- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vayy meslektaşım
Aaa bnde pdr mezunuyum
Ama senin iş alanı baya farklı olmuş cnm şaşırdım fabrikalar gıdalar fln
Ben kullanmadigim icin ic özelliklerinden pek anlamiyorum o tabiki ic ozelliklerine dikkat ediyo ben disina bakiyorum
Yuksekasa ve hatchback seviyorum
Jeep e hic binmedim ama mutis seviyorum
Gecerken yanimizdan geciyor gönlumun efendisi diyorum
Esime 2gun kirala bee bari vicsansiz sabuha dedim.
Hayallerimin bari bi önden musvettesi olsun didim.
Bende az önce jeep gunluk kirasi nekadardr ki? Dedim esimeAa çok mantıklı , bu yorumun farklı bir bakış açısı açtı bana
Geçen yıl günübirlik kartepeye gidelim dediğimde bu arabayla kar lastiği de olsa gidilmez demişti , bu yıl yine aynısını derse araba kiralayalım dicem bakalım bu sefer ne bahane bulcak
yaaa gram altın 2ye mi ayrılıyor 22 ayar ve 24 ayar olmak üzere? bunu da bugün öğrendim kafam karıştı yaa. 22 ayar 132 lira, 24 ayar 140küsür. doğru mu bu bilen var mı
no_name_ dokunmayim dimi altınlara, bence de.
inşallah hedefine ulaşırsın canım. insan en çok bebeği için istiyor dimi. ben de allah nasip ederse bebeğin masrafları ve geleceği için istiyorum en çok.
ben daha öncede yazmıştım aslında bu konudaHahahaaaa ay çok guldum..tatlim benim derdim su biz kenara para atamiyoruz.ozellikle eşim sağolsun pek savurgan. Ben de dedim ki yahu kredi çekeyim, aylık maastan odeyelim, çektiğim parayı da altın alıp kenara atayim..aylık 750 tl gibi bi ödeme çıkıyor, kredi olursa ödenir ama aksi takdirde biz 250 tl bile koyamiyoruz kenara...
Canim öyle düşünürsen pastane çok mu sağlıklı sanki, en meşhur pastanelerin üretimden şubelere pastaları ne koşullarda tasiniyor..hucbirinde soğuk zincir yok... bimdeki en azından fabrikasyon, ambalajlı ürün..

Bende az önce jeep gunluk kirasi nekadardr ki? Dedim esime
500tl dedi.
Haa tamam ya kiralamasakda sıkıntı diilmis ben bi meyve soyim falan dedim.
2gun 1000tl icine oturur tee bögrüme.
ÇokmuşBencede cokÇokmuş
Vayy meslektaşımçok sevindim..ben yapmadım mesleğimi,cok farklı sektörlerde calistim...
ben yaptım kendimeya ben teraryum yapıp satmak istiyorum. el becerim var. bi çiçekçide gördüm. gidip konuşsam mı ben dizayn edeyim diye. yada malzemeleri alıp doğrudan ben mi satsam? ne dersiniz denesem mi?
Kizlar karadut ve makçis bu iki pastane cafe tarzi yerden aliyoruz pastalarimizi gercekden biz simdiye kadar ne yemisiz ki la dedik.
Kremasi baymiyo,sosu baymiyo keki desen yumusacik kek oldugu bile belli degil agizda dagiliyo
Meyveler zaten kocaman kocaman tazecik.
Ve bol malzemos kesinlikle.
Sık pasta alinmaz bizde kimsede ozellikle aramaz.
Senede belki 3-4defa ancak.
Alincada 6kisiligine 50tl veriyoruz artik.
canım patatesli poğaça istedi hava da ne soğuk ama gidip almazsam başka birşey yiyemeyeceğimGunaydinlarrr
Keyifli, gupguzel bir gün dilerim hepimize..
Yarın aysonu, ayın 1 i itibariyle harcadıklarımi yazmaya, kısıtlamaya ve gelir-gideri haftalara bölmeye başlıyorum.
Bakalim nasıl sonuç elde edeceğim..bugün evdeyim, çıkmayı dusunmuyorum ..hava soğuk.
Çalışanlara kolaylıklar dilerim..
Nedense aklım hep altinda.. garanti gidiyorum sanırım..bende de 1100 tl kenarda bekliyor, hala gidip alamadım bir şey...canım patatesli poğaça istedi hava da ne soğuk ama gidip almazsam başka birşey yiyemeyeceğimdün sadece haşlanmış patates yedim. midem feci.
ben de bu ay ne alsam diye bakınıyorum dolar mı euro mu bilemedim.