Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet canım sizlerden gordum zaten haftalık hesap yapmayı. Biz eşimle 2 kişiyiz, kahvaltı yapmaz, kahve içer çıkar, akşamda geldiğinde yemek yemez, özellikle kışın..erken yatıldığı için rahatsız oluyor, iş yerinde akşamüstü yiyor yemeğini. Dolayısı ile mutfak sadece benim için çalışıyor gibi..bir pazar sabahı kahvaltimiz ve pazar akşamı yemeğimiz birlikte..ben de haftalık 200 tl haciyor gibiyim, geçen aya bakınca, market ve pazar için..200 tl ayırıp bi deneyelim diyorum

no_name_ biz de her gün her öğün yeniyor. Sabah oğlumla ben kahvaltı ediyoruz. Öğlen oğlum yemek yiyor. Akşam da ailecek yiyoruz. Pek dışarıda yemiyoruz. 400 ancak yetiyor bize.
Hadi bakalım bi dene. Nasıl olacak.

Ben de iki tam altın alacağım bebişler için :) doğana kadar her ay iki altın diye şartladım kendimi. şimdi üçüncü ay bitiyor onları alacağım.
Karbonhidrat konusunda haklısın gittim patatesli börek ve poğaça aldım. üstelik normalde börek hiç aramam.

selam hanımlar.. giderleri haftalık olarak ayarlamak çok mantıklı bence de.. bu ay biz de öyle yapalım. ayın 1 ini başlangıç noktası ilan ederek başlarız inşallah. Dün akşam bulgur pilavı ve mantarlı tavuklu sote yaptım yanına salata ayran turşu. akşam da karnıbaharımı böldüm eve gidince onu haşlayıp kızartırım. yanına dün akşamdan kalan sote bulguru koydum mu tamamdır. harcamasız eve gidecem inşallah.

Doğru söylüyorsun canim,400 anca yeter, o sebeple bizim durumu açık açık belirttim ki 200 az gelmesin diye..gerçi bu ay avantajliyim da, deterjan, pirinç,bulgur,z.yagi, konserve nohutlarim, barbunyam, domates soslarim vs hep var. Bi sure stoktan yerim sanırım..

Oh oh süper, bebisler dogana kadar biriksin bu ay da biraz arttirayim,1100 un üstüne koyabilirsem, 2 ata alırım inşallah ben de...

ben de giderleri haftalık olarak yeni deneyeceğim. o sebeble ne kadar yeter bilmiyorum. eşimle ben tekiz. iki kişilik bi aileyiz henüz.sabah cıkıp akşam eve geliyoruz. ben öğle yemeğini fabrikada yiyorum ve servisi fabrika karşılıyor, para vermiyorum. eşim öğle yemeğini dışarda yemek zorunda kalıyor ama. o sebeble asıl gider eşimin öğle yemeğine gidiyor. evde de dondurucum dolu, kuru gıdam da çok şükür hepsi var bol bol. yeşil zeytin yaotırmıştım bol bol. peynir de baharda yaptırmıştım hala 3 kg kadar var. yani bu kış birikim yapmam için fırsat..

Gunaydin yagmurlu istanbul sabahindan
kizlar bizde haftalik 150 harciyoruz yani esim ayliginin bi kismni haftalik olarak aliyor kalan kismida asgari ucret bankaya yatiyor bizede 150 lira yetiyor arttigi bile oluyor bazen alisverisimizi aylik olarak yapariz onun disinda peynirimi kuru gidami salcami falan annem yapiyor sag olsun bebis icinde aylik 200 tl falan harcaniyor fakat bu ay artik hastaneye gitmiyoruz 3 ayda bi gidicez bunun cok artisi olacak bize oyle iste 3 ,5 ne ayarsam o kardir benim icin

Selam kızlar
sayfalar epey ilerlemiş ben kkya işten girdiğim için haftasonu yokum
dün de internetimiz sorunluydu
nasılsınız?
trlelli ile mandalinanın hikayesi güzelmiş gelin adayısın demek mandalina iyi güldüm yorumlaırnıza
alışveriş macerası da çok güzelmiş ben genelde yalnız takıldığım için özendim valla
latiyya canım Cuma akşam yazılanları okuyorum şu an eşinle durumun nasıl? konuştuğunda ona kırıcı üslup kullanmasının seni kırdığını anlatsan dikkat etmez mi? ne diyeceğimi bilemedim
bu arada nice 1000 sayfalara inşallah

trlelli ile mandalinanın hikayesi güzelmiş gelin adayısın demek mandalina iyi güldüm yorumlaırnıza
kız ne gelini
alacam seni dedi gelinliğimi bilem hazırladım bekliyorum
almadı ya la
bilezik takacak ya düğünde
onun derdine düşmediyse bende bişey bilmiyorum

selam:) sorduğun için sağol daha iyiyiz şimdi:) hep söylüyorum beni üzüyorsun diye hatta özür de diliyor ama kızınca yine yapıyor. ama dikkat ettim her gidişinde okkalı bir kavga ediyoruz. ritüel oldu.

günaydın:)) 55 kilo olup diyete karar vereni boğarım. net.

Ay cok sevindim gecen lelli ile konuştuk acil mandalina da bze ulaşmalı demiştim

Cok zalımm bu gelin cok
İsteklerine yetisemiyoruz
kız ne gelini
alacam seni dedi gelinliğimi bilem hazırladım bekliyorum
almadı ya la
bilezik takacak ya düğünde
onun derdine düşmediyse bende bişey bilmiyorum
Zalimin kizi bilenzik kac para olmus haberin varmi yar yar haberin var mi yar.
Nerde samanlik seyran olur diyenler eygidin ey
kız ben daha bekarım
önce bi evleneyim sonra salacam zaten
bende 'ben evlenmeden önce 48 kiloydum' demek istiyorum
Utanir insan 55kg olurnur mu?
O yedigin sarmalar insAllah gobegini basenini tırmalar vicdansiz sabuha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…