- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.391
- 448
cnm bende de nerdeyse her ay uçuk çıkar ve işin kötü yanı benim uçuk kremlerine alerjim var. Dut uçuklara çok iyi geliyor. Krem yerine dut sürüyorum hemen geçiyordudaklarım uçuktan balon gibi oldu. uçuk virüsleri dudağımda kaçak kat çıktı resmen.
dut mu ilginçmiş. saol canım bulabilirsem alayım. sarımsak da iyi geliyormuş dene istersen. sürerim birazdan ben decnm bende de nerdeyse her ay uçuk çıkar ve işin kötü yanı benim uçuk kremlerine alerjim var. Dut uçuklara çok iyi geliyor. Krem yerine dut sürüyorum hemen geçiyor
Cok sagol cnm bi buralara bakim varmiRizzoli & Isles bizdeki Arka sokaklara benziyor :) ben de 5 sezonu 2 ayda izlemiştim yazın sonra da takip ettim işte zaten bitirdiler
oo süper listeevde eskisi gibi sınırsız internetim yok ama iş yerinde de sakin zamanlarda izleyebilirim yemek aralarında falan
Ben Bursayı pek gezdim diyemem ama istersen zeytin bulur alırım senin için
Len ben 55i falan goremiyorum artikben diyetlere uyamıyorum ya
yeme vaktinde canım onu istemiyo inadına gece yatarken istiyor..
ben kafama göre takılmalıyım şartlar sıkıyor beni
bu ara su içmeyi bırakmıştım tupper aldım şimdi içmeye başladım tekrar
bardaktan su içmeyi sevmiyorum
üşeniyorum, tıkanıyorum, canım istemiyor..
koşu bandına gelince bende çok istiyorum ama ailemle yaşıyorum mümkün değil
eğer evlilik düşünmeye başlarsam yada ayrı eve çıkarsam (ki zor :) ) bi odayı spor aletlerine ayırmak istiyorum
bi odaya kitaplık yapmak istiyorum
bi odayı kıyafet odası yapmak istiyorum
bi sürü de kedim olsun..
hayalllerrrrrr
hayallerrrrrrrrrrr
Gecmis olsun tekrar cnm buralara bakim koyler var gebze taaflarinda belki bulurumsağol cnm
çiçek sepetinden kek buketi geldi galiba ondan zehırlendım yaa
iyiyim ama şimdi
kanka ben sana zeytın gönderirim sana burdan
sen iste yeter ki
sağol cnm
Ben fülüt çalamıyorum@mandaliina benim de hayalimde bir oda vardı. bir duvarı boydan boya cam olacak ve müthiş bir dağ-deniz manzarası olacak. odanın ortasında piyano. piyano çalacağdım gööya.
ben diyetlere uyamıyorum ya
yeme vaktinde canım onu istemiyo inadına gece yatarken istiyor..
ben kafama göre takılmalıyım şartlar sıkıyor beni
bu ara su içmeyi bırakmıştım tupper aldım şimdi içmeye başladım tekrar
bardaktan su içmeyi sevmiyorum
üşeniyorum, tıkanıyorum, canım istemiyor..
koşu bandına gelince bende çok istiyorum ama ailemle yaşıyorum mümkün değil
eğer evlilik düşünmeye başlarsam yada ayrı eve çıkarsam (ki zor :) ) bi odayı spor aletlerine ayırmak istiyorum
bi odaya kitaplık yapmak istiyorum
bi odayı kıyafet odası yapmak istiyorum
bi sürü de kedim olsun..
hayalllerrrrrr
hayallerrrrrrrrrrr
Korku değil cnm. o kadar çok film yazdımki hepsinin konusu farklıBende bir araştırayim bu filmleri. Korku filmimi? Polisiye mi? Ne üzerine filmler
@mandaliina benim de hayalimde bir oda vardı. bir duvarı boydan boya cam olacak ve müthiş bir dağ-deniz manzarası olacak. odanın ortasında piyano. piyano çalacağdım gööya.
Kız böyle dediğime bakmasana ev değil yalı lazım tatlım
Korku değil cnm. o kadar çok film yazdımki hepsinin konusu farklı
hayallerrr hayallerrr hepsi tamamda piyano beni bozar yaaaa. Hem çok yer kaplar onun yerine bir salıncak lazım bana da
yok yav ben de flüt bile çalamam:)) sadece hayal.:) eşimin orgu var arada düğün havası çalıp oynarız işte :))Ben fülüt çalamıyorumvar mı ilgin o tür şeylere
Yoksa sadece hayal mi?
içecek alıp misafirliğe mi gelsem?Kivi almadim markete girmedim cok yagmur yagiyo cabuk cabuk gittim geldim.
Mutfagi topladim
Hamur mayaladim aksama pizza yapicam.
