Küçük Düşün Büyük Olsun!

kimseyi kabul etme bosver.benim arkadasin bebegi 20 gunlukken gorumcesinden kapti hic hos seyler yasamadilar kimseyi alma bebislerde ilk ay cok tehlikeli

kimseyi kabul etme bosver.benim arkadasin bebegi 20 gunlukken gorumcesinden kapti hic hos seyler yasamadilar kimseyi alma bebislerde ilk ay cok tehlikeli
Kendi annem yetiyor gelmeden buraya davet ettikleri var danışmadan etmeden söyleyince de dariliyor sorsan düşünüyor işte. . Eşimin ailesine sözüm geçiyor da kendi anneme zor ..

Bugün yaptım sufleyi, yedim de enfess oldu. hafta sonu tatlı hakkımı şimdi kullanmış olayım

İyiaksamlar bacımlar
Ay gelemedim kız 15.00 de uyudu 17.00 de kaldırdım artk
Aksm icin tavugum vardı az ama okadr az ki sote bile yapılmaz
Hasladım tavuklu mantı yaptm kendime
Kıza da düğün corbası diyorz biz,nohut,kayseri mantısı(ben bos mantı aldım)naneyle yapıyorz
Alya cok seviyor onu.
Ondan yaptm
2 kase icti.
Yarın da yanına koyarım,görümcemin oglanda cok seviyo onu
Paspasları yıkadm
Su influcerların övdüğü cif cakması bi ürün varya ,bugub geldi.
Asla ise yaramıyor
Nesini övüyorlar anlamadım
Allahtan ucuz bisey.
Caydanlıgı bile cıkarmadı.
Derzlerde de bi değisiklik göremedim
Ovdım gectim iste
Kız 21.30 da uyudu
Yemek yedim,sadakatsiz izliyorm

Bereketli olsun kzuu
Güle güle kullan
Nice yasları olsun kuzunun

İş bitmiyor TRT de yeni dizi başlamış onu izliyoruz oğlan geldi 10 da makarna istiyomus acıktım esim bende ddi yaptım yediler ben bugün orda çok kaçırdım kendim fındıklı çikolatalı kek yapıp götürdüm şehriye ve patates salatası börek poğaça pasta vardı baya yedim akşamda evde yedim of tam bı diyete başlıyorum bişe çıkıyor evren resmen ters tepio ben yeşil çay içtim oglusu uyuturken yazım ddim dizi az kaldı onu izleriz namazimi kıldım bol bol salavat getiriyorum bugünler hurmetine

İyi uykular kızlar,
ancak yazabildim. Akşam kız uyuyunca mutfağı topla, çamaşır katla, bir de bazanın altındaki kızın kıyafetlerine giriştim. Olmayacakları ayırdım. Kocidendi kahveler.
oturdum kahve içtim o uyudu. Sabah da kahvaltı sonrası dışarı çıkmadık. Evde geçti günüm. Arkadaş gelmişti kahvaltıya yarın da ben gideceğim ona.
saat 3 e doğru onlar gitti. Kızla biraz kitaptan etkinlik çalışma yaptırdım. Biraz kitap okudum. Sonra tabi yemeğe giriştim. Sulu köfte istedi yaptım. Yardım etti sağolsun sonra da diyor çok güzel olmuş hayatım eline sağlık, seni seviyorum hayatım :))) Neyse kendime karnabahar yoğurtladım ona da yoğurtla sulu köfte yedirdim.
sonra sufleye giriştim. Bayıldı benden çok yedi hanım. Koci yemek yemedi. Sufleyi götürdü.
kız saat 10 da uyudu. Artık daha da geç uyuyor.
Bugün ev kredisini de ödedik kaldı 6 taksit. Ahh bir bitse. İlk evi aldığımızda 2011 ekim ayıydı. 5 yıl onu ödedik. Sonra 1 yıl kredi yoktu. 2017 ekimde de bu evi aldık. İnşallah eylül ayında son taksiti ödeyeceğiz. Şimdi 3 taksit kalmış olacaktı ama malesef virüs sebebiyle uzattık. Allah olmayanlara da versin. Gönülden dua ediyorum. Çoğu bitti azı kaldı. Bu da biter. Sağlık olsun yeter.

Ben mutfakta bir işe girişsem benim kız birlikte yapmazsa evi talan ediyor. Yapma dediğim ne varsa yapıyor.dağıtıyor. Tabi o da biraz zorluyor beni ama önceden tabi hiç yapamıyordum. Sen iyi bile yapıyorsun maşallah. Yetiştiriyorsun. Benim arkadaşın kızı ve eşi de çok iştahlı. Bugün kahvaltının yanına tost da yaptım, kız bir tostu yedi sonra annesininkine gömüldü günde üç öğün yemek yerler tabi bu normal olabilir. Bir de bugün yediklerini yarın yemezlermiş. Bizim evde iki öğün yenilir. Benim kızın hiç üç öğün yediğini görmedim. Yaptım ama yemedi ben de boşverdim. Zaten kahvaltı yapmamız 11 i buluyor. Arada meyve kuruyemiş vs. Akşam 6 da akşam yemeği yiyoruz.
Arkadaş diyor boşver çok da takma işte formunu koruyor senin kız, benimki yakında obez olacak. Diyete başlatmam gerekecek diyor

