- 8 Ocak 2015
- 6.095
- 19.112
- 448
kimseyi kabul etme bosver.benim arkadasin bebegi 20 gunlukken gorumcesinden kapti hic hos seyler yasamadilar kimseyi alma bebislerde ilk ay cok tehlikeliBesigimizde geldi kızlar çok gzuel annem de bugün 4 kilo kadar kadayıf sardı buzluga attık sarma ile ikram ederim uğrasmam gelen olursa pandemi den pek gelen olmaz bizde cekiniyoruz zaten insanlarda öyle ama dede babaaane derken yine olacaktır
Kendi annem yetiyor gelmeden buraya davet ettikleri var danışmadan etmeden söyleyince de dariliyor sorsan düşünüyor işte. . Eşimin ailesine sözüm geçiyor da kendi anneme zor ..kimseyi kabul etme bosver.benim arkadasin bebegi 20 gunlukken gorumcesinden kapti hic hos seyler yasamadilar kimseyi alma bebislerde ilk ay cok tehlikeli
Bugün yaptım sufleyi, yedim deSenin yararına olmuş o zaman sus sesini çıkarma
Aynen ben de yemek yoksa mısır gevreği ile geçiştiriyorum. Yoksa aklımdan hemen makarna falan geçiyor 10 dkda hazır olur üstüne yoğurt mayonez off falan diye hahahahah
O da güzel olur aynenKaymakli findik ezmesi yapmisti bende onu denicem de findik kirmak lazim.
Onun tariflerde guzel tutuyor.
Sufleyi falan onun tarifle yapiyorum ben.
Kocasi yapiyo ama olsundu
Bereketli olsun kzuuHayırlı kandiller kızlar anca okuya okuya geldim sabah PTT ye çıktım gardospta satış olmuştu peşine kuyumcuya gittim bilekliği değiştim insagramda görüp beğendigim model bişe vardı üzerine para kaldı 100 TL verecekti yanımda bir gram götürdüm 0.5 lik iki tane üzerine 210 daha verip çeyrek yaptırdım eltimin oğlunun d günüydü oraya cagiisti gittik taksiye 50 verdim dönüşte saolsun kaynım bıraktı çocuk genç para gönderdi amcası valla ergen çocuk kendi beğendiği biseyi alir böyle benimki dışardan yemiş biseler bizde orda yedik atistirdim az yine akşam geldim şimdi çay dizi izliyoruz
Saol canimBereketli olsun kzuu
Güle güle kullan
Nice yasları olsun kuzunun
Kesinlikle süper oluyor. Yürüyüş müzik enerjim yerine geliyor.Tek yürümek gibi olmuyor valla doğru diyorsun bende müzik dinleyip yürümeyi çok seviyorum en sevdiğim spor olur kendisi zihnimi bosaltiyorum resmen
Ben mutfakta bir işe girişsem benim kız birlikte yapmazsa evi talan ediyor. Yapma dediğim ne varsa yapıyor.dağıtıyor. Tabi o da biraz zorluyor beni ama önceden tabi hiç yapamıyordum. Sen iyi bile yapıyorsun maşallah. Yetiştiriyorsun. Benim arkadaşın kızı ve eşi de çok iştahlı. Bugün kahvaltının yanına tost da yaptım, kız bir tostu yedi sonra annesininkine gömüldüSelamm
Dun koca 1 tepsi izmir kofte yaptim
Dedim yarinda raat ederim.
Pilavda yeter.
Ikiside bitti.
Ki ben yemedim bile.
Kiza az yedirdim yogurtla.
Oglan 2 tabak yedi.
Doymuyo couk ya
Yesin afiyet olsunda degisik yemek istiyor.
Yani oglen baska aksam baska aralarda pogca kek borek.
Oldu dedim ben nasil yapim 4 cesit yemek yapmam lazim + hamur isi.
Aksam saat 11 olmus ben aciktim diyo.
Doyuramiyorum ben bunlari anacim.
Bugun yine yemek yok gunu
Disari cikmam lazim oglana manti alim bari en azindan bir ogunumu kotarir.
Ahh kiz dursa yaparimda ama durmuyor.
Yufka alinmasi lazim
Al al eksik bitmiyor yildim
Aynı bizim teyzenin konuşmasıYapamam valla
Kvde daha öncede ,Alya halısına kusmus,halıları silmeye gelcen bana kızın kustu demisti.
Bende koci ablan kac kere halısıını silmis?7 senedir bakıyo cocuklarına dedim
İs bekliyorlar benden,bakıyr diye ama üzgünüm.
Önce kızı yapsın.
Ben de yürüteç kullanmadım. Bir defa koydum bir baktım arkamı dönmeye kalmadı benim kız yerdeNe zaman sorna bıraktı bunu
Allah yardımcınız olsun valla, zor durumdasınız. Yardımcı olabilcek kimse yok mu? En azından büyüğü oyalasa siz dinlenseniz.
Yürüteç hiç kullanmadım ben yani arkadaşım vermişti maksimum 10 kere oturtmuşumdur ama o da tekerlekleri kapalı halde böyle salıncak gibi de oluyordu, öyle yapıp oturttuk. Doktorum önermedi çünkü, yürümeyi geciktiriyormuş bir de. Çocuk adımlamayı değil kendini ittirmeyi öğreniyor demişti. Baksan hepimiz yürüteçle büyüdük amabir de ev kazalarına çok sebep oluyormuş yürüteç açıkcası en çok ondan çekindiğim için koymadım.
