Sagol cnm
Kapını kitlemeyi alışkanlık haline getir canım. Kredi kartıyla o kadar kolay açılıyor ki çelik kapılar.
Bunu kesinlikl evine giren cikan biri yapmistir.Yatak odasında dolap yok. Bi tane şifonyer var onun içinde gösterişli bi kutudaymış. Yerini bilmese de kolay bulmuştur. Ama kesin tanıdık ki kızın hem kapı kitlemediğini takip etmiş hem de parka indiğini.
Bunun fiyatina bakmak lazim evet.Eve kasa alınabilir belki hani otellerdeki gibi ve çıkartılamayacak bi yere monte ettirilebilir. Kaç para ki acaba bu tür kasalar?
Altin dibi gormez belki 3-5tl duser şu baskanlik secimi referendum vs olaylariylada yukselecegini zannediyorum.hanımlar 2300 tl birikimimle ne yapsam bilezik mi alsam tl mi kalsın sizce??? altın da yüksek kararsızım çok.
Yaaaa bende de var altınlar bir de pırlanta setim varAiyy deme
Benimde evde altinim var
Ve bende bazen kilitlemeden cikiyorum.
Altinim var demiyorum ama kimseye yani kimse bilmiyo
Bizim binada da kiracilar var.
Boyle duyunca cok korkuyorum ya
Bankada kasaya koymak istemedim ayrica kasa icin para odemek isime gelmedi.
Koluma zaten takmam korkarim.
Benimkilerde evde yani.
Ben ayçiçek yağını, makarnayı, pirinci Şok'tan alıp stok yapıyorum. Sorduğunuz pril tablet de güzeldir, ben şu an pril tablet kullanıyorum memnunum.
Bankada duran paraların 100.000 TL'ye kadar olan kısmı devlet güvencesinde diye biliyorum. Yani banka batsa da bu tutarı sana geri ödüyorlar.Yaaaa bende de var altınlar bir de pırlanta setim varkorktum şimdi...ama bankalara hiç güvenmiyorum.2004 yılında imar bankasına para kaptırdıktan sonra kuruş koymam bankaya eşimin maaşı bile bankada durduğunda rahatsızlık duyuyorum çekip ustume almalıyım, bankada kalmamalı...ne yapmalı ki
ben de uzun vadede birikim yapmayı amaçlıyorum. aklımın bi köşesinde hep bu işten ayrılmak geçiyor. bari ne atsam kenara kar diyorum.sanırım gidip bilezik yapsam iyi olacak. acaba kaç grlık bilezik yapabilirim.Altin dibi gormez belki 3-5tl duser şu baskanlik secimi referendum vs olaylariylada yukselecegini zannediyorum.
Bende olsa okadar para altin alirdim yuksek ama olsun uzun vadeli yatirimsa sıkıntı yok.
Ama bugun alip 2ay sonra bozduracaksan zarar edersin.
Al unut yapacaksan kâr edersin.
Tl kalirsa da harcanma olasaligi yuksek.
Paraniz nekadarsa okadarlik gosteriyolar tartipben de uzun vadede birikim yapmayı amaçlıyorum. aklımın bi köşesinde hep bu işten ayrılmak geçiyor. bari ne atsam kenara kar diyorum.sanırım gidip bilezik yapsam iyi olacak. acaba kaç grlık bilezik yapabilirim.
A101 hic guzel dgil markasini unuttum ama almayin kolay pismiyo.Şokun makarnasini ben de gecen gun denedim artik ordan alacagim fiyati daha uygun
Pirinç olarak hangi pirincini aliyorsunuz ben hep reis zeki gibi markalarin baldosunu aliyorum diger markalara guvenemedim pek osmancik pirincinden de pilav yapan var ama bende de baldo takintisi var
Siz hangi pirinci onerirsiniz şokta
iş yerindeyim, işim yokken alışveriş listemi yazıyorum o sebeble ara ara size soruyorum. tecrubeli hanımlardan fikir almak her zaman iyidir. cif de indirimdeymiş. aslında evde bi tane var ama sprey değil. klasik kullanılan.
- Cif Banyo / Mutfak Sprey 500ml 5,45 TL (İkincisi %50 indirimli)
- Kotex Ultra Hijyenik Ped Süper Ekonomik Çeşitleri 9,95 TL (İkincisi %50 indirimli)
Ben ayçiçek yağını, makarnayı, pirinci Şok'tan alıp stok yapıyorum. Sorduğunuz pril tablet de güzeldir, ben şu an pril tablet kullanıyorum memnunum.