Oglum yine bogazim agriyo dedi sabah tarhana corbasi yaptim ona icirdim.
Dogalgaz 144tl
Su 42tl geldi.
Bi elektrik faturası gelmedi o da gelsin bakalim.
Kıymalı menemen yapicam
Tarhana corbam var
Cubuk makarna da yapicam
(Esim pizzayi yemekden saymaz simdi)
Bugun para harcamiyorum yanisi.
canım ben gramı denedım olmadı hemen bozdurdum :)) bence fızıkı altın kucuk buyuk farketmez .. boylece kolayca bozmuyorum :))Ay bende çok istiyorum şöyle Çil Çil olsun hep sayayım
Sence gram mı almalı, tam Veya reşat mı?
Madem altın yatırımcısını buldum soru yağmuru
Komposto yaptım ben de, makarnanın yanına çok yakışıyor uzun zaman oldu komposto icmeyeli..geçen eşimden şu Japon armudu naşi istemiştim gitmiş 1 kasa almış..2 tane yedim hevesim bitti, ne yapacam o kadar armuduKivi almadim markete girmedim cok yagmur yagiyo cabuk cabuk gittim geldim.
Mutfagi topladim
Hamur mayaladim aksama pizza yapicam.
Oglum yine bogazim agriyo dedi sabah tarhana corbasi yaptim ona icirdim.
Dogalgaz 144tl
Su 42tl geldi.
Bi elektrik faturası gelmedi o da gelsin bakalim.
Kıymalı menemen yapicam
Tarhana corbam var
Cubuk makarna da yapicam
(Esim pizzayi yemekden saymaz simdi)
Bugun para harcamiyorum yanisi.
Gel kuzu pizza yeriziçecek alıp misafirliğe mi gelsem?
pizza bahane ben oğlunu özledim
Mamalar mis mis.Komposto yaptım ben de, makarnanın yanına çok yakışıyor uzun zaman oldu komposto icmeyeli..geçen eşimden şu Japon armudu naşi istemiştim gitmiş 1 kasa almış..2 tane yedim hevesim bitti, ne yapacam o kadar armudubaktım bozulacaklar, komposto yaptım içine de 2 avuç kuru üzüm..karışık bir şey oldu..
Eşim şehir dışında muhtemelen aç gelir bugun..etli biber dolması var, dünden patlıcan kozlemesi- yemeğim , komposto hazır, akşama doğru da peynirli makarna yaparım..
Çok farklı ve lezzetli bi armut canim, pazarlarda oluyor, cok da besleyici, çok tatlı, dene mutlakaGel kuzu pizza yeriz
Oglum seviyo diye hersey o hasta olunca hayat duruyo bizde
O ne isterse o.
Mamalar mis mis.
O armut nasil armut ola ki?
Biz bursa kahvaltisinda recel yedik ama receli ayva receli diye yedik.
Meger deveci armutuymus.
Kadin o ayva degil deveci amudu dedi.
benim bir de tansiyon ilacım var o da ödem yapıyor maalesefBen de hamilelikte 2,5 ay kullandım kortizon bi anda sistim..daha aramafin o kortizonun odemini..
Kız böyle dediğime bakma
Ben bi aşık olayım 'bir kilim yeter sevgilim'moduna girerim
Hamak olsun hamak
Bende gelir sallanırım
birşey daha sorabilir miyim. yaş maya demişsin mesela. ben bimdeki küp şeklindeki mayadan kullanacağım. yarı ölçü yapacağım için 1 küp o mayadan kullanayım dimi. yani aynı miktardan bahsediyoruz.. bi de yoğurduktan sonra bütün hamuru bi kapta bölmeden mayalanmaya bırakayım dimi..zelalke olur tabi niye olmasin bu tariften 3 tepsi cikiyor ben buzluga koyuyorum fakat ben bu olculeri uapmazsam tutturamiyorum bir turlu butun yaptiklarim olculudur goz karari yapamiyorum
Yaş maya o canım ama bir küp bir porsiyonluktur sen yarısını yapcam demedin mi?birşey daha sorabilir miyim. yaş maya demişsin mesela. ben bimdeki küp şeklindeki mayadan kullanacağım. yarı ölçü yapacağım için 1 küp o mayadan kullanayım dimi. yani aynı miktardan bahsediyoruz.. bi de yoğurduktan sonra bütün hamuru bi kapta bölmeden mayalanmaya bırakayım dimi..
@guldanee verdiği tarif iki adet diyor ya o yüzden ben bir adet kullanacam demek oluyor.Yaş maya o canım ama bir küp bir porsiyonluktur sen yarısını yapcam demedin mi?
ay pardon ben 2 yazdığını görmemişim@guldanee verdiği tarif iki adet diyor ya o yüzden ben bir adet kullanacam demek oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?