaba kızlar işteyim masraf çıkardım kendime
Toneri düşürdüm kırdım pazartesi ararız firmayı bakalım kaç tl
Canım özel olmazsa gidince ne iş yaparsınız yada yapabilirsiniz
Benimde çok kafamı kurcalıyor bu konu ama iş mevzusunda tıkanıp kalıyorum yaşta ilerliyor insan her işi yapamıyabilir
etçil bir toplumuz malumBen döner keserim. Her Türk Kürt Avrupa'ya gittiğinde içinden bir dönerci çıkıyor
Kuzey Avrupa yazınca su ürünleri gibi bir bölüm mü? Norveç li balıkçılar Biz akademisyeniz eşimle. Dil sorunumuz yok. Üniversitede çalışabilir, koordinatörlük yada ekip işi projelerde çalışabiliriz yada profesörlerle projeler yapabiliriz. Zaten birimizden biri kabul olmadan gidemeyiz bu da eşim olmak durumunda malum ben bebişleri bekliyorum :))
İyi o zaman canımBiz akademisyeniz eşimle. Dil sorunumuz yok. Üniversitede çalışabilir, koordinatörlük yada ekip işi projelerde çalışabiliriz yada profesörlerle projeler yapabiliriz. Zaten birimizden biri kabul olmadan gidemeyiz bu da eşim olmak durumunda malum ben bebişleri bekliyorum :))
yok canım :)) eğitimdeyiz biz dilciyiz.Kuzey Avrupa yazınca su ürünleri gibi bir bölüm mü? Norveç li balıkçılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?