• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

latiyya latiyya senin yerinde olsam ben de evimde kalmak isterdim. bi zaman sonra insanın kendi annesinin evi bile olsa olmuyor. yapı olarak da özgür olmayı seviyorsan hiç olmuyor.
ne bileyim. işyerin ve evin uzaklığı nasıl. annenin ki uzaksa onu bahane edebilirisn.
bir arkadaşın sen de kalacak olsun bir kaç gün.
ay bilemedim ki keşke başta hiç kalmasaydın daha mı iyi olurdu ki
ben çalışmıyorum ki canım. ailemi seviyorum iyiler ama olmuyor işte rahat edemiyorum. benim ikna edemediğim kişi eşim. yalnız kalmamı istemiyor. ya ailem burda olmasaydı dimi? o zaman napacaktım mecbur evimde olacaktım. hoş o zaman da kv görümceler rahat bırakmazdı ilgilenmek adına. eşime evimde kalacam diye ısrar etsem bu sefer ailemi küçük düşürmüş olurum ona karşı. ailen sığamıyor mu seni der. bilemedim ben de...:KK43:

Ben annemlerle ayni binadayim suanlik ama ayni evde asla yasayamam.
Ayni evin icinde belli bir yastan sonra olmuyo.
Benim annem aksine daha daginiktir
Yani önemsemez sonra supururum,sonra silerim der.

İyi anlasiyoruz ama bazi seylerde kafamiz uyusmuyo
Onlar evde sigara iciyolar ben cikmiyorum bile pek isim olmadikca.
Oglumuda cok yollamiyorum sigara ictikleri icin.

Yanisi evinde kalmak istemekde haklisin latiyya latiyya

5tl harclik verdim ogluma.
Para harcamadim.
Evi supurdum,camasir astim.
Buzlukdan kofte cikardim
Pilav yapicam aksama.
Komsu abla cagirdi oraya gecicem.
Ama bugun evde takilasim var ya.

Annem basenlerimin buyudugunu soyledi canım sıkıldı.
Bu ara iyice saldim dikkat etmem gerekirken.
Napicami bilmiyorum.
Oysa aman aman tika basada yedigim yok.

İpin ucunu tutmazsam fena olacak sanki.

Ben annemlerle ayni binadayim suanlik ama ayni evde asla yasayamam.
Ayni evin icinde belli bir yastan sonra olmuyo.
Benim annem aksine daha daginiktir
Yani önemsemez sonra supururum,sonra silerim der.

İyi anlasiyoruz ama bazi seylerde kafamiz uyusmuyo
Onlar evde sigara iciyolar ben cikmiyorum bile pek isim olmadikca.
Oglumuda cok yollamiyorum sigara ictikleri icin.

Yanisi evinde kalmak istemekde haklisin latiyya latiyya
teşekkür ederim yorumlarınuz için. sen de bazen aklıma geliyorsun. aynı binada yaşamak zor olmuyor mu yani o dengeyi nasıl kurabildin? şöyle ki bu akşam bize gelin biz size gelelim kızım hadi gel yardıma. pazar günü hep beraber şunu yapalım falan gibi şeyler olmuyor mu?

5tl harclik verdim ogluma.
Para harcamadim.
Evi supurdum,camasir astim.
Buzlukdan kofte cikardim
Pilav yapicam aksama.
Komsu abla cagirdi oraya gecicem.
Ama bugun evde takilasim var ya.

Annem basenlerimin buyudugunu soyledi canım sıkıldı.
Bu ara iyice saldim dikkat etmem gerekirken.
Napicami bilmiyorum.
Oysa aman aman tika basada yedigim yok.

İpin ucunu tutmazsam fena olacak sanki.
yaaa ben de evimi temizlemek çamaşır yıkamak kocişime yemek hazırlamak istiyorumm :mad:
canım yemek çok yemesen de az hareket olunca alırsın yine. yaktığın kalori aldığından fazla olacak ki kilo almayasın. bu durum= ben :KK22:

ben çalışmıyorum ki canım. ailemi seviyorum iyiler ama olmuyor işte rahat edemiyorum. benim ikna edemediğim kişi eşim. yalnız kalmamı istemiyor. ya ailem burda olmasaydı dimi? o zaman napacaktım mecbur evimde olacaktım. hoş o zaman da kv görümceler rahat bırakmazdı ilgilenmek adına. eşime evimde kalacam diye ısrar etsem bu sefer ailemi küçük düşürmüş olurum ona karşı. ailen sığamıyor mu seni der. bilemedim ben de...:KK43:
hımmm ben çalışmadığını bilmiyordum.
insan ailesinden ayrılınca kendi evi olunca bir arada yaşamak gerçekten zorlaşıyor.
eşini ikna etmeye çalışsan. mesele orada sığamaman değil ki...insan kendi evini düzenini arar sonuçta.