Merhaba kizlar
Nerdeyse 100 sayfayi okufdum bitti
ne cok yamissiniz
Babamin bskimiyla ilgileniyorum nerfeyse 2 haftadur ise gitmiyorum bakalim bundan sonraki gunlerde nasil yaparuz bos gunlerimde gidip gelecegim birde haftasonlari ablamlari rahatlatnak icin gelecegim babamin yanina
esim terfi aldi cok sukur bu ayki maasi zamli olacak insallah
benim ekders kesilecek onun maasi aetacak Allah bivyerden kesiyo bi yerden arttiriyo
isten izin de qlabilirim duruma gore sadece maasim olur oda sikinti cikarmaz borcumuzun cok bitti sadece aylik 200-300 tl.lik odemeler kaldi kartta. Babamin hastaligi beni uzuyor iyilesme durumu yok diyor doktorlar. Allahim hakkinda hayirlisini versin. Saglik cok onemliymis bunu anladim kolumuz kanadimiz kirilidi yaklasik iki aydir. Ama hayat devam ediyor birburimize kenetlendik ailecek Allah kimseyi kimsesiz birakmasin gercekten zor. Nete giremeyebilirim simdiden herkese selam olsun...
Hanımlar,
Dün komşuma uğradım. Evden 15.000 TL'lik altını çalınmış. Güvenlikli sitede oturuyoruz. Altınların çalındığı güne ilişkin bütün kamera kayıtlarını izlemişler. Yabancı giriş yapan kimse yok.
Bizim bloktan biri almış yani. Çocuğu yarım saat parka indirmiş, kapıyı da kitlemeden çekip çıkmış. Zaten kapıda zorlama yokmuş.
Evde altın biriktirme hususuna dikkat edin arkadaşlar
yanlış hatırlamıyorsam yapı marketlerde görmüştüm çok pahalı değiller diye hatırlıyorumEve kasa alınabilir belki hani otellerdeki gibi ve çıkartılamayacak bi yere monte ettirilebilir. Kaç para ki acaba bu tür kasalar?
uzun süre bozdurmayacaksan bilezik ala işçiliği az olanlardan ya da ata alabilirsin bozunca az zarar edecek bir şey almanı tavsiye ederimhanımlar 2300 tl birikimimle ne yapsam bilezik mi alsam tl mi kalsın sizce??? altın da yüksek kararsızım çok.
Õdediler tatlim 30 bin TL m vardı o dönem, 6 ayda 10 bin, 10 bin şeklinde 1,5 yılda ödediler, hem de hemen değilBankada duran paraların 100.000 TL'ye kadar olan kısmı devlet güvencesinde diye biliyorum. Yani banka batsa da bu tutarı sana geri ödüyorlar.
Bi de risk analizi yaparsak evdeki altınların çalınma olasılığı bankanın batma olasılığından daha yüksek
Buldum nihayet, 942. Sayfada @Papatya sormuş..tatlim şişme mont bakacaktın sanırım...Kizlarrrrrrrr geçen biri sormuştu boynerin kelebek indirimini.%5o olan..şimdi boynerden mesaj geldi, sadece bugüne özel kelebek indirimi diye...aklinizda olsun...
Bimin efsanesini ben de denedim guzeldi ama ayni fiyata indirimde reis zeki gibi markalari bulunca onlari aliyorum 19 liradan 12ye iniyor 2.5 kiloluk carrefourlardaA101 hic guzel dgil markasini unuttum ama almayin kolay pismiyo.
Bim efsane, hakmar reis baldo aliyorum pilav icin, osmancikda aliyorum sütlac,sarma,dolma,corbalar icin.
Ben denedim ve beğendim artık hep oradan alıyorum pirinci...markası anadolu ile başlayan bir şeydi...tam hatırlamıyorum...görürsünüz zaten...deneyin isterseniz siz de...Şokun makarnasini ben de gecen gun denedim artik ordan alacagim fiyati daha uygun
Pirinç olarak hangi pirincini aliyorsunuz ben hep reis zeki gibi markalarin baldosunu aliyorum diger markalara guvenemedim pek osmancik pirincinden de pilav yapan var ama bende de baldo takintisi var
Siz hangi pirinci onerirsiniz şokta
Bunlar indirimde olanlarmişoktan alacağım listeyi hazırladım.
ayçiçek yağı,
cif sprey banyo ve mutfak
kotex hijyenik ped
bi de prill 100 lük kampanyadan.
ben yağ fiyatını bilmiyorum ama diğerleri hep kampanyalı ürünler. listeye ek olarak buzdolabı poşeti yağlı kağıt da alacam.Bunlar indirimde olanlarmi
Bense yag bakim nekadar suan fiyati? Markasi nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?