Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlaaar.
Dün bebek alışverişine yaklaşık 1000 tl ye yakın harcadık. Bez,deterjan,şampuan, pişik kremi,ateş ölçer,biberon, yenidoğan ıslak mendil,küvet seti, battaniye, yastık, alt değiştirme bezi, yatağı gibi ıvır zıvırlar 1000 tlye yakın tuttu ki sağlam bir piyasa araştırması ile aldım.
Şimdi bir şifonyer alacağım giysileri için. Şu an oda yapmayacağım çünkü . Ama kararsız kaldım. İkea da bir model beğendim keşke yakından görebilsem.
Hafta içi vergi borcumu da ödeyeceğim.
Bunların hepsini çektiğimiz kredi ile yapıyoruz Allah ödeme kolaylığı versin İnşallah kredi ödeyen herkese.

hayırlı olsun bebişin sağlıkla kullansın:) deterjan olarak ne aldınız?

Bizde de kahvalti yapildi.
Mutfagi topladim.
Evi supurmem gerek ve yemegim yok
Balik kizarticam bugun.
Wc yikicam oglumla sosyal bilgiler calisacagiz.

Pazara cikarsam bisiler alirim cikmassam para zulaya.

Bizde de kahvalti yapildi.
Mutfagi topladim.
Evi supurmem gerek ve yemegim yok
Balik kizarticam bugun.
Wc yikicam oglumla sosyal bilgiler calisacagiz.

Pazara cikarsam bisiler alirim cikmassam para zulaya.
canım balık kokusunu nasıl engelliyorsun? Ben havalandırmayı açıyorum perdeleri açıyorum, balık kokusu elime bulaşmasın diye elimi limonla bile ovuyorum, daha sonra balık kızarttıktan sonra ocakta yumuşatıcı bile kaynatıyorum.

Tavayı da makineye atıyorum iki durulayıp. Çıktığında bile hala leş kokuyor ortalık ya. Yok mudur bunun bir çaresi?

ben balığı kızartmayı değil de fırında pişirmeyi tercih ediyorum. hem daha az koku oluyor, hem balığın tadı daha güzel çıkıyor gibi geliyor bana.

The Black nerelerdesin canım
Nasılsın, hamilelik nasıl gidiyor?
Önceden çok görüyordum kumbaran ve birikimlerinden bahsediyordun
Beni de teşvik etmişti azimleriniz
Yeniden sık sık yaz, olur mu
:) Çok teşekkür ederim, gülümsettin.
Zor bir sürece girdik aslında, birikimden çok artık daha tasarruflu olup eksiye düşmemek gibi hedeflerim var bir süre. Hamilelik artık daha güzel.
Alış verişe başladım.
Bu arada 6 aylık hamileyim hala hamile kıyafeti almadım. Kendimi kutluyorum arasıra bu konuda :)
Kumbaram hala var bozuk ve kağıt eskisi kadar çok atmasam da orada duruyor.
Allah bereket versin.
Ben de buradakileri okudukça motive oluyorum.

hayırlı olsun bebişin sağlıkla kullansın:) deterjan olarak ne aldınız?
Teşekkürler. Dalin sıvı deterjan aldım. Kullanan birkaç arkadaşımdan tavsiye aldım. Yumusatıcı kullanmayıp yalnızca bunu kullanıyorlarmış. Piyasa fiyatı 35 tl civarıydı 2 lt. Ben 3 ad. 2 lt yi 75 t ye aldım.

İlk gun kokuyo 2.koku kalmiyo
Hemen tavayi yikayip ocagi silip havalandiriyorum.
Baligi kizartirken farkli bir tencerede suya sirke karistirip kaynatabilirsiniz balik kokusunu yok ediyomus.
Ben denemedim ama.

Bizde balik,firinda,tavada,tencerede,tepside herturlusu yapilir
Cunku esin trabzonlu
Denizden babam ciksa yerim kivamli bi adam :).

Her hafta balik yapiyorum illa.

Hamsiyi tencede yapiyorum mesela patatesli,soganli falan yemek gibi.

Bugun cinekop aliriz sanirim disari cikiyomusuz cikalim dedi esim.
Bakim nekadar baligin kilosu.

canım benım senınde zorlu bı surec gecmış başından ınsallah hayırlısıyla bebegını kucagına aldıgın gunlerı de gorursun...
sorun suanda benım tuplerın bırınde meret gıtmış yumurtalıga yapışmış dr. eşine bakıcaz sonrasında ya tup bebek yada ıkı ay daha deneme dedı... dua eder mısın bana hamılelerın duaları kabul olurmuş... bılıyo musun buna da şukur dıyorum Allah dermansız dert vermesın kımseye kımseyı zorda bırakmasın. çok şukur caresı var ınsallah bebeişim olacak ınanıyorum ben hıc umutsuzluga kapılmıyorum...

bende sınavdan geldım yemek yedım kursa gıttım bırazdan cıkıcam.
dun cok şeyler yaptık eşimle
babam cok şukur ıyı baya canlanmıs bu hafta yanına gıtmedım gecırdıgım opersyondan dolayı
onun ıyı haberlerını alınca ben daha ıyı oluyorum

sabah kahvaltı yaptık
sonra gol kenarında mola vererek 12 km yruduk eşimle

daha sonra eve gelıp yemek yedık
sonra sınemaya gıttık
baya aktıvıtelı gectı ama bacaklarım agrıyor :)

gol kenarında aburcubur 12 tl
cay patates 19 tl
sınema 28 tl

toplamda 59tl harcamısız...

ay bıde markete para verdım
eşimde verdı ayrıca markete kahvaltılık ıcın yaklaşık 100-120 cıvarı harcamam oldu duzeltıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…