Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sagol cnm
Esimin kartinida ben kullaniyordum zaten yani genelde gıda,giysi,esya alisverisi icin.
Esim bazen arabanin ihtiyaclarini cektirir
Elimin altindaki kartin rahatligi iyi olacak abartmam sanirim lazim olanlarin disina cikmam.
Belki arada sinema +yemek kacamaklarimiz olur oglumla.
Kapını kitlemeyi alışkanlık haline getir canım. Kredi kartıyla o kadar kolay açılıyor ki çelik kapılar.

Bunu aliskanlik haline getirmem gerek.
Annem var ust katimda ses olsa cikiyo hani yabanci biri olsa,ses duysa hep onun guveni vardi ama korkuyorum boyle duyunca.

Bunu kesinlikl evine giren cikan biri yapmistir.
Altinini ara ara takanlar yada cikarip gosterenler el altinda tutuyolar benimki el altinda degil fakat simdi dedektorle bile buluyolar
Eve kasa alınabilir belki hani otellerdeki gibi ve çıkartılamayacak bi yere monte ettirilebilir. Kaç para ki acaba bu tür kasalar?
Bunun fiyatina bakmak lazim evet.

hanımlar 2300 tl birikimimle ne yapsam bilezik mi alsam tl mi kalsın sizce??? altın da yüksek kararsızım çok.
Altin dibi gormez belki 3-5tl duser şu baskanlik secimi referendum vs olaylariylada yukselecegini zannediyorum.
Bende olsa okadar para altin alirdim yuksek ama olsun uzun vadeli yatirimsa sıkıntı yok.
Ama bugun alip 2ay sonra bozduracaksan zarar edersin.
Al unut yapacaksan kâr edersin.
Tl kalirsa da harcanma olasaligi yuksek.

Yaaaa bende de var altınlar bir de pırlanta setim var korktum şimdi...ama bankalara hiç güvenmiyorum.2004 yılında imar bankasına para kaptırdıktan sonra kuruş koymam bankaya eşimin maaşı bile bankada durduğunda rahatsızlık duyuyorum çekip ustume almalıyım, bankada kalmamalı...ne yapmalı ki

Ben ayçiçek yağını, makarnayı, pirinci Şok'tan alıp stok yapıyorum. Sorduğunuz pril tablet de güzeldir, ben şu an pril tablet kullanıyorum memnunum.

Şokun makarnasini ben de gecen gun denedim artik ordan alacagim fiyati daha uygun
Pirinç olarak hangi pirincini aliyorsunuz ben hep reis zeki gibi markalarin baldosunu aliyorum diger markalara guvenemedim pek osmancik pirincinden de pilav yapan var ama bende de baldo takintisi var
Siz hangi pirinci onerirsiniz şokta

Bankada duran paraların 100.000 TL'ye kadar olan kısmı devlet güvencesinde diye biliyorum. Yani banka batsa da bu tutarı sana geri ödüyorlar.
Bi de risk analizi yaparsak evdeki altınların çalınma olasılığı bankanın batma olasılığından daha yüksek

ben de uzun vadede birikim yapmayı amaçlıyorum. aklımın bi köşesinde hep bu işten ayrılmak geçiyor. bari ne atsam kenara kar diyorum.sanırım gidip bilezik yapsam iyi olacak. acaba kaç grlık bilezik yapabilirim.

Paraniz nekadarsa okadarlik gosteriyolar tartip

Ben öyle almistim.

Ama isciligi az olandan alacaksiniz özellikle soyleyin.

Yatirim amacli aliyorum kullanmicam deger kaybetmicek model olsun diyin.
Onlar yardimci olurlar.

A101 hic guzel dgil markasini unuttum ama almayin kolay pismiyo.

Bim efsane, hakmar reis baldo aliyorum pilav icin, osmancikda aliyorum sütlac,sarma,dolma,corbalar icin.

merhaba arkadaşlar

ben bir ara kullanmıştım sıvı cifi iyi hatta bende almayı düşünüyorum

Ben ayçiçek yağını, makarnayı, pirinci Şok'tan alıp stok yapıyorum. Sorduğunuz pril tablet de güzeldir, ben şu an pril tablet kullanıyorum memnunum.

hangi çiçek yağını kullanıyorsunuz
ben yudum alıyorum ama bizim yağ bide başka bir marka daha vardı hatırlıyamadım şokta onların fiyatı daha uygun siz hamgisini alıyorsunuz

çok çok geçmiş olsun canım hastalık çok zor yaşayana da yanındakilere de
umarım bir an önce toparlanır

iyiyki bir aradasınız

ben geçen sene bir tanıdığın çok yakın akrabasının evindeki altınları çaldığını öğrendim şok oldum
ama malasef oluyor dikkatli olmak lazım evde altın bulunduranlar için diyorum

Eve kasa alınabilir belki hani otellerdeki gibi ve çıkartılamayacak bi yere monte ettirilebilir. Kaç para ki acaba bu tür kasalar?
yanlış hatırlamıyorsam yapı marketlerde görmüştüm çok pahalı değiller diye hatırlıyorum

hanımlar 2300 tl birikimimle ne yapsam bilezik mi alsam tl mi kalsın sizce??? altın da yüksek kararsızım çok.
uzun süre bozdurmayacaksan bilezik ala işçiliği az olanlardan ya da ata alabilirsin bozunca az zarar edecek bir şey almanı tavsiye ederim

elecda cok kotu plmus gercekten cokta goz onunde bir yere koymus birak komsuyu insanin akrabalari bile yapiyor daha guvenli bir yere koysaymis keske insallah bulunur tr_lelli karti bilinclo kullandiktan sonra cok iyi oluyor benim yok ama esimin var bi taksit falan yaptirirken cok iyi vallahi bu zamanda sende iradelisin zaten iyi gunlerde kullan

Kizlarrrrrrrr geçen biri sormuştu boynerin kelebek indirimini.%5o olan..şimdi boynerden mesaj geldi, sadece bugüne özel kelebek indirimi diye...aklinizda olsun...

Õdediler tatlim 30 bin TL m vardı o dönem, 6 ayda 10 bin, 10 bin şeklinde 1,5 yılda ödediler, hem de hemen değil oldukça üzülüp strese girmiştim

A101 hic guzel dgil markasini unuttum ama almayin kolay pismiyo.

Bim efsane, hakmar reis baldo aliyorum pilav icin, osmancikda aliyorum sütlac,sarma,dolma,corbalar icin.
Bimin efsanesini ben de denedim guzeldi ama ayni fiyata indirimde reis zeki gibi markalari bulunca onlari aliyorum 19 liradan 12ye iniyor 2.5 kiloluk carrefourlarda
Onlari indirimde bulamazsam bim alıyorum

Bakliyat alirken arkasindaki aciklamalarda menşeine mutlaka bakiyorum fasulye Meksika mercimek kanada baldo osmancik harici pirincler çinden ithal filan oluyor dikkat etmek lazim

Ben denedim ve beğendim artık hep oradan alıyorum pirinci...markası anadolu ile başlayan bir şeydi...tam hatırlamıyorum...görürsünüz zaten...deneyin isterseniz siz de...

Boynerdeki giysileri ben begenmedim.
İndirimli fiyatlarinada bakmadim
Yine kelebek indirimi vardi.
Spor ayakkabilar botlar guzeldi ama mont begenemedim.
Takim elbisede 3-4model vardi.
Ama cook kalabalik oluyo hafta sonu
Hafta ici ne rahat gezmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…