Ay bende çok istiyorum şöyle Çil Çil olsun hep sayayımyuksek de olsa ben altından yanayım cunku uzun vadede bırıktırmeyı hedeflıyorum en az bı 5 yıllık.. zarar görmedım sımdıye kadar hatta gecen ay 5 tane tam altın sattım zamanında 600 tlden almıstım 800 tl den sattım
Bizim burada genelde Bim, A101, Şok ve yerel marketler var genelde indirimleri takip ediyorum bir de indirim günlerinde ev eşyaları da geliyor, ben de ufak tefek çeyiz düzmeye başladım alıyorum valla, lazım olabilecek şeylerdentr_lelli bende aldim koydum kenera camasir suyunu arap sabununu falan bende cagridan 5 liraya almistim 3.5 litresini bazen onyargili oluyoruz bilmedigimiz marka diye ama alip denemek lazim misal ben vatan marka yumusatici oldugunu bile bilmiyordum sayende ogrendim simdi onu kullaniyorum bide gecen a101 den bebek bezi aldim o kadar onyargili yaklastimki ama bezi bi debedim cpk guzel ve o bezle devam etmeyi dusunuyorum ucuz ve kaliteli degisik seyleri arastirip kullanmayi seviyorum
Aaaa ne kolay şeymiş hemen boşanmak? Ben bir ilişkide ayrılma/boşanma kelimesinin kullanılmasını doğru bulmuyorum, davalarda yer alan bir ibare vardır "evliliğin temelinden sarsılmış olması" diye, bence ayrılma kelimesi bile temeli sarsan bir şey diye düşünürümgünaydın cancağızlar:) gerçi öğlen oldu demi:)
dün eşimle konuştuk boşanmayla ilgili imalı laflar etti. şimdi de ben msj yazdım gelince boşanma işini konuşalım diye.
boşanma davama beklerim.
+1Kuzum daha yeni evlisiniz. Ne boşanması? İnsanlar böyle böyle birbirini tanır , huyunu suyunu öğrenir ve yavaş yavaş evlilik oturur. Sorunsuz evlilik olmaz ve her sorun konusularak asilabilir. Ama boşanma lafını sakin ağzınıza almayın. Bu laf evliliğin altına dinamit koyar çünkü zamanla kisiler istemese bile bu fikre alisabilir ve karşılıklı restlesmeyle is boşanmaya kadar gidebilir. Bir kv olayı bu kadar büyümemeli. Annesine bu kadar düşkün erkekler çok rica ediyorum evlenmesin omur boyu annesiyle otursun.
ahahah ilahi :)))kız ne gelini
alacam seni dedi gelinliğimi bilem hazırladım bekliyorum
almadı ya la
bilezik takacak ya düğünde
onun derdine düşmediyse bende bişey bilmiyorum
kız valla tam dayaklıksın haagünaydın kızlar
hep böyle heyecanlı giriş yapıp daha sonra selam sabah aklıma geliyor :)
kredi kartıma baktım netten yine almış başını gitmiş namussuz
sabah tartıldım 55,1 kiloyum..
acil diyet başlasın o vakit
o zaman öfkesini kontrol etmeyi öğrenecek ve senin onun eşi olduğunu düşünecekselam:) sorduğun için sağol daha iyiyiz şimdi:) hep söylüyorum beni üzüyorsun diye hatta özür de diliyor ama kızınca yine yapıyor. ama dikkat ettim her gidişinde okkalı bir kavga ediyoruz. ritüel oldu.
aaa çok geçmiş olsunGünaydın kızlar
Dün ufak Bi gıda zehirlenmesi yasadım
no_name_ bende cok sevimdim meslektaş olmamıza
Mesleki doyum sıkıntım var bnmde
ahaha kız beddua etme yazıktır bak sonra o kilolar artarsa ve ağırlığınca altın isterse görürsünCok zalımm bu gelin cok
İsteklerine yetisemiyoruz
Zalimin kizi bilenzik kac para olmus haberin varmi yar yar haberin var mi yar.
Nerde samanlik seyran olur diyenler eygidin ey
Utanir insan 55kg olurnur mu?
O yedigin sarmalar insAllah gobegini basenini tırmalar vicdansiz sabuha.
aa ne zaman Bursadaydın canım sen?Gönaydınsslar
Benim yeni uyandim yagmur sesinde uyumasi nasıl olar ki aceps dedim guzel oluyomus.
Ogluma kahvalti hazirliyorum o da uyudu kuzucum.
Bugun kivi alicam sadece
Canimiz dun aksam kivi cekti olsa yerdik falan dedik.
Bursada kahvalti yaptigimiz yerdeki yesil zeytine bayildim almadigima fena pisman oldum.
Tas kirmaydi baharatli
Ama hic eksi degildi.
Tadini cok begenmistim.
Kestane sekeri,cevizli ekmek,köy,ekmegi falan aldik zeytin almadigima cok pisman oldum.
Ben yesil zeytinde cok limonlu eksimsi acimsi sevmiyorum.
Tadi burmicak beni.
