• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynen benim babam da :KK66:))) inşallah canım hamile kalmak bi zor oldu bana, hamile olmak da..akşamları çok bulantı oluyor, çok mutsuzum keyfim hic kalmıyor..geçer inşallah yakın zamanda...
canım ya bu günlerin çok çabuk geçecek ve gülümseyerek hatırlayacaksın :)

İlk sizlerle paylaşacağım, söz :KK66:

Kayınvalide ve kp tüm gelinlerin derdi sanırım :KK43: neyseki ailenlesin canim kv ve kp ile aynı apartmanda olduğunu düşünsene..Allah muhafaza....ben hiç anlaşamıyorum maalesef :KK43:
Kp yok ama kv var ve birlikde 7sene yasadim desem yeri

Uzun uzun kaldi yillarca buraya tasinma sebebimde onlarin ayagini kesmek icindi
Cok somurulduk maddi olarak.
Cok borclarini odedi esim.
Hala da yapiyo

Esimler 6kardesler annesinin ilacindan tut memlekete gidip gelirken ucak biletine,ihtiyaclarina kadar hepsini esim karsiliyo
Digerleri lafta evlatlari.
Lafa gelince annemizzz diyolar
İcraat yok
Para olaya girdimmi 5inde de yok hep borclari var.

Ben gorusmuyorum esimin ailesiyle.
Burayada gelemiyolar.

Yogurdum bitmek uzere 2minnak tenceremi de bitirdim sayilir.
Komsumun tabagi bendeydi bos veremedim evde de pasta borek yoktu yogurdumdan koydum o da sever yedi bile.
Cay sofrasi kurdu yedik ictik Allah bereket versin.
Süt almam gerek yogurt bitmeden mayasindan ayirip mayalim.

Yarin arkadas cagirdi
Carsamba-persembe teog var okul tatil.
Tabi oglumlar hemen plan yapmis carsamba arkadasim gelmek istiyo dedi(annesiyle gorusuyorum) iyi dedim.

no_name_ no_name_ aklima sen geldin :)
Yapilsin mamalar yine :)

Cocugun gelmesi demek annesininde gelmesi demek bi de ben kafami dinlim yaw.
Kiramiyorum iste oglumu
Eger sen arkadasinla vakit gecirmek istiyorsan gelsinler peki dedim.

Kafamda menü olusturuyorum.
Pizza yaparim
Yanina yas pasta
Bi de kurabiye gibi birsey yaparim.

Yine mama yapmakdan kurtulamadim bu haftada :)

Baska biri daha var gelmek istiyo onu hep erteliyorum o da okul tatil diye gelicem demez umarim.

Birbirlerini tanimayan insanlari bir arada agirlamakdan hoslanmiyorum.

Bahane bulucam ona eger geliyim derse ust uste kaldiramam.

Butun cocuklar buraya gelmek istiyolar oglusuma gel diyen yok kuzum ya.
Ayy çok feciiiii, Allah kolaylık versin tatlim, ben de canim çok çekti bu ara yarın anne kurabiyesi yapacağım şu dertsiz, kolay olandan..yorma sen de kendini be tatlim, ama çocuklar için katlaniliyor sanırım...

Bi de ikramla bitmiyor ki, temizle, toparla, bir kişi de gelse on kişi de gelse aynı telaş...

Ayy çok feciiiii, Allah kolaylık versin tatlim, ben de canim çok çekti bu ara yarın anne kurabiyesi yapacağım şu dertsiz, kolay olandan..yorma sen de kendini be tatlim, ama çocuklar için katlaniliyor sanırım...

Bi de ikramla bitmiyor ki, temizle, toparla, bir kişi de gelse on kişi de gelse aynı telaş...
Sorma canim bir de öncesinde evi toparla sonra onlar gidince toparla ugras dur.
Anne kurabiyesi ne ola ki ?

Kp yok ama kv var ve birlikde 7sene yasadim desem yeri

Uzun uzun kaldi yillarca buraya tasinma sebebimde onlarin ayagini kesmek icindi
Cok somurulduk maddi olarak.
Cok borclarini odedi esim.
Hala da yapiyo

Esimler 6kardesler annesinin ilacindan tut memlekete gidip gelirken ucak biletine,ihtiyaclarina kadar hepsini esim karsiliyo
Digerleri lafta evlatlari.
Lafa gelince annemizzz diyolar
İcraat yok
Para olaya girdimmi 5inde de yok hep borclari var.