hımmm ben çalışmadığını bilmiyordum.
insan ailesinden ayrılınca kendi evi olunca bir arada yaşamak gerçekten zorlaşıyor.
eşini ikna etmeye çalışsan. mesele orada sığamaman değil ki...insan kendi evini düzenini arar sonuçta.
evet canım öyle.. ben iyisi mi konuşayım eşimle. kendimi öne sürerim evimi istiyorum diye. razı olsa bile gönülsüz olur ama bakalım..

ben boyattım. 18. haftaydı sanırım. ikinci gebeliğimde kaçıncı haftada oyattım bilmiyorum
aslında öyle boyasız duramayan süslü bir bayan da değilim
senin hafta biraz erken, ilk üç ay sinir sistemi vs gelişimi olduğu için bazı işeyleri yapmayın diyorlar ama birkaç hafta bekle istersen. saç boyama ile ilgili literatürde bir bilgi yok. hep söylüyorlar ama çalışma yok. bu artizler nasıl yapıyor acaba?
Vallahi bitkisel bir suru urun var aslında, hmileligimi öğrenince btun makyaj malzemeleri ve ojelerimi vs yeniledim..bitkisel ve hamilelikte kullanılır olanlarından aldım.azicik süsluyum galiba, bu boya işini de cozmem gerek...

Ayy minnos musun sen ne guzel seyler yazmissin canim ya sagol guzel dualrin Iicin
Tatlim eminim çok yakında gelecek bebisin, sen gönlünü ferah tut, aaa bu arada mutlaka ovulasyon testi kullan tatlim aylarca adetin 10-16 günleri çalışma oldu, benim yumurta meğerse adetin 7. Günü çatlıyormuş, ben şok ben iptal!!! Bi de akıntı takip ediyordum, tamamen hikayeymis akıntı takibi

kızıl mı, üzülme o zaman çünkü ceviz siyaha yakın bi renk yapıyor:) yaptığın kür işe yarayacak mı çok merak ediyorum. buraya yazar mısın sonucu? benim beyazlarım çok fazla ve ben boyarım sanırım
Canim hemen bilgi vereyim, bugün saç boyama işlemi tamam, hanı şu kendi yaptığım bitkisel karışım ile..lakin bi sıkıntı var, bunun içine kına da koyulacakmis, ben onu fark edemedim. Siyah çay, kahve,yogurt,sirke,z. Yağı, soğan kabuğu suyu ve pancar suyu koydum...oldukça sıvı oldu tabi karışım, kına koyultuyormus, kınayı da bitkisel olanı kullanın yazmışlar, bugün bulamayacaktim, hazırlamisken boyadım geçtim..kına olmadığı için kalıcı olmayacaktır, ama yumuşacık oldu saçlarım ve 1 ton rengi değişti.haftada bir yapılsa ise yarar sanki...

Bugün markette 30 tl, ve kuaforde saç, kaş derken 35 tl gitti...yarın çıkmayacağım artık evden adım atsam para gidiyor :(

latiyya latiyya ben ailemle ayni binadayim.
Bir surede bu binada kalmak zorundayim(bazi sebeplerden dolayi)
5senedir ayni binadayiz.
Evin eskiligi,zor ısnması vs disinda bir sorunum yok cok sukur.
Benim 1 kardesim annem babam var.
Kardesim bekar.
Diger dairedekiler kiraci.

Benim ailem zirt pirt gelmez.
Hele esim evdeyken rahatsiz etmezler.
Annem esim evdeyken gelmez bile.
Esimde bazen mac izlemek icin(d-smart var annemlerde) cikar.

Onun harici cikmaz(biz 3.kattayiz annemler 4.kat zaten 4katli) bayramda falan.
Kardesim ugrar arada (esimle kafasi uyusuyo) iki sohbet ederiz gider.

O bile musaitmisiniz der öyle girer iceri.
Cok erken gec saatte hic gelmez.

Yani biz burda diger oturanlar gibiyiz ailemin bana olumsuz etkisi yok.

Ben bazen 1hafta hic cikmam annem kapidan ugrar gorurum yada whatsapdan yazar bisi olunca.

Ben arkadaslarima giderim,arkadaslarim gelir kendi capimda takiliyorum.

He ayni evin icinde ailemle yasayamazdim o ayri.
Yasamam yani

Ben evin durumu yuzunden burada oturmak istemiyorum yoksa annemin bana cook +sı var.

Markete giderken ugrar ne lazim diye sorar.
Kendine ne alirsa banada alir.
Yaninda şunum eksik yada bunu alicam desem hemen alır.
Anahtarimi emanet edebiliyorum.
Cocuguma göz kulak oluyo
Yemegim olmasa hemen ondan aliyorum :)
Biseyim eksik olsa yaziyorum telf. getiriyo saolsun.

Ama yine diyorum ayni evin icinde yasayamam.
Böyle iyi.

