tatlış direk iste birikime koyacam de olma mı? bu bir soygundur de 500 lira sökülsün:)) vermezse ayyy sancıımm diye hamilelik kozunu oynarsın:)Olmaz o halde, yüksek komisyon alıyorlarsa... bi turlu nasıl borca soksam şu kocami diye uğraşıyorum, yok, olmuyor...
Offf nasıl birikim yapacam ben, amma dertlendim şu hamile halimle :)
Yavrus kartlar zaten hep bende..para benden geçiyor, ama borca girmeyince tutamıyoruz kendimizi, kiyamiyorum.cok kararlı çıkıyorum yola, diyorum tasarruf yapacam, birikim yapacam, ama esim bir şey istiyor mesela, olmaz diyemiyorum...tatlış direk iste birikime koyacam de olma mı? bu bir soygundur de 500 lira sökülsün:)) vermezse ayyy sancıımm diye hamilelik kozunu oynarsın:)
Aaa tabi neden olmasın ilana bak beğen al
@freedoommmmm kanka bana 10bin indirim yap 10 yıl yazlığa git olmaz mıAslında bana da mantıklı geliyor canim , bi bakayım, yılbaşına kadar bi karar vermiş olurum umarımgram altın kuyumcudan da alınabiliyor mu ?
Öncelikle hayır demeyi öğrenmelisin sankiYavrus kartlar zaten hep bende..para benden geçiyor, ama borca girmeyince tutamıyoruz kendimizi, kiyamiyorum.cok kararlı çıkıyorum yola, diyorum tasarruf yapacam, birikim yapacam, ama esim bir şey istiyor mesela, olmaz diyemiyorum...
Tamam canım bildiririm tabi ki@freedoommmmm kanka bana 10bin indirim yap 10 yıl yazlığa git olmaz mıno_name_ kuzu bende kredi kartıyla altın almayı düşünüyorum sorarsanız aradaki farkı bana da söyleyin.. mart gibi düşünüyorum bakalım araştıracağım o zamana kadar
Bugün hastaneye gittim wc lerden enfeksiyon kapıyoruz sanırım..
10 lira bilete yüklettim
14 lira eczaneye
12 liraya elma armut Muz mandalina aldım
Sonra yürüye yürüye de eve geldim :) 17.700 adım atmışım :) telefonla konuşurken kendimi kaptırıp yürüyorum güzel oluyotr_lelli
Sonra satıp tatil ısmarlamazsan bence olur :)Tamam canım bildiririm tabi kibirikim diye değilde esimi kandırıp 5-10 binlik bilezik falan aldirirsam, hamilelik hediyesi diye umuyorum, taksit taksit oderiz
HeheSonra satıp tatil ısmarlamazsan bence olur :)
Evet canımyaaa gram altın 2ye mi ayrılıyor 22 ayar ve 24 ayar olmak üzere? bunu da bugün öğrendim kafam karıştı yaa. 22 ayar 132 lira, 24 ayar 140küsür. doğru mu bu bilen var mı
Hahahha:)@freedoommmmm kanka bana 10bin indirim yap 10 yıl yazlığa git olmaz mıno_name_ kuzu bende kredi kartıyla altın almayı düşünüyorum sorarsanız aradaki farkı bana da söyleyin.. mart gibi düşünüyorum bakalım araştıracağım o zamana kadar
Bugün hastaneye gittim wc lerden enfeksiyon kapıyoruz sanırım..
10 lira bilete yüklettim
14 lira eczaneye
12 liraya elma armut Muz mandalina aldım
Sonra yürüye yürüye de eve geldim :) 17.700 adım atmışım :) telefonla konuşurken kendimi kaptırıp yürüyorum güzel oluyotr_lelli
sağol canım :) ay minnacık 24 ayar olan.ambalajından çıkarsan kaybolur o derece. bugün de böyle bişey öğrendim işte:)Evet canım
24 ayar saf altındır şekil verilmez gram şeklinde alınır
22 ayar bileziklerde kullanılır
18 ayar kolyelerde vs kullanır
Yani ayarı düştükçe daha yumuşak bi hal alır şekil vermek kolaylaşır :) arada da tabiki fiyatta fark vardır
napsak da öğrencileri velileri öğretmenleri eğitim düzeninden bıktırsak diye ellerinden geleni yapıyorlarCocuklari bu saate kadar okulda tutan sistemi kınayıp gidiyorum
Yataklarini yastiklarinida verelim beğ.
7 de cikiyo okuldan yavrum sakir sakr yagmur her yer karanlik soguk
Cocik alip gelicem daha
ayyy afiyet olsun benim de canım acayip çikolatalı meyveli pasta çekiyo ama diyetteyim dikkat ediyorum azcık kilo vereyim yerim sonrasağol canım :) ay minnacık 24 ayar olan.ambalajından çıkarsan kaybolur o derece. bugün de böyle bişey öğrendim işte:)
az önce 3 dilim pasta yedimbugün baya bi öküzcandım
ÇakaaaaaalHahahha:)
Bende bundan sonra telefona kaptrip yuricimm birilerini islerinden muaf edicimm.
Sonrada sarma yerim falan.
(Dikkat: cok sifreli bir konusma icerir)
Bende görmüştüm Can'ım :) ben saklayamam diye bankadan alıyorumsağol canım :) ay minnacık 24 ayar olan.ambalajından çıkarsan kaybolur o derece. bugün de böyle bişey öğrendim işte:)
az önce 3 dilim pasta yedimbugün baya bi öküzcandım
Yemem mi, efsane o pasta biz de cook seviyoruz çok hafif ve lezzetli, şiddetle öneririmayyy afiyet olsun benim de canım acayip çikolatalı meyveli pasta çekiyo ama diyetteyim dikkat ediyorum azcık kilo vereyim yerim sonra
benim yerime de ye
bu arada pasta demişken BİM'in çikolatalı pastasını acayip övüyolar internette deneyen var mı profiterollü çok kötüymüş ama çikolatalısı çok iyi yazmışlar hep güvenip alamadım
Bir bilsemmnapsak da öğrencileri velileri öğretmenleri eğitim düzeninden bıktırsak diye ellerinden geleni yapıyorlar
Ohh yapanin var anasını satimÇakaaaaaal
Gün yapcaz pampa ne istersen önceden sipariş ver yeter
Şu senin Elmalı kurabiyeyi de çok sevdiğimi dillendireyim ben bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?