Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evin bende kullanmadim beklicrm bende 3lt kadar daha var az az kullaniyorum 1ay daha idare eder beni rahat rahat.
Bakalim bende sezon biraz donsun diye bekliyorum ocak bi girsin.
aynen öyle:) sadece onu izliyorum.
Bizee fox haberciyiz sabah aksam sasmaz.
Canim insAllah bisi cıkmicak bozma icini
Yaa kiyamam ben.
Allah yardimcin olsun canim her daim.
Hayirli evlat olsunlar.
Gercekden cok buyuk emek ve zorluk bu.
Hakkin ödenmez.

Ben İsmail Küçükkaya'ya yetişemiyorum artık. Sabah ezanlarinda çıkıyor çocuk evden. Onun kahvaltısı hazırlığı ardından benim hazirlanmam falan izleyemez oldum...Bu saatler mahvetti bizi. Resmen karanlıkta çıkıyor çocuk evden...

Çok sagol canım. Rabbim onların acısını yasatmasin. Onlar başarılı olsun sağlıklı olsun mutlu olsun da bize yeter. Allahım bütün evlatlarımızı korusun.

Kipa'da 4,5lt yonca ayçiçek yağı 20tl kızlar
Bu arada yapı marketten alcaklarımız vardı
Ordan Kipa'ya geçtik marketten alcaklarım vardı
Ac olmamız ve eşimin pahalı istekleri yüzünden 135tl ile çıktık
Ortada da kayda değer bişi yok yani
Cok cnm sıkıldı
Bi daha ordan almıcsm ya

Benimde kuzum aksam 7de cikiyo soguk karanlik üsüyo sicak okuldan soguk ayaza hep usutuyo sonra bogazlari aciyo.
Sabah ismail Kucukkayayi esim izlemeden gitmez.
Cayini tv karisisinda iciyo baska kanali acsam hemen acar fox u.
Gecen sabah ben izlemedim geri yattim sabah adam c.baskanina mektup yazmis okdu kacirdin diyo
Bizimkiler dizisindeki Cemil gibi :)
Bana yetistiriyo
Kız nerdesiniz? Huuu
Kendi kendimle konuşmaya başladım burada
Ben burdayim kizlar tv daldi galiba.

Hı bu arada latiyya unutmadim sen bizi birakip gidiyodun bide bi ara nasil kiycaadın sen bize bakimm hı?

latiyya benim çok arkadaşım Yok. Yaş ilerledikçe insan etrafındakileri elemeye başlıyor. Sonra 3-5 kişi kalıyor elinde.ama keşke biz bir arada olsaydık.
Ben kendimle vakit geçirmeyi çok severim ve hiç sıkılmam. Çalışıyorum, Spora gidiyorum salona, bol bol kitap okuyorum. Buna karşın hiç ama hiç tv izlemiyorum.
Keşke sen de şöyle bi çıkıp dolaşabilseydin. . Eşin neden bu kadar katı acaba

Oglum ödevlerini yapti
Esim int. Dizi acti cekirdek citliyo bende mecbur izliyorum.
Yarin kurana gidicem sabah gelin bohcasi(pancake arasi kremsanti) yapicam.
Bugun pilav ve patatesli et yemegi yaptim.
Yarinada yeter
Kuran donusu bende alisveris yapicam
Yumurta,süt,meyve falan cok az kaldi.
Cerez alicam.

Esim kredi kartini islatalim diyo zavallim alti ustu ek kart kendi öduyo zaten.
Yemek ısmarlicam hafta sonu esimde ödicek :)
Sanki kendim calisiyomusda kendim odicekmisim gibi incelikleri var o yonu naiftir.
Hani zaten senin paranla aliyorum desem senin benim mi var o senin der.

Tarifemi degisicez
43tl öduyorduk 35tl lik tarifeye gecicem.

canım ben zaten kuru kalabalığı hiç sevmem. arkadaş olsun çamurdan olsun diyemem. oldum olası dostum dediğim çok az kişi olmuştur. kötü arkadaşım olacağına yalnız kalırım daha iyi. ama işte içi dışı bir, haset olmayan, samimi, iyi bir veya bir kaç arkadaşım olsun isterdim.
ben de severim yalnız kalmayı normalde ama bu durumda fazla kaçtı bu yalnızlık. her gün çıkıp gezemez de insan. sizin çalışma hayatınız var, yada çocuğunuz var. onlarla yeterince meşgul oluyorsunuz. eşim gelince bu durum geçecek eminim ama o işe gidince yine aynı şeyleri yaşıyorum az çok.

2.5 saat önce özlem denizmenin Bolluk ve bereket için yer aç kitabına başladım 253 sayfaydı az önce bitti. Bir kitap bir insana hic mi bir şey katmaz.
Kitapta birikim için 175 tavsiye vermiş. Hepsi bizim bilip uyguladığımız şeyler. Yani aranızda bu kitabi alip okuyacak olan varsa ALMAYIN ķızlar. Elimde 2 kitabı daha var. Ama o kadar sıkıldım ki diğer kitaba yarın başlıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…