Karisan bir aile olsaydi ben izin vermezdim zaten.
Annem ince dusuncelidir.
Rahatsiz ederiz falan diye ödü kopar

Bazen uyuyo oluyorum sabah uyandirinca uzuluyor :)
Tühh uyuyomuydun falan diyor.

Yani rahatlik olarak rahatim karisan eden yok gezip tozup yiyip iciyoruz
Kira falan vermiyorum.

Su imar iznini bekliyorum sabirla o da olsa tadindan yenmicek.

Elektrikten nasıl tasarruf edebilirim kızlar ?
Evde soba çıkışı yok doğalgaz da ev sahibi istememiş..UFO var evde sadece..
Mecbur açıyoruz ama sürekli değil..En azından 10 lira 20 lira ne olursa olsun tasarruf edebileceksem edeyim.
Geçen ay 82 bu ay 219 lira gelmiş..

Canim hemen bilgi vereyim, bugün saç boyama işlemi tamam, hanı şu kendi yaptığım bitkisel karışım ile..lakin bi sıkıntı var, bunun içine kına da koyulacakmis, ben onu fark edemedim. Siyah çay, kahve,yogurt,sirke,z. Yağı, soğan kabuğu suyu ve pancar suyu koydum...oldukça sıvı oldu tabi karışım, kına koyultuyormus, kınayı da bitkisel olanı kullanın yazmışlar, bugün bulamayacaktim, hazırlamisken boyadım geçtim..kına olmadığı için kalıcı olmayacaktır, ama yumuşacık oldu saçlarım ve 1 ton rengi değişti.haftada bir yapılsa ise yarar sanki...
Kına da saci daha saglikli,parlak ve yumusak yapiyo
Besliyomusta sanirim ben öyle duydum.

Daha önce kına yaktim sacima.
Kına,karanfil suyu,zeytin yagini karistirdim surdum
Guneste parliyodu.

Ayrica soganin sadece kabuklarini kaynatip sacima surup guneste kuruttum.
O renkde cok dogal oluyo

Hatta hangi renk? Hangi marka boya diye soranlar vardi etrafimda.

Mecbur açıyoruz ama sürekli değil..En azından 10 lira 20 lira ne olursa olsun tasarruf edebileceksem edeyim.
Oooo oldukça fazla gelmiş tatlim..ufodan tabiki, hangi saatler çalışıyor? Evde çocuk var mı? Daha kış yeni başlıyor zorlayıcı olur. Klima alsan o nasıl acaba..yazın klima kullandım ben evde, ağustosta falan tüm gün açıktı neredeyse en fazla 170 tl odedim.

Sac kurutma makinesi,fırın,mikrodalga,kettel,kucuk ev aletleri malesef cok elektrik harciyo.
Ufoyu mecbur ısınmak icin kullanacaksinız.

Böyle kucuk ev aletlerinden belki tasarruf saglanabilir.
Esyalarin A++ olmasi da tasarruf saglıyo.

Ufo ciddi derecede fark ediyo ama
Kombiyi yakmadan önce sadece aksamlari 2-3saat oglumun odasinda ufo yaktim
Toplasan 5gun +20tl olarak yansidi faturaya.
Surekli gelen bir mebla var 20tl fazla geldi.

Oooo oldukça fazla gelmiş tatlim..ufodan tabiki, hangi saatler çalışıyor? Evde çocuk var mı? Daha kış yeni başlıyor zorlayıcı olur. Klima alsan o nasıl acaba..yazın klima kullandım ben evde, ağustosta falan tüm gün açıktı neredeyse en fazla 170 tl odedim.

Canım çocuk yok aslında klimada var ama ısıtmasında sanırım sorun var servis çağırdık parça bekleniyor..Yazın sürekli klimam , sebilim hepsi çalıştı en fazla 150 gelmişti ama işte bu ay çok fazla geldi.

Kına da saci daha saglikli,parlak ve yumusak yapiyo
Besliyomusta sanirim ben öyle duydum.

Daha önce kına yaktim sacima.
Kına,karanfil suyu,zeytin yagini karistirdim surdum
Guneste parliyodu.

Ayrica soganin sadece kabuklarini kaynatip sacima surup guneste kuruttum.
O renkde cok dogal oluyo

Hatta hangi renk? Hangi marka boya diye soranlar vardi etrafimda.
Kınayı doğal bulabilirsem olurmuş, aksi takdirde kullanmayın yazmışlar hamilelikte..ben de orta okulda kına yapardım saclarima, boya iznim yoktu :p soğan kabuğunu kendi başına kaynatıp mi Sürüyorsun canim? İçine başka bir şey girmiyor mu?

Arkadasim yarin icin salipazarina cagirdi gidemem dedim.
Yani suan bisi almicam bosuna yol parasi yemek parasi vs vermenin alemi yok
En az 20-30tl gidecek.
Goruncede luzumlu luzumsuz alirim onlar aliyo diye gidesimde yok zaten.

Dün 5-6saat magza gezince bir sure magza,giysi,tezgah bisi goresim yok

Back
X