Evin bende kullanmadim beklicrm bende 3lt kadar daha var az az kullaniyorum 1ay daha idare eder beni rahat rahat.merhaba arkadaşlar bugün şokta 4.70 tl harcadım makarna ve süt aldım
şokta bizim yağ 1.25lt 4lü şekilde toplam 5 litre paket yapmışlar 25.90tl idi ilgilenen olursa bir de evin yağ vardı 5 litre 23.50tlydi ama kullanmadım bu markayı bilmiyorum
bu tür şeylerde acelesi olmayan aralık indirimlerini beklesin güzel indirimler olur herhalde stok bitirme amaçlı
Bakalim bende sezon biraz donsun diye bekliyorum ocak bi girsin.kızlaaa bi ses verin garihiç bi topiği sevmiyorum sizi sevdiğim kadar
aralık ayında yılbaşı indirimi adı altında büyük indirimler olur. kıyafet alışverişi için onu beklicim.
abisi haberlerde gördüm altın için indirim çadırı kuruyorlarbaya indirimli hem de. altında indirim nasıl oluyo ki ilginç
Bizee fox haberciyiz sabah aksam sasmaz.aynen öyle:) sadece onu izliyorum.
Canim insAllah bisi cıkmicak bozma iciniCanimmmm ben de çok seviyorum bu topigi ve hepinizi...bu ara çaktırmasam da benim için oldukça gergin bekleyiş var..su ABD ye gönderilen kan testi sonucum cuma çıkacak ve ben cok korkuyorumdua edin lütfen bebiste bi sıkıntı olmasın...çok zormus bu süreçler, 4. Ay bitecek ben daha hamileliğime sevinemiyorum
Yaa kiyamam ben.Annelik çok zor. Hele ki çalışan bir anne olmak zorunda iseniz. Allah yardımcınız olsun. Oğullarım anasınıfına giderken babamızı kaybetmiştik biz. Bir tarafta isler bir tarafta cocuklar perisan oldum.Onların çıkış sırası ben adliyede oluyordum bazen. Kahroluyordum. Kimse de çocuklar okuldan alınacak biz alalım demedi. İlkokula giderlerken tam öğlen yemegi icin cikis sırasında yağmur yagdiginda ben adliyede ya da şehir dışında isem onların yanında olamadığım her dakika ömrümden ömür gidiyordu. İfade ya da durusma uzun sürüp akşam olup da evde beni beklerken aç aç uyuyup kaldiklarini asla unutamiyorum. Geçiyor ama delip de geçiyor.
Ben İsmail Küçükkaya'ya yetişemiyorum artık. Sabah ezanlarinda çıkıyor çocuk evden. Onun kahvaltısı hazırlığı ardından benim hazirlanmam falan izleyemez oldum...Bu saatler mahvetti bizi. Resmen karanlıkta çıkıyor çocuk evden...Evin bende kullanmadim beklicrm bende 3lt kadar daha var az az kullaniyorum 1ay daha idare eder beni rahat rahat.
Bakalim bende sezon biraz donsun diye bekliyorum ocak bi girsin.
Bizee fox haberciyiz sabah aksam sasmaz.
Canim insAllah bisi cıkmicak bozma icini
Yaa kiyamam ben.
Allah yardimcin olsun canim her daim.
Hayirli evlat olsunlar.
Gercekden cok buyuk emek ve zorluk bu.
Hakkin ödenmez.
Çok sagol canım. Rabbim onların acısını yasatmasin. Onlar başarılı olsun sağlıklı olsun mutlu olsun da bize yeter. Allahım bütün evlatlarımızı korusun.Evin bende kullanmadim beklicrm bende 3lt kadar daha var az az kullaniyorum 1ay daha idare eder beni rahat rahat.
Bakalim bende sezon biraz donsun diye bekliyorum ocak bi girsin.
Bizee fox haberciyiz sabah aksam sasmaz.
Canim insAllah bisi cıkmicak bozma icini
Yaa kiyamam ben.
Allah yardimcin olsun canim her daim.
Hayirli evlat olsunlar.
Gercekden cok buyuk emek ve zorluk bu.
Hakkin ödenmez.
Benimde kuzum aksam 7de cikiyo soguk karanlik üsüyo sicak okuldan soguk ayaza hep usutuyo sonra bogazlari aciyo.Ben İsmail Küçükkaya'ya yetişemiyorum artık. Sabah ezanlarinda çıkıyor çocuk evden. Onun kahvaltısı hazırlığı ardından benim hazirlanmam falan izleyemez oldum...Bu saatler mahvetti bizi. Resmen karanlıkta çıkıyor çocuk evden...
Ben burdayim kizlar tv daldi galiba.Kız nerdesiniz? Huuu
Kendi kendimle konuşmaya başladım burada
Hı bu aradalatiyya unutmadim sen bizi birakip gidiyodun bide bi ara nasil kiycaadın sen bize bakimm hı?
canım ben zaten kuru kalabalığı hiç sevmem. arkadaş olsun çamurdan olsun diyemem. oldum olası dostum dediğim çok az kişi olmuştur. kötü arkadaşım olacağına yalnız kalırım daha iyi. ama işte içi dışı bir, haset olmayan, samimi, iyi bir veya bir kaç arkadaşım olsun isterdim.latiyya benim çok arkadaşım Yok. Yaş ilerledikçe insan etrafındakileri elemeye başlıyor. Sonra 3-5 kişi kalıyor elinde.ama keşke biz bir arada olsaydık.
Ben kendimle vakit geçirmeyi çok severim ve hiç sıkılmam. Çalışıyorum, Spora gidiyorum salona, bol bol kitap okuyorum. Buna karşın hiç ama hiç tv izlemiyorum.
Keşke sen de şöyle bi çıkıp dolaşabilseydin. . Eşin neden bu kadar katı acaba
Henuz bir kitabını bitirdim. Diğer kitapları okuyunca onlar hakkındada bir yorum yaparım ama inşallah diğerleri daha iyidirBen de o bayanın kitaplarını alayım diyordum. Sağolasınsempatik_kiz
Yorumunu bekliyorum o zamanHenuz bir kitabını bitirdim. Diğer kitapları okuyunca onlar hakkındada bir yorum yaparım ama inşallah diğerleri daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?