Ben gorusmuyorum esimin ailesiyle.
Burayada gelemiyolar.
Ben de gorusmuyorum...beni çok kırdılar, uzduler yıllarca...hiç gitmem evlerine, bana da gelemiyorlar artık, çok uzduler cokkk :(

Hatta telefon numaram bile yok artık onlarda, aramiyorum,arayamiyorlar.. üzücü ama hakettiler...hamile olduğumu bile söyletmedim henüz...

benim eşim de bekarken ailesinin her bişeyine koşturmuş, ama en değer verilmeyen evlat. bunlara kötü olursan yaranırsın. şimdi gözünü açtım eşimin, sana nasıl geliyorlarsa sen de o kadar git dedim. ne eksik, ne fazla. yoksa yazık çok üzülüyordu brn naptım sanki onlara, aksine çok faydam dokundu diyordu. şimdi kafası rahat. fazla merhametli.. suistimal edilmese keşke yine yapsın ama böyle olmaz didim. dur didim.

mehaba kızlar
bugun 6,5 muhtara verdık
onun dısında harcamam olmadı
eşim erken cıktı ıkı saat yuruduk cok yorulduk
yemegımde vardı hazır hazır geldık yedık

cok şükür bu ay borclarımız bıtıyor
babamın hastalıgı için yada baska bı sebeple artık para bırıktırmem lazım
belkı de bır ev daha alırız yatırım amaçlı
Allah o gunlerı gosterır mı bılmem inşallah gosterır
şöyle 3+1 kıraya veırırız cok guzel olur
neyse...

no_name_ no_name_ ozel degılse ve senı uzmezse anlatacakların ne yaptılar canım eşin nasıl karsılıyor bu durumu??

şu kv kp olaylarında bence en önemli şey eşinin duruşu, ailesine karşı aldığı tavır. onlara karşı karısını ezdirmemesi, halkı haksız ayırabilmesi. insan neden oğlu mutsuz olsun ister ki, neden gelinini üzer güzel geçinmek anlaşmak varken anlamıyorum.

Kv ve kp ile ben de görüşmüyorum sayılır. Yılda 2 kere bayramlara gidiyorum. Onlar gelmek isterse gelirler. Çayını meyvesini veririm. Soru sorarlarsa gayet kısa ve net cevaplar veriyorum. Ben konuşmam. Hatta mutfakta işimi uzatırım. Telefona bakarım filan.
Ben onları karşıma alıp neden kırgın olduğumu tane tane anlattım. Hepsini dinlediler. Bundan böyle benim sizinle bir ilişkim olamaz. Eşimin hatrına yılda 2 kere gelirim dedim. (Aynı şehirde yaşıyoruz. Bayramda 2-3 saat duruyoruz anvçcak) hatta bu sene kurbanda bile gitmedim.
Ayyyy valla nasıl güzel olurdu oturup bi kahve içsek

Kv ve kp ile ben de görüşmüyorum sayılır. Yılda 2 kere bayramlara gidiyorum. Onlar gelmek isterse gelirler. Çayını meyvesini veririm. Soru sorarlarsa gayet kısa ve net cevaplar veriyorum. Ben konuşmam. Hatta mutfakta işimi uzatırım. Telefona bakarım filan.
Ben onları karşıma alıp neden kırgın olduğumu tane tane anlattım. Hepsini dinlediler. Bundan böyle benim sizinle bir ilişkim olamaz. Eşimin hatrına yılda 2 kere gelirim dedim. (Aynı şehirde yaşıyoruz. Bayramda 2-3 saat duruyoruz anvçcak) hatta bu sene kurbanda bile gitmedim.
Ayyyy valla nasıl güzel olurdu oturup bi kahve içsek
kendi elleriyle mahvediyorlar işte.. ama bak ne güzel ki eşin senden yana. bu çok çok önemli.
hadi ortada buluşalım :))

kendi elleriyle mahvediyorlar işte.. ama bak ne güzel ki eşin senden yana. bu çok çok önemli.
hadi ortada buluşalım :))
Ben onlarla herşeyi konuştuğum için gönlüm çok rahat. O kadar kırgın iken içime atıp görüşmek durumunda olsaydım kendime saygım kalmazdı. Hayata bi kere geliyorum. Olmak istemediğim ortamda olmam, görüşmek istemediğim kişi ile görüşmem
Eşim anlayışlı çünkü yaşananlar subjektif bakılabilevek olaylar değil. Herşey gayet açık ve net

Ben de gorusmuyorum...beni çok kırdılar, uzduler yıllarca...hiç gitmem evlerine, bana da gelemiyorlar artık, çok uzduler cokkk :KK43:

Hatta telefon numaram bile yok artık onlarda, aramiyorum,arayamiyorlar.. üzücü ama hakettiler...hamile olduğumu bile söyletmedim henüz...
Canım uzme canini ben hic uzulmuyorum
Benden uzak durduklarina,gorusmedigime seviniyorum bile
Huzurum var artiik
Para biriktirebiliyorum
Karisanim yok
Kafam cook rahat.

Hiic uzulme kendini,esini ve dogacak yavrunu dusun

Back
X