Kucak istiyorlar maalesef benim de belimde fıtık var azcık taşısam gece uyurken bile ağrıyor belim.Yürümeye başlasın o zamanda koşup giderler gelmek istemezler kucağa
masallah yedirenkcim bittigini de yazarsin insallah .azicik kalmis cok sukurİyi uykular kızlar,
ancak yazabildim. Akşam kız uyuyunca mutfağı topla, çamaşır katla, bir de bazanın altındaki kızın kıyafetlerine giriştim. Olmayacakları ayırdım. Kocidendi kahveler.
oturdum kahve içtim o uyudu. Sabah da kahvaltı sonrası dışarı çıkmadık. Evde geçti günüm. Arkadaş gelmişti kahvaltıya yarın da ben gideceğim ona.
saat 3 e doğru onlar gitti. Kızla biraz kitaptan etkinlik çalışma yaptırdım. Biraz kitap okudum. Sonra tabi yemeğe giriştim. Sulu köfte istedi yaptım. Yardım etti sağolsunsonra da diyor çok güzel olmuş hayatım eline sağlık, seni seviyorum hayatım :))) Neyse kendime karnabahar yoğurtladım ona da yoğurtla sulu köfte yedirdim.
sonra sufleye giriştim. Bayıldı benden çok yedi hanım. Koci yemek yemedi. Sufleyi götürdü.
kız saat 10 da uyudu. Artık daha da geç uyuyor.
Bugün ev kredisini de ödedik kaldı 6 taksit. Ahh bir bitse. İlk evi aldığımızda 2011 ekim ayıydı. 5 yıl onu ödedik. Sonra 1 yıl kredi yoktu. 2017 ekimde de bu evi aldık. İnşallah eylül ayında son taksiti ödeyeceğiz. Şimdi 3 taksit kalmış olacaktı ama malesef virüs sebebiyle uzattık. Allah olmayanlara da versin. Gönülden dua ediyorum. Çoğu bitti azı kaldı. Bu da biter. Sağlık olsun yeter.
Bereketli olsun.. Dogum gunu kutlu olsun ergenler öyle oluyoHayırlı kandiller kızlar anca okuya okuya geldim sabah PTT ye çıktım gardospta satış olmuştu peşine kuyumcuya gittim bilekliği değiştim insagramda görüp beğendigim model bişe vardı üzerine para kaldı 100 TL verecekti yanımda bir gram götürdüm 0.5 lik iki tane üzerine 210 daha verip çeyrek yaptırdım eltimin oğlunun d günüydü oraya cagiisti gittik taksiye 50 verdim dönüşte saolsun kaynım bıraktı çocuk genç para gönderdi amcası valla ergen çocuk kendi beğendiği biseyi alir böyle benimki dışardan yemiş biseler bizde orda yedik atistirdim az yine akşam geldim şimdi çay dizi izliyoruz
Bana gelmek isteyenleri aldim ama azinlikdi.Kendi annem yetiyor gelmeden buraya davet ettikleri var danışmadan etmeden söyleyince de dariliyor sorsan düşünüyor işte. . Eşimin ailesine sözüm geçiyor da kendi anneme zor ..
Benim kizda mantici olcak sankiİyiaksamlar bacımlar
Ay gelemedim kız 15.00 de uyudu 17.00 de kaldırdım artk
Aksm icin tavugum vardı az ama okadr az ki sote bile yapılmaz
Hasladım tavuklu mantı yaptm kendime
Kıza da düğün corbası diyorz biz,nohut,kayseri mantısı(ben bos mantı aldım)naneyle yapıyorz
Alya cok seviyor onu.
Ondan yaptm
2 kase icti.
Yarın da yanına koyarım,görümcemin oglanda cok seviyo onu
Paspasları yıkadm
Su influcerların övdüğü cif cakması bi ürün varya ,bugub geldi.
Asla ise yaramıyor
Nesini övüyorlar anlamadım
Allahtan ucuz bisey.
Caydanlıgı bile cıkarmadı.
Derzlerde de bi değisiklik göremedim
Ovdım gectim iste
Kız 21.30 da uyudu
Yemek yedim,sadakatsiz izliyorm
Dun mesela hamuru mayaladim sekil vermesini o uyuyunca yaptim.Ben mutfakta bir işe girişsem benim kız birlikte yapmazsa evi talan ediyor. Yapma dediğim ne varsa yapıyor.dağıtıyor. Tabi o da biraz zorluyor beni ama önceden tabi hiç yapamıyordum. Sen iyi bile yapıyorsun maşallah. Yetiştiriyorsun. Benim arkadaşın kızı ve eşi de çok iştahlı. Bugün kahvaltının yanına tost da yaptım, kız bir tostu yedi sonra annesininkine gömüldügünde üç öğün yemek yerler tabi bu normal olabilir. Bir de bugün yediklerini yarın yemezlermiş. Bizim evde iki öğün yenilir. Benim kızın hiç üç öğün yediğini görmedim. Yaptım ama yemedi ben de boşverdim. Zaten kahvaltı yapmamız 11 i buluyor. Arada meyve kuruyemiş vs. Akşam 6 da akşam yemeği yiyoruz.
Arkadaş diyor boşver çok da takma işte formunu koruyor senin kız, benimki yakında obez olacak. Diyete başlatmam gerekecek diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?