Aynı bizim teyzenin konuşması

Ben de yürüteç kullanmadım. Bir defa koydum bir baktım arkamı dönmeye kalmadı benim kız yerde yürüteç diğer yanında. Anladımki durmayacak. O zamanlar daha full hareketti. Yürüyünce mutfakta çok kucak diye ağladığı günler oldu. Bacağımı tutup tutup ağlıyordu ben iş yapmaya çalışırken asıl film yürüyünce başlıyor. Tehlike daha çok zor dönemler ya.,

masallah yedirenkcim bittigini de yazarsin insallah .azicik kalmis cok sukur

Günaydınnn
Yeminle sabah sabah gerildimm
Evden cıkamıyor adam.
8.30 oldu uyuyo kızla hazır bekliyorz
Bu sefer kız hazır bekleyince huzursuzlandı hadii bende kvdeme gittim onlarla.
İse de gec kaldım tabi,kazalar var yolda trafik kilit.9.15 de geldim
Ama yolda bin kere aradılar nerdesin diye.
Ofiste bi anahtar sorunu vr,yaptırın yedek dün dedi patron hn.
Bende söförlere söylledm
Adam sabah aramıs beni,söförler sizin anahtarınızla mu ugrassın diyo
Karısı dedi ya ben ne gidip söförle muhattap olayım!
Geldim söföre kaynadım.
Sabah sabah yani gerildim de gerildim.

Günaydın
Yağmurlu serin bir sabaha uyandık
Dün akşam yoğurt mayaladım
Sabah dolaba attım acele umarım tutmuştur.
Bu hafta yemek listesi yaptım.
Buzlukta kalanları değerlendirdim.
Market harcamalarını asgari hale getirmeye çalışıyorum hem de israf olmasın çabasındayım.
Bakalım başarılı olacak mıyım

Bereketli olsun.. Dogum gunu kutlu olsun ergenler öyle oluyo
Benim oglanda suan yok oyle olur mu bilmem.
Aldigimi giyiyor ya da netten bisi lazimsa kendi seciyor.
Kendi annem yetiyor gelmeden buraya davet ettikleri var danışmadan etmeden söyleyince de dariliyor sorsan düşünüyor işte. . Eşimin ailesine sözüm geçiyor da kendi anneme zor ..
Bana gelmek isteyenleri aldim ama azinlikdi.
Annemin kuzeni geldi geliniyle o da kizi hic kucaklarina falan almadilar uzakdan hep.
Bir de halamin gelini görmek istemis onlar gelmisti bi aksam.
Arkadaslarim bana dediler ki biz cekiniyoruz sen davet edersen geliriz ancak bende davet etmedim.
Gorumcem 1 aksam geldi kocasiyla bi de.
Eltim ve kizi tayfasi gelip gidiyolar benim disaridan gelen bi onlar var.
Artik bahaneler bula bula bahanem kalmadi.
Geliyorlar napim artik bende gittim 2 defa.

Benim kizda mantici olcak sanki
Eltimde gecen oyle yediki bi de sarimsakli yogurtlu sasirdim.
Cubuk makarna gibi hup diye cekiyo
Tam olarak nasil yapiyorsun canim o corbayi bende yapim nohut falan var ya sanki yiyemez simdi ezerim ama olmazsa

Hamur acarim az bisi ona gore

Dun mesela hamuru mayaladim sekil vermesini o uyuyunca yaptim.
Kurabiyeyide uyuyunca yaptim.
Yurutecle pacalarima yapisiyo al kucagina bende bakim diye.
Oglan da sagolsun ama az falan da olsa oyaliyor yine.

Benim esimle oglumda sık yiyor.
Mesela h. Sonu onlerini hic bos birakmasam yemicez demiyorlar.
Ne koysam yiyorlar.
Esim aksam yemek yedi pesine cep pogca kurabiye yedi cayla.
Ben yemek sonrasi yiyemem mesela.
Zate. 8i buluyor yemek yemesi.
Ama kilolari yok cok sinirleniyorum bu duruma

Gunaysss
Gozumu a101 de actim.
Un bitmeden aldim.
9kg evde bitmisti (nasil dayansin)
Bir de dayanamadim sumbul aldim
Cicekligi bile bos odaya attim kiz birakmiyo ama napim cok seviyorum
Konusuyorum onlarla ben seviyorum.
Tasinim balkonuma raf alicam yükseğe koyucam ciceklerimi, balkonun korkuluklarina asilan saksilardanda alip ciceklendiricem.
Izlemesini seviyorum.
1 saksida olsa cicegim olacak benim.
Ölmedilerde menekselerim cosmus hatta.
Saksiya sigmiyorlar saksi almam lazim yazin daha buyuk.

Kurabiyenin yarim tepsisi bitti esim cok begendi.
Ben 1 tane tadina baktim (bunu ilk defa denedim)
Cep pogcalardan da aksam yediler 2poset buzluga attim.
Sabah arasina kasar koyup mikroda isittim eridi kasar hoop hemen kahvaltiya.
Seviyorum bu buzluk isini hashasli coregimde var biraz.

Dun böreği yapamadim.
Tavuguda pisiremedim marine ettim kaldi bugun halledicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…