Küçük Düşün Büyük Olsun!

hanımlar bana şöyle yumuşacık, kabaran mayalı bi poğaça tarifi vermeniz mümkün mü?? bu akşam yapmak istiyorum..peynirli, zeytinli ve belki patatesli yaparım..

Ay bende çok istiyorum şöyle Çil Çil olsun hep sayayım
Sence gram mı almalı, tam Veya reşat mı?
Madem altın yatırımcısını buldum soru yağmuru

1 su bar. süt, 1 su bar. ılık su, 1 paket yaş maya, 1 yumurta, yarım su bar. sıvı yağ, 1 yemek kaşığı toz şeker ve 1 çay kaşığı tuz. alabildiğince un. mayayı ılık suda eritip ekle. un miktarı şöyle ki, biraz cıvık bir kıvamı olsun. kulak memesinden daha cıvık. yoğurup 1 saat dinlendir. içine istediğini sür zelalke

Bizim burada genelde Bim, A101, Şok ve yerel marketler var genelde indirimleri takip ediyorum bir de indirim günlerinde ev eşyaları da geliyor, ben de ufak tefek çeyiz düzmeye başladım alıyorum valla, lazım olabilecek şeylerden
Bimin ürünleri iyi aslında benim evime en yakın bim var 200-300 metre uzaklıkta, herşeyimi oradan alıyorum
Tuvalet kağıdı, oda kokusu, peçete, temizlik maddeleri, yoğurt, peynir, ekmek (çavdarlı ekmeğini beğeniyorum)
Bir de çamaşır suyunu sadece tuvalet temizliğinde kullanıyorum onun haricinde kimyasal kullanmamaya çalışıyorum sadece Uzay marka sirkeli yüzey temizleyici almıştım yer silmede onu kullanıyorum bitkisel ve sirke bazlı olduğu için. Banyoda kullandığım sprey temizleyici de bir Rossman mağazasında görmüştüm o da doğaya dost bir ürün. Elimden geldiğince kimyasal maddeleri azaltmaya çalışıyorum ama mesela bulaşık makinesinde normal tablet deterjan kullanıyorum, evdeki stoklar bittikçe kademeli olarak doğal maddelere geçiş yapmayı planlıyorum. Yüzde yüz geçiş zor ve maliyeti yüksek ama imkanım ölçüsünde kimyasalı minimuma indirmek istiyorum.

günaydın cancağızlar:) gerçi öğlen oldu demi:)
dün eşimle konuştuk boşanmayla ilgili imalı laflar etti. şimdi de ben msj yazdım gelince boşanma işini konuşalım diye.
boşanma davama beklerim.
Aaaa ne kolay şeymiş hemen boşanmak? Ben bir ilişkide ayrılma/boşanma kelimesinin kullanılmasını doğru bulmuyorum, davalarda yer alan bir ibare vardır "evliliğin temelinden sarsılmış olması" diye, bence ayrılma kelimesi bile temeli sarsan bir şey diye düşünürüm
Oturup konuşun ben eşinin yeterince olgunlaşmadığı kanısına vardım okuduğum kadarıyla (üstelik aradaki sayfaları henüz okumadım). Gerekirse eşinin de güvendiği ortak biriyle paylaş durumu, yaşça büyük biri olursa daha iyi olur. Durum bu, eşim her tartışmada bu şekilde davranıyor sen bize rehber ol onunla konuş de, hiç olmadı bir aile danışmanı/ çift terapistine gidin. Evlenmek, imzayı atmak kolay önemli olan onu uzun vadede sürdürebilmek
(evli değilim ama evliliğe dair bakış açım bu şekilde arkadaşlar umarım evli olanlarınız haddi aştığımı düşünmez)

+1
ben de derim ana kuzusu olanlar evlenmesin diye
Sorumluluk duygusu olmalı bir insanda (kadın/erkek farketmez)
ayrıca neden sorunlar hep kayın ailelerden çıkıyor? eşler neden denge kuramaz anlayamıyorum sanırım evli olmadığımdan

kız ne gelini
alacam seni dedi gelinliğimi bilem hazırladım bekliyorum
almadı ya la
bilezik takacak ya düğünde
onun derdine düşmediyse bende bişey bilmiyorum
ahahah ilahi :)))
aman canım takar sana görümceciğin nolcak

kız valla tam dayaklıksın haa
ben diyetisyene gidiyorum 85 kilonun altına inemedim
tartıda pek azalma yok ödem varmış, yoksa yağdan kaybım var ama yine de demoralize oluyorum
bir de 55in altına inemezsin dedi ona da moralim bozuldu boy 155 olmasına rağmen
başlarım diyetine ye gitsin canım valla ben hem yemiyorum hem veremiyorum mutsuzum anlıcan
resmen karbonhidrat aşeriyorum

selam:) sorduğun için sağol daha iyiyiz şimdi:) hep söylüyorum beni üzüyorsun diye hatta özür de diliyor ama kızınca yine yapıyor. ama dikkat ettim her gidişinde okkalı bir kavga ediyoruz. ritüel oldu.
o zaman öfkesini kontrol etmeyi öğrenecek ve senin onun eşi olduğunu düşünecek
uzaktayken kolay atıp tutuyor demek ki

