• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydınlar
gecen gün bozuk kumparamı saydım 100 tl cıktı. üstüne ekleyip altın alıcam.
bu sefer kagıt parada atıcam kumparaya.
yiğenimin ve annemin dogum günleri yaklaşıyo
ne alsam bilemiyorum artık.
Allah bereket versin kanka
Günaydın Hanımlar,
Ankara'da kar başladı. Bugün tutarsa akşam kızımla kar topu savaşımız var demektir.:KK45:
Yarın maaşım yatacak. Ödemeleri hesaplıyorum da şirket bütçesi gibi :kızgın:
Aiy burasida(ist) cok soguk sizin soguklar buraya geliyo demek.
Donayruk da.

Ben ayçiçek yağını, makarnayı, pirinci Şok'tan alıp stok yapıyorum. Sorduğunuz pril tablet de güzeldir, ben şu an pril tablet kullanıyorum memnunum.
Bense sok a bakicam yag icin sok biraz ters tarafda diye hic gidip gezmiyorum bi bakim bende markalara fiyatlara
Bir defa kek kalibi icin gittim sok a baktim gelmemis ama gelmesi gerekiyodu o gun

Sonra kizdim onlara kandirikcilik yapiyolar diye gitmedim

Yani dag daga kusmus dagin haberi yok :)

Aaa bende dün markete gittim kızlar yazınca farkettim 45 tl gitti
Ama almadığım şeylerde var hiç eksik bitmiyor yaw
isimli künye sipariş ettim 280 tl olmuş
daha 2 ay önce 200 tl almıştım
Bir kaç gün sonra da tam altın alıcam hediyelik yıl bitmeden 1 doğum daha var çeyrek de oraya alırım maaş yatınca
yılın son 4 ayı hediye altınlar yaktı yıktı beni :KK53::KK53:

Merhaba kizlar
Nerdeyse 100 sayfayi okufdum bitti
ne cok yamissiniz
Babamin bskimiyla ilgileniyorum nerfeyse 2 haftadur ise gitmiyorum bakalim bundan sonraki gunlerde nasil yaparuz bos gunlerimde gidip gelecegim birde haftasonlari ablamlari rahatlatnak icin gelecegim babamin yanina

esim terfi aldi cok sukur bu ayki maasi zamli olacak insallah
benim ekders kesilecek onun maasi aetacak Allah bivyerden kesiyo bi yerden arttiriyo
isten izin de qlabilirim duruma gore sadece maasim olur oda sikinti cikarmaz borcumuzun cok bitti sadece aylik 200-300 tl.lik odemeler kaldi kartta. Babamin hastaligi beni uzuyor iyilesme durumu yok diyor doktorlar. Allahim hakkinda hayirlisini versin. Saglik cok onemliymis bunu anladim kolumuz kanadimiz kirilidi yaklasik iki aydir. Ama hayat devam ediyor birburimize kenetlendik ailecek Allah kimseyi kimsesiz birakmasin gercekten zor. Nete giremeyebilirim simdiden herkese selam olsun...

Hanımlar,
Dün komşuma uğradım. Evden 15.000 TL'lik altını çalınmış. Güvenlikli sitede oturuyoruz. Altınların çalındığı güne ilişkin bütün kamera kayıtlarını izlemişler. Yabancı giriş yapan kimse yok.:oha:
Bizim bloktan biri almış yani. Çocuğu yarım saat parka indirmiş, kapıyı da kitlemeden çekip çıkmış. Zaten kapıda zorlama yokmuş.
Evde altın biriktirme hususuna dikkat edin arkadaşlar

Benim kartim geldi vatana millete hayirlimi olur artiik bilemedim :)
3 bincik limiti var.
İndirim falan yakalayinca uzerimde para olmuyo bazen

Esimin kartininda genelde onda olmasi gerekiyo calisanlarin maaslarida o karta yatiyo cekiyo dagitiyo vs.
Surekli alamiyordum.

Ne harcadigimi takip etmem gerek.
Dikkatli olmam gerek.
Acilisi ogluma yemek ismarlayarak yapicam hafta sonu.

Hanımlar,
Dün komşuma uğradım. Evden 15.000 TL'lik altını çalınmış. Güvenlikli sitede oturuyoruz. Altınların çalındığı güne ilişkin bütün kamera kayıtlarını izlemişler. Yabancı giriş yapan kimse yok.:oha:
Bizim bloktan biri almış yani. Çocuğu yarım saat parka indirmiş, kapıyı da kitlemeden çekip çıkmış. Zaten kapıda zorlama yokmuş.
Evde altın biriktirme hususuna dikkat edin arkadaşlar
Aiyy deme
Benimde evde altinim var :(
Ve bende bazen kilitlemeden cikiyorum.
Altinim var demiyorum ama kimseye yani kimse bilmiyo
Bizim binada da kiracilar var.
Boyle duyunca cok korkuyorum ya
Bankada kasaya koymak istemedim ayrica kasa icin para odemek isime gelmedi.
Koluma zaten takmam korkarim.
Benimkilerde evde yani.

Aiyy deme
Benimde evde altinim var :KK43:
Ve bende bazen kilitlemeden cikiyorum.
Altinim var demiyorum ama kimseye yani kimse bilmiyo
Bizim binada da kiracilar var.
Boyle duyunca cok korkuyorum ya
Bankada kasaya koymak istemedim ayrica kasa icin para odemek isime gelmedi.
Koluma zaten takmam korkarim.
Benimkilerde evde yani.
Kapını kitlemeyi alışkanlık haline getir canım. Kredi kartıyla o kadar kolay açılıyor ki çelik kapılar.

elecda elecda boyle seyler genelde en yakinlardan oluyor altinlarini nereye koydugunu bilen birisi almistir muhtemelen nasil bogazlarindan gececek haram lokma bilmiyorum tr_lelli tr_lelli hadi gozun aydin hayirli olur ya senin icin nasil kullanacagini bildikten sonra
Yatak odasında dolap yok. Bi tane şifonyer var onun içinde gösterişli bi kutudaymış. Yerini bilmese de kolay bulmuştur. Ama kesin tanıdık ki kızın hem kapı kitlemediğini takip etmiş hem de parka indiğini.

Back
X