Bu tarz yesil zeytin aldiginiz yada tattiginiz bir yer var mi?
ben de altın düşünüyorum ama fiziki olarak gram altın düşünüyorum dolar çok arttı yani altın alsam kazancı daha fazla olur gibi geliyorGünaydın kızlar
@mavimli canım tam altın geçen hafta kuyumcuya sordum 865 ti
Kulpsuz reşat 885 dedi
Satış yaparken 15 TL düşüyor hepsi dedi
Hangisi daha mantıklı
Altın hesabından şimdilik vazgeçtim Fiziki olacak sanırım nisanda gün parası ile 2 reşat yada tam ile gram alabilirim
ayyy çok romantik yaaaKızlar yağmur enfes, koşu bandımi yatak odasına camın önüne aldırdım eşime, camlar boydan boya cam, evimiz de 9. Katta, açtım perdeleri, önu açık , aynı yükseklikte yakın bina yok, alabildiğine sehir ve dağ manzarası, muhtesem bi yagmur, açtım müziğimi, 30 dk tempolu yurudum, çok iyi geldi..tabi çok yavaş yurudugum için 30 dk da ancak 1,5 km yurumusumyaktığım kalori 90 !!!! 1 bardak ayranla geri alırım şimdi...
Tavsiyeleri alabilirim ben deBütün yaz evde olduğumdan ya kitap okuyorum ya dizi izliyorum tüm gün dizi izlemekten nevrim dönüyor benimde ama ben yabancı dizi izliyorum. Yabancı istersen epeyi yazabilirim
ooo iyi kar etmişsin ben de kaç senedir biriktirmeye çalışıyorum ama bir araba alacak para bile birikmedi üzülüyorumyuksek de olsa ben altından yanayım cunku uzun vadede bırıktırmeyı hedeflıyorum en az bı 5 yıllık.. zarar görmedım sımdıye kadar hatta gecen ay 5 tane tam altın sattım zamanında 600 tlden almıstım 800 tl den sattım
Ben Rizzoli&Isles bitirdim bir de Body of proofTabi canım çok sevinirim yabancı istiyorum zaten..
Medium,mentalist,vikings,breaking bad,prison break,lost,narkoz,the killing,american horror story, ve daha bir çoğu bitti..polisiye, gizem, gerilim seviyorum genelde
Vallahi canim koşu bandı büyük kolaylık..yazın sicak, kışın soğuk, yağmur çamur derken zor oluyor dışarıda yürümek..aslında açık havayı da severim ama sıkıntı işte...o sebeple koşu bandı kurtarıcı, çok kilolar verdim koşu bandı ile, ben seviyorum canım, öneririm...ahaha kız beddua etme yazıktır bak sonra o kilolar artarsa ve ağırlığınca altın isterse görürsün
aa ne zaman Bursadaydın canım sen?
Ben de yakın sayılırım istersen gittiğimde alayım sana göndereyim ben
ben de altın düşünüyorum ama fiziki olarak gram altın düşünüyorum dolar çok arttı yani altın alsam kazancı daha fazla olur gibi geliyor
ayyy çok romantik yaaaben de severim yağmuru izlemeyi
bu arada ben de eve yürüyüş bandı düşünüyorum ama hem ağır hem de maliyetli bir şeynapsam bilemedim
Tavsiyeleri alabilirim ben de
ooo iyi kar etmişsin ben de kaç senedir biriktirmeye çalışıyorum ama bir araba alacak para bile birikmedi üzülüyorum
merhaba. hayal ediyorum da, duruşmada müvekkilini savunan bir avukat, evde nohut yemeği yapıyor:) çalışan kadın bir harika dostum:)Merhaba kızlar.
Sabahtan şehir dışında durusmam vardı. Ordan direkt eve geldim. Öğlen yemeğini oglumla beraber yiyip çıkarım. Ogleden sonra da burada durusmalarim var. Sabah cikmadan tavuklu nohut yemeği yapmıştım. Şimdi pilav ve ayran yaparım. Akşama da yemeğim hazır olmuş olur.
Birkaç yerden gelecek paralarım var bekliyorum bakalım. Gelecek para olsun da bugün gelmez yarın gelir yeter ki olsun.
Rzzoli&islesi İzledim cnm, bitirmedim ama her bölüm çok aynı geldi..game of th. Hanibal, shameless, Dr. House hep İzledim..izlemediysen mentalisti şiddetle öneririm, hastasiyimmmm...Ben Rizzoli&Isles bitirdim bir de Body of proof
Tabi canım çok sevinirim yabancı istiyorum zaten..
Medium,mentalist,vikings,breaking bad,prison break,lost,narkoz,the killing,american horror story, ve daha bir çoğu bitti..polisiye, gizem, gerilim seviyorum genelde
o zmn orphan black'i mutlaka izle konu gitgide farklılaşıyor yeni sezonu merakla bekliyorum.Rzzoli&islesi İzledim cnm, bitirmedim ama her bölüm çok aynı geldi..game of th. Hanibal, shameless, Dr. House hep İzledim..izlemediysen mentalisti şiddetle öneririm, hastasiyimmmm...
Çok saol cnm hemen kaydettim hepsiniMissAmor
rizzoli and isles
forever
white collar
suits
lost
fringe
stitchers
orphan black
the blacklist
the closer
the following
Lie to me
Almost human
dark matter
preson break (2017de 5. sezonu başlayacak)
Queen of the south
humans
doctor who
Bunlar benim çok severek izlediğim dizilerdedim böyle yazınca
Ayy benim gozumden kacmis neyden zehirledin sen?
evet cnm hepsi alt yazılıTürkce alt yazılı mı o filmler. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?