Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın canlarrrr sabah sabah hazır bulantım yokken kalktim yemek yapıyorum

Yeni ayın ilk günü, bereketli bol birikimli, güzel haberler alacağımız çok güzel bir ay olsun inşallah

kızlar reklamlarda gördüm şok marketlerde 25 tl alışverişe 100 lük bulaşık makinası tableti (pril sanırım) 18 tlye geliyor. yarın zaten market alışverişi yapmam gerekliiydi alıp stok yaparım deterjanı. umarım pril iyidir.. haberiniz olsun.

Vallahi kızlar bence bimden sonra en uygun fiyatlar kipa hipermarketlerde...hem çok marka olduğu için seçenek var hem de bir çok urunde çok sık kampanya yapıyorlar, takip etmek karlı oluyor...
yaşadığım yerde kipa yok malesef. bim, A101, şok var sadece bi de yerel bi kaç market var. benimde akşam reklamlarda dikkatimi çekti şok indirimi. dedim eğer son kullanma tarihi çok yakın değilse pril bulaşık deterjanı alayım. hazır alışveriş yapacam. Aranızda kullanan var mı pril tabletten???

Yemekleri yaptım, tamamladım, fırında köfte patates,bulgur pilavı, cacık,pancar turşu, çoban salata bugün ki menüm, buyrun beraber yiyelim

Yoğurt ve süt ihtiyacım var markete gitmem gerekecek bi ara, günlerdir gitmemiştim, iyiydi para harcamiyordum...az sonra koşu bandında yuruyecegim yine, yuruyus iyi geldi, hissediyorum...

Bende durum bu herkes iyidir bu sabah umarım...

Su an değil ama daha önce kullanmıştım bi ara ama hiç hatırlamıyorum tatlim...

iş yerindeyim, işim yokken alışveriş listemi yazıyorum o sebeble ara ara size soruyorum. tecrubeli hanımlardan fikir almak her zaman iyidir. cif de indirimdeymiş. aslında evde bi tane var ama sprey değil. klasik kullanılan.
  • Cif Banyo / Mutfak Sprey 500ml 5,45 TL (İkincisi %50 indirimli)
    • Kotex Ultra Hijyenik Ped Süper Ekonomik Çeşitleri 9,95 TL (İkincisi %50 indirimli)

Gunaydin kizlar bisi soruc size biri bebegime masallah altin takmisti kv bunlar artik alinmiyor bile dedi dogrumu acaba bilen var mi almiyorlar mi

Günaydın kızlar
Dün markete gittim 35 tl harcadım bazılarını almayı unutmuşum bugun yıne gitcem cuma misafir gelcek yufka süt vs almm lzm
Kipa bana hiç uygun gelmıyo
Aynı seyler bimde daha uygun 3-5 sey alıyoruz Kipa'dan 50nin 100ün altında çıkmıyoruz
Kipa'yı 1tl günleri hariç gitmiyorum artık

Bim tabiki daha uygun ama kipanın hergun farklı bir çok urunde indirimi kampanyası oluyor...bana çok yakın sürekli gidince farkedilebiliyor...

Günaydın kızlar.
Hava nasıl soğuk bugün...
Dün çok koşuşturmacalı bir gündü. İş dönüşü markete uğradım, bayağı bir eksiğim vardı. İki çeşit peynir, kıyma, tavuk, wc kağıdı, fasülye, nohut, şehriye, sucuk, sosis, yumurta, milföy, kahve, içecek, kraker, bisküvi gibi şeyler aldım. Toplamda 145 tl harcamışım.
Bugün de pazara çıkacağım. Balık, birkaç sebze ve meyve alırım. Akşama da balık ve salata yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…