Küçük Düşün Büyük Olsun!

Pampa geçmiş olsun ya ne ara zehirlendin?
Kim yolladı onları? eyyay
Annem babam öğretmenler günü için yolladı gecikince iptal ettik siparişi ama yine De geldi bende pisboğazım yedim işte

Deveci cok ünlüdür
Zeytin bak bulamzsan göndereyım pazardan alcam bnde kendime o dediğin yeşillerden

geçmiş olsun canım.
Sağol cnm

canım markete gidebiliyorum sadece. onun dışında çarşı gezmemi istemez. tek başıma bırakmaz. hele avm piuuuv
Of cok zor Bişi o da çıkmıyordur umarım aynı sekılde

Merhaba arkadaşlar bugünü sıfır harcamayla kapatmış bulunuyorum aslında alınacak şeyler var da acelesi yok acil değil stok amaçlı alınacak şeyler marketlerin aralık ayı katalogları çıkmadı henüz bi bakayım indirimler neler ona göre alırım
Bugün menümde patlıcan musakka şehriyeli pilav ve cacık var :)

eyyay hayır canım öyle tek başına asla gezip eğlenmez. heryere beraber gideriz. beni de gezdirir elinden geldiğince. ama çarşı gezebilseydim iyiydi:/ avm ye izin çıkmadı beraber gidermişiz gelince

bizde bu gün erişteli yeşil mercimek kıymalı ıspanak yedik, yanına yoğurtla beraber

aklıma bir şey takıldı arkadaşlar
son bir aydır aynı yerden süt alıyorum ve yoğurt çok yoğun oluyor
bildiğin kalıp gibi
yani diyorum süte bir şey mi koyuyorlar yada ne bileyim farklı bir yem mi veriyorlar
olabilir mi yada böyle bir durumla karşılaşan var mı

bir şey daha sorayım arkadaşlar kredi kartı kullananlar mil nasıl birikiyor
yani bankayla iletişime geçmek mi lazım yoksa kendiliğinden birikiyor mu

bildiğim kadarıyla mil özelliği olan k.kartı olması lazım. bankadan talep ediyoruz galiba

benim yaptığım yoğurt da sert oluyor ben mayaladıktan sonra kavanoza koyuyorum sütü kavanozda olunca yoğurt daha güzel kıvamlı oluyor tencerede olunca çabuk sulanıyor acaba sen de kavanozda mı mayalıyorsun diye geldi aklıma
yoğurt zamanla ekşiyor mu peki ona dikkat et ekşimeyip hazır yoğurtlar gibi tadı bozulmadan kalıyorsa sıkıntı olabilir benim bir kere başıma geldi yoğurdu bi yaptım market yoğurdu gibi oldu tadı 2 hafta ekşimedi hemen ordan süt almayı kestim

eyyay hayır canım öyle tek başına asla gezip eğlenmez. heryere beraber gideriz. beni de gezdirir elinden geldiğince. ama çarşı gezebilseydim iyiydi:/ avm ye izin çıkmadı beraber gidermişiz gelince
O orda hiç dışarı çıkmıyor mu yani
Bence çiftler ayrı da zmn ayırmalı kendilerine

Zannetmem

Benimde bazen katı bazende daha sulu oluyo.
Mayasinin miktari ve sicaklik ayarlamasindan olabilir
Birde chericherilady in dedigi gibi bende kavanozda yapinca baya yogun oluyo susuz oluyo ama tencerede yapinca sulu oluyo

bildiğim kadarıyla mil özelliği olan k.kartı olması lazım. bankadan talep ediyoruz galiba

canım benim kartın o özelliği var yıllardırda kullanırım ama hiç bakmadım birikmiş mil falan görmedim
bankayı arayayım o zaman ben

ben çelik tencerede mayalıyorum yaklaşık 3 yıldır
ama yazın sütçümüz değişti değişik yerlerden süt aldım en son bu sütçüyü bulduk
3-4 defa alıdım hepsinde de kerpiç gibi olunca kafama takıldı
ekşiyip ekşimediğine bakmadım
biz 4 kilo yoğurdu 4-5 günde bitiriyoruz ama deneyeyim biraz ayırıp

Zannetmem

Benimde bazen katı bazende daha sulu oluyo.
Mayasinin miktari ve sicaklik ayarlamasindan olabilir
Birde chericherilady in dedigi gibi bende kavanozda yapinca baya yogun oluyo susuz oluyo ama tencerede yapinca sulu oluyo

canım ben çelik tencerede yapıyorum 3 -4 yıldır yoğurt mayalarım zaman zaman koyu olurdu ama böyle
hiç olmadı o yüzden biraz işkillendim açıkcası

bir konuda daha fikrinize ve bilginize ihtiyacım var
dondurucuda çökelek var biraz ondan poğaçaya yapmayı düşünüyorum
o poğaçanın bir kısmını dondurucuya koysam sorun olumu acaba

bir konuda daha fikrinize ve bilginize ihtiyacım var
dondurucuda çökelek var biraz ondan poğaçaya yapmayı düşünüyorum
o poğaçanın bir kısmını dondurucuya koysam sorun olumu acaba
Hayır pişip koyunca hiç sorun olmuyo çıkınca yumuşacık oluyo

Benim kartımda mil birikiyor. Uçak bileti alırken kullanıyoruz. İşbankası maximiles kullanıyorum.

Hayır pişip koyunca hiç sorun olmuyo çıkınca yumuşacık oluyo

yani buzluktan çıkan çökeleği pişirip tekrar buzluğa kaysam sorun olmaz
içim rahatladı

Benim kartımda mil birikiyor. Uçak bileti alırken kullanıyoruz. İşbankası maximiles kullanıyorum.
ben de iş bankası kullanıyorum ama maksimum kart
onda birikmiyor sanırım

bu akşam markete gittik 215tl tuttu

tuvalet kağıdı, peçete 7 kiloluk ariel
kaşar peyniri, krem peynir, yumurta
4-5 paket makarna
bulgur 1 kilo, 400 gr kestane
4-5 paket 5 li çikolatalardan
nutella, büyük boy,
850 gr hindi göğüs, süt
maya, vanilya, kabartama tozu
5kilo toz şeker, 1 kilo küp şeker
bulaşık makinası tuzu,
domates salçası
şemsiye

aldıklarımız bitmişti
bir kaç parça daha eksik var ama onların acelesi yok hafta sonu alırım

İyi akşamlar bayanlar bir arkadaşımiz kredi kartı için nasıl mil birikir diye sormuş,normal kredi kartlarindan uçak bileti alındığında mil birikmez her bankanın ayrı kartları olur uçak biletleri alındığında otomatik olarak mil birikir müşterisi olduğunuz bankadan talep ederseniz size yardımcı olurlar.kafanıza takilan bişey olursa yardımcı olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…