Günaydın kızlar
Dün ufak Bi gıda zehirlenmesi yasadım
no_name_ bende cok sevimdim meslektaş olmamıza
Mesleki doyum sıkıntım var bnmde
aaa çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?

ahaha kız beddua etme yazıktır bak sonra o kilolar artarsa ve ağırlığınca altın isterse görürsün

aa ne zaman Bursadaydın canım sen?
Ben de yakın sayılırım istersen gittiğimde alayım sana göndereyim ben

ben de altın düşünüyorum ama fiziki olarak gram altın düşünüyorum dolar çok arttı yani altın alsam kazancı daha fazla olur gibi geliyor

ayyy çok romantik yaaa ben de severim yağmuru izlemeyi
bu arada ben de eve yürüyüş bandı düşünüyorum ama hem ağır hem de maliyetli bir şey napsam bilemedim

Bütün yaz evde olduğumdan ya kitap okuyorum ya dizi izliyorum tüm gün dizi izlemekten nevrim dönüyor benimde ama ben yabancı dizi izliyorum. Yabancı istersen epeyi yazabilirim
Tavsiyeleri alabilirim ben de

ooo iyi kar etmişsin ben de kaç senedir biriktirmeye çalışıyorum ama bir araba alacak para bile birikmedi üzülüyorum

zelalke
2 yumurta(aki icine sarisi yuzune)
2 yas maya
3bardak sut
5 yemek kasigi seker
2 tatli kasigi tuz 1.5 su bardagi sivi yag aldiginca un yumusak bi hamur olacak once malzemeleri koyup katistir sonra agir agir un ekleyerek yogur yapip 1 saat tepside mayalandirip pisir puf puf okuyor surekli yaparim cokta begenilir apartmanda yapmadigim komsu kalmadi

Merhaba kızlar.
Sabahtan şehir dışında durusmam vardı. Ordan direkt eve geldim. Öğlen yemeğini oglumla beraber yiyip çıkarım. Ogleden sonra da burada durusmalarim var. Sabah cikmadan tavuklu nohut yemeği yapmıştım. Şimdi pilav ve ayran yaparım. Akşama da yemeğim hazır olmuş olur.
Birkaç yerden gelecek paralarım var bekliyorum bakalım. Gelecek para olsun da bugün gelmez yarın gelir yeter ki olsun.

Vallahi canim koşu bandı büyük kolaylık..yazın sicak, kışın soğuk, yağmur çamur derken zor oluyor dışarıda yürümek..aslında açık havayı da severim ama sıkıntı işte...o sebeple koşu bandı kurtarıcı, çok kilolar verdim koşu bandı ile, ben seviyorum canım, öneririm...

merhaba. hayal ediyorum da, duruşmada müvekkilini savunan bir avukat, evde nohut yemeği yapıyor:) çalışan kadın bir harika dostum:)

Tabi canım çok sevinirim yabancı istiyorum zaten..

Medium,mentalist,vikings,breaking bad,prison break,lost,narkoz,the killing,american horror story, ve daha bir çoğu bitti..polisiye, gizem, gerilim seviyorum genelde

MissAmor

rizzoli and isles
forever
white collar
suits
lost
fringe
stitchers
orphan black
the blacklist
the closer
the following
Lie to me
Almost human
dark matter
preson break (2017de 5. sezonu başlayacak)
Queen of the south
humans
doctor who

Bunlar benim çok severek izlediğim diziler dedim böyle yazınca

Rzzoli&islesi İzledim cnm, bitirmedim ama her bölüm çok aynı geldi..game of th. Hanibal, shameless, Dr. House hep İzledim..izlemediysen mentalisti şiddetle öneririm, hastasiyimmmm...
o zmn orphan black'i mutlaka izle konu gitgide farklılaşıyor yeni sezonu merakla bekliyorum.

Çok saol cnm hemen kaydettim hepsini

no_name_ okuldayım cnm ben meb yani
Sağol cnm dün kötüydüm de şimdi iyiyim ama
tr_lelli hasta olmasam koşacam da o zalımı sarma ilr boğacam 57 olana kdr
Ayy benim gozumden kacmis neyden zehirledin sen?
Cok gecmis olsun cnm.

MissAmor pazar gunu bursadaydim cnm.
Baya bi gezdik ama aklim yesilzeytinde kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…